Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
NvidiaRTX #3908 üzenetére
Ha jól emlékszem, te oldaltáskában hordod a telefont, vagy ha nem ott van, akkor az asztalon. Ilyen felhasználás mellett valóban nem karcolódik. Én speciel zsebben hordom, ha menni kell valahova, bevágom kabátzsebbe, vagy nadrágzsebbe, aztán kész. Kocsiban autós tartóban van.
Értem én hogy fólia nélkül jobb, mert asztalon nem karcolódik, nálam viszont már a fólia is megkarcolódott a fentiek miatt, ezért áldom az eget hogy van rajta valami, ha nem is üveg..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest