Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• XFishboneHUN

senior tag

Dilikutya, ha nem tetszik, nem kell megvenni. Így megspóroltál volna már itt kb 20 kommentet, amiben leírtad, hogy átskinezett BF4/BF4 DLC/BF4 mod stb, meg nem valósághű 1. vh érzést ad, meg szar ez, meg szar az....Meg, hogy ilyenek, meg olyanok a fegyverek.... nem HARDCORE akciójáték, arra ott van talán az ARMA...

Tipikus neked semmi nem jó játékos érzést keltesz ezzekkel a kommentekkel.... Mintha kampányolnál a BF1 ellen...

Ez egy játék, nem 100%-ban a valóságot hívatott visszadni, ami történt 1914. és 1918. között, csak egy kis feelinget ad onnan "arcade" szinten.

Teljesen játszható a béta eddig, nem sok buggal találkoztam, lehet szerencsések között vagyok, vagy csak nem lovagoltam meg a bug, és feeling hullámot és az alapján ítélik, meg a játékot, mint sokan mások.... Nekünk ismerőseimmel nagyon bejött. Ez a Sínai sivatogos pálya igen a snipereseknek kedvez, de mi squadba lehenteljük ezeket a f@szcsírákat, esélyt sem adunk nekik... :U :K

Rush módban, akinek van heavy tankja és jól is tudja kezelni, irányítani, akkor az a csapatot nagyban segíti, mert hatalmas visszatartóerőt tud adni az ellennek.

Tank menetelés ep. 1

Tank menetelés ep. 2

Conquest módban, ott is squad szinten lehet jól dolgozni, mert sok a f@sztojás, akik rohangálnak össze-vissza, de ezt is le lehet nyelni és simán hozhatóak a menetek.

(#46) lofagi

Teljesen egyetértek veled!! Kapsz egy virtuális pacsit, ezért a kommentért! :R :R :C :K :U

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

Új hozzászólás Aktív témák