Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én nem játszottam az első résszel, tehát minden új számomra. Az ismertető cikk sokat hivatkozik az első részre, így ezzel a játékkal kapcsolatban először olyan játékot kell megismerjek, amivel sosem fogok játszani
Ami nekem feltűnt, hogy az ellen végtelen gránáttal, gyújtóbombával, lőszerrel rendelkezik, tehát a megbújok hátul nem kifizetődő, hamarabb elfogy a muníciónk, tehát a BOSS-okat gyorsban kell kiiktassuk, mert a védőmuftik is végtelen számúnak tűntek, míg ki nem iktattuk őkelmét.
1-2 mellékküldetésnél viszont meglepő volt, mikor a nyakamba esett hátulról a "rohamosztag" én meg csak lestem...volt mikor konkrétan az emeletről a nyakamba ugrott a sárga páncélos csóka.....ezt még szokni kellGrafika, játékmenet kitűnő, gördülékeny, akadásokkal, bugokkal még nem találkoztam, de talán eggyel igen, mikor az ügynök értesítést kapott az egyik kitérő küldi végén, hogy fontos cuccot detektáltunk, viszont odajutni nem lehetett illetve az adott helyen állva semmi sem volt (hacsak nem valami csatornába lehetett volna valahol lejutni)
HAN Szólóban nyomom és eddig egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy 6-7-szer is neki kellett fussak részfeladatnak, mert lenyomtak sorozatosan az el nem fogyó molotov koktélokkal elől rohangálás közben...bár még csak 7-es szinten mozgolódom
Nagyon régen játszottam lövöldével, de ezt a játékot már zárt bétában volt lehetőségem kipróbálni és megtetszett. Remélem pár órát még elleszek vele, de PvP nem érdekel és a Dark Zónás résznek utána kell olvassak Div1-nél, hátha nem csak PvP-s ez a terület
Új hozzászólás Aktív témák
gp New York után Washingtonban is rendet kell tennünk a vírusfertőzés utáni Amerikában, ezzel pedig a Ubisoft lövöldözős RPG-je is egyértelműen szintet lépett.
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Steam Deck 1TB OLED
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest