Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• essexboy

MODERÁTOR

válasz DeusHun #2098 üzenetére

Szerintem nagyon komoly lett a Chi'n Tomb! Nagyon szépen megcsinálták, igaz még vannak bugok, de mintha más világ lenne az egész, nem olyan dw cave feelingje van neki, a termek qva nagyok és van bennük mob...meg sok kis unique összesen 7 vagy 8kis unique van.4 kis unique van a B3-as szinten (minden sarokban egy), kb minden 3/4 órában spawnolnak és tök jó őket gyakni... (jó exp,persze nem árt ha van cleric/bard a partyban)

Voltatok már Medusan? Nagyon komoly a csaj, ahhoz hogy egyáltalán eljuss hozzá, meg kell ölni a B5ös szinten 5 unique-ot(lvl 98,98,99,99,100) utána felteleportálsz a B6-os szintre és ott meg kell még ölni 5 unique-ot(4*95ös lvl-űt meg egy 100-ast ha jól emlékszem) és akkor jelenik meg Medusa, hát nem semmi a csaj, kb 3k-t toltam bele 6k-t berzivel... viszont annyiféle fajta támadása van, pl a petrify az olyan hogy egy kis földdarabba leszel, magyarul legyökerezel 1 percre közbe meg sebez kb 3000-t 10secenként, hp poti meg nem akart működni..szereztem 5%kot mire odaértünk, ott 0.5%-ot elvesztettem persze sokszor felélesztettek de érdemlegest nem tudtunk sebezni amedúsán 98%-os healthel otthagytuk, vagyis aki meghalt és nem tudták resselni az visszateleportált..akinek meg volt resselős a partyban az jól járt addig ameddig meg nem halt a cleric/force-os csávó..

Bejutás az meg úgy történik, hogy minden 6 órában megjelenik medusa (kiírja) akkor megnyilik B4 közepén a teleport a B5 szintre és utána 15perccel bezár a kapu, szal ha dc-t kapsz akkor buktad, ha pedig meghaltál és nincs aki resseljen, akkor az is bukta.. Én hajnali 2-re mentem :DDD 3ig elvoltunk bennt ;]

Most 90-es tomb bugokon vagyok..van quest is hozzá.. meg 90es fegyót dobnak..94est is birom csak 90es fegyóm nem lesz akkor...

Sok quest van amúgy cave-be, van csak olyan amihez szaladgálni kell és kapsz sxp-t rendesen 1000sp pontot kb 20perc a quest....

DeusHun: van 97,98,99,100-as mob szal szerintem jobban megcsinálták mint a roc-ot. Lesz mit gyakni, legalábbis reméljük :C (partizásra meg exp auto shares partyba kettő is elfér egy barlangba vagy még több, mert azért spawnrate is van...

Új hozzászólás Aktív témák