Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz (Kolombusz) #5603 üzenetére
Vagy akkor kis autóban neked vannak kitalálva a kis turbósok, pl. renault 1.2 turbo vagy fiat 1.4 turbo, amiknek azért jó nagy a nyomatéka lent is.
Pl. a fiat punto 1.4 turbojet 120 lóerős, kb olyat megy mint a swift sport viszont a nyomatéka van vagy 200nm, míg a swiftnek 148.....
Viszont nem kikapcsolható az esp-je, nem olyan jó a futóműve stb, de ha ezek nem érdeklenek neked sztem kitűnő választás.
Tény az, hogy alapról a sport sem húz, viszont nagyon szereti a pörgetést, leszabályzásig 3000-től húz sztem értelmesen, 5000 körül még egyet rádob. -
a_tesz
Korrektor
válasz (Kolombusz) #5600 üzenetére
nem mennék bele a kötekedésbe, de azt írtad, a nagyobbik motorral is lomha aláírom, az 1.5 az 1.3hoz képest semmit nem nyújt, csak +1 litert fogyasztásban, mentem már azzal is. a másik meg, nem tudom te milyen autókhoz vagy szokva, gondolom 2-3x ekkora lökettérfogatúakhoz, de hát nem vagyunk egyformák, és gondolom arra gondolsz, hogy kis fordulatról nem húz, hát akkor tessék kamiont venni . mellesleg nem nyomatékszegény ez, csak a technikából adódóan forgatni kell, és akkor van nyomaték is
szerk: na szóval hogy az az egész lényege, hogy aki swift kategóriában gondolkozik, annak szerintem az egyik legjobb ajánlat, főleg ha a menetteljesítmény is érdekli, ennyiért kap 1.2es rezsót meg fóccvágent, aztán mehet vele az ifa mögött nagykanizsáig...
[ Szerkesztve ]
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz (Kolombusz) #5584 üzenetére
de meg ilyet, hogy a mostani swift lomha lenne? hát oké, aláírom, egy impreza sti biztos röhögve körbealázza akárhol, de mutass már 2-3 másik 1.3 (legyen 1.4 is) kisautót ami így megy, én nem nagyon találkoztam ilyenekkel, pedig adott esetben szeretek játszadozni és sokan be is kóstolnak a fogyasztást aláírom, ilyenkor azért bőven szeret öblögetni benzinnel, de normálisan közlekedve az a 6 liter se álom vidéken... nem autóskártyázásból mondom, egy éve ilyen van a seggem alatt szinte napi használatban (1.3 gs), azt hiszem lassan sikerül kiismerni
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
South Velen
addikt
válasz (Kolombusz) #5584 üzenetére
Tulajdonképpen ezt is pörgetni kell, hogy menjen, de amikor nem pörgeted, és úgy közlekedsz vele, akkor nagyon-nagyon jó fogyasztást tudsz vele elérni.
Sőt, igényli is a pörgetést, könnyen lefullad.
Ennél nagyon sokat számít az, hogy ki hogy vezeti.
1.5-öt személyesen nem próbáltam, de sok forrásból hallottam, hogy az 1.3 dinamikusabb, és az 1.3-asok végsebessége is nagyobb, és sokat fogyaszt az 1.5, ha nem pörgeted, akkor is.
Ugye, az Ignisben is az 1.3-as motor VVT, és nem is megy, meg sokat is eszik, a Swiftnél az 1.3 már nem VVT, az 1.5 viszont az. Talán emiatt van. -
South Velen
addikt
válasz (Kolombusz) #5580 üzenetére
Csak a nagyobbik motorral lomha, és csak a nagyobbik motorral fogyaszt sokat.
-
SzalaiG
addikt
válasz (Kolombusz) #4541 üzenetére
Elég érdekes, h valaki Pajero után Suzukit vesz... Miért?
-
Grillo
őstag
válasz (Kolombusz) #4543 üzenetére
Ezt nem tudtam. De legalább visszahívják.Történt ilyen preztízsmárkáknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest