Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Demót kapott az Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legatus80
friss újonc
Sziasztok.
A következő a helyzet. Június 8án, én balga hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam a legközelebbi T-pontba, a telekom honlapja szokás szerint tipródott meg amúgy is szemben van az iródával, és hűségidőt hosszabbítottam, meg mellé egy TCL TV-t. Pár nap és érkezik a TV, mondom zsír. Na a TV azóta is érkezik, a honlapon nincs megrendelésem, hűségidő lejárt stb. semmi jele a hosszabbításnak. MA ismét be a T-pontba, mondom mi a helyzet. Nagy nehezen kiderítik, hogy az igény leadásakor a rendszerükben valami hiba történt, és ezt most vizsgálják! 2 hete...Abba ne menjünk bele, hogy legalább egy email, figyi paraszt ez meg ez történt, kérjük türelmed, vagy valami. A kérdésem az, hogy hallott már ilyenről valaki? Ha igen, akkor ennek a "Vizsgálatnak" mennyi az átfutási ideje? (Nem karácsonyi ajándéknak terveztem a TVt). A honlapon jelenleg nincs raktáron a TV, majd lesz. Ha nem tudják belátható időben prezentálni az eszköztelküldhetem őket az anyukájukbalemondhatom a hosszabbítási igényt a hibájukra hivatkozva? Boccs ha hosszú lett. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macska topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest