Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
kabelmania27 #80190 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.
-
wmati
addikt
válasz
havri1 #80193 üzenetére
Végén van egy kiengedési engedély amit a közös képviselőd ír alá hogy igen át vettem juhuj tetszik szép. Szerintem nálad ez hiányzik még.
@DJ. Ru$y EPC hatalmas érték mert tud két telefon vonalat kezelni egyszerre míg a Sagemcom nem. Szerintem az van a dolog mögött hogy kevés a az epc 4 csatornája és nem lesz meg a sávszél. Pl Vásárhelyen több efinél csak Sagemcom-al van meg a 120 as tempó.
-
havri1
félisten
Optikai átállásom jelenlegi állása, hátha valaki hasonló cipőben van a környéken (Szentendre, pmltp).
Decemberben ástak, fektettek, temettek, aszfaltoztak. Januárban száloptikát behúzták a lépcsőházba, majd a minden szintre a GPon-t(ot) alakítottak ki. Kopogtatós ügynökök pár napra rá, hamarosan etcetc.
Havonta 1-2x telefonon, személyesen érdeklődtem, semmi. Város másik részén már február eleje óta él (fater) a szolgáltatás.
Telefonon azzal pattintanak le, hogy nincs optika a címen. Mire erősködök, hogy márpedig van/lesz/folyamatban, kiderül, valóban, csak még nem él. Érthető. Meguntam, továbbmentem, kértem kivizsgálást, mert gyanús a történet. Ma hívtak vissza, hogy megjött a válasz a területi műszaki osztályról, nem kaptak engedélyt az optikai hálózat telepítésére a területen! Na mondom az jó, mivel már fizikailag itt van, akkor ez hogy lehet? Kérte az ügyfélszolgálatos kolléga, hogy ha valóban így van, valami más gond lesz, fényképezzem le, MT azonosítóval írjam meg az ügyfélszolgálatra, hátha kapok választ.
Szerencsére van egy T-s műszakis ismerősöm, gondoltam rákérdezek, hátha.
Kiderült, részben jó csak az infó. Minden sínen van, csak a közös képviselő nem adta meg még az engedélyt, a végleges átadásra, hogy a címen új technológia elindulhasson! Rendszer be van kötve, tesztek megvoltak.
Hívtam őket (képviselő). Ők egy kérelemről tudnak, amit engedtek is, a kiépítés. Mást nem kaptak.
Ilyenkor mi van? -
Renwick
őstag
válasz
kabelmania27 #80190 üzenetére
Ezt én is így tudtam, de ragaszkodott az üfsz a cseréhez. Már meg is van az időpont, péntek reggel jön a szerelő. Gondolom hoz majd egy Sagemcomot, vagy egy másik EPC3925-öt.
-
Renwick
őstag
Hétvégén kértem díjcsomagmódosítást Netmánia L-ről Netmánia XXL-re, a mai napig semmi nem történt. Hívom a 1412-t, azt mondja az ügyintéző csaj, hogy eszközcsere kell, egyeztetne velem időpontot. Jelenleg egy EPC3925 van kint nálunk, a net mellett VoCATV van rálógatva, ennek nem kéne így tudnia a 120 Mbpst?
Illetve milyen eszközt hoznak ki mostanában ilyen felállásra?Thx!
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Looserke #80180 üzenetére
Ha a Telekomon múlik akkor soha. 2 hét után én is felhívtam őket, hogy nem érkezett meg. Elsőre engem is leráztak azzal, hogy nem jár a csomaghoz mert a HG8245H bírja a netet. Másodjára mondtam az igaz, csak nekem a wifi sebesség lényeg, mert sok az eszköz itthon és a HG8245H wifije nem AC-s. Egyébként a D-Link, kábelen nincs a toppon 600 megabitnél többet nem enged át. A Huawei viszont igen.
-
-
tj_brian
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #80179 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ. Én is úgy gondolom, hogy iptv. Sajnos ettől tartottam, utálom hogy még ezt az iptv stb-t is használni kell..
Nincs rá valami mód, vagy vmi kütyüt közbe iktatni hogy ne kelljen használni a stb-t de megtalálja a tv az új csatornákat is? (Egy dékát nem értek hozzá, de elvégre a routerig is koax kábelen jön/jött be az adás, meg a tv-ben is az kellene)
Elnézést kérek ha nagy marhaságot kérdeztem, de pont azért kérdezek mert nem értek hozzá.Üdv.
-
Looserke
őstag
előfizettem net 1000-es csomagra amit be is kötöttek 2 hete, elvileg jár a csomaghoz egy új D-link router, azt mikor fogom megkapni?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tj_brian #80178 üzenetére
Koax területen vagy és IPTV előfizetésed van? Ami mellé kapod ajándékba az alap DVB-C csatornákat?!
Ha a fent leírtak így vannak, akkor sehogy nem fogja megtalálni, ugyanis nem ugyanaz a két technológia. Csak az alapot fogja megtalálni, mert az "ajándék". A többi csak az IPTV STB-szal.
Hogy miből gondolom, hogy IPTV-d van? Abból, hogy szuper családi HD csak IPTV-n vagy SAT-on van.
-
tj_brian
csendes tag
Sziasztok,
LG LB730-as TV-m van és a minap hosszabítottam szerződést a telekommal. Korábban a tv-ből csak sima alap csomag volt, és set-top box nélkül használtam a tv-t. Simán bedugtam az antenna kábelt a tv-be, futattam egy csatorna keresést, és ugyanúgy megtalált mindent mint egyébként. Feltételezem hogy a dvb-c tuner miatt, így nem kellett vacakolni még a telekomos távirányítóval.
A szerződés módosítást követően most már hiper szuper családi hd csomagom lett 130 csatornával. Gondoltam hogy futattok újra egy csatorna keresést és megtalálja az új csatornákat is és minden szuper lesz.
De sajnos nem így történt, lefutattam a csatornakeresést, de még mindig csak az 'alap' csomag csatornáit látja. Visszaszereltem a settop boxot, azon jönnek mostmár az új csatik is, de ha csak egyenesen a tv-be megy az antenna kábel akkor nem, csak az eddig meglévőket látja.
Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene vagy mit lehetne tenni, hogy megtalálja a tv is az új csatornákat?Üdv.
-
törölt tag
Sziasztok!
IPTV beltériben ki lehet cserélni (házilag) a HDD-t nagyobbra?
Fog működni? Vagy esetleg a box amikor "hazatelefonál" , akkor ezt is közli és tiltást kap? -
Nethooligan
tag
Üdv!
Az normális dolog, hogy ma bementem egy T-Pontba és leadtam a Telekomos eszközöket, lemondva az összes szolgáltatásomat, de csak egy "átadás-átvételi adatlap távközlési eszközökhöz" papírt kaptam? Pedig külön kértem, hogy adjanak valami papírt a lemondás tényéről és a kötbér összegéről is, de azt mondta az ügyintéző, hogy azt csak valami háttércsoport intézi, ők csak ennyit tudnak adni.
Még a leadott eszközök gyári számát sem írta rá a papírra az ügyintéző, csak azt, hogy 4 darab + távirányítók és hogy működőképesek az eszközök.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
December-január körül írtam itt, hogy behozták az optikát a lépcsőházba, akkor még így nézett ki [link], kb decembertől idáig ígérgették, hogy jönnek megcsinálni, hát nem jöttek és az volt a vicc, hogy 1 számmal feljebb már vagy 2 hónapja elérhető a gigabites net. T-s fejlesztőmérnököt hívtam 2 hete és megsürgettem megint, ma úgy értem haza, hogy végre szereltek rajta valamit. [link] Most már végre valóságosabbnak tűnik, hogy fél év után esetleg bekötik. Szerintetek ez most milyen státuszban lehet? Ez lett volna az átadás? Mert nézem a honlapon a címünkön még mindig nem elérhető (persze ha csak ma csinálták meg, akkor még lehet van egy kis átfutási ideje). Már örülnék neki nagyon, digi július óta ígérgette, telekom pedig december óta...És ugye van előszerződésünk is amit még amikor jött az értékesítő akkor kötöttünk, annak kellene érvénybe lépnie amikor az optika végre megy.
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék vásárolni a gyerekem részére egy okosórát gps funkcióval. Csak 2G-n képes kommunikálni az eszköz! Erre a célra keresek olcsó mobilinternet elérést. Amit Telekomnál találtam: veszek egy domino kártyát és feltöltöm x összeggel. Az 1500Ft-os feltöltés 180 napig, a 2500Ft pedig 366 napig áll rendelkezésre.
Ha jól értelmezem, akkor a Maraton 100 MB adatopció megfelelne nekem: 455Ft a 100MB elhasználásáig, ha elfogyott, akkor úja meg kell vennem a 100Mb-ot újra 455Ft-ért (az óra adatforgalmazásáról nincs infóm, de úgy vélem, elég a 100MB/hó). A 455Ft-okat pedig a kártyára feltöltött összegből tudom fizetni.
Jó az elgondolásom, jól értelmeztem a Telekom honlapján olvasottakat vagy valahol hiba csúszott a számításomba?Esetleg egyéb alternatíva a fenti célra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
raider21
aktív tag
válasz
Flowtation #80163 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha ő azt mondja, mint szakember, hogy nem építi ki beltéri kábellel kültéren, de te ütöd a vasat, majd nyomásra kiépíti és ne adj Isten valami baja lesz a kábelnek, akkor is ezt mondanád, hogy az ő hibája, hogy miért építette ki ugye?
Próbáld meg a megreklamálást úgy, hogy utána megreklamálod a kábeles kiépítést is, bár én beltéri kábelt nem tennék kültérre főleg, ha ki van téve az időjárás viszontagságainak is.
-
válasz
DJ. Ru$y #80143 üzenetére
Én kértem hogy kint építsék ki, de javasolta az eszközt, mondom ha működik akkor legyen (nincs nekik kültéri kábeljük, gondolom emiatt nem szeretik vállalni a kinti kiépítést).
Megvettem 1 olyan eszközt drága pénzért, amivel nem működik a dolog (1,5 hónapig nagyjából jól ment), az enyém a felelőség?
Én szerettem volna hogy kábellel építsék ki! -
törölt tag
Ahonnan vásároltad, de a csere utalvány nem tartalmaz erre vonatkozó információt?
Az LG 32LF632V típusú tévém esetében a hivatalos LG márkaszerviz küldött ki egy szerelőt mellesleg jegyezte csak meg, hogy Telekom Webshop elfelejtette pár helyen lepecsételni a garanciajegyet, de ez csupán formalitás.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Flowtation #80163 üzenetére
Csak bonding,ha van szabad ér pár.
-
Flowtation
őstag
válasz
DJ. Ru$y #80149 üzenetére
Szia!
Igen a mértékegységet elírtam. Viszont közben rájöttem, hogy a két érték összehasonlítása nem jó, mert az egyik wifi, a másik meg kábelen mért adat.
Itt vannak a vonal adatok, ha jót néztem:
Ezek milyenek és ki lehet ebből deríteni, hogy az 50-es csomag mehetne-e? (vagy az csak a bonding lenne, ha van szabad érpár?) -
Scrym
tag
Adott egy ONT - Huawai HG8245H. Telekomos net, mindent sikerült beállítani, DDNS, Port nyitás, kivéve egyet. A routert szeretném távolról elérni. DDNS működik kamerákat elérem, minden klappol. Alapesetben szokott lenni a routerekben ilyen beállítási lehetőség (Remote Comtroll) de itt nem találok sehol ilyet. Nem tudom valahogy nem lehet megoldani port nyitással a router lan címére, próbálkoztam minden félével 80-as port, 8080, nem akar összeállni.
DDNS beállításánál ed lehetőség egy "service port" kitöltésével, de ott is próbáltam már mindent!
Esetleg valaki? Előre is köszi szépen! -
tlac
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #80152 üzenetére
Mindegy melyikbe? Vagy olyan kellene, ahol van helyileg szervizük is?
-----------
Sajnos a problémám kicsit elméleti, nincs a kezemben a papír, mert még nem küldettem el a TMX-től.Egy kifutó, nagyon akciós típus volt és ilyet már szerintem nem fog tudni adni a Telekom, de a vételárból sem tudnék semmit venni. Ezért csak az egyéb lehetséges opciók érdekelnének.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#04441088 #80153 üzenetére
A Huaweiből kitörölted a PPPoE adatokat és gondolom a routeredbe pedig benne volt vagy beírtad.
Optika esetén nem tudsz egyszerre felcsatlakozni 2 eszközzel egy user + pw-vel. Ha használni akarod a Huaweit routerként, akkor AP, switch módban kell bekötni a routert.
Először lehúzod a saját routered, alaphelyzetbe állítod egy resettel, beírod a PPPoE adatokat a Huawei-be és így állítod be a hálózatod utána. (R1 a Huawei, R2 a saját routered)
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
A huawei eszközön keresztül sem WiFi-n sem LAN-on nincs net. Ami viszont utána lett kötve Router azon keresztül mindkettő megoldás működik. A Huawei eszközön belpve látom, hogy a PPPoE nem tudott felcsatlakozni, mert rossz a felhasználónév vagy a jelszó. Viszont ezt nem értem, a router közvetlenül az ONT-re van kötve, abból szedi az adatokat, nincs beállítva rajta külön név + jelszó... -
tlac
nagyúr
Tabletes garanciális csereutalvánnyal, ami a hivatalos TMX szerviztől van, azzal hova lehet fordulni?
A tablet a webshopból van.Hmm, lehet a másik T-s topikba kellene írnom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Flowtation #80148 üzenetére
35 MB biztos nincs a letöltésed, maximum 35 Mb. A két mértékegység nem ugyanaz.
Saját router mögül nem tudod elérni a HGW-t, és a felhasználónevet és jelszót nyugodtan lődd ki belőle teljesen felesleges, ha a saját routered csatlakozik fel a felhasználói adataiddal, ha a későbbiekben a T korlátozna 1 bejelentkezésre hozzáférésenként, akkor probléma is lehetne belőle, mert lehet a routeredet dobná le.
Attól az eszköz elérhető marad, ha kiveszed belőle PPPoE adatokat. Mindenképpen közvetlenül kell csatlakozni a HGW-re, esetleg addig visszakapcsolni a Wifit amíg el akarod érni utána pedig kikapcsolni (már, ha ez fizikai gombbal megoldható, mint a W724V-n).
-
Flowtation
őstag
válasz
DJ. Ru$y #80138 üzenetére
Oké, megoldottam. A speedportban pppoe bekapcsolva (ott maradt egy fn/jelszó páros a szerelő tanácsára, hogy elérhető legyen) működik a saját routeremmel. Alapesetben a 254 végű ipvel tudtam elérni az új hgw-t. Most viszont nem tudom. Biztos sokszor volt már kérdés (összefoglalóban elkerülte a figyelmem), van rá mód, hogy a saját routeren keresztül tudjak ránézni a speedportra?
Egyébként speedtest.net szerint 23 MB, torrent szerint meg 35 MB a letöltési sebesség, szóval elégedett vagyok. Ahhoz képest, hogy a szerelő még azt mondta nem vagyok átrakva vdsl profilra.
Előre is köszi!
-
n@p@lm
őstag
IPTV-re is létezik spec. kedvezmény?
Jelenleg telefonon és az interneten van Spec. II-es kedvezmény, a Saton nincs.
Viszont gondolkodok ezen a gyorsító opción azon már mehetne az iptv (ha megy), viszont nem tudom arra adnak-e kedvezményt. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dptrsk #80144 üzenetére
Igen és ez pont üti a második "linkelt szöveged", aminél azt írod, hogy több előfizetési pont, holott nem lehet több, mivel tudjuk, hogy három a maximális STB szám IPTV esetén, na most akkor?
Én végig erről beszéltem, hogy IPTV-t elkábelezik, de köti a kábel maximális hosszát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #80142 üzenetére
Második doksiból:
IPTV szolgáltatás esetében az előfizetői hozzáférés kiépítése a megrendelt szolgáltatástól függően vezetékes telefonhálózat és DSL
hálózaton egyvagy kettő, VDSL, GPON/PPEthernetvagy DOCSIS hálózaton maximum három hozzáférési pont biztosítását (de a
műszaki lehetőségek függvényében ez a szám kettő is lehet) tartalmazza olyan módon, hogy a kábeleket az Előfizető által
biztosított befogadó létesítményben elhelyezi, vagy ennek hiányában a falon kívül rögzítve, vezeték csatorna nélkül vezeti , valamint
a HomeGateway-t és a set top box(oka)t üzembe helyezi.Tehát IPTV esetén a hozzáférési pont a STB, szerintem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha elsőre kábelt kértél volna biztosan ingyen kiépítik, de mivel neked most a PLC-vel van baj, így ezt te megvetted tőlük, nem az övéké a felelősség.
Ha kimegy a szerelő és kiépít egy új kábelt a STB-ig, akkor ezt óradíjban és anyagköltségben is ki fogják számlázni, mivel te alapból nem így kérted, ezért fizetős a buli.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dptrsk #80141 üzenetére
Ez így teljességében hülyeség. A hozzáférési pont a HGW/ONT. Mind a 3 STB-ot ingyen szokták bekábelezni nyilván meghatározott kábelhossz van minden STB-hez, utána a kábelt fizetni kell, de a munkadíjat nem.
A hozzáférési pontot pedig ne keverd a STB-ok telepítési pontjával, mert nem ugyanaz.
-
dptrsk
Topikgazda
Szinkronizálás: a PLC egységeken van egy gomb, amit megnyomva "egymásra találnak" ezt kéne még megpróbálni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
re_mod #80137 üzenetére
A VDSL2 vasat tovább kell ütni... Újra beadni az igényt, felülvizsgálást kérni, előzetes vonalvizsgálatot kérni stb. Ha visszadobják legalább legyen kézzel fogható indok. És, ha megint visszadobnák, akkor el kell kérni az ügyfélszolgálattól egy illetékes telefonszámát, vagy kapcsoljon oda és meg kell beszélni velük.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Flowtation #80136 üzenetére
Teljesen normális. (Régi szereld magad opció)
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Olyankor mi a helyzet ha régebben megrendeltem a 30-as ill. 50-es VDSL csomagot de sajnos visszadobta a rendszer hogy műszakilag nem létesíthető, és ezután szerettem volna megrendelni a gyorsító opciót mondván nem tud a hálózat max. 20-as netet.
Most jött a szívás mivel közölték hogy ezen a területen elérhető az XL csomag is és ezért nem adnak ki gyorsító opciót. Ilyenkor a két szék közül a földre ülés jön vagy mi a helyzet? Elvileg arra lenne a gyorsító opció hogy ahol nem bírja a rendszer a nagyobb sebességet tudjanak adni még 50 megát. Itt bírja de műszakilag zátornyra fut a dolog.
Nem tudom mennyire speciális a helyzetem de van-e bármi lehetőség ilyenkor VDSL területen a sebesség növelésére ha nem megoldható egyik sem a másikból kifolyólag.
Jelenleg nincs más vezetékes szolgáltató is. Bevállaltam volna az LTE bővítést de itt ugye elvileg van VDSL amit nem kötnek be.
-
Flowtation
őstag
válasz
DJ. Ru$y #79917 üzenetére
Szia!
Azóta nem történt változás, épp ma akartam telefonálni, hogy mi a helyzet, erre hivott a nejem, hogy jött csomag a telekomtól, wtf mondom, digitális elosztó jött. Ez rendben van így, hogy nekem kell beüzemelni? Mert nem olyan nagy gond remélem, csak érdekes. Ha sikerül és működik, majd nézek vonal adatokat, berakom ide, rá tudtok nézni, hogy rendben levő-e? Ha igen akkor meg rápattanok az 50-re. -
válasz
dptrsk #80134 üzenetére
Nem tudom több fali csatlakozóban, mert az egyik tv-hez kell, ott meg csak egy fali csatlakozó van. Áramtalanítás után jobb, de akkor is szakadozik. A Szinkronizálást nem értem, a szerelő állította be még az 1. bekötés idején.
Updatere: Ezt nem tudtam, mondjuk a SAT Tv bekötésnél se kellett kiépítési díjat fizetni, pedig ott aztán kellett neki dolgozni. (ezt hol látni ?)
-
Na úgy néz ki ez a Powerline-os cucc nem akródzik működni, szakadozik a kép, hang.
Beszéltem már az atayúristennel is, a konklúzió:
Építsem ki a szerelővel kivülről a kábelt, ami kb 7.000 Ft lesz, majd reklamáljam meg az eszközt, hogy nem jó (nekem), és az alapján visszatérítik az árát.
Ez azért idő, macera, nem hiszem hogy nekem kéne reklamálni 1 egyértelmű dolgot (már ha ki kell emiatt építeni és annak költségei vannak, a másik eszköz meg amit meg kellett vennem nem is kell), anyagilag én járok jobban, mert kb 4.000 Ft amivel több az eszköz, mint amennyiért most kiépítenék.Ki mit javasol, hogy inkább építsem ki én saját költségemen (meg tudom oldani, kb 35 m kábel kell, meg rögzítéshez eszköz), és eladom az eszközt, mert nekem nem kell (fogalmam sincs mennyit ér 2 hónaposan, de anyagilag jobban járnék), vagy szerelő jöjjön csinálja meg, reklamáljam... és várjak, vagy más megoldás is van ?
Köszönöm a segítséget, ötleteket!
UI: Nem tudom egyébként, hogy van 1 műszaki bajom, amiért fizettem, erre fizessek megint a válasz és jó lesz, én értem hogy kiszállási díj, meg ..., de ez nem az én problémám, fizetek 1 szolgáltatást, ami nem működik, józan ésszel ez garanciális javítás, ami ingyenes.
-
-
Okean
tag
Digitális Kábeltv esetén hivatalosan hány készülékre lehet elosztani a kódolatlanul fogható dvb-c adást?
Analóg kábeltelevízió szolgáltatás esetén a Szolgáltató által biztosított jelteljesítmény lehetővé teszi a jel elosztását a hálózat méretétől és struktúrájától függően akár három vevőkészülék ellátására.
Digitális kábeltelevízió szolgáltatás esetén egy set top box-hoz egy vevőkészülék csatlakoztatható.Ennyi támpontot találtam a régi ÁSZF-ben. A kódolatlan dvb-c csatornák elosztásáról nem esik szó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
rostiron #80126 üzenetére
Akkor marad amit norti javasolt.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megörültem, hogy újra elérhető a tvgo chrome böngészővel is. A TVGOQuickPlayer telepítésnél valami hibát dob. Win 10 x64.
Mi lehet a gond ?? -
emre
veterán
Miért kellene elengednem, ha a célnak eddig tökéletesen megfelelt? A 6 éves fiamnak mi a rossebbnek pakoljak fel frissebbet, ha a szolgáltatásait nem használom ki? És itt jön a lényeg, egy frissebb verziót a szolgáltatások bővítésével kell eladni, reklámozni, nem pedig bizonyos felhasználók kizárásával rákényszeríteni a használatára. Egyébként tudom, hogy van W7 driver, a giga oldalán is fenn van, ott 2010-es a legfrissebb.
(#80116) DJ. Ru$y
Köszönöm a válaszod!
Ezt olvastam én is, és rájöttem, hogy az XP a gond, ugyanis a régebbi TVGO.msi jelez driver hibát, míg az újabb, TVGOQuickPlayer fel sem települ az XP-re. De akkor miért nem tudja kiírni, hogy az oprendszer a továbbiakban nem támogatott? Ehhez bele kell mászni a gyik-be és utánaolvasni hogy mi a helyzet. Ráadásul nincs semmi changelog hogy a tvgo app verzióváltással mire érdemes figyelni. Csak azt látja a paraszt, hogy tegnap még ment ma meg nem. Azért az hogy 2017.03.16 után a tvgo nem lesz elérhető XP oprendszeren megért volna egy emailt, vagy bármilyen üzenetet.
Ha jött volna valami infó fel tudtam volna rá készülni. Nem azt mondom, hogy olyan baromi nagy probléma, de ez így milyen szolgáltatás? (még jó hogy ingyenes)......Meg ha jól tudom a bizonyos firefox verziókkal is volt gond, erről miért tudtak küldeni infót, pláne úgy hogy nem voltam benne érintett.Utazik egy fickó repülőn. Odalép hozzá a stewardess, és megkérdezi: - Hozhatok valamit inni? - Miből lehet választani? - Hát igen, vagy nem!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha kérhetem a wifi router témát zárjuk le vagy vigyük át a router topikba, főleg arról a részről akinek fingja sincs arról az eszközről amiről beszél, köszönöm!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Szerintem mindegy mivel lesz probléma, mivel XP-t nem támogatják meglátják, hogy XP és ráfogják, hogy az, ami amúgy nem kizárt, mert 15-én azt hiszem volt valami TVGO frissítés 2 helyről hívtak, hogy nem megy és meg kellene nézni.
"2.2.3. A szolgáltatás használatához szükséges szoftver és hardver eszközök
A TV GO tartalmak HTTP Live Streaming (HLS) protokollon keresztül adaptív bitrátával kerülnek lejátszásra.
A TV GO szolgáltatás SD tartalmak lejátszásának minimum feltételei Windows operációs rendszerű számítógépen:Operációs rendszer:
Microsoft Windows Vista Service Pack 1+ (32 és 64 bites verzió)
Microsoft Windows 7 (32 és 64 bites verzió)Processzor (CPU):
Intel Pentium 4 vagy újabb (1.6+ GHz)
AMD Sempron 2800+ vagy újabb (1.6+ GHz)Memória (RAM): minimum 1 GB
Videokártya: DirectX 9 kezelésére képes videokártya (minimum 64 MB grafikus memória)
Minimum felbontás: 800 x 600 pixel" -
emre
veterán
válasz
tomi5244 #80034 üzenetére
Az, és külön köszönet érte, hogy az XP-t már nem tekinti megfelelő oprendszernek. Persze indításkor WebGL hibát ír, meg hogy frissítsem a vga drivert. De könyörgöm , egy G41 alaplap integrált vga driverét mire frissítsem?
Pedig a gyerek gépére nem kívánok mást telepíteni.
-
bul07
nagyúr
válasz
havri1 #80108 üzenetére
90$ 1TB merevlemezzel, EU raktár
Original Xiaomi Mi R1D AC WiFi Router English Version - BLACK -
MCs88
aktív tag
IPv6 dual stack kábelneten ki lett kapcsolva? Tud valaki erről valamit? Pár napja még volt public IPv6 címem most pedig a modem is csak ipv4 módban van
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő problémám van.
Adott egy gigabites optikai net + a Huawei ONT és egy Xiaomi Mi Router 3.
Az ONT-n wifin max 32-35 Mb/s-t mérek + elég sokszor ledobál mind telefonról, mind laptopról.
A Xiaomin 65-75 Mb/s körül, de sokszor az is ledobál.
Mitől lehet ez?
A sima rézkábeles DLS a Xiaomi eszközzel full stabil volt. -
Szokenesz
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #80100 üzenetére
Nagyjabol tudom mihez, mennyi stream jar, olvasgatom a forumot
Itt ADSL2+ volt max 10mbitet birt, 2HD+1SD stream, amit el sem bir a rendszer.. De annyi volt... Igaz azota at tettek optikara, de 1 box melle ugyan ugy 2HD+1SD maradt..
Biztos valamit elrontottak a streamek szamaval a DSL-nel, mert eleve 5. rendelesre sikerult attenni optikara.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Syncmaster 943 monitor
- HP 15s - 15.6" FHD / i3-1215U / 8-16Gb DDR4 / 256Gb NVME / Type-C / HUN / 2 ÉV GARANCIA
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- EVO enfinity "okos" set top box. Posta az árban.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest