Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Ismét lenne kérdésem, a földi járművekről.
Kipróbáltam eddig a Balistát és az Ursa Rover-t és mind2 tetszik, főleg Rover, hatalmas kerekekkel, igazi tank.
Viszont jól tapasztalom hogy nincsen ezeknek sebességkijelzőjük? És elég lassúnak éreztem őket. (lehet direkt) Elég sokáig tartott hogy Gate 1-től eljussak a 3-as kapuig. (persze metróval is metro centerből 200 másodpercbe telik az út, de látszik hogy a metro tényleg gyors akár 3x gyorsabb.) Mikor odaértem, láttam a Comms-ból hogy kb. 14.1 km-t mentem, 20-25 perc alatt...
Van-e olyan jármű ami tényleg gyors?Láttam korábban is az oldalon hogy vannak 2 kerekű mocik is. Akkoriban próbáltam keresni, de nem nagyon találtam sebességre vonatkozó adatokat...
SZERK: Illetve csak a Lorville kapui az egyetlen hely ahol le lehet kérni a földi járműveket? Kicsit necces hogy el kell menni Arccorp-ról Lorville-be, ha kipróbálnám, aztán vissza repülni a köv. bemutatóra...De megoldható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest