Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
válasz
essexboy #2099 üzenetére
az első szinten gyönyörű szépre megcsinálták. Egyszerűen csak ültem és néztem ki a fejemből amikor először bementem. Nagggyon hangulatos!
A 14 és 15-ös terem már tele is van a botterekkel. Nem találni olyan helyet ahol nyugodtan lehetne az ember 1 teljes napig.
Meduzakill pont tegnap volt Eos-on. Nightmare klán nyírta le, úgyhogy megint 2-vel nőtt az egójuk (így is csoda, hogy beférnek a barlangba, akkora a pofájuk). Persze halni senki nem halt mikor kérdeztem őket (... no comment...). Azt tudtam, hogy hogyan működik, már kifaggattam a ksro-t játszókatSzerintem nagyon jól kitalálták. Az biztos, hogy ha majd leszek 95+ bevágódok egy csapatba és megdobálom pár jégdarabbal a dögöt
Bár azt mondták unokaöcséim, hogy nukerrel meg kínai közelharcossal tök felesleges lemenni, mert csak meghal, de próba szerencse :]
-
válasz
DeusHun #2098 üzenetére
Szerintem nagyon komoly lett a Chi'n Tomb! Nagyon szépen megcsinálták, igaz még vannak bugok, de mintha más világ lenne az egész, nem olyan dw cave feelingje van neki, a termek qva nagyok és van bennük mob...meg sok kis unique összesen 7 vagy 8kis unique van.4 kis unique van a B3-as szinten (minden sarokban egy), kb minden 3/4 órában spawnolnak és tök jó őket gyakni... (jó exp,persze nem árt ha van cleric/bard a partyban)
Voltatok már Medusan? Nagyon komoly a csaj, ahhoz hogy egyáltalán eljuss hozzá, meg kell ölni a B5ös szinten 5 unique-ot(lvl 98,98,99,99,100) utána felteleportálsz a B6-os szintre és ott meg kell még ölni 5 unique-ot(4*95ös lvl-űt meg egy 100-ast ha jól emlékszem) és akkor jelenik meg Medusa, hát nem semmi a csaj, kb 3k-t toltam bele 6k-t berzivel... viszont annyiféle fajta támadása van, pl a petrify az olyan hogy egy kis földdarabba leszel, magyarul legyökerezel 1 percre közbe meg sebez kb 3000-t 10secenként, hp poti meg nem akart működni..szereztem 5%kot mire odaértünk, ott 0.5%-ot elvesztettem persze sokszor felélesztettek de érdemlegest nem tudtunk sebezni amedúsán 98%-os healthel otthagytuk, vagyis aki meghalt és nem tudták resselni az visszateleportált..akinek meg volt resselős a partyban az jól járt addig ameddig meg nem halt a cleric/force-os csávó..
Bejutás az meg úgy történik, hogy minden 6 órában megjelenik medusa (kiírja) akkor megnyilik B4 közepén a teleport a B5 szintre és utána 15perccel bezár a kapu, szal ha dc-t kapsz akkor buktad, ha pedig meghaltál és nincs aki resseljen, akkor az is bukta.. Én hajnali 2-re mentem
3ig elvoltunk bennt
Most 90-es tomb bugokon vagyok..van quest is hozzá.. meg 90es fegyót dobnak..94est is birom csak 90es fegyóm nem lesz akkor...
Sok quest van amúgy cave-be, van csak olyan amihez szaladgálni kell és kapsz sxp-t rendesen 1000sp pontot kb 20perc a quest....
DeusHun: van 97,98,99,100-as mob szal szerintem jobban megcsinálták mint a roc-ot. Lesz mit gyakni, legalábbis reméljük
(partizásra meg exp auto shares partyba kettő is elfér egy barlangba vagy még több, mert azért spawnrate is van...
-
DeusHun
őstag
válasz
revezehun #2095 üzenetére
Sok ember megkapta ezt a szöveget, próbáld azt, hogy törlöd az előző verziót és úgy próbálod feltenni a legújabbat.
superfinest: igen, azon
És eddig 72 misit kerestem a deg10-es cuccokkal amiket találtam
Egyéb: tegnap tudtam meg, hogy ksro-n 250 silkért lehetett venni inventory expansion tekercset. 1 teljes lapot (!!) adott nekik az inventory-ban
Listavezető volt a tárgy. Nem is értem miért...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Phoenix szerveren ki van??
3.000 forintért felhuzna engem valaki lvl 42 ig??
Aki tud segiteni az irjon!!
Üdv: Kisa
Ui: Előre is köszi!! -
superfinest
tag
Én am nagy SHAIYA fan vok.
Am Deus te is az Eoson vagy? -
revezehun
tag
Sziasztok leszedtem a Silkroadot Legend 4-et és ezt írja ki ''This a client file that can be used after the Legend 4 update,, PLS segítsetek
-
DeusHun
őstag
Öregem, kong az egész Roc mountain Eos-on. Eddig nem tudtam hova menni Rocky-t ölni, mert mindenhol voltak. Most elkezdek varázsolni és visszhangzik az egész, annyira üres.
Lementem a járatokba is, nos, van elég hely mindenkinek, az tuti. Bár ha sok lesz a 100 környéki akkor viszont kevés lesz a szörny (ahogy észrevettem is ritkábban vannak szörnyek mint a felszínen). -
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2088 üzenetére
Jól. Ált ez a megszokott kombó.
-
Yoshimitcu
csendes tag
Szeva ajánlom az Archlordot , amikor nem tudok bejutni ezzel nyomom elmegy a játék olyasmi mint a wow mwg az sro de az sro jobb szoval elmegy.
-
DeusHun
őstag
válasz
Anulu79 #2089 üzenetére
Lehet, de a sro-nak a legjobb a minősége. Más játékokban pl 2-3 másodperc tellik el támadás és visszatámadás közt. Elég szar lenne úgy megölni egy mangyangot, hogy támadsz, vársz 2 mp-et majd az visszatámad, újabb várakozás és ütöd.
Vagy pl amikor kimész a városból és csak egy irányba tudsz menni, mert minden más oldalon hegyek vesznek körbe. Ááá, nincs kijelölt út, arra mész amerre akarszlol
De próbáld ki pl a Shaiya-t. Erre minden igaz amit fent írtamDe ilyen a Cabal online is.
-
Anulu79
addikt
Gusztustalan, hogy utóbbi időben megint alig lehet bejutni a játékba.
Nem tud valaki ajánlani valami hasonló grafikai kinézetű ingyenes játékot?
-
superfinest
tag
Ok thx.
Na és spear teljes páncélba és intes és tűz, az hogy hangzik? -
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2086 üzenetére
Könnyű vértben kicsi a fizikai védelme. Szerintem inkább használj nehéz vértezetet.
-
superfinest
tag
Hi!
Szerintetek egy roguenak ''bicskával'', megéri teljes páncélba lenni vagy csak fél?
thx4 -
xYAZZYx
csendes tag
Nah végre valami jó is történik erefelé... de mostmá befo... mert eddig nembirtam felrakni se a legend 4-et se az aktuális verziót
má várom megint h ujjbol jáchassak ikszdéé
-
Nah hivatalos oldalon már kirakták hogy jövő héten lesz a nagy update
Idézem:
Hello. This is Silkroad Online.
Finally, enormous Legend 4 update – Tomb of Qin-Shi Emperor would be done on March 17th.
Get ready for it now, to enjoy the brand new update.
Updates are as followings,
- New dungeon, Tomb of Qin-Shi Emperor
- Maximum level increase up to level 100
- New item and skills have added
- Powerful unique monsters spawningDetails would be posted on a Legend 4 teaser pages.
Thank you.
Arra vagyok kíváncsi hogy mikor fogják kiosztani a 10D-s ajándék sos-okat amit a thanksgiving event alatt azok között sorsolnak ki akik silket vettek... Sehol egy announcement, vagy bármi utalás rá
-
xYAZZYx
csendes tag
Hi nemtudja valako hogyan kell accountot csinállni Cabal Online-ra??
-
DeusHun
őstag
-
válasz
glacious #2075 üzenetére
Igen, ilyenkor nagyon leesnek az árak, a keddi announcement előtt akarták megvenni a som shieldemet 1billbe, mondom mennyél már.. másnap ugye meg elkezdtem stallolni, kb 4 napja adtam el 450millért, habár 780millbe vettem mikor bejött 9D, szóval viszonylag nem sokat vesztettem.. kb. 100silket amiért vettem rá 2 immortalt, meg a +7ezés. Én mielőtt bejelentették hogy lesz 10D azelőtti héten vettem a som gatyámat 350millé, tegnapelőtt 140ért ment el FB+4en
Persze a 9D sos szettem meg a sos gatyámat kb abban az árban adtam el amennyibe vettem persze a bluezás-t nem számíta. Már csak a sos fejet meg a vállat kell eladnom.. lényegében minden értékes cuccomat elpasszoltam, mert nem sok kp-m volt, ellenben most vanA Sunok árai meg úgy leestek mint a sz@r... 1milliárdért sun +5shield meg eu-s fegyók. Kíváncsi vagyok, hogy 10D-re mennyi lesz a sun..nálunk a szerón 6bill volt a sun kard meg a sun bow mivel elég kevés volt belőle de átlagban 3-4bill. Persze nagyban fog függni attól, hogy mennyi esik belőle..
-
glacious
addikt
-
Yoshimitcu
csendes tag
xYazzIx van még elado karid érdekelne streses vagy hibrid kari
-
Sziasztok!
Régen jártam errefele...azóta megvan a L90 FF
Jó hogy kihozzák a 10D-t, csak kicsit korábban el kellett volna adnom a cuccaimat...
mindig ez van.. megveszi az ember a jó cuccokat és lemegy az áruk, utána meg piacolhatok megint...meg pimpelhetek.
glacious: lvl?
üdv:
essexboy -
xYAZZYx
csendes tag
.
-
xYAZZYx
csendes tag
Hello LvL 52-es Glavie-t keresnék greece serveren! adok érte eggy 46-os nukert 7 milla gold + sell of star ruhák! jah és 3-as gap-ba van cold,fire,lighting + átrakhatod a cuccaidat csak fegyver maradjon de mindenképpen glavie legyen ha valakinek van az szolljon msn: C.Viktor6@windowslive.com
-
DeusHun
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy hogyan kell reggelni a ksro-n? A régin még tudtam, de mióta Joymax-os az is, nem tudok :S Kell neki egy név és az valahogy nem megy :S
-
Yoshimitcu
csendes tag
Valakinek van elado karilya magas szintü lv60-tól 15millát adnék érte az sron na ???
Ja sparttai vagy saturnos kellene ha van valakinek -
DeusHun
őstag
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2062 üzenetére
De látod, én is követem az eseményket mégsem emlékszem midnenre pontosan, szerintem más sem, egy biztos, nálunk együtt kellett volna jönnie a kettőnek, de nem jött pedig a legtöbben azt várták, nem ezt a szutyok nyugatit
Meg pont jókör jön ez a *** update, amikor gyenge a forint
-
De (sry ezzel kezdtem a mondatot) jó nektek, hogy van karitok iSRO-n és izgultok mi lesz.=D Nekem is kéne egy high lvl kari..
-
DeusHun
őstag
válasz
glacious #2061 üzenetére
Kék zerk party nélkül, magányosan, semmi plusz.
Piros ha 8-as party. Plusz jó, ha 2 ember kezd el egyszerre zerkelni 8-asban, mert akkor mindenki bezerkül és úgy jön +30% sebzés.ui: a dátumoknak meg úgy higyj mint ahogy nálunk is írják azokat. Pl a főoldalról eltűnk 2 bejegyzés, néha meg módosítják azokat. Inkább hiszek annak, aki játsza és mondja az infót róla. Ráadásul nem azt írtam, hogy mikor nekik jön be egy ruha akkor jön nekünk is. Nem a dátum azonos, hanem a frissítések rendszere (és frissítésbe az avatarok nem tartoznak bele).
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2057 üzenetére
Közben nézem a koreai sro honlapot, az európai esküvői 2008.09.08, a kínai ünnepi viselet meg 2008.04.07, nálunk L3-mal kellett volna mindkettőnek jönnie csak ugye lemaradt a fele. Ha jól látom ők 1 héttel előtte kaptak infót devil spiritről, mi pedig 3 héttel korábban a L3+ keretein belül, biztos sírtak érte és igazad van egyszerre vezették be
A zerk színe/szintje küldetésrendszer alapján lesz megoldva, de nem túl jól fordítok még koreait, annyit már biztosan tudok, hogy narancs zerk 30%-kal nagyobb sebzést ad
-
DeusHun
őstag
válasz
xYAZZYx #2059 üzenetére
"free taxira! LvL 20 fölött 80 K penon fighter taxi" -> paradoxon. Ingyenes vagy sem?
Attól függ miket kellett írnod. Felhasználónév/jelszó? Mert akkor értemHa csak egyéb adatokat akkor szerintem csak "elit" klán akar lenni amely tud mindent a tagjairól
Én meg közben (igaz már 5 napja) elértem a lvl90-es, most vagyok 29,86%-on 132872 skillpointtal. Gap7-nek hála igen lassan lesz meg a 99,99%-om, de 2 hét alatt csak összejön
A farkas is lvl90 már, úgyhogy jöhet a 100-as limit
(addig elfarmolgatok, szeretnék 100-on kapásból fullfarm lenni
)
-
xYAZZYx
csendes tag
képzeljátek el nem olyan régen (szinesebe!) be akartak venni eggy klánba... eggyik ygerek mondta h irjak a karimrol ilyan dolgokadt "de mindent" meg hogy miko kezdtem jáccani...
nemrég kezdtem el greece serveren jáccani eggy 53-as bowwal full str garement 3-as gap meg van neki angyalszárny+farkas meg minden de az vele jár volt eggy lvl 52-es +5-ös bowom másnap belépek má nicsen -.-" de ez még mind jó is lenne ha nemkéne 100 szor próbállkozni hogy beengedjen de ha beenged háth ennyi xDjah és ha valaki jáccik greecen
akko jöhet free taxira! LvL 20 fölött 80 K penon fighter taxiaz szerintetek drága??meg am szerintetek mértkellett irnom a karirol??? de most az a lenyég van eggy ll 3-as gklánomm ^^ énvook guildmester
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!!
LVL 42 es BOW,Glaive karit keresek!!
3.000 forintért!!!
Aki tud az irjon már!!! + pw váltóval!!!
Ha lehet akkor SRO vagy Ecsro VIP szerveren!!!HA ECSRO VIP SZERÓN VAN AKKOR NEM KELL KARI CSAK EGY ACCOUNT!!!
MAJD ÉN CSINÁLOK RÁ KARIT!!! -
DeusHun
őstag
válasz
glacious #2055 üzenetére
A kínai esküvőit ők később kapták. Nem sokkal, de később. A devil spirit pedig azonos időben jött be, mert unokaöcsémnek még én mondtam, hogy mi lesz nálunk és utána írta, hogy ja, most jön hozzájuk is. Náluk amúgy most hozzák majd azt a szörme ruhát ami nálunk 1 éve volt. Nem mindenben, de update-ekben követjük őket. Mert pl a zerkes színezés is nekik akkor jött amikor a ChinTomb. Nekünk is azzal fog.
-
Yoshimitcu
csendes tag
SZEVASZTOK
SAPARTAI SZERON NEM TUDNA VALAKI KINAI KARIT LV75-TÖL A CSILLAGOS ÉGIG
LENNE FENT SAPARTAI SZERON 15MILLÁM
-ACCUNT+MEGVÁLTOZTATOJÁT KÉRNÉM ,TANUVAL EGYÜTT, NEM ÁTBASZÁS
MINNÉL HAMARABB KÖSZIKE MINDENKINEK -
glacious
addikt
válasz
xYAZZYx #2054 üzenetére
Miért most nincs feltelepítve a sro-d? Mivel nem történt meg a "hőn áhított" update most kedden ezélrt a régi kliens van üzemben, a legend 4 pedig csak update napján telpíthető
DeusHun: A kínai esküvői ruha együtt jött náluk az európaival, ráadásul nem követjük az updateket, hiszen a a sklileket is megkaptuk 80-ig eu eljövetelekor. Náluk pedig csak 60-ig voltak először eu skillek és a 70 feletti kínaiakat is csak d9 vége felé kapták meg, sőt nálunk előbb volt egy héttel devil spirit
ui.: A "very day" egy angol kifejezés, kb. annyit tesz, hogy a pontos időpontig.
-
xYAZZYx
csendes tag
akko most keresek eggy másikat és azt is letöltömm XD de miko jön a 4. legnagyobb frissítés??
-
válasz
DeusHun #2052 üzenetére
Értelmetlen a very day, de nálunk is vannak a szlengek, akkor Ők miért ne használhatnák?=)
Ti még játszotok a gémmel? Mert Én már kb. 3hónapja léptem be utoljára, akkor egy 14es karit csináltam agbottal, komolyságból, csak átmentem ecsrozni. Úgy 1éve nem tolom már.
Ti hogy vagytok vele?
[
-
DeusHun
őstag
válasz
xYAZZYx #2050 üzenetére
Ezt telepítéskor adta? Mert az annyit jelent (nagyvonalakban), hogy "ez a kliens csak a 4. naaagy frissítés után használható, kérlek tartsd meg ezt a 4. frissítés napjáig" (bár megjegyzem ki....ott $z@r az angoljuk, mert pl a "very day" teljesen értelmetlen. Biztos translate.google segített nekik...).
Röviden ezt még hiába pakolod fel, nem tudsz vele játszani. De ne töröld le mert még jól jön majd. -
DeusHun
őstag
válasz
glacious #2047 üzenetére
Ennek ellenére kapnak 2 hét ajándék 30%-kal több xp-t... Mehetnek a ....
Más: tudtátok, hogy a data.pk2-nk ami van tartalmazza a legszebb és legjobb avatar ruhát? A kínai házassági ruhát. PK2-szerkesztéssel előhoztam, nagggyon csecsén néz ki, most még jobban várom mint előtte
-
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2041 üzenetére
1.) a játékszerverre értettem, a játékszerveren még nem az fut.
2.) Keddenként van szerverfelülvizsgálat és akkor is szokott lenni a frissítés is. Tehát NEM lesz márc 1-én 4-es legend. -
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2039 üzenetére
Nem hiszem, hogy köv hét kedden már felteszik a 4-es frissítést.
-
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2037 üzenetére
Mivel még a szerveren nem az van, így nem tudok. Majd ha a szerveren is az lesz, akkor tudok ezzel játszani. De onnantól kötelezően.
-
DeusHun
őstag
válasz
superfinest #2034 üzenetére
Tökmind1, hogy mekkora a szinted, ha a szerveren a legend 4-es van akkor nem tudsz csatlakozni a jelenlegi játékkal Mindenképp le kell szedned azt és azzal kell játszanod.
-
superfinest
tag
Hi!
Szerintetek letöltsem a legend 4-et mert még messze vaok a lvl 100-tól mivel lv21 vok. -
glacious
addikt
Szerintetek kínai oldalról megéri-e full int karaktert csinálni tudván, hogy lvl120-on semmit se fog érni?
Persze most a bicheon-cold-light a menő, de d10-en már nem lesz annyira jó, hiszen simán lehet őket fagyasztani majd.
-
beriimi
csendes tag
hali.ha valaki tudja pls!!!!
van egy nv fx 5500 videokarim de nem megy rajta a sro!!!!elötte meg egy ati radeon 8... os volt és azon simán ment!!!!!
ha vki tudja miért annak thx
amugy tök ratyi képet ad le és nem értem miért[
-
DeusHun
őstag
Mint azt a múlt héten már várni lehetett, jön a 4. naaagy frissítés, jön medúza és a kis szörnyek akiket előtte ki kell nyírni. Az biztos, hogy ez okoz majd pár óra mókát, mivel ahoz, hogy őt lehessen gyepálni 6 szintet kell végigjárni, minden szinten van egy "junik" szörnyike és csak utána őfelsége. Új fegyverek, új skillek.
A kérdés csak az, hogy akkor innentől mindenki majd a jangan melletti kis barlangban fog botolni, hogy elérje a lvl100-at? -
alien_
őstag
válasz
donhere #2020 üzenetére
Szevaa =) Közben beugrott, ki vagy..
Csak kíváncsi vagyok, hogy esetleg tudsz-e valamit a többiekről (elsősorban Vision törzstagok érdekelnélnek)
Én __SlayeR__ néven voltam, sztem még mindig megvan a karakterem, csak a kódban nem vagyok biztos... Azért hagytam abba (a megunáson kívül), mert volt egy második regem, amelyiknél tartottam az összes elementet, meg eladni való fasza dolgokat, és kódját módszeresen el is felejtettem... -
Vlki agbotolt már? aki igen, az pls mondja már el, hogy kell scriptet csinálni úgy, hogy bevásároljon és kimenjen magától ölni.. ^^
Thx.
-
xYAZZYx
csendes tag
derégen voltam már itt
oszt aki tud szerezni venuson 50-es kínai karit vagy min 46-osat az szojjon ám
-
xYAZZYx
csendes tag
Counter Strike Source*
-
xYAZZYx
csendes tag
Elkeltek
ÉS nincsen Silkraod csak sounter strike -
xYAZZYx
csendes tag
Hey vannak eladó kariaim! LvL 90 (10 db) blader glavie spear bow 10k
LvL 70- 80 (20 db) -//- 5K
LvL 50-60(15 db) szinte ingyeen
a karik minden flélbe vannak full Str Full Int Int Hybrid Str Híbrid eu-sak kínaiak -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok
LVL 50 es Crossbow om van a Neptune szerón itt valaki van Neptune szerón??
Aki van ott az irjon!!!
Üdv: Kisa -
xYAZZYx
csendes tag
hey venuson érdekelne egy LvL 47-50-es kari ruha meg ienek néllkül de ha lehet akko vagy full Str vagy full Int legyen mind a kettő megfelel és lehetőleg heuksal legyen farmolva és fegyver se kell hozzá! ruha fegyver ékszerek néllkül kell! (a gyengébbek kedvéért)
-
válasz
[HUN]-Kisa #2008 üzenetére
Az azért túl drága, annyiból 90es ff-fet veszek, ember..
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Lvl 40 es Ijjász,Blader,Glaive,Crossbow-os Karakterek eladók
15.000.- ért.
Akit érdekelnek azok irjanak!!
Kisa -
xYAZZYx
csendes tag
vagypedig eggy bazierős nuker
-
xYAZZYx
csendes tag
Lenne egy LvL 50-es full Str Crossbow karim amit cseréllnék egy Kínai karira minden hogy milyen csak Full Str legyen és ne blader! és a minimum szint 48!!
-
glacious
addikt
Egyértelműen kamu, mert koreában már kiadták volna, ha 2010-re ki akarnák hozni világszerte
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest