Hirdetés
-
GAMEPOD
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Kicsit későn írok,engem pár hete hol nem enged be a játék,hol csak többszöri próbálkozás után.Kb 2 óra játék alatt 20-30 DC,mindegy hogy steamről,arcról vagy gyökérkönyvtárból indítom a játékot.Yetteles mobil nettel gyorsabb a játék a mikrohullámú netemmel szinte játszhatatlan (Telecomtól bérlik a vonalat).
-
gerisz23
őstag
Javították az Malicius Ai-t,A bugos konzolt,de a traitet nem-illetve van több bugos trait is.A romulan bridge officerek is bugosak,elveszik a chance amit adnak,és csak ki-be pakolászással lehet visszakapcsolni a steckelődő chance-t,minden map váltáskor.Spencer csinált róla videót is.
Aki nem tudná STO a Deca-alá kerül,zajlik az átmenet,németországba költözik a játék fejlesztése.Szvsz nem sok régi fejlesztőt tartanak meg.Talán javítanak a játékon,több kontent kevesebb bug. -
gerisz23
őstag
Tegnap este visszaállt 500 körüli értékre,sokan visszaváltották a zenjüket dilire,csakhogy az hétvégére elfogy,400000Zen körül volt a piacon az átváltható mennyiség.
A dil botok a jatékosok kb 30-50%-át tették ki,nem tudjuk mennyit siekrült bannolni,illetve voltak akik rendesen farmoltak (mint pl én) és bannolták őket. -
-
gerisz23
őstag
Hali,kb egy hónapja vettem észre hogy elkezdett fogyni a dilithium a zen storeból (18 nap alatt váltott át 5000-zenre).Elvileg létezik több ezer account és karakter amivel dilithiumot farmolnak,amikből most párat bannoltak is.
Persze mennek spekulációk hogy egy részüket maguk a fejlesztők futtatják.Tudtam hogy sokan így használják a jem karikat,de ami itt megy az brutális exploit.Főleg SB1farm megy AFK-val -
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
SCM - Infected [LR] (S) - [02:21] DMG(DPS) - @mindbleep: 83.67M(594.25K) @gerisz: 73.32M(529.80K) @Mudder: 40.71M(293.71K) @Ryanwire: 20.93M(148.33K) @pyogenes#4357: 14.22M(101.84K)
-
gerisz23
őstag
Köszi
-
gerisz23
őstag
SCM - Infected [LR] (S) - [02:51] DMG(DPS) - @mindbleep: 91.19M(538.97K) @gerisz: 60.74M(363.90K) @notlav: 19.14M(114.98K) @Ryanwire: 18.46M(108.65K) @pyogenes#4357: 17.31M(101.35K)
-
gerisz23
őstag
Másnak is nehezen tölti be a karikat?
-
gerisz23
őstag
A romu pack jövő héten jön ugye?
-
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
HSE-n 213k csináltam legendary Voyagerrel,skillekkel még variálnom kell,meg visszaülni crossfieldbe
lobi storeból meg kelleni fog a sarcopagus konzolja.
Ha bedühödök még lehet adok a karinak egy mirror változatot is -
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19373 üzenetére
Nem csak neki
Igaz nekem is van pár hajó amit nem találtam érdemesnek megvenni,legendary pakknál meg majdnem vennem kellett zent,de pár nappal a vége előtt összejött.A sors fintora hogy akkor hoztak be valami cuccot amitől lejjebb ment a zen árfolyama-nem került volna annyi dilibe.Most én is tartalékolok zent,20k körül van,megvettem a sommervillt a traitje miatt a kdf verzióval együtt. -
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19313 üzenetére
Nem nagy számok?Menj be rá elite fokozaton,szétkapnak mint foxi a lábtörlőt.
Majd teszek fel képet a sci karimról amin dolgozok.Subspace vortex,destab beam,gw3,meg az inf dobozos skillek brutálisak.Még nincs kész a build,most 110k körül volt tegnap egy gyors random isan.Csak gyenge volt a csapat meg béna is. -
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19240 üzenetére
Nekem volt ami 50%-ra ugrott szintet.Ilyen egyedi cuccokat tuti ultimate tokennel nyomatnám maxra,torpedónál amúgy epicen veszít a dmg-ből,helylette kap extra statot-jobb esetben.
Ultimate tokent vagy spéci zenes pakkból vagy 20db-os keyringből tudsz szerezni,de ahhoz zent kell költeni.Mondjuk ec-t lehet aztán csinálni a kulcsokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest