-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz atos30 #14192 üzenetére
Nekem 10 perce jött meg ez a töltő, és van "szupergyors" töltés képes kábelem is.
Már nem N10+-on vagyok, de a lényeg ugyanaz.
Igazából a 25 wattos töltővel is azt írja a telefon, hogy "szupergyors" (Fold4).
Viszont nem tudom, honnan lehetne megmondani, hogy mennyivel tölt... Van erre app esetleg? -
ABDUL96
tag
Nektek nem csinál olykor nagyon zajos képeket a hátsó kamera? Az a bajom vele hogy nagyon zajosak a képek. Lehet én gondoltam jobbnak a kamerát, de a régi S20FE készülékemhez képest mintha erősen gagyibb lenne a kamera,vagy csak üvegcserére szorulna és azért nagyon zajosak meg elmosódottak, homályosak a képek minden környezetben?
-
atos30
aktív tag
válasz Pioneer #14196 üzenetére
Finomfűrésszel körbevágom a végén a rugós kapcsoló résznél kb 0.5-1 mm mélyen ( ott van egy perem), amíg meg nem látom azt a fehér védőburkolatot. Elvileg utána ki lehet húzni az egészet egyben. Úgy látom ott tolták be az elektronikát, ott is kellene kijönnie. Szerelés után meg összeragasztom, csiszolom ha él keletkezik. Pepecselős folyamat , de szerintem meglehet csinálni szépen.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
S Pen-hez adalék akit érdekel:
- iFixit-en van szétszedve egy. Roncsolás nélkül nekik sem sikerült szétszedni. Nichicon SLB03070LR35 Li-Ion 2.8V-os 350mAh-ás aksi van a ceruza végefelé még a kattintós mehanika előtt. 5000 ciklust bír, az napi 4-5 használattal 3-4 évet ki kellene bírnia. note 20 és S22 ultrába is ez van elvileg. Ha meghalt az aksi, akkor a bluetooth-tal működő funkcióknak vége.
4-5 USD , ha épp van raktáron, az is amerikai shoppokban. Máshol nem találtam még ilyet.
Ha valaki be tud egy ilyet szerezni, az kérem ossza már meg az infót, hogy honnan és mennyiért.
Felső hangszóró-hoz adalék:
Kettő nyílás van felül. Az egyik a tetején az oldalkáván az a luk, a másik amit nem lehet látni, az a kijelző és káva közti pici résben van.
Az én használt készülékemen UV ragasztós üveg volt régebben. Aki anno felrakta, az nem takarta le a felső rést (abban a hajszálnyi résben ott a kamera feletti részen vannak apró lukak. Látni nem nagyon lehet , de egy fogkefe egyszál sörtéjével ki lehet tapogatni.) Na ebbe a kis résbe sikerült az UV ragasztónak belefolyni.Alkoholos ecseteléssel meg egy elektromos fogkefével sikerült kitisztítani és utána teljes hangerőn ment a zene, ami szépen kiköptette a maradék alkoholt is a résből.
Picit tisztábban és picit hangosabban szól, de nem egetverően.Gyorstöltéshez adalék:
A gyári 45W-os PPS töltőjéhez a szétszedős videók tanulsága szerint 100W-os e-market chippes 5A kábel van. Rövid ideig tartó töltésre tökéletes, ha gyorsan szeretnénk 10%-ról mondjuk 50%-ra tölteni, mert rohannunk kel valahová.
Aki nem gyári töltőt venne hozzá:
Legalább 45W PPS szabványt támogató töltő, de jobb 65W-os QC3 PD3 PPS-t nézni.
Kábel: e-market és minimum 5A-t tudjonSok tesztvideóban vagy nem PPS kompatibilis tőltő van, vagy ha van , akkor a kábel nem 5A e-market-es, és panaszkodnak, hogy nem is tölt olyan gyorsan a teló. (60W alatt elvileg nem kellene e-market chippes kábel, de a samsung valamiért mégiscsak ilyet ad a töltőjéhez.)
Most rendeltem egy Essager 65W GaN QC3 PD3 PPS töltőt és egy Essager 100W/5A wattkijelzős e-market chippes kábelt. Ha megjön majd jelzem mennyire ajánlott vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
csubííí:- Köszi!
Még szoknom kell. Azt hittem nagyobb lesz fizikailag, de csak pár milivel nagyobb az S9+-nál, viszont a kijelző azért az érezhetően nagyobb
-
csubííí
senior tag
válasz atos30 #14189 üzenetére
"...akkor DAC képeset kell keresni?" Igen.
Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy töltőről levéve ne villanjon fel a kijelző? Szerintem nem, ez ilyen.
"A kameránál látom nem lehet kiválasztani a felbontást, ilyen esetben mindig a max felbontáson fog képeket készíteni?"
Ez függ milyen képarány van kiválasztva, és melyik kamerát használja.[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
Sziasztok! Csatlakozom a klubba egy leharcolt Note10+-al. S9+-ról váltottam.
Kérdésem, hogy ha jack adaptert akarok használni, akkor DAC képeset kell keresni? Mert van kétféle occóm, de azokkal nem működik és kiírja hogy nem támogatott USB eszköz. Jelenleg jackes bluetooth adapterrel használom, de nem akarom még azt is töltögetni.
Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy töltőről levéve ne villanjon fel a kijelző?
A kameránál látom nem lehet kiválasztani a felbontást, ilyen esetben mindig a max felbontáson fog képeket készíteni?
Az S pen gesztusvezérlése természetesen halott (két gombnyomást még kibír, aztán lemerül), vagy legalábbis a kondi benne cserés lenne, ha egyáltalán szét lehetne szedni és ki lehetne cserélni azt a 10 forintos alkatrészt.
Szerintem halkabb, mint a S9+, pedig nem látom koszosnak a hangszorókat.
A kijelző kockasága és a széleslátószög a kameráknál tetszik. Az S pen egy csalódás, de csak a nem cserélhető "aksija" miatt.
-
twinfather81
tag
válasz -=Starwing=- #14176 üzenetére
www.galaxykijelzocsere.hu
06303827129
Itt cseréltettem én is, 45e volt, tökéletesen működik. Bp. 8.ker József Krt. 20.
4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3. -573PH3N H4WK1NG
-
twinfather81
tag
Nekem tökéletesen működik 4 éve. Akksi is simán bír 1 napot...
4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3. -573PH3N H4WK1NG
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, clear view toknál a beállitásokban kell valamit bekapcsolnom állítanom vagy a tok magától veszi a telefon csatlakozását, AOD vel? Nem vagyok tisztába hogyan is működik együtt a kettő. Most tervezek egy okos tokot venni 10plus- ra és persze kiakarom próbálnj a helyszínen
-
Probert75
addikt
Lekerült a régiózár a Samsung Good Lock alkalmazásról.
El kell távolítani a régit és telepíthető a Galaxy Store-ból. -
bcl
senior tag
válasz MCMLXXXII #14178 üzenetére
Igen, ez is abszolút lehetséges, de talán az is benne van, hogy nehéz nem gyári körülmények között megfelelő, garantálható eredményt elérni.
Illetve lehetséges még egy dolog, erről a Fold belső fóliázása kapcsán hallottam: olyan drága az eszköz hozzá, hogy a szervíznek nem éri meg megvenni.
De ez mind csak tipp -
MCMLXXXII
tag
válasz M_AND_Ms #14177 üzenetére
Sziasztok
Azabaj, hogy ők lehet hogy úgy kapják de lehet venni ali televan a javító készlettel és nem is drága
Üzlet politika nem éri meg vagy vegyél másikat2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
M_AND_Ms
veterán
válasz -=Starwing=- #14176 üzenetére
Mivel, az egészet egyben kapják, ezért nem tudják külön cserélni. Nem lehet az üveget a kijelzőtöl szétválasztani, csak töréssel, roncsolással
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-=Starwing=-
tag
válasz bexxter #14006 üzenetére
Üdv!
Note 10 Plus-om van. A kijelző érintő üvege törött, a kijelző nem sérült alatta, nincs pixelhiba sem. Eddig kb. 10 szervizben jártam, de sehol nem vállalják, csak komplett kijelzőt cserélnének. Tud valaki olyan szervizt ahol vállalnák az üveg cseréjét?Youtube tele van hogy lehet cserélni csak az üveget is, bár bonyolult, és fagyasztják, stb. Gondolom ezért (sem) vállalják a legtöbb helyen...
Köszönöm ha van infótok!
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
ABDUL96
tag
Nem tudom hol lehet érdemes neten vásárolni, mert használtan ilyet nem igazán vennék, az élettartam és megbízhatósága miatt.
-
bcl
senior tag
-
ABDUL96
tag
Sziasztok! Van egy Galaxy Note 10+ telefonom. A problémám az S Pennel az hogy a gyorsműveletekben amikor a telefonban van - a tollat hol érzékeli, hol azt írja leválasztva és újrakapcsolódik, aztán vagy kapcsolódik vagy nem és keresi tovább.
Ha kiveszem a telefonból, persze egyből bejönnek az Spen funkciók. De például a hosszan gombnyomást se érzékli mint kamera indítást sem. A tollal lehet a baj vajon, vagy ez inkább belső probléma? -
M_AND_Ms
veterán
válasz Gabbana #14163 üzenetére
Én a nyáron megrepesztettem (ill egy beton virágtartó és a gravitáció), néhány hónapig bírta még, aztán a fél képernyő elfehéredett. Céges telefon, felajánlották, hogy válasszak egy újat. Körülnéztem... És megjavítattam, amit a cégem kifizetett. Szerintem, megéri javítani, mert nincs érdemi utódja, hasonló paraméterekkel és dizájnnal.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Gabbana
aktív tag
Az lehet, hogy magától eldurrant a telefonom kijelzője?
Bal élén középen megtört, végigrepedt mindenfelé különösebb behatás nélkül, a kijelző alsó fele nem reagál.
Érdemes javítani?
A Note3am pont a héten csattant szét, megdagadt az akksi, és a levehető hátlap helyett a kijelzőt nyitotta ki...
Nincs idegrendszerem visszaolvasni, de láttam több eladó N10plust aminugyanez a sérülés van.
Ja! Vettem már egy S22 Ultrát, akinek nem életbevágó, ne tegye. Semmivel nem jobb...nekem.
[ Szerkesztve ]
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Megint probléma van a tollal. ( Note 10 plus ) 2 hónapja cseréltem. Most az érzékenységével lett gond. Fejet már cseréltem.
Ez az újjal érités szinte hozzá sem kell érni a kijelzöhöz:
A toll érzékenysége:
Megint tollat kell cserélni?[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz torrrent #14158 üzenetére
Erre már nem lesz! De szerintem nem hoz annyi újdonságot, amiért lehet rajongani.
-
tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Note 10-el, ami a mai napon teljesen magadta magát szerintem.
A kijelző jobb alsó sarka hirtelen belilult, majd elkezdett terjedni, azóta néha a bekapcsoló gomb hatására felvillan a kép sárgásan, de maximum 1-2 másodperc után kikapcsol, de továbbra is érzékel. Folyamatosan azt érzékeli, hogy USB eltávolítva/csatlakoztatva, így néha a képernyőt nem lehet kikapcsolni sem. Bárkinek esetleg van ötlete, hogy mi okozhatja a problémát? -
@rglaaf
veterán
Ugy látom már android13-at nem kapjuk meg no mindegy
Telót meg nem igazán váltanék kb semmi indok nics rá aksi meg bőven jó gyári fólia még mindig bírja pent néha keresi feleslegesen
Pedig megy egész nap este meg dex dokkolóba megy a strapa szóval ki van használva rendesenPSN:BiZzare_0 ️
-
Mo Bill
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Tudnátok ajánlani jó minőségű üvegfóliát?
Olyan helyről érdekelne, ahol fel is tudnák helyezni a készülékre, mert én sajnos nem értek hozzá!Esetleg mágneses edzett üvegtokról van valakinek véleménye?
Érdekelne, mert nejemne kellene, a nanoizé kicsit gumis Mediamarkt-os fóliája már elég avétos!Előre is köszönöm a válaszokat!
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
aktív tag
válasz Shyciii #14147 üzenetére
Sima Samsung Galaxy S22 mobiltelefont vettél*1*?
*1*Ez azért érdekel, mert ez nem kevés*2* a Samsung Galaxy Note 10+ mobiltelefonhoz képest?
*2*Ennél mondjuk a kijelző méretre és az üzemidőre gondolok.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Búcsúzom innen, mert mobilt váltottam. Mindenkinek további kellemes és hasznos Note-ozást kívánok
-
gjoco1
addikt
válasz DefJamHUN #14142 üzenetére
Szia !
A kérdésedre . . . Szerintem még mindíg vállalható egy jó állapotú , nem leharcolt noteszt venni . Az előnyeit nem ecsetelem , hiszen biztosan utána jártál .Fülessel az a gondom , hogy egy jó ideje sajnos kórházban vagyok és a kezelések alatt előre felpakolt zenéket hallgatok .
Egy idő után random elmegy a dinamikája . Leállítom a zenét majd újból indítom vissza jön és ugyan ezt eljátsza egy idő után .
Nincs egy éves , de garit nem kaptam hozzá . Használtan vettem újszerű állapotban .[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
megeri meg most hasznaltan egy note 10 +t vasarolni? Vagy inkabb valami ujabbat keressunk?
gjoco1: mi a kerdes?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tudtok ajánlani Samu Buds Live fülessel kapcsolatos Topikot ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok!
Nektek kb mennyit bír a kicsi Note 10? Nekem olyan 1,5-2 óra jön ki kijelzőidőbe. Kezd már szűkös leni, de nem tudom, hogy esetleg a frissítéseknek lehet-e köze hozzá. Korábban se volt sokkal combosabb, de azért magabiztosabban lehetett vele szaladgálni. Keveset jétszom, max 10-20 percet, semmi nagy extra alkalmazás nincs rajta, automata fényerővel hazsnálom. A másik roppant idegesítő dolog, amire nem tudok rájönni, de felveszi magától a hívást. Van amikor csak az asztalon van és, azt hallom valaki beszél. Ezt játék közben is simán megcsinálja. Mitől lehet, van valami tippetek?Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
MCMLXXXII
tag
válasz gyuri81 #14135 üzenetére
Plusz készülék biztosítás 2800huf, csak valahól levolt írva hogy ezt mindenkép ki kell fizetni de ha vissza kaptam volna a 8 at akkor is
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
gjoco1
addikt
válasz MCMLXXXII #14133 üzenetére
Azta , akkor végülis megérte fizetni .
Nekem is volt 8- as és jó kis vas volt az , de ugye leállt a frissítés .
Meglátod ( igaz , már fő verziót nem kapunk ) imádni fogod ezt is . Nem fényévekkel , de a új UI val príma . Tudsz sokal több ficsőrt használni , ha igényled . 😊"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
MCMLXXXII
tag
válasz gyuri81 #14131 üzenetére
Szia
4 éves készüéken nincs már gari sajnosLusta voltam lemondani a készülék biztosítást
28e fizettem a szervizes futárnak és lett egy note 102000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Segítsetek . . . Kórházban vagyok és gondom van a wifi kapcsolódással . Az este még simán tökéletes volt , de ma csak pörög , nem tud fellépni . " Nem lehet lekéni az IP címet " .
Szerencsére hoztam a Tab om . Az stabil , de kellene a telcsi is , mert ugye azzal mocorgok itt .
Már többször volt re start , de semmi .
Valami ötlet még ezen kívül ?
Köszi !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok !
Note 8 útán 10
Szervízbe beadva nem működnek a kamerák 4év után majd jön a válasz gazdaságtalan a javítás fel ajánlanak note 10 et
Üdv itt
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz gjoco1 #14124 üzenetére
Azok note 4-hez valóak, az utolsó meg 17 rongy
3 éves telefonhoz egy ceruzáért ennyit nem adunk ki.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Asszony SPenje ezt írja ki, mi lehet a hiba? A pen működik, tölti is csak folyamatosan hibát dob és nem csatlakozik hozzá. Cerka csere megoldja?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
handrash
őstag
Akkut és USB csatlakozót cseréltem a telefonomon. Először a SmartClinic-et kerestem meg és a kettőre kb. 40 ezres ajánlatot kaptam.
Nagy nehezen felvettem a kapcsolatot az Oktogon szervizzel, akik 25 ezerért tegnap megcsinálták.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Tudtok valahol olcson S pent? Enyem ugy latszik eddig birta, de 10 ezerert kisse sokallom az ujat -
Sogi74
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Samsung Wirelles Charger Duo töltőpadot. Az normális dolog, hogy halkan de azért "sipol" töltés közben? -
gjoco1
addikt
válasz davidsone #14106 üzenetére
Nekem a 2. SIM Digi , de sajnos a lefedettség még enyhén szólva döcörgős . Dominós vagyok és néha ( elég sűrűn ) át kell váltanom . Mondjuk a havi 1000.- ft ért nagyon jól kitudom használni családom belüli beszélgetésekre .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Shyciii
veterán
válasz francz'70 #14102 üzenetére
Pioneer, francz'70
Köszönöm mindkettőtöknek! Eszembe nem jutott, hogy ilyet csinál a Samsung is ráadásul vezérelhető a telefonnal is + fektetve is rá lehet rakni, zsír Gyors töltőm van hozzá, meg hosszú jó minőségű kábel is, így elég a bölcső. Mégegyszer nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
Köszi mindkettőtöknek, yettel-lel szarozik uh v.színű ott lesz a hiba...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
Üdv!
T-s note10et ki kell függetleníteni? Mert dual simes és működik másik sim-mel is. Viszont eleg szar a térerő másik szolgaltatóval és nincs net
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Pioneer
őstag
válasz Shyciii #14093 üzenetére
Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL)
+ ez is kell hozzá
Xiaomi 27W Quick Charge 4.0PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest