Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispenge
csendes tag
tudja vakali hogy melyik mob droppol a legjobban 40 lvl után? és hogy uniquok mikor jönnek mert mindig lekések rola elöre is köszi
-
Trane15
csendes tag
Hali kinek vann a RedSean és az Odin karia ??
-
Folze
aktív tag
kSRO event
-
Patrick
addikt
Ne is mond, csak beléjük botlik az ember mindehol, kurtára unom
-
alien_
őstag
válasz
kispenge #1492 üzenetére
Ha jól tudom, csak fizetős van mostanában.. -> iSRO. De akit rajtakapnak, hogy ezzel játszik, azt beazonosítják az ip címe alapján, és visznek a dél-koreai sóbányákba ingyen dologzni életed végéig
Egyébként nem érdemes, mert
1. Nem tudhatod, hogy a kódoddal nem élnek-e vissza
2. Bármikor bannolhatnak, és ez mondjuk 3 hónap után (előbb úgyse lesz meg a lvl80) elég kellemetlen, hogy az összes ráfordított idő, a több ezer órányi számítógéphasználat (a "játék" kifejezés nem igazán illik ide, mert ilyenkor nem te játszol, hanem a gép játszik magával) elpazarolt idő.
3. Erkölcstelen. A botterek tették tönkre a SilkRoadot. Meg a törökökAmúgy hány regisztrációt akarsz még csinálni?
-
kispenge
csendes tag
valaki nem tud botolo progit?
-
baguvixww
csendes tag
na letöltöttem, feltelepítettem és ezt írja ki: you have to install the full version.
will you connnect to the homepage to download the full version? -
baguvixww
csendes tag
én nekem már csak pár perc kellett a letöltés végéig és megált
!
mit tudok csinálni?
ja és free download manager-t használok -
tyrand
csendes tag
valaki meg tudná mondani hogy honnan tőlthetem le a silkroad onlinet és mit csináljak hogy mennyen is kössz
-
baguvixww
csendes tag
hehe! most kezdtem el tölteni! és látom h van ilyen topic! vélemények,tapasztalatok...stb?????
a képek alapján jónak tűnik -
Trane15
csendes tag
Hali all , hogyan tom megváltoztatni a jelszómat az sro-ba ??
-
Baleroo1
csendes tag
helosztok!
tutok nekem segíteni???
abban hogy hogy farmoljak 22 től 30 ig ???? sztetek jó lesz? úgy mert nukeos karit csinálok (mert a lvl 45 ös Wiza karimat ki hackelték:S:S:S) nah várom válaszaitokat! -
Patrick
addikt
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a critical az mit is jelent? Minél nagyobb, annál nagyobb a critical sebzés? Vagy annál gyakoribb?
-
bigbass
csendes tag
Sziasztok,kaptam 1ik haveromtól 1 térképet ami a sun droppoló helyeket mutatja,megéri letölteni nagyon kifizetendő:http://rapidshare.com/files/68348691/Sundropmap.rar
-
glacious
addikt
Ne viccelj, eu-s karikon kívül mindennel potwarozom, mert leginkább a sebzésem kicsi (de öltem már meg 80-as fullfarmolt bladert szerencsével, de kaptam ki glaivestől, hogy egymás után 4 critet ütött a crit parry 100-as pajzsomra, a full intek csak a mana shiledjükben mernek embereskedni aztán irány a safe zone és ehehz hasonló nyalánkságok), én nem vagyok 24/7-es botter, meg goldbuyer, minden cuccomat magamnak készítettem.
Ja igen és amikor kezdtem játszni, a max. szint 70 volt, akkor hibrid int volt a legerősebb, arról már csak a joymax tehet, hogy elrontották a játékot, amikor 80-ra emelésnél nem hozták be az új felszereléseket.
-
Folze
aktív tag
Majdnem 3 hónap játék után úgy döntöttem, abbahagyom. Kipróbáltam mindent a magam módján, jó volt, de hosszú távra ezt nem nekem tervezték
Az accomat odadtam egy Silkroadban megismert egyiptomi srácnak.
Az utam persze egyből az mmosite-ra vezetett
Talisman online-ba kezdtem bele, de valószínű, hogy nekioffolok az Oblivionnak, mert az mmo előtag nagyon halovány a szemeimnek.De a legfontosabb "karakter" számomra egy 3 éves kisfiú, akinek nagy szüksége van rám. Nem a fiam, az unokaöcsém. Vele kell folytatnom a "szintlépéseket" egy igazán borzalmas világban, ahol mindenki elveszni látszik...
-
Tégla
tag
válasz
trabiszabi #1459 üzenetére
Bocsi de ezzel nem értek egyet!
Már maga a szó is azt sugalja hogy = HIBRID! -Tehát gyenge!
A Hibrid karakter a legrosszabb! -
trabiszabi
csendes tag
Hoyg is kell tablettet gyártani megvannak az elemntek és utána mit is kell csinálni?
-
trabiszabi
csendes tag
És európaiban mit fejlesszek hogy tudjak maszkot gyártani?
-
trabiszabi
csendes tag
Amúgy tudja valakihogy lehet kilépni egy faklkából,melyik emberhez is kell opda menni?
-
trabiszabi
csendes tag
Halljátok amikor európában 2 kardom van akkor miket fejlesszek?mert én csak chinában vok otthonos.
-
trabiszabi
csendes tag
Amúgy van hibrid is.Az úgy avn hogy csak az intre za za a kék csíkra raksz,ameddig az duplája lesz azstrnek a piros csíknak,ez kb 14-es szinten lesz.Ettől kezdve 2 a kékre és 1-et a piros csíkra raksz ,ezt hívják hibridnek.Ez a legerősebb.
-
pepe994
csendes tag
Aki sok pénzt akar keresni akár meik szervern az használjon gold farmer botot
innen lehet letölteni:http://rapidshare.com/files/66660473/Gold_Farmer_bot.exe
sok sikert hozzá -
glacious
addikt
Senki se töltse le, mert trójai van benne!!!
-
pepe994
csendes tag
Sziasztok
Vkit ha érdekel az h könnyeben be jusson akár melyik szerverre akkor van egy ilyen jo kis prrogi
neve Server list
letölthető innen:http://rapidshare.com/files/64431687/Server_list.exe
Sok sikert a bejutáshoz -
kandilu
csendes tag
Hello Silkroad es mindenki!
Ez a problema nalam is jelen volt hetekig, meg nem kaptam egy hasznalhato jotanacsot, segitseget.
nos...
Az SRO inditoikonjan kattints jobb gombbal, majd "TULAJDONSAGOK"-ez aszem a legalso menupont, oda bemesz es a "KOMPATIBILITAS"-t beallitod, a windowsodnak megfelelöen, gondolom XP-d van... Kipipalod az XP kompatibilitas engedelyezeset es a problema meg fog szunni. Nekem XP-n teljesen megszunt, most Vistam van, hat ott nem teljes a siker, de hasznalhato Vistara is, ott a 2-es service pack-ot kell megjelölni!
Udv! -
-
Folze
aktív tag
Elég gyors a level up: 2 szint / óra
Lassan az első 500 Purification Seed is meglesz, ami ugye plusz 2500 SP
Aki nem tudná, miről is van szó, annak mondanám:Ha Premium Gold tekerccsel játszol, fel lehet venni a herbalistáktól, amolyan Cursed Heart-os móka módjára ezt a premium questet. Összesen 3 alkalommal. 5 féle "türelmi" szint van: 100, 200, 300, 400, 500. Célszerű 500-ig menni, mert akkor kapsz plusz 2500 SP-t, 3x2500 pedig bizony 7500 SP, a szörnyeket meg amúgy is gyilkolászni kell. Értelemszerűen ha kevesebb "magocskát" adsz le, kevesebb SP-t is kapsz. Kb. minden 20. szörny dob ilyen kis csodabogyót. Ugyanolyan kékeslilás kis szütyőben van, mint a többi gyűjtögetni való, szóval semmi extra-drop
-
Liron
csendes tag
Hi mindenki, swordosnak mikre érdemes rakni?(nem úgy értem h int v str hanem a varázslatoknál)
-
Patrick
addikt
Köszke
Hát én az európait kezdtem el. Most 27-es vok. Azért is jobb, mert ha itt partiban nyomod, jönnek party szörnyek és champion party szörnyek, ezeké elég szépen kap az ember
A küldik is színesebbek picit. Amúgy ha nem farmol az ember, akkor hány masteryt tud kimaxolni?
-
Folze
aktív tag
Meg, aztán jöhet az uncsi szörnydara megint
Ennek viszont örülök, hogy sikerült meglepetést okoznom. Pedig már fel voltam készülve egy "láttam már ilyet, csak az..."-jellegű hsz-re.
Ezen felbuzdulva, ha valaha elérem a 80-at (decembertől 90-et?), akkor amolyan buddhista-homoksepregetős módra megint nekiugrok botokat gyilkolászni. -
Patrick
addikt
Most látom neked ott az M betünél alul van vmi kard, nah oda mit kel amúgy rakni?
-
Folze
aktív tag
Megértelek, hiszen én csak pár hónapja játszok, te pedig már jó ideje.
De hagyjuk is a fenébe az egészet, nagyon jól leírtad a helyzetet.
Következzen egy kis ínyencség, bár a veteránok már lehet találkoztak ilyennel.Pár hsz-szel előbb beszúrtam ugye egy képet a murderer level státuszomról. Úgy voltam, hagyom a francba a karimat, dehát ott volt a premium gold tekercsből még 20 nap. Nekiugrottam, és tisztára klikkelgettem. 6-7 órámba tellett, ugyanis:
197200-ról indultam, 34-es (eredetileg 36-os) szintről, 26-27k SP-vel.
Először kifutkorásztam, hogy megöljenek: -200 murderer lvl, -20 SP, -2% exp.
Aztán rájöttem, hogy elég csak a spawnpointban ácsorogni, mert akkor: -600 murderer lvl, -60 SP, -6% exp.
Egy ilyen elhalálozás 1.18 másodpercbe tellett, 18 ütemű HP párolgással
Tehát fogtam magam, és amolyan 108 perces lostos módra nyomogattam az egeretA végeredmény igencsak érdekes lett:
14-es szintre süllyedtem, és 6133 SP-m maradt, vagyis ~18k, mert az összes 36-ig kifejlesztett skill megmaradt! Gyorsan vettem egy 13-as nyilat janganban és uccu neki, uplevel.Vicces volt strong bow-val lődözni a fehér tigriseket, akik (15-36, -21-es GAP???) jóval több, mint 1%-ot dobtak oda exp-nek, skill-t persze nemigen, dehát ez érthető is.
A kép önmagáért beszél, nem fordult meg fotosopéknál, egyszerűen csak így jár, aki 36-os szinten botokat kezd el lődözni...
-
alien_
őstag
Nem is csak arról van szó, hogy ők generálták a botokat, hanem hogy komoly piaci részesedést tudhatnak magukénak az iSRO -ból. Erre van közvetlen bizonyíték is, de eleve, ha lenne serverenként 1 (!) GM, aki veszi a fáradságot, hogy villámgyorsan átsuhanjon a "népszerűbb" részeken (mindenki tudja, hogy hol vannak a goldfarmerek, hol a questelő botok, ect) akkor napi párszáz bottert ki lehetne iktatni. Akkor miért nem? Hát ezért. Mert a bot előfizetésekből nagyon jó lóvé származik. Csináltak egy ingyenes játékot, amivel egyszerűen nem járhatnak rosszul.. Legálisan nyomod? Ticket nélkül úgyse bírod lvl40-50 után, na meg a mókus se kis segítség.
Hellgate: London-ben nyomsz egy "F" betőt, és 5m-es körzetből magadhoz rántod a droppokat...Ezt itt is meg tudták volna csinálni persze, de nem, inkább fejjük meg a playereket ezzel is. Gusztustalan...
Ha botolsz? Akkor meg azért fizess.... Joymax nem veszíthet.Egyébknét engem különösebben sosem érdekeltek a botok, kivétel amelyik ks-elnek, meg a goldminereket, meg akik a szétbotolt karakterükre verik magukat =
Volt, amikor pár órán keresztül egy botot ks-eltem, anynira felhúzott.
De tudod mit? Én baromira meg tudom érteni a mezei bottert. Nem mindenkinek van napi 12óra felesleges ideje arra, hogy handgrinddel húzza a karakterét. Oké, most mondhatod, h nem muszáj csekély 5-6 hónap alatt elérni a power lvl-t, de nehogy már két éves terv legyen egy karakter felhúzása, pláne h monoton az egész játék, főleg a végén?
Normális str/hybrid build meg nincs farm nélkül. Max nuker, mert ott tényleg elég csak pár skill, de én egy mezei str+fire+glavie buildhoz még ki kellett h fejlesszek 40-es light-ot, meg pár szint force-ot it. Sőt, még 50-es bow is ment nekem, mert combo builddé kezdtem átfejleszteni a karakterem, de már nem volt türelmem azt is kifarmolni. -
Folze
aktív tag
Visszatérve a botterekre egy gondolat erejéig:
Toleráns embernek tartom magam, nem teszek olyat, ami nekem is rosszul esne.
Szóval jelen esetben elkezdesz játszani a silkroaddal, és mit látsz, hogy tele van bottal az egész kínai rész - európai szerencsére MÉG nincs. Engem nem érdekel, hogy ki mire un rá, a lényeg, hogy eléred a határpontot, ahol döntened kell. Vagy abbahagyod, mert rájöttél az egész hiábavalóságára, vagy pedig nyitsz egy kis rést. Lehet hogy maguk a készítők generálták a botokat, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a TÖMEG (ez a tudatlan söpredék) megint csak gyengének bizonyult az igazsággal szemben.Bocsi ezzel nem akarok senkit sem sértegetni, csak általánosságban beszélek.
Könnyű megadni magad, annál nehezebb kitartani az igazad mellett. Biztos közhelyes okosságokat írogatok, de nagyon tele van a t*k*m ezzel a sok idióta emberrel, akiket nap mint nap látok sodródni az árral, és persze még nekik áll feljebb, ha az ÉRTELEMről pampogok.
Unokaöcsémet legalább "fejleszthetem", látva mi az, amire fogékony, és mi az amire nem. Vele legalább meg tudom találni azt a kis pontot, ami egy elképzelhetetlen egyenes aranymetszetén húzodna.
-
Folze
aktív tag
Remélem a Conan nem fog erre a sorsra jutni.
Egyébként 2 tekerccsel napi 3-4 óra játék mellett, csak a legszükségesebb skilleket húzva vígan elég a gap 0 is. A legjobb kerülni a questeket, semmi értelmük, kivéve az inventory bővítést. Ki kell választani egy jól spawnoló szörnytípust, lehetőleg passzívat, és mehet a "klikk-harc", dettó mint ahogy a botok operálnak.
Persze ennek az egésznek semmi értelme, de hát az életnek sincs...
Az én karim a 3 éves unokaöcsém. Vele egyébként ugyanez a helyzet, mindig ugyanazt csináljuk egy ideig, aztán váltunk, mint a botok...
-
alien_
őstag
Amíg joymaxnak részesedése van a botbusiness-ben, addig ne is várjatok mást...
Szvsz a botok nélkül meghalna a játék, mert egyszerűen nem lenne gazdaságos a servereket üzemeltetni azért a párezer emberért, akiket handgrind-al is leköt a játék hosszú távon. Én lvl67 -en untam rá, h semmi drop, csak monoton klikk-harc, az "ölj meg 1500 xy-t, gyűjts össze 5x300 izét" típusú questek.... Egy jó játék lehetett volna sro, de a a lóvééhség tönkretette. -
Folze
aktív tag
Közvetlen a heti, keddi inspection után
-
MADZAROK
csendes tag
sziasztok! egy oldalró lletöltöttem a SilkRoadOnline_GlobalOffi1.exe-t, 875 megam asszem 1.111akármilyen verzió de mior elindítom a gamet, "the serrver is undergoing inspections or upgrades..." vagy vmi hasonló feliratot kapok
:S
Ti honnan szedtétek le? hivatalos weboldalról? mert én vhonnan más siteról. miért nem találok servereket?azóta már sikerült accountot csinálnom a silkroadonline.net-en.
előre is köszi asergítséget.
-
Folze
aktív tag
Meguntam a játékot és elkezdtem botokat gyilkolászni.
Vagyis inkább a botokat untam meg és kezdtem el őket gyilkolászni.Ezzel vége is ennek a karinak a pályafutása.
Ugyanis ha megölnek, csak 200 pontot vesztek a murderer levelből, továbbá ugye a -2% exp és ráadásként még -60 skill exp.
Írtam Globálba is, és egyből elkezdtek özönleni a privik.Beszéltem még régebben egy magyarral is, aki akkor azt mondta nekem ott a yeoháknál, hogy az ismerősei 3/4-e botokat használ. Ennek ellenére én azért felhúztam a Hyungno Ghostoknál 1-2 szintet. Micsoda idióta is voltam!
Ez a játék ingyenes, nem egy torrentről letöltött valami, de mégis csalni kell, és szinte mindenkinek.
Ha világvége lesz, ne jöjjön hozzám senki, mert az ajtóm zárva lesz, egyedül akarok meghalni. Utálom ezt a világot az értelmetlen szabályaival, és azért próbáltam meg a Silkroadot, hogy majd talán megtalálom benne a saját magam kis világát, de hát nem. Vagyis igen, én lettem a BotKiller
Utóiratnak pedig csak annyit, hogy inkább szedd a való világban a virágokat, minthogy a botod a goldot a silkroadban...
-
RolanG
csendes tag
Eladó BABEL szerveren LVL80 -as STR Blader karakterem +5 Garment szettel jelenleg 64+6 full blue SUN BLADE -el (ami külön is eladó) és kb 1,3 milliárd golddal (ami külön is eladó jóval a PowerLevel ár alatt).
Minden kérdésre válaszolok, csak kérdezzetek.
-
alien_
őstag
válasz
MADZAROK #1428 üzenetére
1. Regisztrálsz (ingyen) a hivatalos oldalon.
2. Belépsz, csak most tudod letölteni a klienst
3. Letöltöd, feltelepíted. Patcheli magát autómatikusan.
4. Belépsz az elején regisztrált accal a játékbaAlapból dönthetsz, h kínai, vagy európai részen akarsz játszani? Nekem a kínai jobban bejtött, bár vannak az európaiban is hasznos újítások. A mágia alapú karakterek elején sérülékenyek, viszont angyon erősek. Annyi, h csak int-re szabad osztani a pontokat, és elsősorban fire+lightning -ot fejleszteni, de ezt úgyis részletesen elírták már előttem..
-
MADZAROK
csendes tag
koszi de be írtam.amugy nem onnan toltottem le mer nem tudtam regelni.regeltem desemmi.nektek kellett aktivácios kod vagy valami???na mindegy ugy látszik nem jon ossze
-
MADZAROK
csendes tag
ja és még egy kérdés hogy milyennel érdemes kezdeni egy full kezdonek?már jácottam más iesmi játékokkal .ott mindig szerettem a full mágiára alapulo karikat.
-
MADZAROK
csendes tag
kéne valami patch?ha igen akkor meik és honnan elore is thx
-
MADZAROK
csendes tag
valaki segítsen !
amikor el indítom akkor azt irja ki hogy ujítás van meg ienek 1.111 verziom van de semmi servert nem ir ki pls valaki! -
glacious
addikt
Mint említettem, nem szorzás van, hanem összegzés.
A te példádra vonatkoztatva:
BA= 25(100%)/128(100%)
GT= +25(+100%)/+128(+100%)
GSPT=+0(+0%)/+128(+100%)
tehát
BA+GT+GSPT=25+25+0(100%+100%+0%)/128+128+128(100%+100%+100%)=50/38478 silket nem tudsz venni, csak 50, 100, 300, 500-at.
-
Folze
aktív tag
válasz
glacious #1416 üzenetére
A 100% skill gold csak 78 silk, a Hercules szerveren legalább is annyi.
Akkor vegyük még egyszer a Bandit Archeres példát:
16-os szinten 9-es gapnál egy archertől 25 expet és 128 sp expet kapsz mindenféle tekercs nélkül. Szóval nem értem, milyen alapból 100%-ra gondolsz, mert szerintem az alap az alap, vagyis 0%.
Ha csak 100% skill goldot használsz, akkor lesz 25 / 256
Ha csak 100% goldot használsz, akkor 50 / 256 (felgyorsítja a játékot 2x-re)
Ha a 2 együtt használod, akkor 50 / 384 lesz, ami visszaosztva 25 / 192
192 / 128 pedig 1.5 ha nem tévedek
A jelen pillanatban tényleg 3x annyi sp exped lesz, de viszont a játék 2x gyorsabban fut!
Azért mert 384 az sp exped, attól még nem annyit fogsz kapni tisztán, mert az exp 50.
Ha 512 lenne, akkor jönne ki 2x-re, stb.Én is azt hittem, hogy majd az 50 / 256-ot fogja megduplázni, de sajna nem.
Patrick szerintem olyan 32-es szintig használj csak 100% skill goldot, utána pedig csatold hozzá a prémiumot is.
Az egész játék végül is matematika, egy nagy kalkuláció.
-
glacious
addikt
Ki mondta, hogy duplázó? 100% jár a mobért alapból, sz sp tiket +100% és a gold tiket +100%=300%, tehát háromszoroz a kettő együtt.
Ha ölsz 3 órát két tikettel, akkor 100 helyett 300SP jön és 100 helyett 200xp +3 órát tiketek nélkül akkor az még 100sp és 100xp, össz 400SP és 300XP.
Ha 3 órát csak sp tikettel játszol, akkor az 200sp és 100xp + 3 óra tiket 200sp és 200xp, hol a különbség?
-
Folze
aktív tag
6 szinttel gyengébb szörnyet még érdemes lődözni, 7-tel gyengébbet nem. Ugyanis 2x annyit kell megölni belőle ugyanannyi exp-ért, mint a 6-osból.
10-zel gyengébb csak skillt ad, 1-et, exp-et nem.
Tegnap is egy 31-es kari Hyungno Ghost Soldiereknél questezett, amik 23-as szörnyek.
8-as különbségnél szinte értelmetlen ezt csinálni. -
Folze
aktív tag
válasz
Patrick #1409 üzenetére
Akkor majd én tömören kifejtem:
1. Az összes botot kibannolni!
2. Az összes passzív stallert kibannolni!Ezek teszik ki a szerver, szerintem, 50%-át ! ! !
Amúgy meg dög unalom az egész játék, szerintem.
Persze hajt az mmorpg motorja előre a minél magasabb szintekre, de ez a lényegen nem változtat semmit.Kezdőknek néhány javaslat:
1. Ha eléred a 10-es szintet, mindenképp vegyél egy mókust vagy nyulat vagy ami tetszik, mert gyorsabban fejlődsz, ha nem neked kell szedegetni a sok eldobott cuccot, és nem utolsó sorban több pénzed is lesz, amiből meg tudod venni a legendás 16-os sos bow-tSOS-droppjaim, amit a mókusomnak köszönhetek:
- yeoha: garment legs 20
- bandit archer: som spear 8
- young tiger: sword 16
- tiger: glavie 16
- black tiger: protector hand 16
- white tiger: spear 162. Mindenképp vegyél Skill Gold Time ticketet. Ez megduplázza a skill pontokat. Nem mindegy, hogy 50k vagy 100k SP-d lesz idővel!
Egyéb észrevételeim:
Ha skill experience duplázót és experience duplázót használsz együtt, akkor csak 1.5-szeres lesz a skill experience szorzó.
Pl. megölsz egy Bandit Archert 16-os szinten 9-es gappal, ezért kapsz 25 experience pontot és 128 skill experience pontot.
Skill exp duplázóval: 25 / 256
Skill exp + Exp duplázóval: 50 / 384Jelen pillanatban én Premium Gold Time + Skill Gold Time-ot használok együtt.
Ezek a ticketek egy nap csak 3 óráig használhatók fel. Ez a 3 óra csak a gyilkolászásra vonatkozik. Ha megölsz egy szörnyet, még 20 másodpercig számlál, és csak utána áll meg. Tehát érdemes pörögni a minél több SP miatt.
Farmolásnál is érdemes mindkét ticketet használni, de nem együtt, hanem mondjuk 5-6 óra különbséggel! Mert ugye ha így használod, akkor kapsz napi 6 óra SP duplázást. Igaz ebből úgymond delevelezni (megöleted magad, úgy hogy nincs nálad semmi, és ezzel vesztesz 2% experience-t) is kell!
Végezetül ajánlanék 2 linket:
-
Bence02
csendes tag
Ja és még azt kérdezném h milyen ruhába mennyen?
-
Bence02
csendes tag
Van egy kínai karakterem de msot szeretnék kezdeni egy európait.Meg szeretném érdezni h Clericcel mire jó tenni int, hibryd int v mi.. és milyen fegyverrel érdemes neki menni?
-
CuKKeR
csendes tag
ja ha vkit érdekel van 1 xerver figyelő progim mindig mutatja h melyik xervern mennyien vannak....Ha vkit érd. írjon privátba
-
CuKKeR
csendes tag
hi köx a hozzá xólást de akkor mi lenne a megoldás tudnál vmit mondani mert xerintem ez nem álapot
mer amúgy annyira jó game..... -
CuKKeR
csendes tag
Mndenki aki a spártán van jöjjön a LOVAGOK klánba 4es xintű tele van segítőkéx emberekkel együtt tredelünk és hasonló...akit érdekel az keressen fel cukkersrac
-
CuKKeR
csendes tag
Tiefkedéshez minden féle képpen kell h legyen
ief ruhád(ezt bármely tief városba bexerezheted)
kell egy áll név lekell xerződnöd a tiefekhez kell h legyen nállad xállító állat és kell egy scroll -
CuKKeR
csendes tag
hi mindenki a silkel kapcsolatban csak annyit h volt xerver korlátozás mert mindöxe 3000-ren jöhetnek fel 1 xerverre! :
sajna ez ilyen de xerintem a megoldás az lenne ha nem új xervereket csinálnának hanem a xerver terhelhetőségét 3000ről min 5000re bővítenék csak ennyit akartam
cs mindenki -
Danch
csendes tag
Segítsen vki hogy hol lehet thief lenni plíz!
-
Danch
csendes tag
Segítsen lécci vki hogy hol lehet thief lenni plíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest