Hirdetés
-
GAMEPOD
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Badname #14224 üzenetére
Na azért megnézném hogy vered le a wellsemet egy defiantal:d
Tegnap mentem pár kört,bocsi a magyar flottásoknak akiket kiszedtem xd Volt bent sci csapat azokkal nem tudtam mit kezdeni.Lehet raknom kell hullra,főtactnak meg veszek tarantulát.Mennyi cdt kap a web cannon? -
gerisz23
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #14200 üzenetére
Fed esd az admiraláis melett,romuknál assuem nincs külön.
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco07 #14119 üzenetére
Flottánkon belül van egy kihívás a vezetők ellen.Közbe van aki próbálkozik,van aki jó cuccal tudna azért alkotni.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #14100 üzenetére
Ha csak cannonozol akkor felesleges.Inkább draint maxolni,meg a mellette levő skillt-fejből nemtom mi az és hulla fáradt vagyok.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #14100 üzenetére
Tac nem kell maxra,frenczy sztem a mai specekkel stb cd csökkentőkkel nem sokat ér.Energia kell dögivel.
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco07 #14090 üzenetére
Gyakorlatilag nem lehetett kiszedni.Benyomta a god módot oszt pusztuljatok
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #13998 üzenetére
27 pont kell hozzá,én nem szoktam kimaxolni.
All hands on decket nem tudod jelenleg teljes egészében kiváltani.Mondjuk az arbiter traitje joban megéri sztem. -
gerisz23
őstag
válasz
Badname #13994 üzenetére
Atb?már rég elfelejtettem...plasmonic leechez amúgysem jó,mivel ahhoz kell aux energia,plasma explosionnak is kell aux.Szval atb csak low buildekbe való de én abba se használom.All hands on deck,meg recipro és elég egy faw 3.
Úgy képzeld el hogy lazán buksz 20-30k dpst atbvel. -
gerisz23
őstag
válasz
bobalazs #13977 üzenetére
Keress rá:dps league.Találsz skillezéseket tactra.
Nagy vonalakban:skillfa első rész 2pont hull regen,többi a fegyós részekre.Ha fawos a kari akkor én torpedót nem használok.Ha jól emlékszem a 2. Résznél van egy skill,ami impulsera ad na arra ne tegyél,a fordulásosra sztem mehet pont.A hull penes és shield penes skilleknèl 2-2pont elég,critet rakd ki maxra,a drain meg a másik sci skill 3-2 pont.Long range targetinget maxolni kell,resisthez az eksőre szoktam pontot tenni,energiáknál maxolni a skillt,többi mehet tact cd csökkentésre.
Ha nem találsz dps league skillezést akkor linkelek holnap.
Fawos karihoz jó ha van plasmonic leeched (drain skill),astika trait,fludic cocoon ,az arbiter traitje eptwhhez... -
gerisz23
őstag
Ma nem lesz jutalom?
-
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #13937 üzenetére
Ezt már korábban kiszúrtam,csak nem tudtam melyik videóban láttam
-
gerisz23
őstag
Reggel gondoltam megpróbálom mennyire szerencsés a temp kari nyitásban.10 kulcs ultra rare hajó,meg 1 space trait
jó kör volt xd
-
gerisz23
őstag
Lenne egy kérésem.Aki estleg keresgéli a temporal probokat leírhatná hogy melyik küldibe merre kell keresgélni.Van küldi amiben változik a helye szval...
Ha képet is mellékelsz az még jobb.Köszönet ha vki rászánja az időt! -
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco07 #13792 üzenetére
Reggeli árak:
Kulcs5,5-5,7 milla.
R&d pakk 1,5 milla-dobja a box.
Lobis hajó280-320milla.Éjjel eladtam amit vettem 350ért.
Dobozoa hajók 700misi körül,nagyon nehezen dobja.
Nekem 300 kulcs volt 1hajó.Konfigos ha jól emlékszem 600ból nyitott 4-et de még úgyis-os volt.
Többet ilyet sztem nem nyitok,úgyis csak a lobis érdekel. -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco07 #13751 üzenetére
Van benne.Csak viszonyítás képpen t5 hajókat 200misiért veszik,mindet ami régen 5-600misi volt.
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
A lényeg az hogy 1 box van amiből nagyjából bármi eshet.Vettem 490 msiiért 99 kulcsot feldaraboltam 10 perc alatt lett 650 misim
Nyitottam 14 pakkot,esett T5-ös hajó pakk ,ami azt jelenti hogy választhatsz,pl galor,dkora,temp ship,tholian orb...
Inspi már csak 66 misi...megállítják az ec drágulást,sárba tiporják az árakat,a kulcs bőven 6misi felett mozog jelenleg.
Zsíros ha van befektetett ecd ilyenekbe akkor most száll el mint a füst az ablakon.... -
gerisz23
őstag
Na zsíros most verik le mindennek[link] az árát...
-
-
gerisz23
őstag
No mivan,nem lesz server?
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13665 üzenetére
A space rész elég sci gyanús...
Hajrá Magyarok!
Meglepődtem tegnap mikor olvastam,ismerős meg kiment melózni ma reggel ausztriába,egyik kollégája már ott volt,másik mikor megérkezett csak annyit mondott haza lehet menni...nem bírta ki és pofánröhögte
Reméljük érnek még el hasonló eredményeket
Az osztrákok sztem elbízták magukat... -
gerisz23
őstag
[link]
Temporal pack hajó statok-nekem olyan 6k zenes kategóriának tűnik. -
gerisz23
őstag
Júli 6.án jön az új kieg.
-
gerisz23
őstag
[link]
Event hajó. -
gerisz23
őstag
Nektek pacthel már vmit?
-
gerisz23
őstag
válasz
John_Doe #13379 üzenetére
Jó drága lesz akkor...vettem ki még 2 hajót,3-4k zenem meg 1,5 milla dilim maradt talán...farmolhatok majd:/
Megkértem drága jó szolgáltatóm hogy oldjanak fel pár portot nekem,hogy tudjak ismét warframezni.Nem jött össze,illetve nem értenek a dolgokhoz annyira mint hittem.Feloldották a 4 portot amit kér a játék,elvekben legalábbis,csak nincs fix Ip címem a csávó nem írt be a kifele menő kapcsolatokhoz Ipt,ami azt eredményezte hogy teljesen lehaltak a portok.Ekkor még ezt nem sejtettem,olvasgattam,fórumokon itt-ott.Megnyittattam velük a 80-as,és 443-as portot is.Sikerült!CSakhogy kifelé menő Ipcím most se volt beírva náluk,mint kiderült,így blokkolja a googlet,facebookot,freemailtmeg minden HTTPprotkokos honlapot ha minden igaz,nem próbálgattam végig...a lényeg hogy lett egy saját hálózatom a hálózatukon belül,ami használhatatlan,mert a saját korlátjaiba ütközik...Port forward megvan az én routeremen,így mikor port checkerrel néztem zöldet jelzett a cucc,mondom akkor király,csak Warframe ugyanazt a hibaüzenetet generálta.WTF...
Beszéltem egy sráccal aki Debrecenben hasonló hálózatot működtet,csak NATolt IP-k nélkül.Nem Debreceni vagyok sajnos...
Végeredményéhány honlap megnyitható-gondolom prohardver sem azon a porton kommunikál,STO megy azért mert az is másik portokonn van.
Remélem még ma intézkedik az egyetlen ember a cégnél aki azt hiszi szuperul vágja a témát,írtam több emailt is az utolsóban 2 megoldási javaslattal,az egyik hogy visszaállít mindent és nem warframezek...akkor más szolgáltató után nézek,de ezt persze nem írtam le.A másik hogy fizetek egy fix IPért és arra beállít mindent.
Bocs a sok offért,de kikell adnom magamból.Nem vagyok hálózat szakértő,sőt de azért egy többezres előfizetői hálózat szakembereitől sztem többet lehetne várni.Rta volna meg hogy ezt így meg így meg így lehet... -
gerisz23
őstag
Azt hiszem itt az ideje egy drain buildnek pvpre...
-
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #13276 üzenetére
Vszleg r&d hétvégén dobják az új zenes hajókat szvsz.
-
gerisz23
őstag
Konfigos,hogy tudnám elérni hogy scivel torp buildel se tudjanak könnyen kiszedni?a könnyen idézőjeles...
Van 44 resistem meg auxto dampners,ahhoz veszek majd doffot is vszleg,az a baj hiába tennék be még neutroniumot,csa 4-5 resistet adna.Bent van 3immuntrait,az új spec meg a pilot spec is.
Erős torp buildel kiszednek vaper tactok,pláne a web mine traittel... -
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13233 üzenetére
Nekem megvan a T6 tvaro,de pilottal sokkal gyorsabban lehet topedózni
épp gondolkoztam rajta hogy átállok arra megint,csak több pilot skillel.Sokan úgy tolják (sztem John Henry is,csak premadbe,jut eszembe,kiszedtem Scherlockot,ráadásul copyztam a boff kiosztását).
1x belefutottam ma egy fbp új spec cuccba,csak azt írta ki 2x20k-ot visszanyomott sebzésbe...+valamenyni fbp,de az nem volt számottevő,a counteres cucchoz képest...mondanom sem kell hogy elpárologtam....
Ha nem immunba megy vagy nincs épp zahl traitem akkor halálos a cucc.De én is betettem pilot mellé az új spect szval -
gerisz23
őstag
Maga a skill is megszűnt!most csekkoltam játékban.
Arc fórumon háborognak,kicsit értelmetlenül vagy megcsinálva az új skillfa,túl sok pontot kell költened pl tactra hogy a focused frenczyt használni tudd,jobban is eloszthattá volna a bónusz skilleket.Ha végig tatcra pakolsz akkor energiának leszel híjján...Nincs mit akira
remélem beválik
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Last Epoch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest