Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz mikromanus #39923 üzenetére

jatek elmelet megy nekunk is :D ...storm jo ellene, de a ht lassu a muta gyors, archon nem rossz, de magic ball nelkul sokat nem er, draga, es sokara keszul el...phoenix...mass phoenixre menni meresz vallalkozas zerg ellen....blink stalkereket nagy tomegben eleg jol eszik, meghat muta melle jonnek a lingek
    Nekem nem a mutak jelentik a fo gondot...szenvedek zerg ellen, mert baromi konnyen counter-el, es nagyon gyorsan lecsereli az armyt...a 20phonixel meg cseszhetem a ling+hydra+infestor sereg ellen... pl.

persze mindennek megvan az ellenszere, de most nagyon erosnek erzem a zergeket....wolban konnyen vertem oket. most, hogy meg jatszok is 1v1-et viszonylag sokat (legalabbis a wolhoz kepest), a toss-terran ellen nem parazom, es partyban is vagyok (gyemantosok ellen is), zerget kotelezo tamadni, mert olyan gazdasagi elonyre tesz szert, hogy onnan meszeltek, de mostanaban a tamadast is fogja.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák