Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
burkus1993
csendes tag
Tatung STB-3112 CDA IPTV Set-Top Box
sziasztok. január 24.én kötöttem be egy netmánia xxl csomagot és egy iptv családi hd csomagot. az internet flottul megy(elnézve hogy néha néha délután megáll pár órára) gondom van az iptv-vel. a net megy ugye szépen. a settopbox is megy szépen de éppenséggel nincs adás. sehol. csak üres fekete képet kapok. csatornainfók műsorújság dvd téka minden marhaság megy rajta csak a tv adás nem. többször újra indítottam már. hálózatból is ujra indítottam ki bekapcsolással. csinált már ilyet. az megoldotta hogy hosszú ideig áramtalanitva állt(talán 2-3óra) azután jó volt. de most ez nem oldotta meg. lassan 3-4. napja nem jó. ötletet vagy megoldást elfogadok! nem ezért fizetek!
) üdv Tamás
-
törölt tag
válasz
sziszi-fuszi #79997 üzenetére
μTorrent 3.4.9(build 43388)
Megpróbálom. -
csibabu
tag
Üdv! Ma telefonon keresztül rendeltem meg a magenta1 csomagot, megadtam minden adatot meg minden de még e-mailt nem kaptam. Telekom fiókom elkészült de abban sincs még dokumentum. Ez normális? Nem kellene valami nyomának lenni hogy megrendeltem?
-
btz
addikt
válasz
Daywalkerke #79983 üzenetére
A Microsoftnak van egy ilyen szolgáltatása, hogy Toredo. Ez tulképpen egy ipv6in4 tunnel szolgáltatás. Ehhez akar kapcsolódni a géped. Én a Tunnelbroker.net-et használom, ha érdekel az ipv6, akkor próbáld ki.
-
viharhozo
addikt
Azt ugye jol latom, h a Telekom vezetekes szolgaltatas eseten semmilyen kedvezmenyt nem ad az elektronikus szamlara?
Mobilnal van e-pack, de vezetekesnel semmit nem latok a honlapon, viszont volt olyan ertekesito, aki szerint van vmi ilyen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Redneck #79990 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jól járhat, ezt neki kell eldöntenie, nem dönthetünk helyette, én csak leírtam a tényeket.
Ha XL a maximum (különben gondolom XXL-t rendelne), akkor nincs optika. Optikán XXL vagy akár a gigabites csomag is rendelhető.
A szolgáltatók összehasonlítása pedig abba a topikba való, amelyikből ide irányítottak.
-
válasz
Redneck #79986 üzenetére
Nagyon nem mindegy... ED3-at VDSL-re cserélni fölösleges, ha csak nincs jelentős árdifferencia.
Én ha váltanék, akkor csak optikára, mert az tényleg előrelépés lenne.Edit: Kérdezzen rá a UPC-nél az ismerősöd, mert csomagba ők is kedvezőbb árakat szoktak mondani, különösen akkor ha van konkurens szolgáltató a környéken.
-
törölt tag
Be lett kötve az optika.
Ezeket mértem:
Speedtest.net:
Beta Speedtest.net:
SpeedOfMe:
Tele2 Testfiles: 95,8 MB/s volt a legnagyobb sebesség.A kérdésem a következő. Különböző letöltőprogramokban miért csak 12-18-20 MB/s van meg? Ha olyat töltök, amin 17k seeder és 1-2k leecher van akkor se megy feljebb a sebesség. Ha ssd-re töltök akkor sem. i5 6500-as proci van a gépben.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Redneck #79984 üzenetére
A Telekom egyre kevesebbszer takarózik a garantált sávszélességgel. Talán rájöttek, hogy a user sem h@ye...
Szóval nem tudom miért a garantálttal kell számolni. Ha XL a maximum, akkor az VDSL2 lesz, ahol XL esetén 50/15 Mb-et fog kapni. Az 50 Mb-ből fog elvenni minden STB, amit az IPTV-hez kér. -
Redneck
nagyúr
válasz
kabelmania27 #79985 üzenetére
Passzolok, annyit tudok hogy IPTV lenne mellé.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Ismerősöm UPC Fiber Power 120-ról váltana T-kom Netmánia XL-re.
30/4 garantált helyett 15/1, ezért egyelőre mondtam hogy utánakérdezek.Mi a véleményetek róla? Játékra kéne neki, néha pedig letöltésre.
-
btz
addikt
válasz
Daywalkerke #79979 üzenetére
Kapcsolati szintű ipv6 címed lehet, de ez nem a szolgáltatótól kapott ipv6 cím.
Kb hasonló mint ipv4 esetén a 127.0.0.1 localhost cím. Informálódj a Google segítségével, hogy milyen ipv6 címek vannak. Van sok érdekes írás. -
C0d3r
addikt
-
Soriano
tag
válasz
Zodiacus #79978 üzenetére
Attól függ, hogy mit kaptál emailben. Szerződést, vagy árajánlatot? Ha csak ajánlatot, akkor az jobb mert még nincs benne a rendszerben a megrendelés. Ha szerződést kaptál, akkor már rögzítették amit az értékesítő kért. Bármelyikről van szó, hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy tisztázni tudd, hogy mit kérsz valójában.
-
Daywalkerke
aktív tag
IPV6 tekintetében azoknál akiknek DSL internetük van Telekomnál van valami elmúlt napokban?
Mert nekem kb. 2 napja a tűzfalam folyamatosan akar UDP-n keresztül a 94.245.121.251 IP-hez kapcsolódni a rendszer, virustotal-on rákerestem és ezen IP a Microsoft IPV6-al kapcsolatos IP-je, ezután megnéztem a kapcsolat tulajdonságaimnál az adatokat és elvileg már van IPV6 címem(ez van írva: Kapcsolat szintű IPV6 cím), bár IPV6 test weboldalak még azt jelzik, hogy ezt nem látják csak az IPV4 címemet.
Lehet, hogy ez már az átállás kezdete a DSL-eseknél? -
Zodiacus
tag
Volt nálunk egy Telekomos értékesítő és kötöttünk egy előszerződést. Ez kötelez bármire is? Mert mikor megnyitottam az e-mailt akkor láttam meg, hogy olyanokra is le szerződtetett amit nem is kértem.Pl vezetékes telefon.
-
törölt tag
Holnap délután jönnek beüzemelni az ezres optikát.
Ha kész hol és milyen teszteket érdemes elvégezni rajta? -
ALI_G
veterán
Bekötéssel kapcsolatban úgy alakult, hogy a telekom üvegszálas kábelen keresztül tud szolgáltatást nyújtani. A kiállás a ház falán UTP és Koax, mellette már nem tudnánk behúzni az üvegszálat és a koaxot se lehet kihúzni sajnos.
Valami jó ötlet amire nem gondoltam? -
viharhozo
addikt
válasz
Soriano #79961 üzenetére
Ez sztem nem igy van.
A Sony, Samsung, Huawei, HTC és Honor okostelefonokra szóló kedvezményes ajánlatunk 2017. február 1-jétől visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, új Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új mobil előfizetés és megadott díjcsomagok (Move M, Move M Aranytárskártya, Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL) választása esetén vagy meglevő Magenta 1 kedvezménycsomag mellé vásárolt új mobil előfizetés (az előbb felsorolt díjcsomagok valamelyikének választása) esetén.
Tehat ha veszel vagy behordozol uj szamot, akkor is megkapod. A honlapon sehol se talaltam feltuntetve, de hordozasnal pl. kapsz havi 1k kedvezmenyt.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
-
aakosch
tag
Sziasztok!
Egy ilyesmi dobozka van nekem is otthon és az egyik csavar bele van szakadva a műanyag házba, szóval szeretném lecserélni.
Mi ennek a becsületes neve?
Köszi előre is!
-
stb123
tag
Köszi!
Igazából erre lettem volna kíváncsi! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mikeee89 #79954 üzenetére
Passthrough módban nem kell kikapcsolni a DHCP-t, az eszközből töröld ki a PPPoE adatokat, és mentsd el. Ennyi.
HGW LAN1-et kell kötni az Asus WAN-jára. Innentől teljes körű router az Asus lesz, mindent abban kell állítanod ő fogja kapni a külső IP-t. Port nyitás, DDNS stb.
-
törölt tag
-
Hello! Jövő héten fog érkezni egy asus rt-n18u router ami főként a wifit váltaná le, de az asztali gépem is arra lesz kötve, mivel (a jövőre gondolva) tud gigabites netet. Jelenleg egy speedport entry 2i szolgáltatói eszközöm van. 50/15-ös VDSL-lel.
Ahogy nézelődtem a fórumon pár dolgot kell tennem:
- HGW-n PPPoE Pass-through bekapcs, majd a név/jelszó használata a routerben is.
- dhcp server kikapcs a speedporton (kell egyáltalán??)
- hgw-ből kábel a routerbe, routerból a gépbe, meg wifi onKell még esetleg valamit beállítani, hogy menjen? Ha a dhcp-t ki kell kapcsolni, hogy állítsam be az új routeren? Szeretném a utorrent portját nyitni, mert passzívként nem túl jó töltögetni...
Előre is kösz a segítséget.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Nektek megy a tv go? Mobilon azt írja, h a szolgáltatás jelenleg nem elérhető.. Karbantartás lenne, vagy csak nálam hibádzik a dolog?
Köszi
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Neten megrendeltem mindhárom szolgáltatást. Azt nem kérdezték hogy mennyi boxra lenne szükségem. Lesz annyi a szerelőnél amennyi nekem kell vagy ezt telefonon kell elintézni?
Még egy kérdés: a boxhoz milyen kábelt adnak?Köszi!
-
csibabu
tag
Üdv! Tervezem a magenta1 csomag megkötését. Jelenleg van havidijas mobil előfizetésem. Ugye most jár 50 000 Ft készülék kedvezmény. Én TV készülékre szeretném használni de lehet e ezt részletfizetés esetén igénybe venni?
-
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #79928 üzenetére
Köszi benézek oda is akkor, csak azért indítottam itt, mert a Telekomtól van a Tatung STB, és hátha tudtok valami olyan dologról a kimenőjelet illetően, ami keresztbe tehet az elképzelésemnek
(#79929) Bozek : Ja, erősen GPU limitem van ilyen felbontáson, ezzel a kártyámmal:
MSI GeForce GTX1060 ARMOR 6G OCV1 (Nvidia)
Majd bekapcsolom a képminőség javítását a tévén, mert bizony ezen a felbontáson olyan a Telekom HD Stream minősége, mint a másik tv-men ha SD-t nézek. Az alacsony bitráta miatt, pl az HBO GO-nál kevésbé feltűnő a jelenség, mert ott 1080p van jobb bitrátával mint M1HD, RTL HD esetében.
Youtube-on a 4K-s videók gyönyörűek
-
Üdv!
Szüleimnél kellene egy kicsit olcsóbbá tenni a TV, Internet, Telefon előfizetéseket.
Szóval most így állnak:
[kép]Azon golndolkodtam hogy a hűség végén lemondanák a vezetékes telefon, mert teljesen feleslegesnek érzem, lemondanánk a TV-t is mert lehet átállnának a mindig TV-re, ha olcsóbb.
Az internet maradna egyenlőre, mert elvileg a térség nyert fejlesztésre pénzt, és bízom benne, hogy a Netmánia S helyett, lesz valami Optika. -
Bozek
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #79931 üzenetére
Ja, félreértettem a csere részt.
-
dodviper
újonc
válasz
Gubek-Einste #79926 üzenetére
Egy osztás van, ami egy iptv nélküli TV-hez viszi az adást.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Gubek-Einste #79924 üzenetére
De ott van a szovegben, h "-a Telekom kedvezmény kivételével-", tehat elvileg nem lehet vegosszeg.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
-
dodviper
újonc
Sziasztok!
Már 3 hete nem sikerül javítania a telekomnak (háromszor voltak kint) a használhatatlan kábelnetet, két utcában is cseréltek utcai dobozt (velünk szemben lévőt is) és most a bejövő kábelt akarják. A hiba az, hogy (talán) nem tud kimenő kapcsolatot nyitni a modem, csak az esetek 5-10%-ban, ami úgy néz ki, hogy fél percen át timeoutol például a pingelés aztán 5-10 másodpercig újra lehet kapcsolatokat nyitni, weboldalt betölteni stb.
Illetve a meglévő kapcsolatok ekkor is stabilak, nem záródnak.Számomra érdekesség, hogy a traceroute ilyenkor is működik (egy hete még nem működött ekkor sem, de azóta cserélve lett a kinti dobozka)
Most este éjféltől hajnali 4-ig ismét tökéletesen működött, most megint ugyanolyan rossz mint már 3 hete.
Tegnap reggel restartoltam utoljára a modemet, itt egy kép róla.Valaki találkozott már ilyennel?
A bejövő kábel évek óta ugyanaz, szeretnék más hibára is gyanakodni hátha hamarabb lesz megoldás..
-
-
viharhozo
addikt
Azert a Telekom-pover nem kopik az ido haladtaval. Huseget hosszabbitottam teruleti kepviselovel, mert a telefonos üszi ezt egeszen vicces arakon szerette volna megtenni. Az mar onmagaban erdekes, h lehet olcsobb egy hazhoz jovo ember, mint a telefon, de a sotet energiaval egyutt majd ezt is biztos megfejti vki egyszer.
A kepviselo kiszamolt egy arat a listaja alapjan. Ugyanerre a szoftver kiszamolt egy masik arat (kb. 5% volt az elteres, tehat nem jelentos, de volt). Nem baj, alairtuk, tegnap kijott a szerzodes, amiben magatol ertetodo modon egy harmadik ar szerepel.
Idezek a szerzodesbol:
DÍJAK ÖSSZESÍTÉSE
Fentiekben részletezett megrendelés alapján, az egyszeri díj és a kedvezményekkel csökkentett havi díj -a Telekom kedvezmény kivételével- a következõ:Megrendelés azonosító: xxxxxxxxxxxxx
Havi díj: 10.433,34
A szerzõdéses feltételek teljesülése esetén, a havi díj a Telekom kedvezménnyel csökken.TELEKOMKEDVEZMÉNY
Telekom kedvezmény (25%)
Telekom kedvezmény feltételei
Azonos Elõfizetõnek a Magyar Telekom otthoni szolgáltatásai közül egyidejûleg, egy otthoni digitális vezetékes hálózaton (amennyiben az igényelt szolgáltatások esetében a Magyar Telekom ezt tudja biztosítani) több szolgáltatásra van hatályban elõfizetõi szerzõdése, ugyanazon MT azonosítóval
úgy, hogy a szolgáltatások ellenértékének számlázása és kiegyenlítése egy számladokumentum alapján történik (a szolgáltatások egy folyószámlán szerepelnek).Akkor a fizetendo osszeg vajon a 10433*0,75 lesz vagy vmi huncutabb keplettel kene szamolni?
-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a HDMI-CEC funkcióra képes a cisco isb2201-es ( 2001) beltéri?
A tv LG a simple funkcióját aktiváltam és azt is hogy egymást ki be tudják kapcsolni az eszközök. Viszont se a beltéri se a tv nem kapcsolja be egymást. A célom az lenne hogy a műsorújság app-al belehetne kapcsolni a beltérit s ez kapcsolná a tv-ét is.
Keresgéltem a fórumon de nem igen találtam rá választ.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #79882 üzenetére
Lenne egy kérdésem. Van ugye egy Magyar Telekom - Tatung STB-3112 CDA IPTV Set-Top Box a szobámban. Ez közvetlenül rácsatlakozik az új LG 43UH6207 4K tévémre. A szobámban van egy másik TV is ami egy LG 32LF632V, és ami cserére vár. Na most azt szeretném, hogy az utóbbiból amikor megérkezik az új, akkor a Tatunból kijövő HDMi jelet kettéosszam, mivel mind a két TV a szobámban úgy van elhelyezve, hogy egyiket székből kényelmes nézni a másikat meg ágyból.
A kérdés, milyen osztót ajánlanátok, nem e jár drasztikus minőségromlással, illetve 5 vagy 10 méteres HDMI kábelből milyet?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Flowtation #79916 üzenetére
Ha lemondod, az 50-es netet, nem fognak szerelni semmit, mert nem lesz miért.
Szerintem nem a központtól kell szerelni, hanem, ha a lakásban nincs bent két érpár, akkor az oszloptól, vagy az utolsó kötődoboztól kell bevinni a házba, ha van szabad érpár, gondolom csak bondinggal tudják adni az 50 Mb-et.
Ez nekem kicsit fura, meg miért te jelentsd be? A szerelő be tudja jelenteni a felettesének, ő meg boxolja le az illetékessel. Biztosan nem kérnék kisebb csomagot, inkább felhívnám az ügyfélszolgálatot elmondanám nekik, amit leírtál a dologgal kapcsolatban és megkérdezném, hogy ők milyen visszajelzést kaptak a szerelőtől. Ugyanis, ha nincs szabad érpár és ezt kellene megoldani, azt nem nagyon fogják egy ember miatt megcsinálni.
Az, hogy "egy hét a szerelés" az inkább azt jelenti, hogy egy héten belül lesz ideje rá és nem egy hétig tart szerintem, szóval, ha ezen múlik, akkor pedig várnám...
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Hűségidő hosszabbításkor váltottam 50-es vdsl csomagra (net szerint nem lehetett, de üfsz szerint igen). Tegnap hívott a szerelő, hogy az 50-es csomaghoz külső szerelés kell a házig a központtól, ez idő (ha jól rémlik legalább egy hét) viszont a 30-as mehet csont nélkül, csak az eszközcsere kell. Mondta, hogy jelezzem ezt az üfsz-nek és átraknak.
Szerintetek érdemes erőltetni a szerelést? Mármint az én érdekem, oké, de megoldják ezt egy ügyfél miatt? Valamint van rá lehetőség, hogy ki tudom használni a teljes sávszélt? Elég messze vagyok a központtól (ez lenne az emlegetett dslam?). Vagy csak nyűgöt veszek a nyakamba a lehetséges problémák miatt.Igazából már beleéltem magam, hogy végre lehet nagyobb net, ráadásul csak egy ezressel drágább mint a jelenlegi 20as adsl (ami 14 max).
Vagy kérjem a 30ast, megoldják, mindenki örül aztán én meg újra kérek csomagváltást, akkor meg szerelhetnek amikor tudnak, elvégre lesz már gyorsabb?
Köszi előre is!
-
senki66
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #79914 üzenetére
Bocsi, biztos igazad van, csak elkapott a harci láz, mivel már vagy 2 éve huzigálják a mézesmadzagot, hogy hamarosan lesz optikánk, amit nem is csak a gyorsabb net , hanem talán még inkább a második HD stream miatt várok és ez volt az első kézzelfogható jele, hogy valami tényleg lesz. Azért értelme is volt a kérdésnek, mert havri1 fórumtárs válasza legalább lehűtötte a lelkesedésemet.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
senki66 #79910 üzenetére
Ezek a kérdések hétről hétre megjelennek, és soha semmi értelmük... Nagyon sok mindentől függ. Szerelők, alvállalkozók terheltsége, mi van eddig kész azokon a dobozokon kívül stb. Aztán még az átadást milyen dolgok fogják hátráltatni. Minden területen eltérnek ezek és valószínűleg még a szerelő sem fog tudni pontos esetleg pár hónapos intervallumot megadni, "talán addigra elkészül" hozzátétellel.
-
senki66
senior tag
Tegnap felfedeztem a lépcsőházban 2db G-PON T-COM kézzel feliratozott dobozt, ez gondolom arra utal, hogy hamarosan elérhető lesz az optikai hálózat. Üfsz-nél érdeklődtem lehet e már GB-es netet kérni, de nem és nem is tudta megmondani, hogy mikor lesz elérhető, azt tanácsolta kérdezzem meg a szerelőket, ha látom őket, de sajnos nem találkoztam velük. Lehet azt nagyjából tudni, vagy a tapasztalatok szerint ezek a (talán splitter funkciót) ellátó dobozok felszerelése után mennyi idővel indul be a szolgáltatás?
-
C0d3r
addikt
válasz
leslieke #79902 üzenetére
Mivel magának rendeli, az ő nevén lesz a szolgáltatás, így rajta fogják. Ha valamiért nem sikerül behajtani, akkor a címre nem kötnek új szolgáltatást, legalábbis rémlik valami hasonló történet korábbról (Tékozló Homárról).
Szerk.: http://homar.blog.hu/2013/04/05/elozo_lako_tartozasa_miatt_nem_kototte_be_a_netet_a_t-home
(bocs a linkért, mobilról vagyok...) -
Okean
tag
válasz
dchard #79898 üzenetére
Nincs túl nagy különbség az érátmérőben a bejövő telefon kábel és az alkalmazott vezetékezés között? Vagy
A telken belüli utolsó 30 méter 0.22 mm-es riasztókábelen fut. Feltételezem, hogy a csillapítás legalább a kétszerese lehet egy normál telefonkábeléhez képest. Egyelőre lejelentettem hibára, remélem legalább az oszlopon mérnek egyet.
raider21 képét nézd meg feljebb. Vacakabb csillapítással, töredék adásteljesítménnyel is röhögve megy a 30-as csomag, ez a normális állapot.
Az adásteljesítmény emelése elvileg megoldhatja a problémát vagy csak feleslegesen emelné az áthallást az szomszédos érpárok között?
Alapvetően ideiglenes megoldásnak szántam, amíg a DIGI nem indítja el a hálózatát, de a dolgok jelenlegi állása szerint lehet, hogy előbb lesz a T-től optikánk A mai Budai Polgárból:
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest