Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xYAZZYx
csendes tag
válasz
Yoshimitcu #1992 üzenetére
Szerintem (nem akarok beleszólni) elösször magadat huzd nagyobbra és akko tudsz csinállni Ong taxi-t vagy hotanba vmi taxit 100K ért és akko nagyon gyorsan tudnál sok pénzt keresni és is ezt csinállom egy nap összeszedtem 8kk-t és azon vettem egy LvL 50-es +6-os crossbow-ot
-
válasz
Yoshimitcu #1915 üzenetére
hi.
aktív vagy? gyorsan lennél high lvl..?
-
DeusHun
őstag
válasz
Yoshimitcu #1867 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, az enyéim közt megtalálod a választ.
De ha az Eos-on játszasz a silk sem véd meg... -
DeusHun
őstag
válasz
Yoshimitcu #1825 üzenetére
1.) Bower full str (garment) vagy 50-50%-os hybridre (protectorral)
2.) töröld le és kezd újraVagy ha az nem: használj skilleket. Sokat dob a sebzésen ;) Meg egy +5-ös fegyó is sokat nyom a latban
-
válasz
Yoshimitcu #1813 üzenetére
Nekem semmim nincs..
most mondja ismerős h ecsron a fembrián van 13előtt elsőre beengedi 13után 2perc alatt bejut.. most télleg ilyen jó lett h 2server van a nem fizetősből?
-
DeusHun
őstag
válasz
Yoshimitcu #1802 üzenetére
Nem tudsz mit tenni, mindenkinek ugyan az a gondja. Kivéve a gaymax álltal futtatott botoknak. Azok benn vannak a szerveren ( honnét tom? innét: http://www.rev6.com/stats/servercapacity.asp Vannak benn emberek, de senki nem tud beloggolni. Miiiilyen furcsa).
Én az image verification-t nem kapom meg. Más meg C7-tel száll el.
-
DeusHun
őstag
válasz
Yoshimitcu #1799 üzenetére
Látom figyelsz és olvasol. Lejjebb megtalálod a hsz-emben a jó választ
-
válasz
Yoshimitcu #1793 üzenetére
Eldorado, de itt kibaszott szar.. már 2éve vagyok ott kisebb-nagyobb megszakításokkal..
itt voltam 58as.;-)
-
válasz
Yoshimitcu #1789 üzenetére
Szerintem mind1, bár Én már nem tudom.. szerintem az lesz, hogy majd a későbbiekben veszek 300silket az elég 2 hónap prémire addig felnyomom a karim 72körülre.. agbottal.
Bár már egész SRO-hoz nincs kedvem, naon meguntam...
-
DeusHun
őstag
válasz
Yoshimitcu #1773 üzenetére
A legújabb telepítendő kliensed van? Mert tudtommal mindig csak ahhoz tartozó frissítések vannak a szerveren. Meg telepítés előtt próbáld azt, hogy megnézed a silkroad oldalát (nem vicc, nekem pl van úgy, hogy csak akkor jelenik meg a "start" gomb ha előtte megnézem a silkroad oldalát és az rendesen be is tölt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest