Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #13232 üzenetére
Most nem tudom fejből,de azt hiszem crtd-t kellene adni a motornak mostmár az új skillfa szerint,de hiába rakom be nem változott a stat.Szóval szerintem bugos..Egyébként valami nagyon nem kóser az új rendszerrel,tegnap láttam baltimot tankolni..eléggé vicces azért.Plusz hogy kiszúrták a scimet egy baltimmal miközben álcába voltam..az szintén érdekes történet 125 auxxal és maximális álcával,és hogy egy tact lát baltimmal több mint furcsa.Mindezt úgy hogy én maximalizáltam az álca detektet és nem látok ló*aszt se..Szóval vagy bugos valami,vagy rámentek erre a perceptionra jobban már mint magára a detectre.Majd után nézek,de most szabin vagyok nem nagyon fogok belépni Majd akkor lesz igazán jó a gép ha meglesz a t6 tvaro,egyszerűen nem jön be a pilot még mindig..Faethel meg az a gond hogy túl sok vele a wp power ami torpedohoz halál felesleges,és kevés az aux,nem tudom 75 alá huzni a wp powert ugyanazzal a skillel amivel a pilotnál 51.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest