Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Megvolt a 24 órás farm teszt.
Pontban tegnap ilyenkor állítottam be.33626 sp / 24 óra
1401 SP / óra
No DC, No Premium, No Skill helperEgy nem kamus ismerőssel beszéltem sro-n, ő at mondta 1000sp/h-t tudott kihozni max.
Ez szép!
Megyek white angel winget venni. -
ludsimon
veterán
Retrozik az isro.
Angel wing újra kaphatóóó!!
130 silkbe fáj csak.
A fejre tehető nekem nem tetszik, eléggé fos a férfi.
De mivel a kis karim női, majd megnézem azon, hogy áll a női változat.Akármennyit megadtam volna érte, ha vehető lett volna 1 hónappal ezelőtt.
Gyorsan meg is veszem amint lejár a 24 óra.
Imádom! -
joey0235
aktív tag
válasz
ludsimon #4395 üzenetére
Én amúgy most azon gondolkoztam hogy van egy quest buggos azt hiszem (ha még bugos) és azzal 110 en sokkal gyorsabban kifarmolod magad mint low lvl en farmolsz... csak 110ig elkell jutni. de szerintem wizz/bard karival szinte 0 ás farmmal mehetsz 110ig mert 0 ás gapbe lesz elég sp je. Nem tudom melyik a jobb megoldás
-
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4394 üzenetére
"abba mi az élettelenség bekapcsolod a géped 1 egér klikk és mindent csinál magától? "
Ez így van!
Attól még, hogy megy 24/7 napi 3 órát max ha foglalkozok vele.Volt 100%-os skill helperem 28 napos, de sajnos kiszedték és már lejárt.
Tegnap előtt volt az utolsó 28. nap. -
joey0235
aktív tag
válasz
ludsimon #4391 üzenetére
ludsimon: Jah meg így ahogy mondod akik komolyan farmolnak premiumt is vesznek vagy SP ticketet.
Mozzarella: Mi a neved ZSZC-n? most miért nincs srv?
borgab: Neked még privát szerveren sem lesz nagy karid nem hogy isron
amugy meg abba mi az élettelenség bekapcsolod a géped 1 egér klikk és mindent csinál magától? néha beteszed új spotra és ennyi.
-
borgab
aktív tag
Na te vagy az én emberem
Én is így gondolom, kezdtem én is karit, de ahogy harcikoca mondta, nekem nincs türelmem az ilyen dolgokhoz
. Főleg ha meg is érné, értsd így:
Amíg isro-n megleszel nagy az több év..nekem nem nagykarim van, hanem életem -
natë
nagyúr
Azért kemény dolog ez a 24/7 "játék"...Anno én is ISRO-ztam, hasonló módon, még a bétával kezdtem. Találó rá a "no life" kifejezés.
Emellett jó a cucc, de csak ZSZC-vel vagyok hajlandó nyomulni már, az 1x-es szorzó nem embernek való. -
ludsimon
veterán
Jelentem, még le se telt a 24 óra, de már átléptem az 1100 sp/h-t.
Már nincs silkes sp növelőm.Nem tudom, talán soha nem volt ilyen jól beállítva, vagy mi van, de most ez így nagyon durvaaa.
Még hátra van több mint 5 óra!Ez lehet annak is köszönhető, hogy vettem neki 60%-os durability-s staffot és 24 óra alatt 5x megy a városba vissza (kiszámoltam).
Ez így elég komoly lesz.
Meg a skillek is jól be vannak lőve, minden jó most.
Fölösleges buff skilleket nem használ, csak a life turnover-t meg a swing march-ot aztán csumi.
Javít, 1700 mp-potit bevásárol, hp nem kell és rohan is vissza. -
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4387 üzenetére
Nekem 7 cliens működik.
Pontosabban clientless.
Végtére is minek client?Na itt a másik fele. Ne sértődj meg, de Te is olyan dolgokról magyarázol amiről fogalmad sincs. Nem is vagy az isro-n.
A lv60-as karim még mindig lv57-es, de most akarom behúzni lv60-ra az éjjel.
Csak lustaaa vagyok beállítani.
Eszem ágában sincs egy str karival taxit csinálni.
Max. majd +50lvl szintkülönbséggel.A lv82-essel taxizok. Wizzard/bard. Moving-al irtó gyors. Van safe spotom, meg minden finomság.
-
joey0235
aktív tag
válasz
ludsimon #4384 üzenetére
Az a baj nem isrozom most még a forgotten worldos cliens le sincs töltve. amugy meg lv 60 as kariddal nem is kell ilyen taxit csinálnod. én Saturnon a legjobb guildban voltam és ott mondták ennyit lehet csinálni meg talán 1m-t is megtudsz 1 héten ha jó a botod meg ilyenek.
Ahhoz hogy 1 karit jól tudj farmolni minimum 6 clienst kell hogy futtass csak erre emlékszem. -
ludsimon
veterán
válasz
OverKiller #4385 üzenetére
Az ong farming videók ha beírod láthatod, hogy gyakorlatilag az utolsó 5 perc farmolást veszi fel.
Nekem 28 napos 100% skill experiencem (3 óra/nap) volt december 30-tól és így jött össze a 300k 11 nap alatt!!!!Akkor hagyjuk már a kamu szöveget.
Tudod ki hiszi el..
Aki átverhető. De én nem az vagyok. -
OverKiller
tag
válasz
ludsimon #4384 üzenetére
Hát igen, most tényleg igazad van..
Egy videót úgy vágsz meg ahogy te éppen akarod.2 hónapot lesűrítesz egy 10 perces videóra, leírod hogy milyen profi vagy, hogy 1 hónap alatt összeszedtél xy SP-t, közbe meg 2 hónap volt, de a sok silkroad-os aki meg megnézi, csorgatja a nyálát hogy mekkora állat csávó, közbe nemis.
-
harcikoca
senior tag
nemnagyon kínlódtam ongoknál, szal nemtudom, de az sp questel elvileg pillanatok alatt ff lesz az ember, csak nemtudom, hogy sbotba működik- e az autoquest oda.
-
borgab
aktív tag
Ez az új pvp rendszer sem rossz
cape nélkül lol
-
ludsimon
veterán
Na akkor tessék leírni 1 óra alatt mennyi mobot ölt le összesen.
Hány másodpercenként ölt, hány másodpercenként jött az sp/xp. -
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4370 üzenetére
Áhh, akkor is!
Erős túlzás amit írtatok!
Egyszerűen nem jönnek olyn gyorsan a mobok ahogy le tudja ölni.
Ez a 3. hely ahová beállítottam és a legjobb.
nem akad be, 2 mp-enként jönnek a mobok, de akkor is, az nagyon erős túlzás amit írtatok.Azt is hozzá kell tennem, hogy volt, hogy dc volt és csak 4-6 óra múlva vettem észre.
-
borgab
aktív tag
Persze..csak jó időtöltés
-
borgab
aktív tag
Ezt az egész új silkroad-ot nem vágom..
CTF-en összeraktak 80+-osokkal, én ezt nem értem -
borgab
aktív tag
Igen tényleg kevés..
2-3 nap 100-150k sp -
borgab
aktív tag
oO
LooL
Szép -
borgab
aktív tag
loll, gg
-
borgab
aktív tag
Aral: Lv 29, 18k sp, 750k gold
-
borgab
aktív tag
Igen..antibotok
Hasznosak csak nem a normal playereknek
És engem is kibaszott éljel külömben már meglenne a 32
Én is kérdeznék valamit..29-es vagyok regisztráltam CTF-re de nem hív be!..
Ez mért van? már 2-szorra probálok bejutni de semmi :"(Szerintetek mi éri meg a legjobban low lv-en?(hunter, trader, thief)
-
ludsimon
veterán
Este titeket is kibaszott?
Mind az összes karim kibaszta a szeró. -
borgab
aktív tag
Kiszedik?! oO Nemar..
Nekem valami gond lehet a gépemmel..mert körülbelül semmi sem úgy működik rajta ahogy kéne -.-" Újra lesz rakva, csak a családom néhány tagja is rajta van, és ellenzik, merthogy rengeteg hülye dokjuk rajta van
M1 ha lesz valami normális lementő, akkor nem lesz gond.
(Am silkroad-ot is mindig újra kell rakni külömben ezt írja ki: Server undergoning..
És így igazából nem is lehet farmolni..mer ha éjszakára sem marad bennt)
-
ludsimon
veterán
Végre megvan az új vasam. Véletlen hiba folytán 2GB ram helyett 4GB lett belerakva.
Win 7 15 perc alatt ment fel és már neteztem.SRO-n komolyan gondolták, hogy kiszedik a 100%-os 28 napos skill experience-t??
Csesszék meg, pont mikor lenne gépem...
200%-os 11db 2 órás meg hát drága és kevesebb sp-t kapok vele ugyanannyi pénzért mint a hónapos. -
borgab
aktív tag
Milyen geci update van már megint?!
-
borgab
aktív tag
Naa, végre! Megy a bot, és a karit is hozza.
Thx -
borgab
aktív tag
Akkor meg "error" (client probléma gondolom
)
-
borgab
aktív tag
Értem, köszi
Még az lenne a gond, hogy nekem már sikerült, ahogy így most leírtad(pont így csináltam, nem tudtam h jo lesz
)
És, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a karim is lássam? -
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4347 üzenetére
Hát azt vágom.
Tegnap elértem a 15/15-ös pk limitet.
Annyit leöltem, hogy már nem engedett többet ölni.
Alig győztem utána leöletni magam.
100% moving 2 is elment rá. 1 óra alatt meghaltam vagy 80x.Jó nagy hülyeség.
Ez tanulság arra, hogy soha, semmilyen körülmények között ne ölj meg senkit alt-al. -
OverKiller
tag
Úgy kell, hogy elindítod a botot.
Második fül, és ott kiválasztod, hogy Use Clientless.
Aztán bepipálod alatta az Auto Recon-t, utána jobbra tőle bejelölöd hogy Auto Select Character-t, beírod a kari nevét a Name részhez, és bepipálod az Auto start bot funkciót is.
Utána katt a Connect-re, és vársz egy picit. Utána ott a Login Information frame-be, lenyitod a Server listáját, és kiválasztod hogy melyik szerveren vagy. (Ha rányomsz és nem történik semmi, akkor várni kell egy kicsit mert még nem indult el teljesen a Clientless, amint elindult, beadja a listát!)
Beírod az User-höz a felhasználói neved, majd a Pass-hoz a jelszavad. bepipálod alatta az Auto Relog funkciót, és rákattintasz a mellette lévő C betűre..
Belép a karira a bot, betölti a beállításaidat, és elindul a bot... Ha nem indulna el, (lognál az első fülnél, bepipálod hogy Movements, és akkor látod hogy mászkál) akkor nyomj egy Start Bot-ot.Megj.: Clientless módba nem tudod előhozni a klienst, csak a logból tudsz tájékozódni hogy mi van a karival, holvan, mit csinál, stb.
Remélem tudtam segíteni.
U.I.: Egyenlőre nekem se megy a sro valamiért, gondolom dolgoznak a szerveren.
-
ludsimon
veterán
Én se vagyok teljesen komplett.
Level 6-ig felvittem a murderer statust.Már fehér a nevem, de mikor tűnik el a bal felső sarokból a koponya?
-
borgab
aktív tag
Ja az más
-
borgab
aktív tag
Hogy van neked annyi?
LooL
Nekem alig van -
borgab
aktív tag
Nekem már van 6 devil-em
, és 3-om flagom, 10 berzi töltöm stb
-
borgab
aktív tag
De nekem meg most undergoing..
Nem tudom mi lehet vele..
Hogy is van pontosan ez a clientess? connect és ennyi?(hol kell elinditani a clients?)
Mer ez a lite loader is zavaros -
borgab
aktív tag
Gondom van ibot-al..
Client-et használok csak, beloginolok és dc, mindig
Nem tom lehet hogy valamit rosszul csinálok.
A bottal már be tudtam loginolni, kiis jelezte a karit, mindent..csak hogy nem volt client..
Segítsetek pls, vagy te over neked megy, régen egyszerűbb volt. -
borgab
aktív tag
Méér, ha jól tudod rendszerezni őket, nincs velük gond
Föleg hogy hasznuk is vanMondjuk aki már olyan nagy és kell a bankban a hely, az tényleg hülyét kap tőlük
-
harcikoca
senior tag
ettől a sok scrolltol hülyét lehet kapni
-
harcikoca
senior tag
uristen fél nap alatt annyit felszedtek a partyaim hogy ketteáll az agyam tőle xD
-
borgab
aktív tag
Ez a szar is ad dmg-t speed-et stb..
És teljesen ugyanúgy néz ki -
borgab
aktív tag
LooL, most néztem meg haver accját..(Iris)
Bankjában: 1 sor devil spirit -
borgab
aktív tag
Amúgy nekem nincs sok választási lehetőség, és nincs is sos
-
ludsimon
veterán
válasz
OverKiller #4323 üzenetére
Megtaláltam, igen!
Kafa cuccokat lehet "nyerni". -
OverKiller
tag
válasz
ludsimon #4321 üzenetére
Úgy van, hogy megnyitod azt a naptárat jobb oldalon.. Előjön a naptár. Alul rányomsz a gombra, és a mai napra kiírja hogy OK... Ott felül van még egy fül, ott tudsz böngészni az itemek között.
harcikoca: Az nincs odaírva, tehát úgy gondolom, hogy arra a Dg-re kapod, amelyikben vagy.
-
borgab
aktív tag
Igen, kb..asszem
Nem tudom, hogy kisorsolják-e vagy mi, én is annyit tudok mint ti
-
harcikoca
senior tag
válasz
OverKiller #4315 üzenetére
de ezek a sox cuccok d hanyasok amit ad?
-
harcikoca
senior tag
akkor asszem a 8as partymba tonnaszámra fognak esni a betűk
-
borgab
aktív tag
Belépsz, és jobb oldalt, ahol a party matching-ot hozza ki, nézd meg valmi naptár szerüség-nek látod majd
-
ludsimon
veterán
Tyű, ilyen jó dolgok?
Én azt gondoltam csak devil spirit nyerhető. De az meg fos. 5%-os csak.Ezt a naptár dolgot viszont nem láttam sehol sem. Ez mi?
-
borgab
aktív tag
Aha, nekem abból már van flag-em(avatar
) Meg most a devil spirit-re hajtok..azt is lehet kapni Happy eventért
asszem.
Sajna csak 7 napig tudsz érte hajtani, aztán 14 napig használható -
OverKiller
tag
válasz
harcikoca #4314 üzenetére
Nem.. Van egy, ami olyan hogy felmész, és csekkolsz egy ilyen naptárat.. Abból lehet kapni itemeket...
A másik meg a HAPPY event.. 'H' 'A' 'P' 'P' 'Y' betűket kell gyűjteni. Aztán be lehet őket váltani a So-ok-nál. Rengeteg jó dolgot kapsz.Ja és a betűket a mobok dobják.
-
harcikoca
senior tag
válasz
OverKiller #4313 üzenetére
csak annyi, hogy naponta megnézed és kapsz cuccokat?
-
OverKiller
tag
Láttátok ezt az új eventet?
Nekem nagyon bejön...
Ja, meg gyerek itt jangan közepén állt, és dobálta ki a scroll-okat..Amiket a HAPPY event után kapsz... Rengeteget összeszedtem..
Szerk.: Juteszembe, nem is egy event van...
Ha minden nap feljössz, és csekkolod azt a cuccot, akkor később lehet kivenni jó kis dolgokat.. Pl. SoM, SoS füllbevaló stb., Magic PoP kártya, Instant Return scroll, meg még van pár..
-
harcikoca
senior tag
parry rate minél nagyobb annál kisebb lesz a téged érő critical hit, attack rate ha nagyobb akkormeg a fegyvered nagyobbik dmg-jét üti, ez nemszámít túl sokat pvp-be sztem.. ja, az ok amiért bevernek az az, amit mondtam ellenfélnek premium+devil, jameg azmár tök alap hogy son+5 szettbevan mindenki.
-
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4305 üzenetére
Én teljesen nyugodt állapotban vagyok.
Amúgy lehet, hogy a két wizz pont -3-4 lvl-el alacsonyabb volt, mert a legerősebben volt fent a blessing, az utolsó sor a clericből.
Az elég keményeket tolt!
De hidd el, nem ölt meg!
A két wizzre rádobtam az arrow combot, megdöglött, aztán eljátszadoztunk a legerősebb wizzel.
Amíg kinyírt mindenkit, én gyorsan felélesztettem 1-2 embert, aztán elkezdtem leölni.
De hidd el, egyszerűen képtelen volt bealázni.
Rám dobott vagy 6 skillt kapásbó, még a fire blowot is. Szart se ért!
Életem 30-40%-át tolta le amit lazán vissza potiztam.Persze mindenki más véleményen van. De én maradok a bowosnál és nem kommentálom miért.
Persze az str-esek sokkal sokkal erősebbek mint a wizz, vagy a nukker számomra és ezzel mindent elárultam.
Azok tudnak szopatni, de azoknak nagy szinten ott lesz a knock back arrow combo, aztán strongbow és annyi. -
ludsimon
veterán
válasz
joey0235 #4303 üzenetére
Nem hiszed el??
Mondtam, hogy az str bowos kari a legjobb az sro-ban.
De a heuksal int hibrid nekem nagyon megtetszett ma.
Ja, és egy arrow combo nekem egy darab wizz.Bless spell meg csak pofon a szarnak.
Anti devil bow és annyi neki.
És azonos szintű, max -+3-5lvl szintkülönbség.Cleric-ben tudod mi a jó? Az utolsó sor+bless spell. Na az ad védelmet rendesen.
Strong bow+anti+arrow combo a wizz vele.Úgy látom kettőnk közül Te vagy az aki nem értesz hozzá.
-
borgab
aktív tag
Bocsánat, hogy megint írok, de nem tudjátok, hogy mik ezek az *Elite penon fighter(isro) amik mindenhol megjelennek, és mire jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest