Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
tom5598 #53199 üzenetére
erre gondolok
Star Citizen | Attack On Stanton Massive 3.8 Leaks![ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #53198 üzenetére
Ha Port Olisar felrobbantására gondolsz, nem. Tod Pappy egy ISCen mondta pár hónappal ezelőtt hogy amint kész lesznek a cargo depotok, újradolgozzák PO-t.
-
Malibutomi
nagyúr
Hmm ugy fest nemsokara jon az elso server event SC-be
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Menthirist #53196 üzenetére
Egyből éreztem, hogy én ezt már láttam valahol, a freelancer jump gate(LINK) detto ilyen volt, nem véletlen azt is CR csinálta anno. Szóval ahogy nézem a koncepción nem kellett sokat agyalni egyszerűen átemelték a freelancerből, persze megspékelték egy két dologgal illetve el is vettek belőle mert freelancerben mechanikusan is megnyílt a kapu.
-
Na jó, ez beteg
[link] -
-
m0h0senator
őstag
válasz
wollnerd #53192 üzenetére
Nem kötelező előfizetni. + kapsz minden hónapra egy másik hajót plusszban amit tudsz használni egyéb cuccokat páncélt részletekben stb. Ha érdekel egy PTU wave1 mikor kijön befizetsz 1 hónapot és mehetsz tesztelni, hibát jelenteni stb. Aztán ha elég kitartó vagy és toborzás van akkor bekerülhetsz az Evocati-ba, ahol NDA van és első körben kapod a tesztelni való dolgokat.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
_Gugu_ #53191 üzenetére
Köszi a választ. Miután kiderült számomra hogy egy hónapra van az a ár, azaz havonta kéne 12.7 dollárt fizetni, így már nem hiszem hogy megéri... 12 hónapra kb. 44e HUF lenne... bezzeg pl. egy PS Plus előfizetés 1 évre csak közel 20e max... Jó tudom, fejlesztőtámogatás, de akkor is.....
-
_Gugu_
tag
válasz
wollnerd #53187 üzenetére
Szia
Az a homokszínű cucc szerintem egy burritó... szal szerintem csak poén ill teszt verzió gondolom az állomás elemeit majd felhasználják valahol.
Előfizetés hogy mi mire jó itt találod:
https://robertsspaceindustries.com/pledge/subscriptionsA hajót nem véglek kapod csak kipróbálni.
Teszt folyamat
EVOCATI
játékosok tesztelig de full zárt elvileg NDA alatt szal nem nagyon kéne hogy kikerüljenek dolgok, de azért néha csöpögnek információk.PTU
Félig zárt teszt állt hullámokban híják be az embereket (nyilván a fenti előfizetéssel első hullámba bekerülhetsz)
Hullámoknál elvileg azzal lehet minél előrébb kerülni hogy:
Letöltöd a teszt verziókat is
Játszol is vele
És főleg hibát jelentesz minél korrektebb módon.Open PTU
Mindenkinek nyitott a teszt szerver (gyak ez szokott a live lőtti utolsó kör lenni)
LIVEPTU ban nem nagyon emlékszem hogy találkoztam volna olyan dologgal ami a véglegesbe ne került volna bele.(jó esetben a bugogkat leszámítva) EVOCATI-ról nem tudok niylatkozni nem vagyok benne sajnos, de időm se lenne rá.
Az első hullám persze poén... mert újdonság meg minden, de jellemzően ott a leg bugosabb is a játék... elég bosszantó tud lenni.
-
Bibu
csendes tag
válasz
Szőrös #53189 üzenetére
Köszi, akkor még próbálkozok, mert nekem több óra kellett hozzá, hogy bejöjjön az ára!
A legnagyobb probléma, hogy nem találok olyan helyeket, ahol egy kőben nagy% legyenek jelen az értékes nyersanyagok! Túl sok az innert materiál, így egy szállítmányom általában 10.000-nél nem ér többet! -
Bibu
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy ki free-flyoztam magam, szívesen csatlakoznék hozzátok, hátha tudom kicsit színesíteni én is a csillagpolgárok életét!
Minden vonalon szívesen mozgok, de igazából a bányászat ami a legjobban tetszik! Sajnos a bányász hajók elég drágák(Sajnos csak egy Aurora LN-em van jelenleg, erre telt!) és nem nagyon hozzák be az árukat!
Az áruszállítás is elég izgalmas, főleg mikor telepakolok egy Caterpillárt és izgulok, hogy mikor fog kidobni a szerver, vagy bebuggolni valahol a karakterem, ami miatt az egész megy a levesbe az összegyűjtött pénzecskémmel együtt!
Szóval jó móka na!Így jelenleg maradt futárkodás/nyomozósdi és néha egy kis NPC-k elleni csihi-puhi!
Általában este 9-től vagyok elérhető és Pajti néven vagyok csillagpolgár! Kereshettek nyugodtan bármivel...[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Belenéztem ebbe a videóba, de már rögtön feltűnt valami nagyon szokatlan, a 10. mp-től a helyszín tök ismeretlen és pláne ott az a homokszínű transport...
(Bár látszik h félkész)
A videó 2019 május 19.-én volt feltöltve, május elején volt a freefly, ahol részt vettem de ezt a helyszín a LIVE verzióban soha nem láttam. Nem lehetett Lorville, mert az más és azt akkoriban is láttam.
Egy PTU verzió lenne, amikhez csak a feliratkozók férnek hozzá? VIDEÓLINK
Ezzel kapcsolatban is kérdeznék: Megéri erre fizetni? Megéri az Imperator is? Tényleg az van, hogy a feliratkozók havonta kapnak plusz random(?) hajót ingyen(?) Az imperal-osok pedig egy hétre kapnak elsőként hozzáférést a legfrissebb, készülő hajókhoz a havi szokásos random mellé?[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Sziasztok srácok!
Eljött a nap, amikor én is tagja lehetek az UEE-nek.
Viszont teljesen újként szeretnék egy kis segítséget kérni. Akár játékon belül is. Van vállalkozó szellemű köztetek, aki felkarolna?Trade vonalon szeretnék mozogni, kereskedés és csempészet egyaránt. Viszont nem áll távol tőlem más játékosok segítése sem.
Leginkább este 9 után leszek elérhető. Teamspeak clint és discordom is van. Amint kész lesz a profilom, a PH listába beírom magam. nvtsHUN néven tervezek mozogni a játékban.
Bízom benne, hogy sikerül majd hamar bele rázódni a játékba és hasznos tagja lehetek a csapatnak. -
m0h0senator
őstag
válasz
wollnerd #53183 üzenetére
Hammerhead-nek és néhány ahjónak van eg yolyan bug-ja, ha bent ülnek egy másik székben a hajó pár funkciója nem működik és egészen addig marad így míg ki nem szállnak a székből. A Cp-pilóta ugyanazt látja egyelőre semmi különbség nincsen. Ha egy partiban vagytok akkor látjátok egymás nevét a HUD-on. Azért rohannak mert csak
-
wollnerd
aktív tag
Rövid kérdéseim lennének a multi működésével. Tegnap egy srác (új játékos) Lorville-nél folyamatosan követett, egészen a kikért hangárig. Írtam a chatbe hogy Arccorp-ra megyek, neki megfelelt, szóval utasom volt a Hammerhead-ben, ami sajnos nem volt túl sikeres, mivel először én buggoltam be a pilótaszékkel... (Beragadtam, csak az egeret tudtam mozgatni, semmi interakció és még a Y/Z billel is nagyon nehezen sikerült kiszabadulnom. Végül elindultunk, ő Co-pilot székben ült persze, sikeresen landoltunk, de szólt hogy ő is bebuggolt a székbe.
Alt-F4-et kellett használnia...
Akárhogyis nekem ez volt az első alkalom hogy más játékos is velem repült.
Kérdés1: Mit lát a Co-pilóta? Ugyanazt a HUD-ot, mint a pilóta? Mennyire van (kevesebb) hozzáférése a hajóhoz mint a pilótának?
Kérdés2: Fel lehet tüntetni a játékosnevet a karakter felett? Észrevettem máskor is, hogy összefutó karakterek mellett/felett nincs játékosnév, így hogy tudnám hogy ki ő?
Kérdés3: Miért fut mindenki, szinte minden játékos akiket láttam, futnak... Mindenki ennyire türelmetlen?Vagy a lag miatt megtévesztő?
-
Szőrös
veterán
-
wollnerd
aktív tag
Hát srácok, én megszerettem a 890 Jump-ot is.
Tehát eddig imádom/tam a Hammerhead-et, Caterpillart és most a 890-et. Lehet hogy mégis szerethettem volna a Reclaimmer-t is. Megnéztem a 3 hajó tömegét az oldalon és a reclaimmer 2x nehezebb mint a Jump, szal tényleg okosabban kell vele felszállni, na majd dec. 2-5 között újra kibérlem.
Egyébként a Jump-ba hány ember férne el?! Tudjátok hogy mennyi ülőhely van abban a ladikban?Akár 3 bárterem is van benne, a pilótafülke alatt is van egy, a csodálatos panorámával. Van benne billiárd is. Ja olvastam hogy a hangárjába még egy Prospe is tud landolni!
Nem tudom hogy miért szeretem ennyire ezeket a góliátokat.Lehet hogy eddig is túl sokat vezettem az Anaconda-Federal Corvette-Cutter hajókat az ED-ben.
Mindenesetre hiányozni fog(nak).
-
PhilBrick
őstag
válasz
Malibutomi #53178 üzenetére
En sem foglalkoztam vele tul sokat az elmult ket evben. PTU meghivoknal neha raneztem egy kicsit, megneztem az uj hajot, bosszankodtam egyet a bugokon, aztan toroltem.
Most szantam idot a LIVE-ra es tenyleg sokat fejlodott az eltelt idoben! Meg emlekszem Arccorp elso kiadasara, ahhoz kepest a latvany es az fps is komolyan fejlodott. Eletemben eloszor sikeresen le tudtam szallitani tobb dobozt is egymas utan! Persze kozben elvesztettem nehany dolgot magamrol, de legalabb nem fagyott ki orakon at.
Aztan feltunt, hogy a Caterpillar mar 3 eve van a hangaromban es az akkori bugok egy resze meg mindig benne van! Szoval haladnak, haladnak, de ezzel a tempoval tenyleg diofa effekt lesz az accountombol....
Youtube top komment:
"This game is Jawdropping for both good and bad reasons....." -
Malibutomi
nagyúr
-
-
wollnerd
aktív tag
válasz
m0h0senator #53174 üzenetére
Köszi a tanácsot. Inkább maradnék a Caterpillar mellett.
Eldobtam az állam amikor megláttam a medencét a 890 Jump-ban...Micsoda luxus.
-
m0h0senator
őstag
válasz
wollnerd #53172 üzenetére
Reclaimer-t ismerni kell. Majd jövőre
A nyitja, hogy felemelkedsz 7-8000 méterig, majd átfordítod a hajtóműveket, és maximum 20 fokos szögben elindulsz felfelé, folyamatosan figyeled a magasság jelzőt. Ha már emelkedik a sebesség, akkor emelheted az orrát. A lényeg, hogy legalább 5000m en kezd el a gyorsítást mert egy kicsit visszazuhan a 9500 tonnás test
edgR: Igen nagyobb kinyitva. Viszont úgy nem tud leszállni felszínre, csak zárt állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
A Hammerhead-ot és a Caterpillart megszerettem. Nem gondoltam volna hogy el fogok bánni ezekkel a monstrumokkal is.
Persze a reclaimer-t is kipróbáltam de az a ladik tényleg annyira gyenge hajtóerejű hogy inkább hátrafelé halad, ha felemelem az orrát vertikális irány felé, míg a Caterpillar, nagyon lassan ugyan, de szépen emeli a sebességét még a 90°-os elfordulásban is!?!? (A Hammerhead kicsit gyorsabban) Extrém rosszul kezelem vajon a reclaimert? Természetesen próbáltam a booster-t, de nesze semmi, fogd meg jól... Túl hamar túlmelegszik ahogy néztem...
A HH szimpatikusabb volt. (Kár hogy csak 40 SCU-s a raktere) Tetszik hogy lényegében egy repülő palota.A Caterpillar-on pedig első alkalommal amikor ki akartam szállni a hajóból, vagy 8 percig is kószáltam hangosan kiabálva "hogy a rákba kell kijutni?!"
De mostanra már megvan, csak 180 fokot kell fordulni a mérnökteremben.
Kár hogy egyiket sem lehet kibérelni a bérlőterminálokon. :/
Ja és amikor először pillantottam meg a Caterpillart a hajólekérő képernyőn: "Medium Freight" ?!?!?!Pedig az is igen nagy... A Hull D(?) lesz a legnagyobb teherhajó (ha jól tudom)?
-
tom5598
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=99Z7tXKEOwk
Video a börtön rendszerről.[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Királyság. Köszönöm a válaszokat.
-
PhilBrick
őstag
válasz
bladex73 #53167 üzenetére
Megveheted a polokat valodi penzert is, akkor megmaradnak.
-
bladex73
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy a expón vehető pólók el fognak veszni? A másik dolog, hogy lesz valami új hangár dekorációs képek, meg makettek talán dec 5 től. Azokat hogy lehet majd megszerezni? Havi előfizetéssel? vagy külön kell fizetni értük?
-
tom5598
senior tag
válasz
wollnerd #53165 üzenetére
A grav lev úgyan-úgy működik mint a hajó, csak relatíve sok energiát igényel.
Miközben mész az IFCS próbálja X méterrel az érzékelt felszín felett tartani a járművet.
Amikor nagy sebességgel mész egyenesen és mondjuk egy nagy szintváltozáshoz érsz idő kell hogy elég felhajtó erőt fejtsenek ki a grav lev thrusterek. Ha éles kanyarokat csinálsz szintén észben kell tartani hogy max sebességnél 1 oldalra elfordítva eltart ezt az felhajtő erőt generálni(lehet nem is tud eleget ezért a talajnak is csapódhatsz).[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
A Nox alien gravitációs motor nagyon durva.
Simán "átugrik" a kisebb köveken. De vigyázni is kell, mert sajnos voltam olyan okos hogy nagy sebességgel kipróbáltam egy kicsivel nagyobb kővel is.
Megsemmisült és visszakerültem az ágyba.
A Dragonfly motor a Nox-hoz képest milyen? Mit jelent az hogy "grav-lev"? Pont azt amiért odaírják hogy képes talajon és a nyílt űrben is menni mert repül is? A vertikális hajtóműirányítással könnyedén emelkedhetek kicsit is a levegőbe hogy a köves felszín felett menjek, vagy hogy kell ezt elképzelni?[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
-
wollnerd
aktív tag
Gyorsan utána gugliztam, mert nem akartam elhinni, de úgy néz ki h tényleg nem lehet görgetni a hajó lehívő képernyőt?!?!?
Lenne egy hajó, amit nem érek el, mert a lista alján lehet és "túl van" a képernyőn túl. Hihetetlen... Mit csináljon az, akinek mondjuk 15 hajója van?!
-
wollnerd
aktív tag
Ismét lenne kérdésem, a földi járművekről.
Kipróbáltam eddig a Balistát és az Ursa Rover-t és mind2 tetszik, főleg Rover, hatalmas kerekekkel, igazi tank.
Viszont jól tapasztalom hogy nincsen ezeknek sebességkijelzőjük? És elég lassúnak éreztem őket. (lehet direkt) Elég sokáig tartott hogy Gate 1-től eljussak a 3-as kapuig. (persze metróval is metro centerből 200 másodpercbe telik az út, de látszik hogy a metro tényleg gyors akár 3x gyorsabb.) Mikor odaértem, láttam a Comms-ból hogy kb. 14.1 km-t mentem, 20-25 perc alatt...
Van-e olyan jármű ami tényleg gyors?Láttam korábban is az oldalon hogy vannak 2 kerekű mocik is. Akkoriban próbáltam keresni, de nem nagyon találtam sebességre vonatkozó adatokat...
SZERK: Illetve csak a Lorville kapui az egyetlen hely ahol le lehet kérni a földi járműveket? Kicsit necces hogy el kell menni Arccorp-ról Lorville-be, ha kipróbálnám, aztán vissza repülni a köv. bemutatóra...De megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz
m0h0senator #53148 üzenetére
nem hajó specifikus a scannelés, a scanner egy külön komponens, sokféle van, valamelyik jobb X detektálásában valamelyik jobb Y -ban, ezeket később szintén fejleszthetők, cserélgethetők lesznek. Pl most is nem csak a Prospector tud érceket érzékelni hanem terrapin is.
-
_Gugu_
tag
válasz
Ha egyszer össze áll ez a bolygó generállós rendszer " nem tart semmedig" legenerálni egy rendszert persze városok űrálomások nélkül max egy ronccsal vagy valamivel megspékelve
-
Szőrös
veterán
válasz
Pont a dinamikus tartalmak felfedezése miatt lesz értelme. Lásd instabil JP-k, egy tradernek pl egy Terrából közvetlen Solba vezető JP, még ha csak pár óráig is van nyitva, elég sok pénzt megérhet.
-
kozi71
senior tag
-
wollnerd
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #53141 üzenetére
-
tom5598
senior tag
válasz
wollnerd #53140 üzenetére
csillagrendszereket/bolygókat nem fognak felfedezni a játékosok SC -ben.
Felfedezés alatt dinamukusan generált dolgokat kell inkább érteni hiszen ezek limitált mennyiségben lesznek elérhetőek. pl:
-bányászható aszeroidák, kövek
-hajóroncs
-feltérképezetlen jump point, intra meg inter star system
-nővények lelőhelye
-barlangok
-aszteroida állomások
Lényegében olyan helyek és erőforrások amik csak bizonyos ideig lesznek egy helyben vagy kimeríthetők.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
m0h0senator
őstag
válasz
wollnerd #53140 üzenetére
Nem lesz alapvetően minden felfedezve. A kapukat járatokat meg kell majd találni speciális radarokkal. Amik ezeknek a hajóknak lesznek. Ugyanaz mint jelenleg a Terrapin, Prospector tud úgy scannelni, hogy a bányászható sziklák megjelenjenek. Ez később majd hasonlóan fog működni ezeknél a hajóknál.
-
-
wollnerd
aktív tag
Van egy kicsit láma kérdésem: Mire jó az expediciós hajó star citizenben, úgy értem mivel úgy tudom hogy CR 100 csillagrendszert akar majd, amik bizonyára mind ismert rendszerek lesznek... Tehát milyen az ismeretlen csillagok fedezése milyen (lesz)? Gondolom nem úgy mint az ED-ben...
másik kérdés: mit jelent a "Pathfinder"? ugrópont kereső? -
tom5598
senior tag
válasz
kozi71 #53138 üzenetére
marad a rakomány de ha claimeled a hajót akkor az egy illegális hajóvá válik amit aki vezet megbüntetik a rendőrök valamint sok helyen nem kap leszállási engedélyt sem. Rakomány persze marad.
Ha nem claimeled és elkapják a rendőrök a hajót ahogy haver vezeti teli droggal akkor ő is kap crimestatot meg te is hiszen a bűntetteket amit elkövetnek a hajóddal azért te is felelsz, ezért neked érdeked mindig claimelni elveszett vagy elrabolt hajód. -
kozi71
senior tag
Nekem az tűnt fel új frissítés óta, hogy állandóan ellenőriznek a rend őrei. Mikor oda érek adott bolygóhoz, meg még távozáskor is. Még jó, hogy nem csempészkedek.
Mi történik olyankor ha televásárolok egy hajót nem rendőrbarát árúval. Majd a hajót ott hagyom a vásárlás helyén. Később egy másik állomásra odahozatom magam után, akkor marad a rakományom? (Tudom ehhez kell még egy társ aki elfuvaroz a másik helyre.)
Egyáltalán mekkora összegre bűntettnek? Lehet simán megéri büntetéssel is a csempészkedés.
wollnerd: "Én kibéreltem" négyet, ingyen volt akkor miért ne. Kilépés előtt mindből kiszedtem az alkatrészeket, meg a fegyvereket. Hátha nálam maradnak.Valkyrie eléggé meglepő volt. Felszálltam vele, és nem emelkedett egy idő után hiába volt fullon a gázkar. Aztán rájöttem itt elkel fordítani a hajtóműveket a "J"-vel, és akkor már tovább mászik felfelé. Cutlass black -nál nem kellett. Az ment rendesen felfelé. A toronylövész ülésből meg alig tudtam kiszabadulni.
-
wollnerd
aktív tag
Na, nemrég én is megnéztem először az Explo-t. Lorville-ből el is mentem Arccorp-ra, a spaceportnál kicsit kószáltam, mire észrevettem hogy tényleg hatalmas rózsaszín hirdetmények vannak és hogy merre van.
Oké, Arccorp transit-ra felszállva, majd megérkeztem, meglepődtem az állomáson, mintha tök máshogy nézne ki, mint szokott, kiderült hogy kettő repülő metrójárat van.
(Gondolom csak átmenetileg) na lementem a lifthez (kábé 10 km-rel mélyen van.
) és megláttam a hatalmas teret, leesett az állam. A nagyobb hajókba még be is lehet menni!
Bitang jól megcsinálták.
Sajnos nem tudtam kibérelni egyiket se, mert végleg bebuggolt a Mobi-glass. Na majd újrapróbálom restart után.
Csináltam egy videofelvételt is a körbejárásról, hnap lehet feltöltöm yt-ra.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #53135 üzenetére
Elvileg erről is szólt ez a panel, gondolom később felteszik ezt is yt-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #53133 üzenetére
Prison gameplay kamerás, de érdemes megnézni.
-
GypsFulvus2
őstag
Szép vó't, jó vó't. Lássuk a gyakorlatban milyen lesz. Arról a börtönös játékmenetről nem készült bemutató? Nem találok sehol.
-
Diopapa
addikt
Közben live lett a 3.7.2
-
kozi71
senior tag
Vidám reggelt Mindenkinek!
Ma akkor program frissítéskor mindent nullázni fognak? Csak az marad amit pénzért vásároltam? Ha telerakom a hajót árúval, és úgy parkolom le akkor sem tudok "spórolni"? -
m0h0senator
őstag
Eszméletlen bemutató volt.
-
tom5598
senior tag
azta paszta jó volt, planet tech nagyon sokat javult.
-
Szőrös
veterán
Pyro jumpoint
és a megérkezés
-
Szőrös
veterán
Microtechről pár kép,
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
SC logós mini műhold
https://www.youtube.com/watch?v=4YbU3Pt0Zp0 -
tom5598
senior tag
válasz
m0h0senator #53121 üzenetére
de igen, volt párszor említve.
-
m0h0senator
őstag
válasz
GypsFulvus2 #53119 üzenetére
Nem hogy repülhető nem is tudtunk a létezéséről.
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #53119 üzenetére
Taps, jár a buksisimi
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #53116 üzenetére
Kakukktojást kérdeztem te nem okos, nem azt, hogy mi nincs rajta
-
Szőrös
veterán
Melyik a kakukktojás?
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
-
wollnerd
aktív tag
válasz
tom5598 #53111 üzenetére
Megint Free-fly?
Nem tartottak nagy szünetet.
Pedig már vettem egy packot.
(Nem, nem bántam meg azóta se.
)
Illetve azt is jól veszem ki, mindennap 1-1 hajógyártó biztosítja az összes(?) hajóit 24 óráig, bárki kipróbálhatja akár az összes hajót?! (kétlem azért, sztem népszerűség szerint sorsolják majd, de akkor is sztem ennek a FF weeknek nagyobb jelentősége lehet mint az utobbinak.
Jövőhéten aktív leszek.[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
https://robertsspaceindustries.com/comm-link//17351-Anniversary-Promotion-Free-Fly-Details
event izé, ha érdekel valakit. -
m0h0senator
őstag
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
A free-fly hét szombatján elszántam magam és megvettem az akciósan a Titán csomagot. (Cutlass-on is erősen gondolkoztam, mivel az volt az első a tetszési rangsoron.)
Akkor vasárnap még láttam a free hajókat, -bug részeként- még hétfő délelőtt is.
Oké, múlthét kedden már eltűntek a free hajók ship manager képernyőről. Kivéve a Cutty-t! Csodálkoztam is. Egész 1 héten át ezt láttam a képernyőn, persze lehívni sose tettem meg, nem mertem. Arra számítottam hogy free week után már csak a titán fog megjelenni, hisz azt vettem meg.
Viszont most néztem, és még mindig ott van!Súlyosabb bug lenne? Nem is merem használni, nehogy járjon nekem egy esetleges ban, ha van ilyen......
Utána próbáltam google-ozni, de csak ezt találtam, ezzel nem mentem sokra, úgy tűnik, lévén hogy már eltelt egy hét is, de még mindig ott van. Nem értem miért, hisz jelen tudomásom szerint nem érzem jogosnak az ottlétét, bármennyire is szeret(t)em azt a ladikot.Ti ezt meg tudjátok magyarázni?
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
válasz
m0h0senator #53105 üzenetére
Köszi Urak ezért kérdezgetek én is. Nem akarok potyára vásárolni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
kozi71 #53102 üzenetére
Nem lehet a HULL-C-t használni, egyik HULL-t sem lehet használni. A Gemini 295 SCU-ja kereskedésre használható. Tankolással egyelőre semmi. Majd valamikor lesz. Ahogy Malibutomi is írja nem éri meg meggondolatlanul költeni mert sokkal lassabban halad a játék, ahhoz hogy olyan hajókat halmozz fel amik még talán évek mire minden funkciójuk használható lesz. Ajánlom a roadmap tanulmányozását, ott látszik az irány de közel sem tekinthető készpénznek.
Javaslom, hogy olvass utána a játéknak és látni fogod például, hogy azok a hajók amik most repülhetőke 3-4 éve mutatták be. Azóta gyorsult a fejlesztés de közel sem ennyire.
Azok a hajók amik repülhetőek és van rakterük használhatóak kereskedésre. Az olyan hajók is amik nem erre lettek kitalálva első körben.
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi #53103 üzenetére
Oh, jó pár éve jártam erre, látom nem sok minden változott. Na pár év múlva visszanézek
-
kozi71
senior tag
Starfarer Geminit használ valaki? Azt szeretném megérdeklődni azon kereskedésre használható a 295 hely, vagy sem? Illetve mi van a tankolással? Végül is jókora tartályok figyelnek rajta...
Esetleg a Hull c-t lehet már használni ha megvásárolom?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Eladó pc.hibás alaplappal
- Sapphire radeon Rx 580 8gb 256 bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG STRIX G513 RYZEN 5 5600H/RTX 3050/32GB DDR4/1TB NVME SSD/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest