Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
Hát igen, jó kis cuccok vannak sbot-ban
-
ludsimon
veterán
válasz
OverKiller #4195 üzenetére
Régen nekiálltak kitenni az inaktív tagokat.
Akkor nem nagyon tudod miért, mikor jár ban.
Akkor ha a közelben egy gm és írja, hogy ha x időn belül nem válaszolsz kidob és teljesen mindegy, hogy a bot épp megállt az öléssel, vagy öl tovább.
Gondolok itt az sbotos stop when gm is near ra.
Ez városban bejön, de ölés közben rögtön feltűnő.
Ilyenkor a dc talán az egyetlen mentőöv. Dc when gm is near. -
borgab
aktív tag
Nincs mit
OverKiller: huh Sajnállak
Milyen karik voltak(lv?,cuccok?)
Egy szaros Ibot* miatt?!amugy nem lesz többé Ibot*: a készítője abbahagyta a srozást, szóval a következő update-nél már nem lesz újabb bot
És bizony EJhaaaa
Ha lesz alkalmam feltolok egy vidit a youtube-ra..addig nem akarok költeni sp-t, majd a vidiben(silkes a srác, full avatar xD)
-
UFO69
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítséget
remélem nem kell túl sok mindent átalakítanom a már meglévő adatokban nem volt kedvem több ezreket költeni egy ruterre. Még egyszer kösz
-
OverKiller
tag
Ejhaaa...
Most néztem meg... Gondoltam felmegyek Isrora megnézni mi a helyzet...
Bannolva lettem.. Először anyáztam hogy mi a lófaxér..Aztán rájöttem..
Ibotot használtam régen.
Nem akarok senkit eltántorítani, de mind a 4 accountomat bannolták.Szerk.: Amúgy ki melyik szerveren van?
-
borgab
aktív tag
áááááá zsír, haver abbahagyta a gamet pont ma!
És odaadta a karijáttöbb van neki, nem tudom melyiket adja, aztmondta a lv meglepi
És hogy pont farm után van 9-es gap(bisztos hogy ilyen 80+, ch)
Most fogom majd valmikor megnézni, csak elöbb ujra fel kell raknom >.<
Isro, Szerver Olympos -
borgab
aktív tag
Igen tudom, de sbot azér könnyebb
-
borgab
aktív tag
Elvileg lehet
, Hamachival, ruter nem bisztos h kell de nem tudom pontosan..
Nézz utána neten, hiszen a google a barátod -
UFO69
csendes tag
Bocs hogy ide írok de csak itt láttam azt hogy van élet. Az lenne a kérdésem hogy működőképes MMORPG-t lehet Router nélkül is csinálni? A működőképes alatt azt értem hogy mások is betudnak lépni más gépekről a játékba. Remélem valaki tud segíteni.
-
borgab
aktív tag
Aha, a hülye fog fizetni sbotér, anélkül meg nem igazán lehet gamelni
-
borgab
aktív tag
Amúgy eladó sjsro-s acc(nincs pw váltom hozzá sorry
), vagy ami benne van(12sos, 1moon) sok fegyo armor(dX) sok elixir 100m+ gold
Akit érdekel irjon privben..érdekel érte swsro-s,zszc-s, rsros, isros karakterek, accok
-
borgab
aktív tag
Sorryy kétszer ment el
-
borgab
aktív tag
Hát akkor mér sro-zol?
Amugy én is pont így vagyok veleMegunom az összes sro-t
Nem tom mivel toljam -
borgab
aktív tag
Hát akkor mér sro-zol?
Amugy én is pont így vagyok veleMegunom az összes sro-t
Nem tom mivel toljam, és mivel -
OverKiller
tag
válasz
joey0235 #4180 üzenetére
De ZSZC az priv szeró.
Azoknál nem tudni mikor melyik mit csinál.
Meg sajnos én nem igazán tudok egy sroval se játszani..
Isro, Csro-val azért mert lassú a fejlődés, valahogy beleunok mire feljutok nagy szintre, ZSZC-n jó a fejlődés, viszont nem jó a felbontás.. A natív felbontásom 1920*1080, és a szaros ZSZC szétqrja az ikonjaimat az asztalon, mert kisfelbontáson megy, tiszta szar a minősége még maximális beállításokon is, szét vannak húzva a cuccok benne..Ha lenne 1920*1080 ZSZC-n akkor azzal játszanék, de valahogy nincs kedvem naponta többször is visszaállítgatni az ikonokat a helyükre..
-
joey0235
aktív tag
válasz
OverKiller #4179 üzenetére
zszc srora nem mostanság fog a lv 120 bejönni
-
OverKiller
tag
válasz
joey0235 #4177 üzenetére
2-3 hónap?
HAHA
Jó az 6-7 hónapnak igen.
Először bejön K-Sro-ra, után rá 2-4 hónappal C-Sro-ra, aztán utána 2-3 hónappal I-sro-ra.
Alexandria is így volt.. Az I-sro-sok még csak találgatták hogy mikor fog jönni, amikor már C-Sron bentvolt, mindenki örült mint majom a farkának, K-Sro-ról meg nem is beszélek.
Mindig ez a sorrend. Ksro -> Csro -> Isro. -
borgab
aktív tag
Hát ja
Az nektek gondolom nem lenne, jo mer 110 még nem vagytok
-
borgab
aktív tag
öö nem tom, de már ksro-n van azt tudom
-
ludsimon
veterán
isro-n mikor jön a 120lvl?
-
borgab
aktív tag
Ja és a max lv zszc-n csak 105
Swsro-n: 120 -
borgab
aktív tag
És F/F
-
borgab
aktív tag
Én is zszc-em, de ti gondolom botoltok mind..nekem nem megy, majd csak mindows ujrarakás után..
-
benya1526
csendes tag
ZSZC jó én most keztem el kb 10 óra game és 47és vok
-
borgab
aktív tag
Hsro-rol valki valmit?
Akarok mááár tolnii
-
borgab
aktív tag
Auto inv is van, ha véletlen dc lenne..stb stb stb
Meg auton tud taxit csinálni -
borgab
aktív tag
Most egyik gammel sem játszom sorry..am linket mingyár adok:
-http://ibotforfun.blogspot.com/ -
borgab
aktív tag
Persze hogy van
Amugy van hozzá pt buff igen, meg auto ress meg minden szir szar..ölöd a mobokat, meghal egy pt tag auto ress, auto buff stb -
borgab
aktív tag
Tényleg jobb ebböl a 3/4-edét nem használom, csak ha éjszakára bent hagyom
-
ludsimon
veterán
Na akkor legyen, felsorolom a dolgokat ami miatt az i a jobb:
-clientless, autó csatlakozással
-a training place sokkal letisztultabb, gyorsabban megy a helyre és a 140lvl-es bothunter moboknál nem áll meg olyan feltűnőn
-tud a városok között teleportálni, hogy ne kelljen adót fizetni
-ne támadja az eventes mobokat
-autó újracsatlakozás dc-kor
-autó reform ltp auto accept joiningHirtelen ennyi, de van még számtalan sok jó funkciója.
-
borgab
aktív tag
Ibot tényleg kurva jó, hiszen ingyenes és szerintem ugyan olyan mint sbot, mert ugyanugy öl(gyorsan
)és ráadásul van benne nagyon sok funkció
Én nyomtam vele isro-n meg rsro-n is csak ott ribot-na k hivjákJoey msn? vagy ird meg privben
-
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4150 üzenetére
Ilyen baromságot kitől hallottál?
Most komolyan!A hivatalos blog oldalról kell letölteni, de erre figyelmeztet is az ibot induláskor!
Aki ért hozzá az azt mondja ibot a legjobb, s meg annak aki nem akar a beállításokkal annyit tökölni.
Meg aztán rendes tiszta windows+vírusirtó+anti spyware+tűzfal is kell, mert keyloggerrel igen egyszerű ellopni bármilyen hozzáférést.
-
ludsimon
veterán
Mind rosszul tudjátok!
ibot a legjobb!Ezzel olyan számtalan dolgot lehet megtenni amit az sbot-al nem.
Nem írom most le, de rengeteg sokmindent tud amit az s nem.Ráadásul ingyenes.
Még 1 hónap használat után is talál újdonságot benne az ember, komolyan!
-
borgab
aktív tag
Attol függ mennyi
Van csomo sos meg minden jo cucc.. -
borgab
aktív tag
van goldom kell?
-
borgab
aktív tag
Amugy swsro-ra kell valkinek gold ?
-
borgab
aktív tag
Igen isrohoz, és mind2 fizetös
-
borgab
aktív tag
Persze, sbot a legjobb
-
borgab
aktív tag
kicseszed akkor mi? XD
-
ludsimon
veterán
válasz
harcikoca #4135 üzenetére
Attack rate/parry rate viszont minden karira felmegy 100%-osan, cserébe csak 10 másodpercig van fent és megismételhető.
110lv-en 94 parryt vesz le, attack ratet 93-at vesz le.
Bár nem tudom mit ér egy ilyen, mikor majd ott a 1 ruha fog ilyen 100-200 parry ratet adni.
Eu-ban nekem még az xbow/dagger/cleric tetszik nagyon.
Rejti magát és mikor jó közel ment az ellenhez felnyomja a bless spellt és mindenkit végigaláz. crossbow extreme-vel pl. ctf-en.
-
borgab
aktív tag
igen, van egy pár passive skill is eu-nál..
Föleg cleric-nél sok a (pl.: ha light armorban vagy akkor ezzel a passiv-val még több phy védelem) -
-
harcikoca
senior tag
válasz
ludsimon #4125 üzenetére
force-t baszhatod eura
sose megy rá se a division se az impotent, talán a stun néha. amúgy szerintem nem fos az eu, attól függ milyen ch milyen eu ellen harcol, mert vannak olyan buildok amik egyszerüen nemtudják elverni az adott ellenfelet, nekem van ch s/s nukerem, speares, bowos, eubol minden ami van és 106+ mind
-
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4124 üzenetére
Hát én ismerek egy lv58-as full int bowost, nukkokat is húz.
Hát az a gyerek olyan gyenge, mint én anno voltam full str-ként lv52-es.Full intbe a heuksal qrvajó! Azokat imádom! Meg a bicheonosok is nagyon jók full intbe.
De a bow az se hibrid-, se intbe nem jó.
Az csak full str-ben jó tapasztalatom alapján. -
joey0235
aktív tag
Hát nem tudom volt egy int bowos gyerek még anno isron mindenkit szét darált.
-
borgab
aktív tag
Az
-
ludsimon
veterán
Hopp, valamiért egy teljesen más videó linkjét sikerült betennem. Az intes bow egy szutyok.
Ezt akartam.
-
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4120 üzenetére
Tessék, itt van még egy video.
-
-
ludsimon
veterán
Én sem teljesen szó szerint gondoltam, hogy az eu fos.
Mert vannak nagyon jó skillek, mint mondtam rejtőzködve ctf-en meg battle arénán, vagy thiefként tud meglepetéseket okozni felezővel.
Szerk.:
Ez az!
A piros zerk 2X a csapást és ha jól tudom a kék zerk még többet szoroz és tovább tart. -
borgab
aktív tag
Hát na igen..Bowost elég nehéz beverni
Nembeszélve arról, hogy lezuzta a bless spelles, zerkes gyereket -
borgab
aktív tag
Én részben ludsimon-nal értek egyet, csak szerintem nem "fos" az EU..
Úgy van kialakítva a játék hogy egyenlő esélyek legyenek
Bár szerintem CH-hoz nem kell akkora kézügyesség mint EU-hoz(pl.:2h sword/cleric)
Azt hogy folyamatosan nyomnia kell a healt fegyo váltással mindent..
Ch meg puszta erö semmi más, kivéve nukert amit szerintem eu bever(tisztelet a kivételnek..fullos settben és mondjuk nem full int-ként)bár én CH site-os vagyok -
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4110 üzenetére
Nem, hülye vagyok és ilyeneket nem nézek...
De ez most egyáltalán, hogy jön ide?Az imént még arról volt szó, hogy a ch kari vs eu kari.
Amelyik ch kari pvp-re hegyezi ki magát azt egy azonos lvl eu 100% nem tudja learatni.Hirtelen nem tudom mi annak a debuffnak a neve, de tudom, hogy van.
Azzal 2x erősebbet küldesz belé ha megkapja. Meg a másik felezi támadási erőt ha megkapja azt a debuffot.
Ezeken kívül még van összesen 5 jó debuff, ami ha felmegy mind rossz esetben crit nélkül is 2 skill egy full str eu kari.Eu-ban a warlock az egyedüli jó force. Az az egy jó az egész eu kariban.
Rogue/warlock.
Warlockal debuffok fel, dagger felező és úgy 1 skill akár még egy +5 lvl kari is.
De ezeket a debuffokat drága potikkal le lehet szedni, amit tapasztalatom szerint nagyon-nagyon kevesen használnak!
Én használok, úgyhogy nekem a warlock se ellenfél.Sleepet leveszem potival, a többit skillel, aztán én debuffolom fel, addigra neki már a felező fent van, úgyhogy elég 1 védelem debuff és egy anti devil bow.
-
ludsimon
veterán
-
joey0235
aktív tag
válasz
ludsimon #4107 üzenetére
Belegondoltunk de sose lesz ch karinak felezője
most kis szinten eusoknak jó settjük sincs meg semmi nagy szinten kell összehasonlítani őket nézzetek youtuben pvp videókat
mondjuk ott is néha a ch kari elveri az eu-st de kitudja hogy az eu-s milyen settben van.
meg premium+devil is sokat számit!!! szerintem egy jó eus karit 1 ch sosem fog elverni de ez csak az én véleményem 3 év isro után. -
ludsimon
veterán
Hát gyerekek én nem tudom igazából Ti hogy játszotok, de én EU karikat úgy alázom a CH bowos karimmal, mint annak a rendje!
Lvl56-os vagyok, set semmi extra. Bow az SOS+6.
Lvl60 dagger/xbow warlock csak úgy tud bealázni, ha rejtőzik. Ami ugye nem számít pvp-nek, mert orvvadászat.Sok buzi török állandóan úgy akar pvp-zni, hogy elrejti magát...
Na mindegy.
Szóval a lvl60-as 50%hp fékezővel nekem 1 strongbow+anti devil bow az egész.
Mire potizna, meghal.
aztán még nekiáll noobozni.Felező nélkül strongbow, anti, berserker, arrow combo.
De ha nem nyomja be a fékezőt, ekkora szintkülönbségnél ha nincs rajtam a snowshield, 3 csapás és meghaltam.Ezért gondolkodtam el azon, hogy az új bowos kari, amit újra kezdtem valami jó keverésűnek kéne lennie.
Bár ha rejtőzködik tökmindegy, mivel +4 lvl szintkülönbségnél se véd meg a snowshield. Már nincs rá idő megölni, mert felezővel 2 skill vagyok neki snowshield-el.EU kari legnagyobb előnye a rejtőzködés.
Abba bele gondoltatok, ha a CH karinál is lenne felező milyen alázás lenne?
Istenek lennének akkor a CH karik az EU-val szemben. -
joey0235
aktív tag
válasz
OverKiller #4105 üzenetére
Max ha Snow shield kivan húzva kínainál akkor bírja addig még le nem jár róla...
-
OverKiller
tag
válasz
benya1526 #4104 üzenetére
Na ebből látszik hogy csak low lvl EU-val PvP-ztek.
Magas szinten rohadtul nem 1 skill.. Nem is 2.. És nem is 3.. Hanem akár több perces is lehet EU vs CH..ludsimon: Elvileg C-sro, mert ott 1.75 a rate, és néha 2, amikor úgy adják, de azt észre is lehet venni a droppokon.
Ja és a minap néztem egy táblázatot.. Összehasonlítás. C-sro, K-sro, I-sro. EXP hasonlítás.
Középen volt az I-sro EXP, amennyi kell egy lvl up-hoz, 90-től 110-ig, szintenkénti lebontásban. K-sro-ban már 90-nél megjelenik az az effekt, hogy kevesebb EXP kell a szintlépéshez. C-sro-ban meg 100-tól kezd el kevesebb lenni az EXP igény.
És még 1 előnye a C-sro-nak. Rengeteg questet átdolgoztak. Úgy értem, hogy egy adott quest teljesítésénél, kevesebb mob-ot kell ölni, és több EXP-t kapsz. Szóval duplán kedveskedtek.Nemcsak az igény lett kevesebb, hanem mellé még a jutalmat is megnövelték egy kicsivel.
Na meg azt se szabad elfelejteni, hogy elsőre be lehet jutni.. Nem úgy mint I-sro-ra.. -
benya1526
csendes tag
szerintem igazad van az EU karik nagyon erősek voltak 1 skill és meghalt mindenki ezt CH-val nem lehet, sokkal élvezetesebb például a pvp
-
joey0235
aktív tag
Amugy meg én nem szerettem az EU-s karikat anyira... mivel nincs balance miattuk szerintem sokkal jobb volt még mikor csak CH volt
-
ludsimon
veterán
Melyiknél a legnagyobb a rate?
Szerintem kipróbálom milyen az, csak nem tudom hol a legnagyobb az arány.
-
borgab
aktív tag
Huh..az durva, szval csro talán még jobb is mint isro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest