Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem gyorsítanak azok a tévék semmit. Nem is tudnak, hiszen a 24 fps az 24 fps. Kirakják egymás után egy csomószor ugyanazt a képkockát. Egyszerű marketingeszközről van szó. Olyan nincs is, hogy 600 Hz. A panel képtelen rá. Egyszerűen csak megváltoztatták a hertz definícióját, az már mindegy, hogy mit hisz a júzer.
Számos PC-s játékban is van cap. Egyszerűen hasznos, mert vannak emberek, akik nem szeretik, ha 30 fps-nél gyorsabb. Többek között én is ilyen vagyok, de ez legyen az én gondom. Jellemzően nagyon örülök annak, ha van limiter a játékban, mert nekem egyszerűen túl folyékony a 60 fps. Nem leszek rosszul tőle, de nem érzem komfortosnak. De ezek igénykülönbségek. Van aki él-hal a 60 fps-ért. A szoftverfejlesztők annyit tudnak csinálni, hogy ezt mesterségesen korlátozhatóvá teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Spanyolországban házal a Naughty Dog a PS4-re érkező The Last of Us spéci kiadásával, innen szivárogtak ki részletek.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest