Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114995 üzenetére
Ezen egy régebbi szoftver van, de ugyanúgy pirosra váltogat, utána meg vissza zöldre a telefon led.
[kép]szerk.
Amikor felhívtam őket újranyitották a hibajegyemet, de semmilyen sms-t nem kaptam arról hogy újra lett nyitva. Kellett volna sms-t kapnom róla? -
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114994 üzenetére
Mármint az optikai részen kötéshiba? DSL-en még jobban elfogadnám ezt indoknak, a telefon nálam 3m gyárilag szerelt vezetékkel csatlakozik az ONT-ra, amikor elkezdte a hibát produkálni cseréltem azt is, nem szűnt meg a probélma + akkor mindenkinél rossz lenne a kötés egyszerre?
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114995 üzenetére
Azt még nem néztem. De majd megnézem ma.
-
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114992 üzenetére
Ahogy gondoltam, SW eredetű a probléma, én ezért nem is cseréltettem. Mondjuk ez súlyosabb hiba, mint ami nálam(és a többieknek) volt, szóval ezt már illene gyorsan javítaniuk. Jelentsd be ismét hibára, legalább egy kis kötbér fizetéstől ösztönzést kapnak, de gyanítom az lesz a válasz, hogy amit rákötsz telefont az a rossz. Nálam panasonic dect van, arra csak nem lehet azt mondani, hogy gagyi + kétlem, hogy mindenkinek egyszerre romlana el a telefonja.
-
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114977 üzenetére
Csak most olvastam ezt a hsz.-t.
"A T-s ember is csodálkozott a telefonba hogy magától megjavul egy kis idő után."
Ezek szerint azt már alapnak(természetes dolognak) veszik, ami nálunk jelentkezik, hogy úgy is marad a hiba, itt azon lepődött meg, hogy magától megjavul.
-
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114984 üzenetére
Szoktam nézegetni a logot, szerintem sem volt frissítés/nekem is ugyanez van már egy ideje, csak nálam nem ez az 1-2 perces hiba a jellemző, hanem az, hogy éjjel valószínűleg frissítést keres és utána szokta produkálni, azt hogy folytonos piros led, addig nincs telefon, amíg nem indítom újra kézzel.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Garold #114983 üzenetére
Téves, még mindig nem kell egy fázison lennie, van hozzá csatoló, de, ha a nullázója azonos nullán simán összeáll és működik (maximum lassabb lesz, de IPTV-nek bőven elég).
Alun is működik, csak a kötéseknek nem szabad hanyagnak lenni, de igen a réz a mai világban már minimum bármire.
Minden hálózat más és más, elég egy rossz kötés, nem meghúzott csavar és már jön is a probléma amit írtál.
-
lszlogal
senior tag
válasz
rosszcsont88 #114987 üzenetére
GPON-on egy OLT port max 2.4/1.2Gbps-t tud, és 128 felé osztható. Szóval arra az egy szálra 128 végpont mehet, de a Telekom csak 32-es osztásokat csinál a legtöbb helyen tudtommal.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114985 üzenetére
Ok
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114981 üzenetére
Nem adtak ki. Már régóta ez a verzió van rajta:
[kép] -
Garold
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #114982 üzenetére
Powerline-nál azt is figyelembe kell venni, hogy egy fázion kell lennie a 2 eszköznek és réz áramkábel sem árt. Működhet ezek nélkül is de a gyakorlati tesztem alapján kicsit bizonytalan a működése. Alu kábellel és külön fázison éppenhogycsak összeállt a 2 eszköz kapcsolata, ez már minőségi problémákat okozott az adásban.
-
Beniii06
addikt
válasz
rostiron #114969 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni és azt szeretnéd, hogy nálad az elsők között kössék be, akkor ajánlom, hogy hetente egyszer telefonálj az ügyfélszolgálatra és kérdezd meg, hogy köthető-e, max 5 percedbe kerül. Ha azt mondják, hogy igen, akkor már le is tudod/érdemes is leadni a megrendelést.
-
rostiron
őstag
válasz
taki01 #114970 üzenetére
Ez a kép, nálam a negyediken készült. Lejjebb úgy néz ki , hogy jön fel a kábel, az első emeleten ugyan így egy zöld- piros leágaztatva, majd mintha ugyan ez a zöld-piros menne fel a másodikra onnan ugyan úgy a harmadikra stb. Emeletenként két érvég van, azt még elosztják ?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Szakmai kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. A városba optikát csinál a T. Egy négy emeletes panelba lakom, ahová felhúztak egy kábelt amire ez van írva : "mecable jet 24core 2x12 g657a1 magyar telekom " Ebből minden emeleten leágeztattak egy dobozba egy piros és egy zöld "eret" . Minden emeleten 3 lakás van, ha csak két ér van emeletenként, akkor nem mindenkinek jut ??? Minden emeleten így néz ki.
Lehet hogy emeletenként csak 2 előfizetővel számolnak ?? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Jester01 #114963 üzenetére
Ott van az eszköz hátulján / alján az SSID és jelszó is, nem feltétlen kell átírni, ha nincs nagy "átjáró forgalom".
Ha jót akarsz, akkor az IPTV-t nem viszed wifin, akkor sem, ha a Telekom által kínált Meshek támogatják.
Azért nem fog menni, mert le fog tőle halni a wifi, ott kezdődik, hogy a Telekomos ONT nem tolja ki magából wifin az IPTV forgalmát, ezért, ha Mesht kötsz be, ott az első eszköznek minimum kábellel az ONT-ra kell lennie csatlakoztatva. Ha jót akarsz magadnak és anyukádnak is, akkor powerline, abból sem a legolcsóbb szett. (Ha esetleg több TV lenne, akkor lehet 3-as szettet kapni, ahol 1 "feladó" meg 2 "vevő" van egy szettben.)
-
Jester01
veterán
Anyuhoz ma kötötték az optikát a rézdrót helyett, még nem tudom pontosan milyen eszköz lett. Az biztos, hogy a szerelő nem kérdezte meg milyen wifi SSID/jelszó párost szeretnénk úgyhogy valami alapértelmezettel hagyta ott. Gondolom van leírás meg webes felület ahol ezt magam át tudom majd állítani.
Na de nem is ez lenne a fő kérdésem, hanem az IPTV. Most még azt nem rendeltük meg amíg a pontos részleteket nem ismerem. Úgy vettem ki a közvetített információkból, hogy a tv boxokat utp kábellel kellene összekötni az ONT izével. Ez nem annyira jó nekünk. A telekom weboldalán olvastam egy wifi extra nevű dologról ami "IPTV set top box elhelyezésekor szükségtelenné teszi a vezetékezést – és az ezzel járó fúrást-faragást, internetes kábel elvezetést." Kérdés, ez csak ezzel az extrával működik? Mert amúgy ez sima wifi extendernek tűnik akkor meg miért ne mehetne az alap wifivel is ha jók a viszonyok?
-
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114957 üzenetére
Szerintem várj vele reggelig, legalább 6 óráig, mert ha frissíteni akar a sagem, akkor azt 04:30-05:30 körül szokta csinálni, akkor kihúzni a konnektorból vagy 2 percre és vissza csatlakoztatva megnezni, de akkor már valószínűleg zöld lesz. Ha nem, akkor bejelenteni.
Nekem egy ilyen kétperces kikapcsolás szokta orvosolni a problémát. A bejelentésnél az a probléma, mivel SW eredetű a hiba, nehéz megfogni, addig fel sem veszik a hibajegyet, amíg nem indítod újra a sagemet, ami 90%-ban megoldja a problémát és ha már nincs hiba, fel sem veszik. Ha utána is produkálja, akkor elkezdenek azzal kötekedni, hogy milyen telefon van rádugva, biztos azzal van gond stb.(nálad van a hiba akkor is
) + bentről az SW hibát nem látják. Ha sokat erőltetes, akkor elérheted, hogy kiküldjenek valakit, aki cserélheti az eszközt(ismét nehéz bebizonyítani a hibát, leginkább hajnalban/éjszaka jelentkezik(reggel veszem csak észre) - többszöri bejelentés/kiszállás kellene hozzá), szóval elég macerás dolog, én nem cseréltettem ki ezért az ONT-ot, mert tudom, hogy a másik is ezt csinálná valószínűleg + annyira nem fontos a telefon és szerencsére nem sűrűn csinálna. Az áramtalanítás eddig megoldotta a problémát mindig.
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
(#114946) Starchm: Persze, hogy magában nem véd meg, de nehezebbé teszi nem?
(#114947) DJ. Ru$y : Eddig így csináltam. Ennél viszont egy névvel próbáltam a "band steering" miatt. Azért célszerűbb szétválasztani?(#114948) Túzok22 ,(#114949) st3v3np3t3r :
A WPA2 AES nálam is alap. A jelszó hossza is megvan 14 karakter... vagyis megvolt. Ma kimaxoltam, feltornásztam 63-ra, számok, kis és NAGY betűk, írásjelek... amit csak engedett. (Elgurult a gyógyszerem
) Na ezt próbálják meg brute force-al feltörni.
-
válasz
Túzok22 #114948 üzenetére
Pontosan.WPA2-őt home és gamer géppel is sokáig tart feltörni, pontosabban napokig napi 24órában járatva a gépet. Ezt maximum egy 4-6VGA-s coinminer rig-el lehetne megoldani VGA-tól függően vagy home szerverparkkal,ami a napokat órákra vagy percekre rövidítené,de szerintem ilyen konfig nincs mindenkinek otthon a spájzban...
A legjobb wifi jelszó minimum 10-14 vagy hosszabb karakterekből álló,kisbetű,nagybetű,szám és speciális karakterek keveréke,ami nehezíti a feltörést...
Például:K1$p1$T4_2o2o-JuN1u$-!7_!#
ezt bruteforce módszerrel nehezen fejtik meg,főleg ha a router firmwareben javítva van a KRACK sebezhetőség ellen. Ha nincs,akkor is kicsi az esélye. -
Túzok22
senior tag
Ott a WPA2 PKS AES védelem, akkor felesleges elrejteni, senki se fog azzal foglalkozni hogy feltörje a jelszavadat. Bár vannak rosszindulatú emberek akik jelszó feltörésre mennek, de nem olyan túl gyakori esetek ezek, az illetőnek könnyebb út nyílt wifi hálózatot keresni. Csak a legvégső esetben kényszerül arra hogy feltörje valakiét vagy a tiedet ha tényleg nincs más lehetőség, magyarán nuku nyílt wifi a közelben.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az 5 GHz-et mindenképpen külön SSID-ra tedd (írd mögé mondjuk, hogy _5g), aztán próbáld úgy.
Viszont Starchm igazságot beszél, ha valaki rá akar akaszkodni, akkor ráakaszkodik, aki célzottan erre megy, aki meg csak nyílt hálózatot keres magának stb, az nem fog jelszót próbálgatni a hálózatodon. -
G.A.
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #114944 üzenetére
Túzok22(#114943): Azért rejteném el, mivel tudtommal ez lenne az első "védvonal" a kéretlen felhasználókkal szemben. Legalábbis így hallottam.
DJ. Ru$y (#114944): Igen próbáltam úgy is. De a Windows hibát irt ki. Most, hogy a 802.11d ki van kapcsolva már megy.
Még a telefonnak nem megy az 5Ghz-es kapcsolata, de majd összehozom.
-
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114938 üzenetére
Wtf! Kajak? Azt a mindenit.
-
G.A.
aktív tag
válasz
Kbali #114940 üzenetére
Nem ment... Viszont most megyeget...
A laptopnál (RTL8723) beléptem a Kezelésbe->Tulajdonságok->Speciális(fül)->802.11d Letiltása. Azonnal csatlakozott is. A mobil még csak a 2,4Ghz-en megy, de legalább megy.
Egy újabb strigula az "Amint megírom a hibát a fórumon, meg is lesz a megoldás." oszlopba. -
G.A.
aktív tag
Üdv!
A minap cserélték le a VDSL netet Optikára és vele együtt jött az új GW is: Sagemcom F@st 5655v2 DTAG személyében.
Az alap beállításokkal nincs is gond csak a Wifi-vel van némi gubanc.
Ha elrejtem az SSID-t akkor sem a laptop, sem a mobil nem látja a Wifit, még ismeretlen hálózatként sem jelenik meg. Még akkor sem látja, ha a beállítások után rejtem el. Valaki tapasztalt már ilyet? Volt megoldás?
Laptop: RTL8723BE, Win7
Mobil: Blackview 7000 Pro Android 7.0 -
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114932 üzenetére
Nála is optika van, ma reggeli válasza: [link]
"Koax vagy DSL zajosodhat."
Pont ez a lényeg, hogy itt nem erről van szó. Mindig írom, hogy bugos-nak tartom a sagem ont firmware-t, nem véletlenül. Akad benne jó pár funkcionális hiba, pedig nem lenne annyira rossz kis eszköz, tud pppoe passthrought, állítólag a wifije is erősebb a többihez képest és rengeteg olyan dolog benne van, aminek nem lenne kötelező szerepelnie egy szolgáltatói eszközben, ehelyett kapod ezt a telefonos hibát, wlan ledobál/megszakad(biztos van amit kihagytam még, de itt a topikban is gyakran szerepel) stb. tehát először az alap dolgoknak kellene működnie szerintem és csak azután az extrának(ddns stb.), de nincs kinek jelezni, mert a "hiba úgyis nálad van".
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114933 üzenetére
Nem a vonal a rossz, hiszen optika. A Sagem készülékkel lehetnek gondok és az okozza a telefon problémát. Lehet hogy szoftverfrissítés kellene küldeniük a Sagemre.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #114931 üzenetére
Optikaim van. Itt nincs zaj. Koax vagy DSL zajosodhat.
-
Beniii06
addikt
válasz
Túzok22 #114925 üzenetére
"Ami érdekes hogy a net nem ment el, csak a vez. telefon"
Ez a Sagem ont egyik random hibája, addig ilyen, amíg nem csinálsz egy reboot-ot, mint AnonymusX-nek. A piros led egyébként azt jelzi, hogy a telefon "not registrated" állapotban van vagyis elméletileg nem vagy elérhető addig.
Tudnak a hibáról, csak szokás szerint foglalkoznak vele(magasról), mint a kb. "a random átkerülök másik előfizetői csomagba" hibánál és "a hiba a te készülékedben van."
-
Túzok22
senior tag
Sziasztok. Nálunk (Bag) most egy pár perce a Sagemcom f@st 5655v2-n valamiért pirosra váltott a telefon led 1 percre, aztán vissza is váltott zöldre. Lehet hogy karbantartanak a T-sek?
Ami érdekes hogy a net nem ment el, csak a vez. telefon -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Feketelaszlo #114881 üzenetére
Üdv!
Letöltési értékek alacsonyak, nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax.
Ha nem nézel dvb-c adásokat kiveheted az osztót,a hogy javuljanak az értékeki. -
Beniii06
addikt
válasz
hatesz #114919 üzenetére
"hogy egy Kaon márkájúra cserélik a Sagemcom modemet.
Amúgy van itthon egy TP-LINK TL-WR841N routerem, lehet ezzel kezdeni valamit? "A csere talán segíthet(valószínűleg igen), mivel van iptv-d is, a tplinket hiába kötöd rá a sagem-re, érdemi változás nem lesz. Tippre lehet a koaxos sagemben egy olyan beállítás, hogy milyen vpn szolgáltatásokat engedjen át, "vpn" vagy "l2tp passthrough" ilyen néven szoktak benne lenni - tplinkben is az a jó ha be van pipálva(nem pppoe passthrough!) és lehet csak ezt kellene bekapcsolni, ha tudod.
A kollégádnál optikai internet van ilyen eszközzel? [link] Így már érthető lenne, hogy miért van különbség, amit leírtál eszközbeli különbséget/felületre és egybevágna Atomantiii hsz.-ével.
Ha lenne ilyen eszközöm, akkor megnézném, de nekem nincs.
-
Beniii06
addikt
válasz
schferenc77 #114913 üzenetére
Mindegy milyen eszközt kapsz, szerintem vpn-t egyik sem tud vagy ha tudna is akkor le van tiltva benne. Ehhez mindenképpen saját eszköz kellene, ami kb mindenesetben jó, csak akkor nem, ha koaxon kapják a szolgáltatást és van iptv-jük is.
-
hatesz
tag
válasz
Atomantiii #114912 üzenetére
Na most elmentem kollégámhoz, nála nem ezres telemon net van, mint nálam, hanem asszem 500-as. Nálam a 192.168.0.1 címre telekomos belépőoldal fogad, nála sagemcom-os. Más a routere. Nála simán működik a vpn kapcsolódás a gépemmel, itthon nem.
Most beszéltem a Telekommal, hoznak egy Kaon (?) routert a Sagemcom helyett. Remélem ez megoldja a problémát. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
schferenc77 #114913 üzenetére
Kezdjük Ádámtól és Évától. Milyen technológián szolgáltat egyáltalán a Telekom? Optika, koax, xDSL (réz érpár, régi nevén telefonkábel)?
HGW / ONT, elég egyszerű szerkezetek abba szerintem nem fogsz VPN-t állítani bármilyen is kerüljön oda.Miért fontos a technológia? Ugyanis koaxon van bridge mód, de csak akkor, ha nem lesz IPTV, a másik két technológián pedig PPPoE Passthrough van, ami IPTV mellett is használható. Szóval kérdés az is lesz-e IPTV?
Használni használhatsz saját routert minden esetben, a hogyan a kérdés, amit a fentiek függvényében tudunk megválaszolni. PPPoE Passthrought te magad tudod kapcsolgatni a Bridge módot pedig a telefonos ügyfélszolgálat kapcsolja, de nincs várakozási idő, hívás közben bekapcsolják és újraindítják az eszközödet, ha nincs IPTV.
A NAT-ról ott van az összefoglalóban a GYIK részben a leírás.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Nagyszülőkhöz lesz bekötve pénteken kábeles (vidéken) internet. Ha jól tudom, adnak hozzá valami HGW-t. A kérdések:
- mennyire szabadon konfigurálható a HGW? Konkrétan OpenVPN-t szeretnék rajta beállítani, ezt engedi?
- ha nem lehet, akkor gondolom a HGW-t át kell rakatni bridge módba, és használhatom a saját routeremet (Asus RT-N14U), amin már azt csinálok, amit akarok. A bridge módba kapcsolást a szerelő meg tudja helyszínen csinálni, vagy ügyfélszolgálat és pár napos várakozás?
- bridge módban az általam látott publikus IP az már publikus IP, vagy még NAT-olják (olvastam korábban, hogy még így is NAT-olt?)Köszönöm előre is a válaszokat!
-
-
csubuka
addikt
válasz
Beniii06 #114907 üzenetére
Ez a beltérben van ez a cucc, ami a fotón van. Ezt így kötötték 5-6 éve a telekomnál. Bejön az oromfalon (továbbra is it tkell majd bejöjjön, mert itt van a kültéri rögzítéshez kampó, pdalásra innen nem tud felmenni az optika) egy lyukon a fekete kábel, aztán ebben a fehér lapos dobozban egy szürke vékonyabb optikai kábellé változik, ami ment bele valami Huawei ONT-ba akkoriban.
Na ennek kell valamit kitalálni, ha továbbra is így kötik, mert ez retek ronda volt, amíg volt és folyamatosan belerugtunk, meg a szoba padlón volt hagyva extra 2m kültéri optikai az akkori bekötőcsapat által.
*Új bekötés kell majd, mert ez meg van törve, nem bírta az emelet szétverését.
-
csubuka
addikt
válasz
Pubszon #114905 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor a vastag fekete kültéri kábel végén van egy csatlakozó és annyi? Semmi ilyen "extra" dobozka/átmenet? Korábban, évekkel ezelőtt volt már itt tleekom bekötés, akkor még ezt rakták a falon bejövetel után:
De ha ma már ilyen nincs, akkor annyival jobb a helyzet, kevesebb dologra kell gondolni az átépítésnél, elég csak a kábel védőcsövet elhelyezni, nem kell azon a fehér valamin aggódni.
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #114886 üzenetére
Sziasztok!
Ahogy olvasom a fórumban továbbra is az utca kábel megy közvetlenül tovább az ONT-ba nem az optikai területen?
Tehát nem olyan fali kiállás van a házon belül, amit a kezelési útmutató mutat, nem?
Akkor az előző hozzászólásomban mutatott kis fehéz izét (amiben a kültéri kábel beltéri lesz) ti hogy rejtettétek el?
A padlás nem játszik nálunk, mert az utca felőli oromfalon jöhet ez be, ott van neki külön kampó is a falban...
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Sajnos eljött az én harcom ideje a Telekommal. Küzdök a Sagemcom Routerrel...
Hiába kértem, hogy az IPsec Passthrough-t kapcsolják be, nem tudok itthonról Cisco AnyConnect-tel rácsatlakozni a céges szerverre. (Ugyanerről a gépről a korábbi lakásomból UPC-n simán tudtam csatlakozni, miután az IPv6-ot kikapcsolták)
Már a telekomos szerelő is széttárta a kezét, meg a céges IT szaki is... IPTV megy, net van, mobilról megosztott hotspottal fel tudok a laptoppal csatlakozni a VPN-re, csa az itthoni hálózatról nem
Valakinek esetleg van valami ötlete?
A szerelő kikapcsolta a router tűzfalát, de az sem segített. -
Túzok22
senior tag
válasz
Intruder2k5 #114901 üzenetére
Valóban érdekes. Én pl. JZT-re, Telenor-ra, MT-re, és DIGI Kft-re mérek általában legjobbat, de kiemelem a JZT-t és a Telenor-t, mert erre a kettőre mindig jóval 900 felett (920, 930) van a le- és feltöltési sebesség is. Ugyanúgy NMHH-n is 920/920 körül szokott lenni, amikor néha néha rámérek, de nem igazán szoktam amúgy mindig méregetni, felesleges állandóan. Működik, stabil és kész.
-
Mindenképp számít.
Azért ez érdekes, hogy keresztben hozzák a jobb eredményeket a szolgáltatók, mert én meg DIGI előfizető vagyok, és általában a Telekom, illetve a Vodafone vagy a Telenor szerverre mérve tudom elérni a maximumot, a DIGI-re mérve van, hogy csak 6-700Mbps. És ezt már írták mások is a DIGI topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Last Epoch
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Stabil pályára állt az Android 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest