-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz fagyalllo #211505 üzenetére
Azért a Te kommentedhez válaszolok, mert a napokban feltett kérdésemre javasoltad, hogy nézzem meg a Seiko 5 Sports sorozatot. Ha nem probléma kérdeznék még. Az alap helyzet, hogy első óra lenne. Szempontok, h automata, üveg hátlapos és ne legyen apró, mert elveszne a karomon. Felpróbáltam egy Vostok Expedition Everest-et a napokban. Hát... elpusztíthatatlannak tűnik, de tényleg túlzás. Képek videók alapján van ami tetszik a Seiko 5 Sportsok között is, de megláttam ezt:
Igaz, h éppen a duplája árban, mint amit terveztem, de nagyon tetszik.
Ha Te vagy a többi szaki tudna valamit mondani erről a típusról azt megköszönném. Illetve egy olyan konkrét kérdésem lenne, hogy mennyire alkalmas napi használatra egy ilyen tükör fényes fém óra? Ránézésre már attól is karcos lesz, ha hozzáérek...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
dzsi23
addikt
-
jlaudio
tag
válasz fagyalllo #211384 üzenetére
Elég nagy a kavarodás a Hamiltonnál nem tudom miért nem lehetett új számot adni ez új szerkezetes modelleknek, mert igy szerencse kérdése, hogy mit kapsz ha rendelsz egy adott modelt, vagyis valószinűleg az új szerkezetest a 80 órás járástartalékkal
Keresgélek a neten de sok helyen nincs kijavitva az adatlap (még a régi szerkezet szerepel de a képen már az új H10 van) ezért elég rizikós külföldről rendelni.
Lehet jobb ha megvárom az új Alpinistot és nem veszek órát az idén, nem kell nekem másik óra, nem kell nekem másik óra és ezt már elmondtam egy párszor amikor a kártyát kerestem és eddig sikerült megállnom, hogy még egy órát vegyek -
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #211313 üzenetére
220k+vám+áfa?
HM, remélem külső/kidolgozottság/méret tekintetében szép dolog sül ki belőle.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
raziel01
veterán
válasz fagyalllo #211337 üzenetére
Úgy nézem Seiko 5-höz is lehet olcsón kapni ebay-ről zafír üveget. Ezek is tényleg vannak olyan karcállók mint mondjuk egy crystaltime-os zafír?
Crystal Times ezt írja a Seiko SNK809-hez:
"Ref dimensions – Dia 30mm Thickness 1.05mm"Szerinted akkor innen vehetem a 30x1mm-est? [link]
-
mert_csokis
senior tag
válasz fagyalllo #211264 üzenetére
Szépen leütött labda.
Az van, hogy elfelejtettem szmájlit rakni a mondatom végére. Nem provokáció akart ám lenni.
Az ízlés meg egy abszolút szubjektív dolog, de nagyon nem barátaim nekem, na.
Ez van. (Ja...és a 10. képednél tárcsáztam a stílusrendőrséget.)A Citizen meg már túl jellegtelen. Valamiért a Daniel Wellington és társai jutnak róla eszembe. Tudom, hogy ez sértés szegény Citizen-re nézve, de ez van. Meg ugye automata, nekem célszerűbb a kvarc.
A "milyen nap van ma" kijelzős órákat sem szeretem. Teljesen felesleges szerintem, bőven elég a dátum is.
Szóval pont azok a finomságok hiányoznak, ami például egy SRP701K1-nél is megvan. Ennél még a hamarosan érkező SGEG93P1 is izgalmasabb.És a szép, domború Seiko logó is jobban tetszik.
De köszönöm az ajánlást ettől függetlenül.
A búvárok is jópofák...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Gempas 70
aktív tag
válasz fagyalllo #211247 üzenetére
Szállítással vámmal igen. Tudom hogy csak joma gari van rá.. ergo nyűgöm csak oda küldhetem. Gondolom a hivatalos alatt gyártói garit értesz.. Amúgy mi baja lehet egy seamasternek? Hm.. a Casio óceánia is remekül hasít.. mondjuk az japánból jött.. De ha gondom lenne vele akkor azt is küldhetném Japánba. Visszatérve ezek az órák remélem ugyanazt a minőséget képviselik mint ha a szalonból hoznám ki. Értek ezalatt akár más márkát is.. Breitling, Tag.. stb
-
rbalint88
addikt
válasz fagyalllo #211138 üzenetére
úúú, ez szuper! linket kaphatok hozzá?
&petipetya: az spb079 gyári szíja,amit eladni nem igazán sikerült, mert csak analfabéta idióták jelentkeztek érte, így megmaradt. csak azt nem sikerült értelmezniük, hogy 20mm, gyári, Seiko, X Ft.
de ha valaki megszabadít tőle, akkor megkönnyíti az életem
-
-
nrg.960
tag
válasz fagyalllo #210951 üzenetére
Te nagy mestere vagy ennek, a CreationWatches.com megbízható forrás? Az egyik ismerős kiszemelt egy Fieldwatch jellegű SNZG15-t, aztán ott egész jó áron van, olcsóbban is mint a Sky-on. Itt is vámolhatnak, vagy ők honnan küldik?
Illetve kb mennyi idő alatt ér ide tőlük?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
-
-
sózópityu
újonc
válasz fagyalllo #210741 üzenetére
Én is hasonlóképpen gondolkodtam.
De felmerül a kérdés, h ha eredeti, a gyárból hogy kerülhet ki azonosítást szolgáló batch kód nélkül az óra???
Az ilyen komoly cégek nagyon ügyelnek arra, h beazonosítható (akár napra pontosan) legyen a termék, ami nagyon fontos kritérium több szempontból is.
Szóval azonosító nélküli eredeti....?
Elég furcsa... -
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #210621 üzenetére
esztergám nincs és nem is tudom használni, de polírozni elkezdtem.
első projekt egy nagy alu mentődoboz"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
soldier2
őstag
válasz fagyalllo #210551 üzenetére
Elég régi, majd 10 éves. Még az első Romániában gyártott generáció, mondhatni a legproblémásabb, de az enyémmel semmi gáz nincs.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #210529 üzenetére
Ezek teljesen gyári képek? Seikowatchjapan / insta?
Beszaras, hogy ilyet is tudnak, igazán kár, hogy nem ezt a vonalat erőltetik, sokkal kivanatosabbak így az órák.Szulita28
iden nincs nyaralás, de még egy teljesen szabad hétvége sem, túl sok a munka. Talán majd télen.
Még a női órás rész végén volt röviden bemondva, hogy nyári szünetezünk.
Nagyon kicentizve keszultek a videók, és kell egy kis szünet, hogy adjun kegy kis előnyt magunknak. Szeptember végén lesz asszem egy éve, hogy csináljuk, és kivetel nélkül minden héten volt új rész. Most egy kicsi pihenő belefér[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #210502 üzenetére
egyszerű alfás png-k (jobb esetben), nulla háttér, nulla környezet, egy steril semmi.
A Glashütte kisebb költségvetésű cég, mint a Seiko, vagy a többi japán, de mégis elég ingergazdag képeket készítenek.
Pl.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
-
T0mcs
tag
válasz fagyalllo #210502 üzenetére
SKX soha nem a precízségről szólt!
Fém szíj gagyi hatású de kényelmes /Riga lánc ahogy itt hívták /. A chapter ring meg hát ismerjük áll valahogy Szerkezet meg soha nem volt modern szerintem. Magát a kinézetét meg többen másolják mint a rolex et. Mégis 20 éve töretlen a sikere. Ez főleg ár-érték arányának tudható be. Amikor még Tekit sem lehetett kapni pár éve nem volt verseny társa... -
@mriya@
őstag
válasz fagyalllo #210476 üzenetére
Én pedig láttam olyan Seiko 5-öst, amit huszonvalahány évig nem tisztítottak.
Sőt, volt olyan Lada a seggem alatt, amiben 90 ezer kilométer alatt nem cseréltek olajat.
Egyszer fog "beállni" mindkettő, de akkor végleg (a Lada meg is tette).A 3-4 heti járatás AJÁNLOTT, nem KÖTELEZŐ.
Szvsz. aki még erre is lusta, ne vegyen mechanikus karórát!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vzsryl
nagyúr
válasz fagyalllo #210497 üzenetére
Nem tudom mit csinálsz, de ha én óragyártó lennék, akkor nagyon-nagyon jól megfizetnélek, hogy készíts a termékeimről néhány vásárló csalogató képet.
A kronométeres srácok is említették az egyik videójukban, hogy a japán gyártók milyen gagyi képekkel próbálják ösztönözni a vásárlókat. Nem vagyok marketinges, de szerintem bőven megérné alkalmazniuk profi fotósokat...A képeid alapján már sokkal előbb megvettem volna ezt az órát...
Btw. holnap egyből belecsobbanunk a "mélyvízbe", mert elviszem strandolni.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ataritos
csendes tag
válasz fagyalllo #210417 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat fagyalllo, @mriya@ és dzsi23.
Most, hogy már tudom mit kell keresni (7N32) el tudok indulni a megoldás felé.
Azért foglalkozok ezzel az órával, mert szerintem:
-szép és egyedi a számlap rajzolata (percek kiemelve, órák kicsik, jól olvasható)
-teljesen "matt" nincs polírozva, nem csillog sehol
-kényelmes, eltalált méret, jó arányokEzért akár még 10e Ft-ot is megér nekem, ha működik és mutatja nekem az időt.
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #210348 üzenetére
Szóval adtak és elvettekSOAD19: újratervezés
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!