Hirdetés
-
GAMEPOD
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KubanitoS
veterán
Nekem azt a választ írták, hogy nem valószínű, hogy a dobozos Overlord működne a Steam/D2D-s Rising Hell-lel. Valaki javasolt egy másik megoldást, ami szerinte tutira működik. Itt a link hozzá.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ők is "mezei" felhasználók, úgymond hivatalos, 100%-os választ nem kaptam a kérdésre.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!A steam-mel is lehet a játék közben képet készíteni?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Vki próbált már nem Steam-n vásárolt játékhoz kiegészítőt venni Steam-n?
Konkrétan arról lenne szó, hogy a múltkor lemaradtam az Overlord leárazásról, de most 1k körül lenne a dobozos (amit nem lehet steam-n aktíválni) és hozzás
szerentém a Rising Hell-t steam-ről leszedni...Menni fog ez így?
-
KubanitoS
veterán
Pontosan hol is vannak ezek a vpk fájlok? Csak nem Left 4 Dead custom pályát akarsz telepíteni? Nekem ez ugrott be elsőnek.
Ilyenkor elég bemásolni a vpk fájlt:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons\
mappába és kész.
Szerk: nézz körül itt: http://l4dmaps.com/install-maps.php
-
Hunter2
addikt
mihez kell hozzátársítani a vpk kiterjesztésű fileokat hogy telepíthetőek legyenek?
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #184 üzenetére
Úgy tényleg nehéz. Egyébként meg miután felrakta simán felülírhatja a régivel, amiben minden benne van (másolni kicsit gyorsabb, mint letöltögetni...).
És W7 alatt is elindul a régi Steam, csak eleváltan kell indítani. Ha elsőre nem is, de 2-3. próbálkozásra biztosan elindul, felrakja a Steam Service-t, aztán mintha mise történt volna.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #182 üzenetére
Mert? Pont több partíció esetén van könnyebb helyzetben az ember. Nálam most hirtelenjében két aktív vinyó van négy partícióval. Ebből kettő az, ami OS-nek is használva van, a másik kettő adattárolásra szolgál. Utóbbi kettő közül az egyiken van a Steam mappája már vagy két éve. Közben volt vagy 5-6 OS telepítés, a mappa meg maradt ott ahol van.
A lényeg: fenn kell tartani egy rendet, nem össze-vissza telepítgetni mindent.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #177 üzenetére
Dehogy kell letölteni megint bármit is! Már többször le lett írva, hogy a Steam mappát úgy másolgatja az ember ahogy akarja, csak az új helyén el kell egyszer indítani a Steam-et. Onnantól kezdve minden korábbi Steam-es játék használható az új helyről. (Összesen egyszer raktam fel eddig a Steam-et, azóta csak a szükségleteknek megfelelően átmásolom és elindítom. Rendszer újratelepítésekor meg elég csak elindítani.)
-
KubanitoS
veterán
Ez így nem fog működni. Érdemes csak az egyik patrícióra telepíteni a Steamet és azon használni. A Steam a játékokat a steam mappába tölti le. Tehát ha a C:\ meghajtón van a Steam mappa, akkor a játékok mindenképpen oda fognak letöltődni, ezen jelenlegi állás szerint nem lehet változtatni.
Ha van egy Steam telepítve a D:\ meghajtóra is, akkor oda is le kell tölteni a játékokat, nem fogod tudni a C:\ meghajtón levő fájlokat használni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
00roli00 #170 üzenetére
Steaman van egy pár játék, amelyeket ha dobozosan megveszel a boltban, akkor a hozzá kapott kóddal aktiválni lehet és ugyanúgy tudod őket használni, mintha alapból Steamen vetted volna meg őket. Itt a lista ezekről a játékokról:
* Valve CD Keys in this format: ####-#####-####
* Valve CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* AI War CD Keys in various formats
* Alpha Prime CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Audiosurf CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Call of Duty: Modern Warfare 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys may also have been printed incorrectly, please see the Dark Messiah article
* Dawn of War Soulstorm CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM-OP9Q
* Dawn of War II CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Defense Grid CD Keys in this format (Direct2Drive only): 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Empire: Total War CD Keys in this format: 1AB2C-DDEFGH3-IJK4L-MNOPQ-RST56
* F.E.A.R. 2: Project Origin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Football Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* Football Manager 2010 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* GTI Racing CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* GTR Evolution CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Killing Floor CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Last Remnant CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Extreme Condition CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Colonies Edition is not accepted on Steam
* MLB Front Office Manager CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* NBA 2K9 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Order of War CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Prey CD Keys in this format: AAB1BB2C345CDD6E E7
* RACE - the WTCC Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* RACE 07 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Ragdoll Kung Fu CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Railworks CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Red Orchestra CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* SiN Episodes: Emergence CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Saint's Row 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Shattered Horizon CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Ship CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Silent Hill Homecoming CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Speedball 2 - Tournament in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* STCC - The Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Unreal Tournament 3 CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM
* Velvet Assassin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Worldwide Soccer Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9QCsak és kizárólag a fenti listában szereplő játékokat lehet aktiválni. A lista persze frissülhet, itt láthatod a legfrissebbet.
Azokat a játékokat, amelyek nincsenek a fenti listában csak úgy tudod a Steames játéklistádban tudni, ha megveszed őket Steamen.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Studiossrác #174 üzenetére
Nagyon egyszerű a helyzet. Kiválasztod a giftet és azt a lehetőséget, hogy az ajándékot e-mailben küldöd el. Mondjuk elküldöd a saját e-mail címedre. Az e-mailt nem nyitod meg, hagyod úgy, ahogy van.
Karácsonykor megnyitod a steam kliensed, store fülön rámész a games/manage gifts and guess passes és itt látsz egy listát az általad eddig küldött giftekről.
Látni fogod az adott játékot, mellette a "sent" felirattal.
Rámész majd katt a "resend" gombra, ami alul van. Itt megadod az új e-mail címet, de lehet hogy instantba is tudod küldeni öcséd Steam fiókjára (azért nem tudom pontosan mert én magam még nem csináltam ilyet),
A lényeg, hogy meg tudod venni a játékot hamarabb (pl leárazáskor) úgy hogy csak később kelljen elküldened.
-
válasz
Studiossrác #172 üzenetére
Simán lehet ajándékozni, belépsz a steames fiókodba, ráböksz a játékra amit meg akarsz venni és utána mikor fizetni akarsz kiválaszthatod, hogy magadnak veszed vagy ajándéknak(Gift). De azt nem tudom, hogy ezt, hogy lehet időzíteni, hogy ne rögtön a vásárlás után lássa meg tesód az ő Steam fiókjában.
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Hogyan működik a steames vásárlás? Konkrétan engem nem is ez érdekelne, hanem az, hogy hogyan tudnék úgy játékot venni, hogy az nem az én accountom-ra megy?
Lényeg: öcsémnek szeret multiba játszani, és vennék neki 1-2 játékot steamen. Régebben én is játszottam vele, ebből adódóan van nekem 1 half-life2 packem(dod nélküli, de cs van benne). Neki ennél több game van, de azokat boltba vette(nyílván 2 külön steam fiókunk van). Simán hozzáférek a steam fiókjához, úgyhogy akár vehetem arról is a gamet, csak azt szeretném, hogy ajándékozáskor tudja meg a hírt, ne pedig korábban. Persze kézenfekvő megoldás lenne csinálni egy 3. profilt és arra regisztrálni a gameket, de én azt szeretném, hogy egybe legyen neki mind. Olyasmi nem lehetséges, hogy megveszem én a gamet, de a tulajdonjogot átadom neki szenteste? Vagy mit javasolnátok az esetembe?
-
bonat
senior tag
szisztok..azt nemtudja valaki,,,hogy:
XP-re volt Steam..és van is feltelepítve...
Win7 fel lett telepítve másik partícióra.....
Win7-ből nem akart elindulni a Steam progi...ezért felraktam...
csak most be kéne állítani a játékokhoz h mi az elérési útjuk..mert ugye XP rendszeren megvannak le vannak töltve könyvtárba.........ebben tud valaki segíteni????
játékokra kattintva Properties/ Set Launch Options...itt hiába állítom be semmi.... -
00roli00
aktív tag
Hali,
érdeklődnék, hogy azok a játékok melyek megjelenésükkor nem voltak steam-en de azóta fenn vannak, le tudom-e steam-en keresztül tölteni/már meglévő játékok/? Csak nyelvi dolgok miatt kellene. És azon játékok melyeknek nincs kulcsa /pl: oblivion / mi a helyzet?
-
BalaNce87
addikt
Azt miért van hogy az extra copyk eltűntek, nem csináltam semmit csak kijelentkeztem stemből majd vissza ugyanazon a néven jelszóval.
-
koxes
tag
hali
hogy kell barátokat hozzáadni a steamhez? -
pmheros
őstag
sziasztok,
1 hónappal ezelőtt megvettem az Orange Box -ot, feltettem az egyik gépemre és azon játszogattam vele. Azonban attól a géptől meg kell hogy váljak hamarosan, a másik gépemre ami megmarad feltehetem büntetlenül?
Hányszor tehetem ezt meg? (mert a másik gépem is lehet cserélve lesz majd nagyobbra) -
-
Brian_RL
aktív tag
Hy!
Tegnap még játszottam a CS-vel, de most kéri a jelszava a Steam. Beírom neki, és nem fogadja el. Már az összes jelszavam, és azok kombinációját is kipróbáltam, de nem enged beMi lehet a baj? A helpcenter nem tudott segíteni, mert a titkos kérdésre is a jelszavam volt a válasz, azt is hiába írtam be neki, nem küldtek ki új jelszót. Buktam az egész accot? Vagy mi a franc van?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #160 üzenetére
Már nem téma, aktiváltam az e-mailemet és megjelent a L4D is a listában
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Esetleg nem tudja valaki, hogy olyan játékot amit dobozosan vettem meg, azt STEAM-en keresztül le lehet-e tölteni és feltelepíteni, a dvd lemez nélkül is? Az installálható játékok listájában nálam csak a Half Life 1-2 és CS:S jelent meg, a Left4Dead nem -
Kephamos
addikt
A steam nem akar csatlakozni az accountomhoz. Sőt nem akar egyáltalán elindlini és a steames programok sem. Ilyenkor mi a teendő???
-
törölt tag
Steamen 75 %-al van leárazva , így bevásároltam 7 €-ért adják
-
Hunter2
addikt
Próbált már valaki webproxyn át vásárolni a steamről? csak mert az amerikaiaknak megjelenő oldalon olcsóbb, ahogy pár hsz-el feljebb is látható.
-
Morden24
nagyúr
Aki esetleg sietne a The Dig megvásárlásával, az ne tegye, mert jelenleg nem működik a játék.
Ezzel a hibaüzenettel szórakoztatja éppen a kedves vásárlókat:
A fórum már tele van vele, reméljük a legjobbakat.
-
Doink
aktív tag
válasz
SQX_Barto #152 üzenetére
Nem.
Extra másolatot csak az alábbi esetekben kapsz és NEM Source-ot:
1. Purchase the “Left 4 Dead Four Pack” on Steam
2. Own “Half-Life 2” and/or “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack"
3. Own “Half-Life 2: Episode One” and/or “Half-Life 2: Episode Two” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”Az extra kópiákra vonatkozó szabályokat itt találod:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656 -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha egy játékom megvan (css) és egy packban is benne van, amit később veszek (source multiplayer pack), akkor a "felesleges játékot" (css) el tudom ajándékozni? Valakinek ötlete, tapasztalata ezügyben? Bocs, ha már volt róla szó.... -
Bordoi
őstag
Mivel a STEAM szabályzata szerint a Steam account kereskedelme illetve átruházása tiltott, ezért a Prohardver és a HardverApró oldalain sem kívánunk ennek a tevékenységnek teret adni.
Minden ilyen jellegű hirdetést törlünk és a jövőben tiltott ezek hirdetése, kereskedelme. -
Hunter2
addikt
Ezt magyarázza meg valaki:
Egy kis számolással:
50 EUR~14000Ft
40 USD~8000Ft
Hogy jön ki ezeknél a 6000Ft-os különbség???? -
törölt tag
?
-
mate0217
aktív tag
Lenne egy kérdésem ez ingyen van vagy fizetni kell érte???
-
törölt tag
MMOs on Steam 20% - 75% Off!
[link] -
steam320
csendes tag
oda varázsolni ? XD bemész steambe és van egy olyan menü Nem steam játék hozzáadása és ott kijelölöd és bedobod
-
AXisBOLD
addikt
hy
a half-life 2 wars-ot install után nem látom a my games listában, restart után sem. hogyan tudnám oda varázsolni vagy egyáltalán elindítani a játékot?
köszi
-
törölt tag
All MumboJumbo games 50% off
FLOCK! Now with Steam Achievements - Save 50% this weekend
-
törölt tag
Assassin's Creed, Splinter Cell, Double Agent 50% off
Weekend Deal - The Bone-Breaking Racing Pack 85% off!Eheti.
-
törölt tag
Ingyenes TF2 hétvége lesz a gőzőn. Valamint már frissíti a TF2-t . -
dReFiX
senior tag
Vásárlás Steamen bankkártyával [ 100% Biztonságos ]
Ha pedig rendelkezel boltban vásárolt játékkal ami "steam kompatibilis" [pl: CS:Source, Half Life ] és azt szeretnéd aktiválni allpr pedig IDE kattints .
DonMedve: Az én tudomásom szerint ha már egy steam fiókba addoltak egy serialt, ergo egy játékot akkor már nincs lehetőség egy másikba való (át)addolásához.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e mód arra,két steam acc.-ot egyesitteni?Mert van egy L4D acc.,meg egy GTA4.Külön vettem a kettőt,kéz alól,van erre mód?
-
Stirbi
addikt
üdv all plssegitsetek mert bekeveredtem és nem értek steamen valo vásárláshoz , hawerok meg össze vissza beszélnek.
letudnátok irni,h h kell vásárolni?
pl cs 1.6 ot szertném konkrétan, és mondtak nekem vmi acc aktiválást meg áh össze vissza
elöre is köszi
-
dReFiX
senior tag
Szükségem lenn egy kis helpre, történt ugyanis hogy vissza szerettem volna állítani a cs: sourceot ,megnyitottam a steambackup.exe-t rákattintottam hogy "restore counter strike source back up"... bezáródott az ablak és nem történt semmi ..... Mi lehet a gond ?...
50 Kb/s egy örökkévalóság lesz leszedni ....
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
most pénteken van egy olyan akció a seamen hohy ha letöltöd a leaft 4 dead -ot akkor egy napig ingyen tolhatod.
ez a letöltés meg is történt, de ha a pre order-re kattintok nem történin semmi, nem indul a játék, csak ugyan oda dobál vissza a steam körbe-körbe.
hogyan tudnám elidítani a gamet?
-
h-yle
addikt
The Orange Box
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Portal
Team Fortress 2Weekend Deal – 66% off! - 9,99€ (~3.000 Ft)
-
Kephamos
addikt
Azt írja a Steam, hogy jelenleg nem elérhető, próbáljam később. Előttem meg egy csomót szvrakodott. Az én készülékemben van a hiba?
-
törölt tag
írtam:
Az a gáz, hogy miután megváltoztattam a jelszavamat azután nem tudtam belépni. Biztonsági kérdés meg nem volt beállítva. Előbb csak webesen nem tudtam belépni, aztán amikor a steam kliensből kijeléentkeztem már abból sem. Az meg megint gáz, hogy akármilyen kriszkrasz emailt írunk be, azt írja, hogy elküldte ( csak azért mert a rendes email címemre is azt írja, és nem küldi ki).
-
törölt tag
Kaptam egy ilyen üzenetet:
" Automatic System Messages Hello, I am from Valve Corporation (steam support), we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned."
Kaptam egy ilyen üzit.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008849110
Most akkor mivan ?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A Call of Duty World at War-t valakinek Stemen keresztül updatelte már 1.3-ra ?
-
L_ajos
őstag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy megvettem az UT3-at steamen, persze ami most megy sz*r*kodás vele engem sem került el. Viszont steam újratelepítés után a megvásárolt ut3-am eltünt minden listámról és igy telepíteni sem tudom
Erre van valami megoldás?
Thx!
-
djxp01
senior tag
Hol tudom megváltoztatni, hogy ne a C: -re töltse le a játékokat a steam ? Mivel a rendszerparticióm a C:, és max 2-3 gb-ot tudok felszabadítani... Esetleg Registry-ben valahol ?
-
capafog23
őstag
Nekem az lenna a problémám hogy 2 játékom is downloadingol pedig már le van töltve lehet is vele játszani, de mivel steam szerint még downloading van, ezért nem lehet offline mode-ba játszani.
-
D.Orion
veterán
Aki kicsit ismerős a steam világában, az kérem segítsen. Az alábbi hibaüzenetet kapom, nem tudom miért.
-
pctroger14
csendes tag
Hello.Azt szeretném kérdezni hogy mennyire biztonságos a vásárlás a steamon?Mert a tesom a cs-t akarja megrendelni de hogy öszinte legyek vhogy nem tudom elképzelni hogy nem fognak máskor is pénzt levenni a kártyámrol.Ha valaki tudna válaszolni megköszönném.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani, hogy hol lehet beállítani STEAm-en hogy ne az alapvető C meghalytóra pakolja a játékokat?? Mert ott csak 2 giga szabad helyem van.
-
munky
őstag
Valakinél produkált már a Steam ilyet
Kompatibilitási mód állítgatása gép ki/be kapcsolása sem segített.
Eddig működött ma szart be...
-
csimav
őstag
kurv@életbe.. ujratettem a gépem és elfelejtettem a jelszavam.
-
Huvi00
tag
Hello kinek kell 1 fulos Steam Acc ?
http://prohardver.hu/apro/steam_accont_25_db_game_erdekloni_most_lehet_de_eldas_csak_ha_meglesz_ujgepem_1_2_het/hsz_1-50.html -
-
Genius007
őstag
válasz
#65675776 #100 üzenetére
De a tag azt kérdezte, hogy " Sima OTP-s kártyával lehet vásárolni Steam-en keresztül?"
Én erre mondtam hogy igen, mert én is sima OTP-s kártyával vettem Steam-en keresztül a CS Source-t! Erre Te mondod, hogy nem lehet ....Amúgy meg csak egy kis segítség ..
Hogyan tudok Steamen vásárolni >>> [link]
Bankkártyák
Mindenekelőtt szeretnénk elsőként felsorolni azokat a bankkártyákat, amikről tudomásunk van, hogy biztosan alkalmasak a Steam-en való vásárlásra. Amennyiben a cikk után sikerült a vásárlás a kártyáddal, kérünk küld el az info@lamas.hu-ra kártyád fajtáját, hogy végül teljes legyen a lista.Bankkártya (Lejárat) - Típus (Ezekkel mind jó)
ELLA Bank (01/08) – Visa Electron
K&H Bank - MasterCard (dombornyomott)
CIB Bank - Internet kártya
Erste Bank - Visa Electron
Unicredit Bank - MasterCard (Euro elszámolás) (dombornyomott)
Takarékszövetkezet - MasterCard (dombornyomott)
OTP Bank - Visa (dombornyomott)
OTP Bank Junior - Visa Electron
Raiffeisen Okos Kártya - MasterCard
Budapest Bank - Visa Electron
Erste Bank - Visa Virtual
MKB - Visa Electron
OTP Bank - Virtual Web kártya
K&H Bank - Visa ElectronUi.: Amelyiknél nincs oda írva, hogy " (dombornyomott) " az sima!
-
fpeter07
veterán
Ha lenne 2 accountom hogy tudnám összevonni a kettőt? A gift-ről azt olvastam hogy csak hl2-t és hl2:EP1-et lehet elajándékozni, ez azóta megváltozott?
-
Makaveli
senior tag
Ezen a Steamen nem lehet OTP-s kártyával vásárolni? Kell csináltatni MasterCard kártyát, vagy mi?
-
haralambusz
tag
válasz
haralambusz #93 üzenetére
Plííz valaki, nincskedvem újra megvenni a HL2-t!
-
haralambusz
tag
válasz
haralambusz #92 üzenetére
Nos akkor?
-
haralambusz
tag
válasz
Winner_hun #91 üzenetére
Őőő... igen, ezt olvastam csak nekem nem egyértelmű
, ezért kérdeztem
Akkor ez most mit is jelent?
-
Winner_hun
félisten
válasz
haralambusz #90 üzenetére
-
haralambusz
tag
Sziasztok!
Át lehet helyezni egy játékot az egyik accountból a másikba?
Ha igen... akkor hogyan?Megvan az eredeti cd is ha szükségeslenne...
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #88 üzenetére
Csak úgy, hogy máshova telepíted a Steam-et.
-
Winner_hun
félisten
A letöltések helyét a C:\Program Files\Steam helyett meg lehet változtatni valahogy?
-
Zooka
tag
Üdv!
Egy steam acc.-ból át lehet valahogyan tenni a játékokat egy másikba? Vettem egy videokarit Black box-szal, de az már aktiválva lett egy accountba. Viszont én a saját acc.-omban szeretném a játékokat, megoldható ez valahogyan? Esetleg "beleolvasztani" a másik accountot az enyémbe?
Köszi: Zooka
-
tibor82
csendes tag
Helo. Nekem volna egy 1 problemam van a gepemen 1 gcf kiterjesztesu fajl de akarmennyire keresek nem talalom meg hogy hogyan kell hasznalni hogy kell telepiteni ill. kicsomagolni annyit olvastam csak hogy, a steam valamelyik konyvtaraba kell tenni de tovabb nem tudom ha valaki tudja hogy kell az ilyen fajlokal banni az a tatai.tibor@freemail.hu cimre irja le kuldje el vagy ezen forumon belul.Koszonom Helo
-
törölt tag
A Steam egy összetett dolog. Egyrészt egy netes bolt, ahonnan sok mindent beszerezhetsz. Ha korlátozva van valamire, akkor az oda szokott lenni írva. P MP only, SP only... Ha nincs odaírva ilyesmi, akkor teljes értékű. A CoD4 utóbbi.
A másik ami a Steam feladata, az a telepített játék autentikációja. Ez megint lehet többféle. A Steam-en beszerzett Valve játékok és az összes Source motoros Valve játék csak és kizárólag Steam-es hitelesítés mellett hajlandó egyáltalán működni, akár SP, akár MP. Vannak Steam-en terjesztett játékok, amelyek esetén csak az MP van Steam-hez kötve. A System Requirements részben ezt mindig feltüntetik.
CoD4 Oldalt ott van minden.
-
sihu
tag
császtok
vki letudná nekem írni h működik a steam??? a cs csak steam alatt mükszik??? láttam van cod 4 is, ha letöltöm akk csak a multi lesz meg, vagy ugyan úgy a single is??
-
HXY
addikt
Valaki használja a Steamet Vista alatt és WiFi routerrel?
Én egy DD-WRT-s routerrel használom, és kb percenként kiakasztja a routert, és az ilyenkor az eldobja a WiFi-t, ami kb fél perc múlva visszajön.
-
szállitó
senior tag
válasz
Genius007 #74 üzenetére
Üdv a VISA MasterCARd ot fogadják el néha a MAESTROT is a magyarosrszágon forgalmazott kártyál közül. Fizetésnél a lényeg az hogy a Kártyán lévö név és mit vettél ugyanazon a neven legyen te számlád te kártyád és a hátsó aláírási csikon legyen CVC2 kod ez 3 számból áll ezt adod meg fizetéskor pin kod helyett ha ez nincs csak magyarországon tudsz egy-két helyen fizetni a neten ilyen kártyával, külföldön nem. Az összeget általában deviza eladási vagy középárfolyamon számolja majd el a Bank neked és valoszinüleg nem kérnek plusz dijat érte.
-
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Már régen játszottam utoljára Counter Strike Source-al, és elfejtettem a felhasználói nevem, és jelszavamat...
A jelszóhelyreállításnál e-mailben kikértem a felhasználói nevemet, amit el is küldtek mailben.
Utána rámentem a jelszóvisszaállításra, és mailben küldtek egy egy verification cde-ot, és egy kérdést (What is the name of your pet?), amire nem tudom a választ...
Mit tudok tenni?
-
Orb1337
tag
Sziasztok!
Steamen szeretnék CS:S-ot venni (mivel majdnem fele annyiba kerül mint a boltban). Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne a pénzt befizetni. Rendelkezem K&H Tranbulin bankkártyával, de dollárba kell elvileg fizetni. Valaki tud ebben segíteni? -
zso73
veterán
válasz
#65675776 #68 üzenetére
Az nem műxik rendesen! Most raktam újra a HL2-t.Ugye előre letöltésben lehúztam a Sin Emergence játékot,amit aktiválnom kellett volna.Egy halom kiegészítő pályát is plusszban.Erről készült backup a Steam-mel. A visszaállítás nulla!! Még a Codename gordont sem rakta vissza! ..........Felejtős ez a funkció. A mentéseket én fogom tárolni.A többi meg a CS,DVD-ről újra rakható!
-
zso73
veterán
válasz
#65675776 #66 üzenetére
Köszi! Én a Sin Emergence játékot akartam megvenni a Steam-en keresztül. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyenkor ez,hogy zajlik? Lementhetem ISO-ba,vagy mi a helyzet?Elküldik DVD-n.........
De megtaláltam itthon is jó áron,így nem kell vesződnöm.Gyári,nincs adatvesztés.....PC dome online. -
zso73
veterán
A Steam-en keresztül vett játékok,hogy kerülnek a gépre? ISO.....Milyen formátuma lesz?
-
SimS
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Ami ezen a cs.hu-n van full steam, az tartalmazzza a cs:s-t vagy nem?
ez a kérdés -
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Van 1 nagy bajom a Steammel.
Sokat játszom CS-vel neten. Az utóbbi időben egyszerűen a gép nem látja a netes szervereket!!!!!!! Kivéve 1-2-t.
Mi lehet a baj?
Gép nem volt formázva, nincs rajta semmi változás (tűzfal, vírusirtó. stb...) -
anulu
félisten
népek! ha steamen keresztül veszem meg a CS:S-t (nekem csak az kell, de az nagyon!), akkor addolódik a my games listához és ennyi, vagy küldenek nekem valamit postán? pls válaszoljatok, sürge lenne a dolog...
-
kukipapa
csendes tag
Különben megtudtam hogy ha a net_graph 0 beírod a konzolba akkor eltűnik az fps mutató.
De van egy ******* idegesítő problémám.NEM INDUL A STEAM!
Bekapcsolom a számítógépet és kiírja Fatal errorailed to load platform modules.
Na ez meg mi a francot jelent?És mi a francot kell csinálnom ezzel a szarral ,hogy ha már pénzt adtam ki rá cs-ni is tudjak!!! -
<MZ/X>
őstag
Most már van. De ha rámegyek a dod bannerére és szarik a fejemre..
-
Sanyo
senior tag
Hmm, nálam ugyanez, sőt a webes felület sem megy:
Bővebben: link
Próbáld meg egy kicsit később. -
<MZ/X>
őstag
Rámegyek hogy store de csak egy nagy fehér képernyőt látok(hülye vagyok)
-
<MZ/X>
őstag
SZiasztok. Asteam-en a DOd mennyibe kerül? Kell-e ehhez valamilyen más játék? És hogy ugye a pénzt bankszámlán kell fizetnI? ennyi
kösz
-
Kiskutya
veterán
Hali!
Reggel bekapcsolom a gepem es a steam ezt irta ki connecting kozben: Fatal error: failed to load platform modules
mit jelent es mitol lehet ez? -
DJ.Gróf
aktív tag
Van egy kis gondom a steam-el! vettem egy Accountot az első két napban ment is , de ma megpróbáltam belépni és azt irja hogy Your account disabled!! mi lehet a gond?
-
MoneyM
senior tag
felraktam csak úgy poénból a progit!
mit lehet vele kezdeni?
nincsen nekem semmilyen Value game-em!!! -
Kaoru
senior tag
hi, van 1 frusztráló gondom.
Gépen rajta van jogtiszta cs 1.5 és jogtiszta hl2 steammel.
Source után kedvem támadt újra játszani egy kicsit 1.6-tal. Steam menüben nem, jó. 1.5 elindít keressen frissítést, nem talál. Leszedem a steam_cs installert felmegy pöpec, ott vannak a gcf fájlok is (half-life, counter-strike), de steam még midnig nem találja/látja. Mi lehet a probléma? -
Spensers
aktív tag
válasz
Dravenstorm #38 üzenetére
Nah kiprobáltam hogy hagyom kb 5 perc múlva el is kezdtte szedni!
KÖSSZI -
Spensers
aktív tag
válasz
Dravenstorm #38 üzenetére
OK de ez normális mikor ''szerintem '' kifagy akkor nyomok egy Ctrl+alt+delete és ott az állapotnál : a program nem válaszol van ???
-
Spensers
aktív tag
Nah skcok senkinek semmi ötlete mi lehet nálam a gond?
-
Spensers
aktív tag
Szasztok
Szal nekem is van egy xt kártyám meg ugye hozzá a cuppon.
Be regeltem meg minden megadttam a cd key-t na akkor pre-loading...
Erre akárhányszor rákatintok kifagy a progimi lehet a probléma valaki plz segítsen!!!
Azt már próbáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem megy úgy se -
zonko
csendes tag
hali.
en is akarok cs-zni.
honnan lehet cd-keyt szedni? ha megveszem a half life ot es az abba levo cd-keyt hasznalam ugy jo vagy azzal nem muxik? -
b.bone
senior tag
nos. van nekem vele egy accountom. hl2-t preloadoltam. most viszont feltettem egy új rendszert. de előtte backupoltam az egész steamet letöltött cuccokkal együtt.
ha a steam\steamapps könyvtárat egy az egyben visszamásolom a frissen telepítettbe akkor ugye kenni vágni fogja és nem akarja majd ujra tölteni?
vagy valahogy máshogy kell? -
heihachi
addikt
HalI!
Nálam fut minden rendesen, csak épp egy kérdésem lenne:
A HL el sem indul, ha a Steam nem tud a szerverhez kapcsolódni. Szal ez azt jelenti, hogy ha játszani akarok, csak internettel megy, vagy van kibúvó?
Ja és mégegy: jól értem, hogy ha újrainstallálom a winfosomat, akkor újra tölthetem le a cuccost?(Én a steam installert töltöttem le, és azon keresztül töltöttem le az összes alkotóelemet). -
Béla Papa
csendes tag
up
-
Béla Papa
csendes tag
Sikerült vkinek 1.5öznie STEAM-en keresztül? Mert állitolag Custom módként be lehet tenni alá.
Vannak egyáltalán magyar 1.5 -ös STEAM szerverek ? -
Break
senior tag
Más....
Steam -> Create account -> Validitation code.......
Az elküldött kódot ben fogadja el ! ....ötlet ?????????? -
e=mc²
őstag
Sziasztok gamerek!
Akadt egy kis problémám ezért felhoztam a témát:
a 379Mb os Steaminstall_CS.exe-t letöltöttem, majd felinstalláltam. Majd, mikor belépnék a már regisztrált accountommal, ez a hibaüzenet fogad a Validate Steam files folyamat futása közben:
majd, ha erre lenyomtam az OK gombot, felugrik ez:
Mi lehet a gond? ( ua. a gép, volt win reinstall többször is) -
modder
aktív tag
helló!
az lenne a kérdésem, hogy a steamban felvett csé demóimat ( consol: record valami) . hogy tudnám lejátszani valami alternatív letöltőprogrammal, vagy hol találok valmi plugin-t amivel át tudnám konvertálni valmi más formátumba(avi, mpg) -
JoHnni
senior tag
Nemtudom mitől de megoldodott
KÖszi a segítséget!
-
adise
őstag
vagy cheating-death vagy tele van
ennyi
amugy én nem tok magyar szerverről ahol lenne cheating death -
adise
őstag
mit ir ki?
mert lehet hogy csak tele van -
JoHnni
senior tag
Az lenne a problémám hogy ha belépek egy serverre vagy rögtön vagy kevés időn belül ledob ez miért van, még tegnap meg délelött ment
-
adise
őstag
jah nem nekem nem xt-m van hanem sima 9800
nem érttettem -
adise
őstag
csak igy lehet
-
adise
őstag
én majdnem minden nap jáccom
-
JoHnni
senior tag
nagyon jó igy legalább tudok majd játszani multiplayerbe
-
adise
őstag
ftp://www.counter-strike.hu/client/steam/SteamInstall_CS.exe
jah bocs nem 300mega hanem 379 -
adise
őstag
hát először is töltsd le a CS-s verziot kb 300mb
abban a cs és a hl találhato meg.
feltelepited, ott create new user acccount vagy mi
beirod a keyt és kész. utána elinditod games menü rákattintitasz a cs-re vagy hl-re jobb klikkel és install
ennyi -
adise
őstag
mit szeretnél letölteni??
lelehet a CS-t, HL, DoD, TeamFortress....meg még 1-2t.
De ahhoz hogy játszhassál kell egy serial (1400ft)
Kivéve ha Radeon 9600XT vagy 9800Xt-d van mert akkor az abban találhato kuponon levő koddal regelsz steambe és ott azzal ingyé leszedheted ezeket.
remélem érthető -
JoHnni
senior tag
Bővebb információért olvasd el az összefoglalót!
/////////////////////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
/////////////////////////////////
Szolgálati közelmény: Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket a hozzászólásokat ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Politika
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest