Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Invictus dayről pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Még nem kezdődött el, talán majd valamikor este itteni idő szerint.
Lesz majd hír a hivatalos oldalon azt betesszük majd ide, regelni kell majd ott, refferal kódot nem elfelejteni, letöltöd a launchert, indítod, az letölti a klienst aztán ha megvan akkor már kalandozhatsz is az SC univerzumában, jobb esetben viszonylag bug mentesen.
Természetesen ha kérdés van segítünk itt vagy a discordon.
[ Szerkesztve ]
-
nortsen
aktív tag
Két kérdéss a nálam okosabbaknak.
A Citizenconon bemutatott küldetéssek játszhatóak számunkra?
2017,2018,2019-re gondolok.
Ill van most mission ranglétra, és ha van, hol követhető nyomon?
Köszi! -
Mortel
senior tag
válasz
Malibutomi #53489 üzenetére
Köszönöm!
Példás hozzáállás, máshol már leharapták volna a fejem...
Üdv:
M
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz
Malibutomi #53489 üzenetére
Pont, hogy nem sokadlagos szempont és erről az egyik fejlesztő írt a napokban egy hosszabb kommentet itt
Ez alapján a lényeg, hogy annyi bug-ot javítanak, hogy növekedjen az adott patch játékos száma és kellő adatot kapjanak az egyes modulok állapotáról.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Mortel #53487 üzenetére
Mondjuk keresgelsz egy kicsit CIG oldalan, esetleg hasznalod Googlet. [Nalam elso talalat].
-
Mortel
senior tag
válasz
Malibutomi #53476 üzenetére
Igen, a reset segített csak. Köszönöm!
De, ezt vajon honnan kellett volna tudnom? -
Fred23
nagyúr
Freelancer meddig lesz még (ingyen) hangárban? Nagyon régen nem léptem be, de mostanában tervezem, és örülnék, ha még ott lenne. Várhatok még 2 hetet szerintetek?
-
atok666
őstag
Mi az aktualis ETA a jatekra (single
player)? Amikor kifizetem az AAA arat, letoltom es jatszom vele (nem betara gondolok). Van ilyen komunikalva?Atok
-
Szőrös
veterán
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok,
Kiszállok a játéktból, akit érdekel a csomag dobjon egy pm-et.
A csomag tartalma:Hajók:
Caterpillar Best is show edition 72 hó + Star citizen digital download (Mustang Alpha pack 2018).
Cutlass red LTICCU:
Cutlass red -> Hornet tracker
Prosprector -> Freelancer MIS[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
3.9.1 ptu patch notes, annak aki azt hitte, hogy nem lesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Mortel #53468 üzenetére
Ha azt probalod leirni ilyen kacifantosan hogy nem jelenik meg a "Launch Game" (illetve az "update" ha az van helyette) gomb a launcherben akkor:
Ctrl+Atl+Shift+R
Ez reseteli a launchert es meg kellene jelenjen a bejelentkezes opcio meg a start gomb.
En ezt vettem ki abbol amit irtal hogy semmi nem jelenik meg a launcherben.
[ Szerkesztve ]
-
Mortel
senior tag
"You have already the game package"
Download the game hereEnnyi és semmi több..
Nem tudok letölteni semmit.
elengedem mert csak , szétba.. az ideg, hogy beleöltem majdnem 20K-t és semmi...
-
Mortel
senior tag
Ja, hogy válasszak újra "geme package"-t. ?
De miért?Már van..
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudom újratelepíteni a játékot, ha egyszer van már megvásárolt "csomagom"?
Egyszerűen semmi sem történik, amikor letöltöm az installert...
Elindítom, feltelepszik, ennyi.Amikor a honlapon bejelentkezem, kiírja, hogy minden rendben töltsem le a legutolsó verziót.
De nem csinál semmit.
Nem szívesen mondom , de, ahogy ez a játék készül, egyszerűen minősíthetetlen.
Egy halom trágya az egész.Ennyi.
Köszönöm.
M
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Star citizen Free Flight week Majus 22-tol Junius 1-ig:
-
Altair77
tag
Üdv a kedves fórumtársaknak!
6 év után eljött az idő,hogy most beszopódtam!
Mindig csak ránéztem,hogy áll a projekt és most már azt mondom el lehet kezdeni.
Ami fura volt de örömteli,hogy a Titan mellé várt a hangárban egy Freelancer amit elvileg az infinite loading screen miatt adtak.Kíváncsi leszek mikor veszik vissza. -
Szőrös
veterán
válasz
WhiteHawk24 #53458 üzenetére
3.9.1 lesz, ezt dev mondta meg eddig gyk mindig jött 1-2 fix release után.
-
nortsen
aktív tag
válasz
WhiteHawk24 #53455 üzenetére
Azt sem tudtam, hogy a pénzt át tudom adni.
De mondjuk nincs sok, szóval azt az ellenségeimnek is odaadnám.Acc resetet sem csináltam még, de lehet megvárom a 3.9.1.
Mellesleg Aurorás vagyok, a Freelancer csak grátisz a 3.9-ben. -
Szőrös
veterán
Ha valaki account resetet csinál akkor ne lépjen be utána egyből, az átlag futási ideje 5-15 perc szóval jobb 20+ percet várni.
-
WhiteHawk24
tag
-
nortsen
aktív tag
válasz
DjCruxy #53452 üzenetére
Egyik sem működik sajnos (az account resetet nem próbáltam még).
A probléma ugye, hogy claimelni nem lehet, mert a felszállón áll. Beszálni csak lebegve felülről tudtam beesve, de nem lehet beindítani, leülni a cockpitbe, mert nincs szék.
Ergo destroyolni sem lehet.
Szervert váltottam, de akkor meg hibára fut a kiadás.
Próbáltam, kilökni egy másik járgánnyal a dock-ból, de nem sikerült megmozdítani.
Próbáltam szétlőni megfelelő távolságból, az sem ment. Az állapota destroy amúgy, nyilván azért van ilyen bugos állapotban. -
DjCruxy
friss újonc
ha beleülni be tudsz akkor szerintem meg lehetne próbálni a felrobbantást, egyébként account resetet tudok még ajánlani, esetleg még azt hogy lehívod és gyors szerót váltasz hogy be tudd claimelni
-
nortsen
aktív tag
-
nortsen
aktív tag
Sziasztok!
Erre tudtok valami megoldást?
hiába hívom le akárhol, ilyen bugos, nem repülhető freelancert kapok.
Egy ideig jó volt, aztán ez lett vele... -
DjCruxy
friss újonc
sziasztok épp most jelentkeztem az Organizationba
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #53446 üzenetére
R_vsync 0 nem segít?
-
Malibutomi
nagyúr
Jelzem akinek esetleg keves az FPS 3.9-ben probalja ki hogy kikapcsolja a fullscreen-t.
Sokaknak pl nekem is be van ragadva a vsync fullscreen-nel azt kikapcsolva meg sokkal tobb az FPS -
wollnerd
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #53440 üzenetére
Jó kérdés.
Letesztelem.
Ha nem is, kiszállva a pilótaszékből, (ha nem apró a hajód.) állva biztosan el lehet fogyasztani.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
válasz
m0h0senator #53437 üzenetére
Most már rájöttem és lehet. Tegnap jött egy kis patch és sztem ez hozta meg a lehetőséget.
Valóban a csomagoltakat lehet elpakolni, de pl. almát is el lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem hogy lehet eltenni a kajákat, italokat a táskánkba? (personal inventory) addig már eljutottam h elohozom azt a körkörös menüt megyek a PI.- re és itt elakadok. Ráadásul hiába vizsgálom az adott tárgyat, nem látok 'stow' v. 'store' opciót, mint a kézbe vett ásványkőnél....
Természetesen megvettem azt a sárga torso-t is...
-
Szőrös
veterán
An Epic Month Ahead... Free fly és Theatre of War teszt várhatólag ebben a hónapban.
Plusz csináltak egy státusz oldalt is ahol lehet csekkolni a PU státuszát:
http://status.robertsspaceindustries.com/[ Szerkesztve ]
-
Szerencse hogy 32 giga ramom van, így beröccenéseket nem tapasztaltam (bár az fps nyilván nem óriási)
Viszont New Babbage gyönyörű. És imádom a boltokat, kajákat, gyakorlatilag elolvastam minden gyümölcsöt, szendvicset, stbHa az npc-k végre nem az asztalon meg a székeken állnának, hanem normálisan babrálnának valamivel, akkor ez már elég kellemes kis nyaralóhelyszín lenne
Viszont valóban tele van mindenféle buggal (pl amikor a metróban állva ránkparkolt a mögöttünk érkező is
)
-
Szőrös
veterán
-
Chalez
őstag
válasz
Malibutomi #53429 üzenetére
SSD-re, persze, manapság csak onnan futnak már a játékaim
-
Szőrös
veterán
válasz
MasterDeeJay #53430 üzenetére
Dx12 nem lesz, a Vulkan implementáció folyamatban de a sok magból az is profitál. Több gpu-s rendszereket mostanság kb semmi nem támogatja, erről valahogy leszoktak. A sok ramot is kihasználja, nálam legalább is most nincs probléma. Nem mintha ez olyan jó lenne amúgy (a ram zabálás általában memory leak miatt van).
-
Én örülnék neki ha nem csak feature-ökben lenne különleges a játék hanem abban is hogy kihasználna akár milyen nagy gépet. Sok magot, sok kártyát (többet explicit módon), és sok ramot is, ne kelljen semmit sem háttérben piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz
m0h0senator #53427 üzenetére
Vagy 64, vagy 128... Lassan jubilal a jatek, meg a topic
/peaceAtok
-
Chalez
őstag
Megeszi a gépemet...félelmetes. Kint az űrben megvan az fps, de mik ezek a másodperces beröccenések? Lent az állomáson meg elfogy 16GB ram. Na még pár évet adok neki...
-
Szőrös
veterán
válasz
Chalez #53423 üzenetére
Innét szedd le a launcher installert és telepítsd fel, ha nem megy akkor felteszem neked google drivera.
-
Chalez
őstag
válasz
m0h0senator #53421 üzenetére
-
Szőrös
veterán
-
Chalez
őstag
Sziasztok! Nekem van egy Aurora MR+ pakkom, még sem tudom telepíteni, mert meg akarja velem vetetni valamelyik kezdő pakkot az rsi.com-on ha bejelentkezem és a play now-ra böknék... Ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
wicken
tag
válasz
m0h0senator #53403 üzenetére
háhh.... az ingame vásárolt cuccokat és az eddig "termelt" plusz uec-et nem wipe-olták
[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
Üdv mindenkinek. Sok év E : D után megszereztem én is az SC-t. Esetleg van valami transport sima bind az x52-höz? keresgéltem, meg nem vagyok bénabéla, de valahogy Qdrive valahogy nem akaródzik bebindelődni. előre is köszönöm.
Szerk.: és a gázkart hogy állítom be "felesbe" tehát középállásban 0 és vissza -50 és előre tolva +50?[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
-
wicken
tag
válasz
m0h0senator #53405 üzenetére
nyilván nem az 57 dollárra gondoltam, de mondjuk egy 400-800-1500 dolláros hajó azért nem egy megszokott áron vehető játék item
20-30ezer huf-nak megfelelő devizáért van persze számtalan, na de 150-200-350ezerért?
nem érzem, hogy sírtam volna.egyébként meg vettem egy Aurora MR packot, aztán upgradeltem Avenger Titanra. egyelőre ennyi, játszok, felfedezem amit lehet és várok
a forint meg annyi amennyi, szerintem nyugaton se dobálják be az alfa játékba az ezer eurókat csak úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #53409 üzenetére
Szokásos AAA ársávban mozog. De más játéknál is ugyan ez megy, így meg úgy drágák. Azért amit írtam. Téma lezárva részemről.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Szőrös #53406 üzenetére
A kolléga azt írta hogy más játékokhoz képest rettenet drága. Erre reagáltam, senki nem jött a jelenlegi forint illetve ÁFA kérdéskörrel. Játék árát hasonlítottam más játék árához.
De megnéztem az én első számlámat az akkori középárfolyamon és a main. A különbség 2500 ft. Aki emiatt sír egy ilyen gépigényű alfa játéknál az várja meg míg fent lesz ncore-n.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz
Tudok tesztelni ingyer, vagy mindenkeppen szukseges fizetnem?
Atok
-
Szőrös
veterán
válasz
Hja nem az alapjáték drága, a vat sok meg a forintunk nem ér fabatkát se.
-
wicken
tag
válasz
m0h0senator #53403 üzenetére
ok, tiszta.
akkor egyelőre nem kell felhalmozni semmit, meg gyűjtögetni, bár ha jól olvastam egyre kevesebb wipe lesz a patch-ekkel.
nagyon lassan halad ez a project és más, kész játékokhoz képest rettenet drága.
de megvárjuk mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest