Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #53899 üzenetére
Csomagban nem mutatja. Lepj be es probald lekerni a Picest meg az Ursat!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53896 üzenetére
BTW, ha már Cutter... Azt tudja most valaki ,hogy mi van/lett a Carrack-al? Eredetileg ez úgy volt, hogy lesz/jár hozzá egy felfedező-hajó meg valami szárazföldi jármű. Most meg a csomagok közt külön ban Carrack; Carrack w/C8X; Carrack Expedition; Carrack Expedetion w/C8X. Nekem a hangárban egy Eploration Pack van, ami egy Carraco-ot tartalmaz. Ez most akkor számomra azt jelenti, hogy kilopták a csomagból a kis hajót meg a kerekes járgányt és csak az üres Carrack maradt?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53896 üzenetére
Nekem nagy kedvencem volt anno a K&W CF-xx7 széria... Nagyon komoly söprögetést lehetett velük csinálni anélkül, hogy a kifogyó lőszerek miatt kellett volna aggódni. Igaz, a gyors pajzstöltés felejtős volt, mert zabáltak, mint állat, de mikor a SuperHornet-re feltoltál 6db-ot, ot kő kövön nem maradt...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53894 üzenetére
Úgy emlékeztem talán a blade-k tudnak toronyt vezérelni de nem. Ennyi. Szóval nincs ai.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
válasz TESCO-Zsömle #53895 üzenetére
Reclameren gyárilag 6db dual kicsi cf-337 remote van, egy nagyobb dual manned cf-557, kettő slot pluszba utility. A remoteokat tudom irányítani a monitorokról. A nagyot úgy emlékszem csak akkor ha beleülök. Pilóta egyiket sem tudja irányítani a fő székből (már) a cutter meg önálló hajó lesz egyszer azon valszínű semmi nem lesz.
Kicseréltem a kicsiket mantis gt-re, szép dara volt.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53893 üzenetére
Alapvetően 5-féle weapon-mount volt régen, ebből 3 turret:
1 - Merevkötés - Amikor a hajótesttel célzol
2 - Gimball - Amikor az ágyú képes a hajótesttől függetlenül is mozdulni
3 - Unmanned turret - Nomen est omen
4 - Manned turret - Szintén...
5 - Class9 turret - CIWS/point-defense - rövid hatótávú, automata önvédelmi torony*.
* - Elvileg ebből van 2 a Reclaimer hátulján valahol...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53890 üzenetére
Na, célszerűbb a blade-re úgy tekinteni mint fedélzeti számítógép hw/sw fejlesztés, és nem úgy mint ai.
Itt a teljes lista rövid leírással:Missile Defense System (Combat) - Automatically fires correct countermeasures to avoid being hit by missiles
Encryption/Decryption Blade (Data Runner) - Able to keep data encrypted to prevent theft and also provides the means to attempt to decrypt data.
Emissions Controller (Combat) - Allows the pilot to set strict limits on emission production, providing additional warnings and shutting down unnecessary systems automatically.
Offensive E-War Blade (Combat) - Enhances existing offensive e-war capability, could speed up or strengthen offensive programs/viruses or offer new ones to run.
Defensive E-War Blade (Combat) - Enhances existing defensive e-war capability, grants further protection and reduces potency of offensive programs.
Mining Blade (Mining) - Speeds up mining scans and provides additional information (pinpointing pockets of ore, mineral density etc.)
Salvage Database (Salvaging) - Speeds up scanning wrecks and provides additional information (pinpoints valuable ship items, shows materials contained within wrecks etc.)
Criminal Database (Bounty Hunter) - Provides a list of known criminals or unlawful activity and the ability to accept bounties to track them down and bring them to justice.(edited)
"Hit List" (Pirate) - Similar to the criminal database but to be used by criminals. Bad people can view and accept contracts to take care of people.
Enhanced Route Navigation (Trade / Exploration) - Essentially enhanced starmap/navigation options. Lets the pilot know how dangerous the route is that they are taking, enables them to pick routes based on speed, safety or avoiding certain areas.
Trade Database (Trade) - Allows traders to view buy/sell prices in different places in the universe while on the move, rather than having to be at a trade station.
Shield Management Blade (Combat) - Provides advanced shield control options to allow finer control.
Stellar Charting System (Exploration / General) - Makes it easier to discover jump points if/when they move elsewhere, possibly also makes jump travel easier.
Item Lock Blade (Combat) - Further enhances the targeting system to allow the pilot to lock onto specific parts of the ship, so they are able to take out individual systems.
Cargo Manifest Masker (Smuggling) - Disguises the items in your cargo manifest to allow you to hide contraband from initial ship scans.
Internal Security System (Larger ships) - Provides internal ship info, positions of lifeforms aboard the ship and the ability to lock/unlock individual doors.
Drone Management Blade (Larger ships) - Allows ships to control on-board drones
Ezek inkább megkönnyítik a pilóta, legénység életet semmint hogy helyettesítené.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz TESCO-Zsömle #53890 üzenetére
Talán a hajó mérnöki poziíciót is lehet majd adni neki. Karbantartásra, legutóbbi ISC-ben mutatták, hogy szeretnék a hajó rendszereket összekapcsolni.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53888 üzenetére
Az npc-re azt mondták, hogy lesz belőle jobb és rosszabb és fejlődő képes lesz. Felbérelhetsz valami csövit olcsóért aki nem lesz túl jó aztán bízhatsz benne, hogy némi pewpew után már jobb lesz vagy bérelsz egy profit drágáért aki egyből nagyobb hatásfokkal aprítja az ellent.
Amúgy félig meddig mea culpa, átnéztem most a tervezett blade-k listáját és egyelőre nincs benne olyan ami a tornyokat vezérelné, pedig úgy emlékeztem lesz ilyen és régebbről ez is rémlik.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #53887 üzenetére
Az oké, de gyakorlatilag az NPC egy húsvér testet vezérlő AI. A kérdés az, hogy mikor beül egy toronyba, az AI ugyanúgy a testet fogja mozgatni és annak mozgását olvassa majd a torony humán-interfésze amiből alakul a vezérlés, vagy olyankor legy egy amolyan shortcut, ami ezt szépen lerövidítik és az NPC-ben levő AI bizonyos rontó-tényezőkön keresztül (amik a test okozta korlátokat hivatottak emulálni) de közvetlenül vezérli majd a tornyot, mintha csak egy blade-AI lenne benne? És ha ez így van, akkor hogy oldják meg, hogy az érzékelőkkel és vezérléssel közvetlen összeköttatésben levő AI rosszabb legyen, mint az, amit húsvér test korlátaiba zártak?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53886 üzenetére
Akkor hívd már inkább npc-nek az npc-t lécci, mert az.
A lábon járó ai kétértelmű. Lehet android/droidra is asszociálni főleg, hogy most azon megy az agyalás (úgy, hogy a cig egy vakhangot nem mondott még erről).[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53884 üzenetére
npc != android
-
Plasticbomb
addikt
válasz TESCO-Zsömle #53842 üzenetére
Altered Carbon megoldas, kb.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
válasz TESCO-Zsömle #53880 üzenetére
Majd raknak rá valami interface-t, USB-t vagy mittomén mit aztán direktbe csatlakoztatják a toronyhoz.
De ahogy mondond egy blade ami zabálhat egy rakás áramot és lehet benne i9-es starlake proci 14nm-en hogy cooler is dolgozzon , valószínű többet tud majd mint egy android az egyszerűbb műveletekben.
Szóval blade gyors de eszi a powert, android lassab de nem kell neki betáp viszont mobil turretként is használható ha kezébe adsz egy fegyvert. Android nem függ a hajó erőforrásaitól. Balanszolható a dolog szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53880 üzenetére
Nem tudom lesz e egyáltalán ilyen, én nem számítok rá kb csak ilyen r2d2 szintű asztro droid féleségre inkább.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #53879 üzenetére
Tudom.
Kérdés, hogy mire lesznek jók ezek a tornyok. Hogy oldják meg reálisan, hogy egy lábon járó AI jobb legyen, mint a blade-ben tárolt? Értem ezalatt, hogy a lábon járó AI-t köti a hús és a vér, sosem lehet jobb reakcióideje, mint egy gépi AI-nak. Szóval ha jönnek is, nagyon le kell őket butítani, hogy ne érje meg minden toronyba blade-et tenni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53878 üzenetére
Remote dronok lesznek majd egyszer valamikor, amihez operátor kell. A tornyokat meg a fedélzeti számítógép irányítja, az cserélhető bladek formájában realizálódik (not too soon ). Ez már valamiféle erősen célspecifikus ai-t feltételez de ez mondjuk bemagyarázható a loreban pl azzal, hogy a vanduul fenyegetettség miatt engedélyezték UEE navy számára és a civil hajókra is átszivárgott.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz bladex73 #53877 üzenetére
Nyilván a mindenféle droid létét alapjaiban tette lehetetlenné az AI teljes betiltása. Drónok meg vannak most is... Csak azt tudnám, hogy hogyan hozzák össze a CWIS-szerű automata tornyokat bármiféle AI nélkül, mert ott azért az eléggé feltétel...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bladex73
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #53874 üzenetére
Ha kicsit befigyelne egy kis SW hangulat az csak jót tenne szerintem, és most nem fostalicska Miki egér filmekre gondolok. (Magánvélemény) A protokoll droid pont nem hiányzik nekem, és azt sem hiszem, hogy ha azt mondod pl. hogy karbantartó droid mindenkinek a SW jutna az eszébe. Ellenben nehezen elképzelhető számomra egy fejlett világban a hasznos droidok teljes száműzése, és most nem a sokkal fejlettebb androidokra gondolok.
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53874 üzenetére
ja meg tudjon binárisan is csevegni, ugye?
kíváncsi vagyok ténylegesen mi lesz majd az ai fejlesztés, mert ugye cig nem mondott konkrétumot csak itt megy a fantáziálgatás erről.
-
PhilBrick
őstag
Most csinálok magamnak egy emlékeztetőt, aztán öt év múlva , a következő választás és Death of the Spaceman idején, jót nevetek kínomban mikor ugyanezen pörögtök majd.
-
bladex73
aktív tag
Nekem inkább a karbantartó, takarító, javító droidok hiányoznak. Amik nem feltétlenül ember szerűek.
[ Szerkesztve ]
-
kraven54
aktív tag
Én ezért nem szavaztam Addisonra nem bírom az androidot, ios párti vagyok
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53869 üzenetére
Most életet akarsz vinni a játékba, vagy robotokat? Mert a kettő üti egymást.
Crtl_Alt_BakancsSub-Dungeoneer lvl -57
-
-
Volfram42
senior tag
Én nagyon nem vágyom erre az androidozásra. Úgyis lesz lázadó android azt majd jól összefog ellene minden szerves ,de lesz egykét jó android is aztán majd midneki mindenkit jól elárul többször is sablon. Sajnos számomra ez már nagyon lerágott csont. Persze spekulálok és ne legyen igazam, de ez a megérzésem.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Szőrös
veterán
válasz MasterDeeJay #53866 üzenetére
Az ai fejlesztés most fog beindulni így nem hiszem, hogy olcsó droidok várhatóak a közeljövőben. Szerintem az "emberi élet" (vagyis npc ) egy darabig még olcsóbb lesz.
-
válasz Szőrös #53864 üzenetére
Igen de egy android valószínű olcsóbb és pótolhatóbb mint egy npc. Könyebben is beálldozható talán.
TESCO-Zsömle
Kicsit mélyebb vonalakban gondolkodtam.
Érdekelhette volna őket a haborúzás, vagy kalózkodás (pl Lasalle ledolgozható crimestat) is. Mindegyik jelöltnek volt egy jellemző programja.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53861 üzenetére
Mondjuk ja... "Mekkora meglepetés" ez egy Sci-Fi játéktól, hogy a felhaszálókat a technológia és a fejlődés érdekli...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz MasterDeeJay #53863 üzenetére
A nagy hajóknál eddig is volt játékospótlékra terv, úgy hivják őket, hogy npc-k. Ezeket meg fel tudod majd bérleni. Szóval az ai az nem erre vonatkozik.
-
válasz m0h0senator #53862 üzenetére
Köszi!
Na akkor látszik hogy mit is akarnak a játékosok. Legalábbis eloszlás alapján egyértelmű hogy fejletebb technológiákat és kell az az AI. Gondolom a nagy hajósok inkább mennének egyedül egy rakás AI-val mint más játékosokkal. Mert azért nehéz összehozni annyi játékost egyszerre egy időben egy hajón egy célért. -
m0h0senator
őstag
-
válasz TESCO-Zsömle #53860 üzenetére
Rendelek 5db-ot, ahhoz már jár extra vörös női andoid is nagy pi...mindegy szóval ajándék is jár remélem .
Szavazásnak nem találom sehol a %-os eredményét, sőt igazából semmilyet sem csak hogy ki nyert. Érdekelnének az arányok. Addison nyert azt jelenti szerintem hogy inkább a technológia és felfedezést érdekli a játékosokat, nem pedig a harc és kalózkodás ami inkább a többi jelöltre volt jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53859 üzenetére
Reclaimerre T1000 kéne. Sokrétűbb a felhasználása, és nem para, ha beesik a darálóba, mert át tud rajta folyni...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #53855 üzenetére
Bár Lasalle-re nyomtam de Addison is jó. Csak akkor legyenek androidok turretekbe a bladek helyett. Elfér pár a Reclamerem fedélzetén, illik a történetebe. Elbírnak pár minigunt akkor megvan a fedélzeti védelem is.
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53855 üzenetére
Nem csak azt: "Increase government spending on education and scientific research initiatives to launch a new era of innovation."
De ez csak részemről egy alternatíva amivel elég könnyen magyarázható lore részről a klónozás.
A cig kicsit jobban látja a "big picture"-t, emiatt biztos van valami magyarázat is arra, hogy játékmechanikai szempontból miért ebbe az irányba mennek az örökösödés helyett.Nekem kb mindegy, a lényeg, hogy legyen súlya és következménye a tetteidnek, és egyelőre úgy néz ki, hogy ez így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53846 üzenetére
"csak a lore-t rúgják tökön" Ehhez még egy gondolat:
Nem feltétlen igaz így. Valóban van egy bejegyzés amiben említést tesznek a klónozásról és abban azt írják, hogy a meglévő technológiával képesek ugyan egy felnőtt ember testét leklónozni viszont szellemileg egy csecsemő szintjén lesz. De! Ez a múlt. Azt ne felejtsd, hogy nem statikus világot akarnak, hanem olyat ami változik. Most volt imperator választás, Addison nyert és a programjának egyik része a tudomány kiemelt támogatása. Innentől kezdve simán lehet az a jövőben, hogy a klónozás is támogatást kap és sikerül kiugró eredményeket elérni a tudatátvitelben is, aminek köszönhetőn a teljes klónozás lehetővé válik.
Csak ennyit kell tenniük és már nem is lesz gond a lore-al.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Ghostt
újonc
válasz TESCO-Zsömle #53852 üzenetére
Igen közben én is megtaláltam, de azért köszönöm
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Szőrös
veterán
válasz GypsFulvus2 #53850 üzenetére
Passz, nem tudom miért változtattak rajta.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Szőrös #53845 üzenetére
Miért vetették el a régi, eredeti koncepciót? Nekem sokkal szimpatikusabb ennél az erőltetett klónozósdinál, hogy ha Szőrös meghal, akkor Szőrös Jr. veszi át "apu" cuccait. Nincsenek skillek, nem veszik el semmi. Így Szőrös Jr.-nek megvan az a lehetősége is, hogy szakít "apu" kalóz életmódjával, és a rend oldalára áll, vagy éppen vice versa. Mi volt a gondjuk ezzel a koncepcióval, megokolták, miért hozták be ezeket a klónokat?
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Ghostt
újonc
Gondolom a VAT-ot nem lehet kijátszani a vásárlásnál?
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53846 üzenetére
Nemtom, lehet elvetik végül mert tényleg sok a panasz rá. Nekem mindegy igazából hogyan nevezzük a halál utáni következő karaktert, klónnak vagy utódnak, a hatása kb úgyis ugyan az.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #53845 üzenetére
Nem értem, hogy mi értelme volt behozni a klónozást. Mármint ezzel csak a lore-t rúgják tökön. Gazdaságilag, járékmechanikailag pont ugyanakkora gondot jelent, mint bármilyen más "respawn" megoldás. Mindegy, hogy mit írsz a pénz és idő csúszkák fölé...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53844 üzenetére
Azt el, attól függetlenül van karaktered és ami fontosabb annak tudása ami skill levelben van megadva és ennek összessége skill pontban. Azt tudod "elmenteni" és halál esetén a korábban lementett skillű klónba kerülsz vissza.
Itt meg nincs skill, viszont van valós karakter, és ha nem akarsz állandóan kórházban lógni meg visszarohangálni a hulládhoz, neadjisten állandóan új klónt csinálni akkor vigyázni fogsz magadra. Most ilyen nincs. Meghalsz? Na bumm kit érdekel, ott van nálad minden cucc, max a hajódat kell claimelni. Csak időt vesztesz mást nem (bugokat pl 30k most hagyjuk figyelmen kívül).
De ha a halállal a karaktered testi épsége mellett még a cuccaidat is bukod, és nem csak azt ami nálad van hanem ami a hajóban is, mert kénytelen leszel ott tálrolni a global inventory megszűnése miatt, akkor majd jobban vigyázol magadra.A balance biztos nem lesz egyszerű, főleg azt elnézve, hogy a spectrom már most milyen sírás megy a klónozás miatt.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #53842 üzenetére
Asszem feltaláltad az EVE-es POD-ot és az implantokat
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hola.
Megkukkantottam az új "Death of a Spaceman" videót, illetve 1-2 kapcsolódó közösségi feldolgozást, és az a véleményem, hogy pokolian nehéz lesz -ha egyáltalán lehetséges- kiegyensúlyozni.
A probléma az egyetlen élet értéke. Vagy van, és akkor megéri egyetlen emberért is küzdeni, vagy nincs, és akkor az egész rendőrség "leminősül" vagyonőri pozícióba. Gondolkodtam a lehetséges megoldásokon 1-2 órát és az alábbi elképzeléssel álltam elő:
A legfőbb probléma az emberi test törékenysége a játékban található jelenségekkel szemben. Egy golyó a fejbe, a hajó felrobbanása a való életbe eléggé végleges és javíthatatlan sérüléseket jelent, ami automatikusan dobja is az embert a második, "klónozós" fázisba. Ennek finomhangolására első körben kéne egy "feketedoboz" az elmének. Egy apró implantátum, ami képes eltárolni mindazt, amit amúgy a klónba kéne visszatölteni és ami elég ellenálló, hogy szinte bármit kibírjon. Ez után kéne egy tech, ami hasonlóan működik, mint az Ötödik Elem c. filmben, hogy képes akár egy darab karból is visszaépíten iegy testet. Hogy legyen értelme bármit is megmenteni egy egyszerű DNS-mintán túl, a technológiát exponenciálisan kell árazni, hogy egy darab lábat is érdemes legyen hazahozni. Emellett az elmét kizárólag a feketedobozon kéne tárolni, hogy még a teljes tes elvesztése esetén is annak visszaszerzése jelentse a különbséget egy meglehetősen költséges új test és az örökösödési adó számolgatása között.
Nagyjából ennyi. Ez magát a rendszert árnyalja kicsit é technológiailag talán elfogadhatóbbá is teszi, de az alap problémát nem szünteti meg. Vagy lesz -gazdasági- értéke az életnek, vagy nem.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
VikMorroHun
őstag
válasz cskamacska #53837 üzenetére
Az az öt platform jó lesz kilencnek; a rajongók azért dühöngenek, mert össze-vissza hazudoztak nekik; és nem három hét, hanem már kb. negyedik alkalommal, összesen vagy fél év csúszás van. A többi stimmel.
Az meg külön érdekes, amit Chris Roberts csinál (vagyis nem csinál) a Squadron 42-vel, hiszen évekkel ezelőtt arról volt szó, hogy a csapat nagyobb része ezen a modulon dolgozik, és egyjátékos dologról lévén szó, nem kell alá olyan komoly technológiai fejlesztés, mint az MMO részhez. Ennek ellenére 4 év csúszás után a kanyarban sincs a megjelenés...Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
Ettől még semmi köze a maincrafhoz. Akkor lenne ha olyan lenne mint a Dual Univers, de SC soha nem lesz olyan.
-
cskamacska
addikt
válasz Diopapa #53835 üzenetére
Van egy olyan érzésem, ha bétás lenne az SQ42, azt nem rejtenék véka alá.
SQUADRON 42·Roadmap - Updated Mar. 6th 2020Év elején még így nézett ki a dolog:
SQ42 Q2 2020 ALPHA / OPTIMIZATION
SQ42 Q3 2020 BETAMost ott vagyunk hogy.. mint írták volt.
De érted, Cyberpunk 3 hetet késik mert 5 platformra kell megjelennie, fanok dühöngenek, és élve főznék meg a fejlesztőket , SQ42-nek már saccolt megjelenése sincsen, de amúgy tök jól készül, most már bármelyik évben megtudhatjuk a tervezett kiadási dátumát. Amit nyilván nem azért vontak vissza, és hallgatnak róla mint a sír, mert egyébként teljesen tervszerűen és jól halad.
spekuláció:
A "készen van" pedig itt lép a képbe: ha század akkora(!!) költségvetés miatt bénább is lesz, de valamilyen biztos lesz a bővített Elite. SC-nél viszont úgy néz ki nem csak a feature/scope creep és a béna projekt menedzselés ami inkább előbb mint később kinyírhatja a projektet, úgy néz ki a Cryengine maga fojtogatja őket derekasan.
Anno a Crytek FPS motorja tök jó volt a spacelegs bemutatására, nagyon szépen el lehetett vele adni a korai hajómodelleket, és máig felel a játék meglepően jó kinézetéért. A 2012-es SC és SQ42 tervekhez, ami csak nyomokban és reményekben tartalmazott masszív MMO világot, valszeg elég is lett volna, mert 2014-re volt valamilyen flight model és űrharc, arra ráhúzni egy SP kampányt már lehetett volna.Csak a mélyen tisztelt pulikum nem egy új Wing Commander-t vagy egy visszafogottabb Freelancer-t szeretett volna, hanem mindent is, Cryengine meg a híresen rossz netkódjával meg pont nem volt másra már jó.
Tldr, úgy néz ki hogy a vélhetően SC-sen nyílt világúsított SQ42 is az SC tech gondjainak megoldására vár, gyakorlatilag azon áll vagy bukik az egész, rádobált százmillióktól függetlenül, hogy el tudják-e fogyasztani a kód spagettit.
Szőrös: Nem is, mert már csak hallgatás van az építkezés lehetőségéről. A nagy port kavart land claimek is csak vannak bele a semmibe.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #53834 üzenetére
Nope, SQ42 alfa/beta nem volt ígérve backereknek.
SC-nek meg semmi köze a minecrafthoz.
-
Diopapa
addikt
válasz cskamacska #53834 üzenetére
Sosem ígérték, hogy SQ42-ből lesz public beta BTW az ED is kb 4 év csúszásban a beígért space legsből.. Amúgy meg azt tudod ugye, hogy vékony légkörű bolygókon lehet majd csak egyelőre mászkálni? Az ED sosem lesz olyan részletes mint az SC. Viszont legalább "készen" van..
-
cskamacska
addikt
válasz Diopapa #53829 üzenetére
Ja. Be kellett volna dobni a SQ42 pontos megjelenési dátumát, az elhallgattatta volna őket. Pontosan mikor is lesz az, mert az előzetes tervek szerint nyáron alfázni, mostanra már keményen bétáznunk kellene.
más
Elite Dangerous Horizons Fold Down
Elite Dangerous alapjátékban tegnaptól elérhető a teljes Horizons kiegészítő ingyér!
Most az alapjáték legolcsóbban a Gamersgate brit oldalán van 5 fontértJövőre valamikor érkezik az Elite Dangerous: Odyssey kiegészítő ahol erősen a SC babérjaira törnek a földfelszíni játékmenet erősítésével. Meglátjuk hogy sikerül, de az bizonyos: Elite űrben Horizonostul már elég korrekt, SC-nek viszonylag gyorsan le kéne szokni a Minecraft őrületéről hogy beérje.
És ha már jópofa űrharc: Everspace 2 alfa / prototípus / demója még mindig elérhető Steamen. A játék éppen zárt bétában van, kiadás jövőre. Szvsz mindenben legalább kicsit, de inkább nagyon jobb mint elődje már alfa alapján is.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Diopapa
addikt
válasz Jack@l #53830 üzenetére
Jah, vicces vagy mint az a kolléga aki szerint 3 évente motort cseréltek a játék alatt és most tervezik átrakni az egészet Unreal motorra..
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #53829 üzenetére
- Rádió: Egy hülye szembe hajt az autopályán.
- Egy? Mindegyik!A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
-
Na részemről szavazás megvolt. Elvileg befolyásolja a játékmenetet a játékosok szavazása. Kíváncsi leszek mennyit kap LaSalle.
[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Valami nem engedi, hogz letöltsem a játékot ez a hiba fogad!:
Van valami szerverhiba, vagy nálam van valami? Nem tudom letölteni, kiválasztom a csomagot, majd tovább gombra kattintva ezt kapom!Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53821 üzenetére
Az rendes. A buckling spring fóliát nyomkod. Mindemellett semmiért nem adnám a Modell M-et. Nem játékra való, nem is arra használom. Gépelni viszont az eddigi legkényelmesebb, amit használtam.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #53820 üzenetére
Simplified Alps Type IV white verzió.
Ez a típusa, nem tudom sajnos csak kattanik mint egy mikrokapcsoló. [link] ebben nem látok gumit.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53819 üzenetére
Ez mennyire mechanikus?
Mert pl a legendés IBM M ugyanúgy fóliás, csak a fóliát nyomja mechanika. Ugyanaz a rákfenéje, mint a gumiharangosnak. Míg mondjuk egy mai modern mechanikus tényleg az. Vagy még jobb, mert optikai.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #53818 üzenetére
Mechanikus billem is van már kukából. [Fk2000 plus] 1990ből
Din-ps/2 átalakítóval, szerencsére a lapomon van egy ps/2.
Kissé káosz, időm nincs gépezni sajnos.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #53810 üzenetére
Irigyellek. Pont ezt a két típust vadászom már jóideje, de semmi. Csak ilyen 10-20k-s hirdetések romhalmaz állapotú darabokért...
Angliából lenne WingMan 15-ért, gyári bontatlan dobozban, de postára elkérne az eladó még 15e-t...
Ráadásul nekem több is kéne, mert barkácsolnék.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
duvi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #53815 üzenetére
"Lehet gyari megoldás "
Igen, az Régen az egyik Logitech joyomhoz nekem is adtak egy ilyet. -
-
Mattyokar
tag
válasz MasterDeeJay #53810 üzenetére
"van hozzá joystick-usb átalakító"
- ez milyen és hol szerezted? Én időnként utánanézek a dolognak, de azt szoktam találni, hogy felejtős, mert drága és nem is működik. Gameport-USB, ha jól sejtem?Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Szőrös
veterán
válasz laci_8519 #53812 üzenetére
Yela körüli asteroida övben van elrejtve. Nincs a mapen marker hozzá, neked kell megtalálnod.
Itt egy yt videó segítségnek.[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Sziasztok!
Leírná valaki, hogyan lehet megszerezni a Hill Horror sisakot a játékban?
Olyan jó az angolom, hogy nem teljesen értem, mit kell csinálni.
Hol találom ezt a Benny Henge-t?[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
-
Kukáztam egy Logitech wingman extreme digital 3d-t, szépen meg csak ki kellett takarítani. Most már a másik kukázott Extreme 3d pro mellett (annak a trigger gombja rossz) megpróbákozhatok HOSAS beállítással.
A wingmannak jobb a throttle csúszkája, a pro-nak olyan semmilyen. A pro-nál az elfordítás jobb, viszont nem működik rajta a trigger gomb de mondjuk a wingman nekem valahogy jobban kézreáll, igaz kissé odavan már esztétikailag mivel 20 éves szegény de szerencsémre hibátlanul megy és van hozzá joystick-usb átalakító és szépen kezeli a logitech profiler egyben mindkettőt.
Gyakorlatilag 0Ft-ból megoldottam a Hosas rendszert igaz a pro trigerjét meg kellene csinálni mert zavar hogy nem megy. Az meg nem érdekel hogy ezer éves cuccok, szerintem még mai napig megállják a helyüket. Attól féltem hogy driverileg nem fognak menni de pöcc röff mindkettő.
Facetrack is van egy fullhd szintén logitech webkamera segítségével, meglepően jól működik![ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz JONAS77 #53808 üzenetére
Nem kell fizetni utána semmit. Egyszer megveszed és kész.
Nézz fel a star citizen.hu oldalunkra, itt találsz bőven infót a játékkal kapcsoltban.[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Igen, én is egy kis csomagra gondoltam kezdetnek, majd felépítés idővel, ahogy írtad is! És a továbbiakban kell valamilyen tagsági díjat fizetni, mert nekem eddig az jött le, hogy ez a kezdő csomag a fizető része és kész, vagy valamit elértettem?!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
duvi
nagyúr
válasz JONAS77 #53806 üzenetére
Szia!
Csak akkor vágj bele, ha alaposan utánaolvastál a játék jelenlegi állapotának (alpha) és tisztában vagy a játszhatóság mértékével (mivel fejlesztés alatt áll, ezért gyakoriak a bugok)! Ha ezek után is úgy döntesz, hogy belevágsz, akkor első lépéskén mindenképpen a két legolcsóbb kezdőcsomaggal indítsál, mivel az ezekben található hajókat később felupgradelheted drágább modellekre. Az egyik legolcsóbb csomag az Aurora MR, a másik a Mustang Alpha. Mindkét kezdőcsomag 52 euróba kerül. Az Aurorával tudsz minimális csomagot szállítani, amiből gyűjthetsz ingame pénzt is. Később válthatsz egy Avengerre, amivel már majdnem minden játékfunkciót kihasználhatsz. Lehet vele harcolni, questelni, minimálisan szállítani. Ennek 81 euró a starter csomaga, ha mégis egyből ezzel nyitnál.[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, eléggé lekötötte a figyelmemet a game, elolvastam a szükséges infót, hogy valami képet kapjak róla, miről is van szó. Az már biztos, hogy belevágok a mélyűr kalandba. Tudom zöldfülűnek minden kezdet nehéz. Nem tudom milyen hajót vegyek, nem szeretnék harcolni, de ha kell megtudjam védeni a hajót és magam is. Kerskedelem, verseny érdekelne! Milyen fajok vannak benne a játékban, ez a két reptilián nem túl bizalomgerjesztő, de a világűr sok fajt rejt a valóságban is!!!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
-
Szőrös
veterán
Ja és ha valaki most októberben esetleg aktivizálná magát, hát ne számítson rá, hogy nyugis lesz az élete:
"Snarling Vanduul Helmet (Earnable exclusively in-game!)
Show off your skills with the exclusively earnable Vanduul Helmet. Take out fifty unique player kills (not AI) while piloting the Vanduul Glaive OR Aegis Gladius (valiant/pirate count too!) in the persistent universe and you’ll unlock the terrifying helmet mirroring the UEE’s most fearsome foe. Don it to strike fear in the hearts of your enemies and show off your ace combat prowess.*Note: Kills don’t stack across ships. You will need 50 kills in either a Gladius, or a Glaive separately."
A 2020-as halloween event keretében lehet ilyen vanduul álarcot nyerni:
de ehhez 50 egyedi player killt kell elérni októberben Gladius vagy Glaive hajókkal (amit erre a hónapra minden backer megkap:
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz bladex73 #53802 üzenetére
Szokás szerint az első release utáni fix fog megint javítani sok mindent. Roc nálam is hasonlókat csinált. Hadanite sztem nem tűnt el, csak csökkentették a spawn rate-t.
Választás 2950 | A jelöltek vitája
Akit érdekel a játék háttérvilága az jól olvassa át a választásokkal kapcsolatos cikkeket, ugyanis az össze backer szavazhat majd a jelöltekre és ez befolyással lesz majd a játék történetére!
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a 3.11 ben az autós bányászatot. Kíváncsi voltam mennyit változott. Nagyon kiábrándító volt. Remélem állítani fognak rajta.
Eddigi tapasztalatok:
A Hadanite teljesen eltűnt. Ketten néztünk át kb 10-10 helyet csak Dolivine volt.
Lekértük a kocsit elfújta a szél, és felborult. Beszállni sem tudtunk.
Lekértük később végre bele is tudtam ülni. Teljesen másképp viselkedett a bányász sugár mint a előző verzióban. Sorba robbantak fel a kövek, és minél jobban ment fel a csík jobb oldalon annál jobban rázkódott a kocsi. Ilyen eddig nem volt.
Nagyon lassan szívta fel a köveket. Már ami maradt.
A cimbi nem tudta használni az én autómat, nem indult el neki, és ráadásul nem ott látta a köveket mint én pedig egymás mellett álltunk. Ez valami szinkronizációs hiba lehet.
Ha nem kapcsolod ki az autó motorját magától elcsúszik a földön ha használod a lézert.
(Előző verzióban is ez volt)Szóval egyelőre vége a jó világnak ami a autós bányászatot illeti. Ez így kicsit sem szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest