Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legatus80
friss újonc
Sziasztok.
A következő a helyzet. Június 8án, én balga hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam a legközelebbi T-pontba, a telekom honlapja szokás szerint tipródott meg amúgy is szemben van az iródával, és hűségidőt hosszabbítottam, meg mellé egy TCL TV-t. Pár nap és érkezik a TV, mondom zsír. Na a TV azóta is érkezik, a honlapon nincs megrendelésem, hűségidő lejárt stb. semmi jele a hosszabbításnak. MA ismét be a T-pontba, mondom mi a helyzet. Nagy nehezen kiderítik, hogy az igény leadásakor a rendszerükben valami hiba történt, és ezt most vizsgálják! 2 hete...Abba ne menjünk bele, hogy legalább egy email, figyi paraszt ez meg ez történt, kérjük türelmed, vagy valami. A kérdésem az, hogy hallott már ilyenről valaki? Ha igen, akkor ennek a "Vizsgálatnak" mennyi az átfutási ideje? (Nem karácsonyi ajándéknak terveztem a TVt). A honlapon jelenleg nincs raktáron a TV, majd lesz. Ha nem tudják belátható időben prezentálni az eszköztelküldhetem őket az anyukájukbalemondhatom a hosszabbítási igényt a hibájukra hivatkozva? Boccs ha hosszú lett. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest