Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
laca891 #44184 üzenetére
Köszönöm szépen, aranyos vagy! Nagyon korrekt a leírás és klassz a link is! Rendkívül sokat segítettél nekem!
A posztod előtt jártam egyet és csak nem adtam fel. Töröltem a saját kreálmányom, felraktam egy 2018-as hsz-ben lévő másik forrást, majd teszt után azt törölve visszaraktam a sajátom. Telepítés után levettem a gyújtást, majd visszaraktam és utána már kezdtek menet közben (navigálás nélkül és navigálással is) megjelenni a különböző traffipax helyek. Ez elég érdekes, a jelek szerint így frissül az adatbázis, annak ellenére, hogy telepítés után a saját POI-kban látható.
Viszont, ha jól értem, akkor ezek a BMP-k adnak másik ikont az egyes kamera és veszélyes kereszteződés típusoknak? Mert így akár fel tudom majd használni a saját kreálmányomban is, vagy egy esetleges újabb frissítést követően.
U.i.: Végezetül - ha jól értem -, akkor egyszerre 3 különféle CSV-t és hozzá való BMP-t telepítettél a myPIOs mappába helyezve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden ami hőszivattyú
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- EVGA 750 BQ 750W
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest