Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Ismét lenne kérdésem, a földi járművekről.
Kipróbáltam eddig a Balistát és az Ursa Rover-t és mind2 tetszik, főleg Rover, hatalmas kerekekkel, igazi tank.
Viszont jól tapasztalom hogy nincsen ezeknek sebességkijelzőjük? És elég lassúnak éreztem őket. (lehet direkt) Elég sokáig tartott hogy Gate 1-től eljussak a 3-as kapuig. (persze metróval is metro centerből 200 másodpercbe telik az út, de látszik hogy a metro tényleg gyors akár 3x gyorsabb.) Mikor odaértem, láttam a Comms-ból hogy kb. 14.1 km-t mentem, 20-25 perc alatt...
Van-e olyan jármű ami tényleg gyors?Láttam korábban is az oldalon hogy vannak 2 kerekű mocik is. Akkoriban próbáltam keresni, de nem nagyon találtam sebességre vonatkozó adatokat...
SZERK: Illetve csak a Lorville kapui az egyetlen hely ahol le lehet kérni a földi járműveket? Kicsit necces hogy el kell menni Arccorp-ról Lorville-be, ha kipróbálnám, aztán vissza repülni a köv. bemutatóra...De megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest