-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz Probert75 #14731 üzenetére
És tényleg, nálam is ott a felírat szintén nagyon nehezen kivehető, bent a lakásban nem is vettem észre. Nagyon erős fénynél vagy pl. kint a napon bizonyos szögben tökéletesen olvasható és ugyanolyan sorozatszám, nyilván más számokkal és betűkkel de a végén ugyanaz a china felírat.
Nekem fehér lett a kék helyett, mert a telóm aura glow. És ahhoz a króm színű gombbal rendelkezők jók
Hát igen, nekem is a teló aura glow és kék volt a régi cerka, csak sajnos megbízható magyar oldalakon már nem találtam se kéket, se fehéret, úgyhogy maradt amit linkeltél a pepitától fekete
Viszont kicsit elsiklottam a felett, hogy a feketének fekete a gombja ...de mivel más színben itthonról úgy sem találtam, így végül is mindegy, meg hát a tok is fekete, szóval egyáltalán nem feltűnő, csak még egy kicsit szoknom kell. -
francz'70
senior tag
Na, megjött az új s-pen, eddig minden ok! Mondjuk arra nem gondoltam, hogy a fekete toll mindenhol fekete, a teló meg aura glow ..de mivel fekete led cover tok van rajta annyira nem gond a fekete gomb az alján.
Azért az egy kicsit elgondolkodtatott, hogy ha az új s-pen esetleg ott állt évekig a raktárban, vajon az akksi milyen állapotban lehet, mivel az első behelyezékor 1%-on volt, vagyis gatyára le volt merülve
-
francz'70
senior tag
válasz MCMLXXXII #14721 üzenetére
Hát igen, ha az általános felhasználást nézem, tényleg nem lenne érdemes, csak az a helyzet, hogy én szeretem ha minden eszközöm úgy működik ahogy kell, még ha nem is használom a funkciót, a lehetőség ott van, nem tudhatom mikor lesz rá szükségem
Meg ha jobban belegondolsz, az userek többsége nem a logikus döntések alapján választ pl.telót sem, egy flagship tudásának harmadát se használja ki, még sem alsó polcos dzsunkát választ, pedig sokszor lehet az is bőven megfelelne.
...na én is a többségbe tartozom
-
francz'70
senior tag
válasz VivienR #14717 üzenetére
Ez a térerő kérdés a Samunál már igencsak egy régen lerágott csont
Köztudott, hogy az összes mobilgyártó közül a Samsungnak a legkisebb a SAR értéke (sugárzás testre és fejre) ami sajnos pont a térerőre van hatással, szóval valamit valamiért. Ha ez az ára, én inkább elfogadom, hogy kicsit gyengébb a térerő, de nyilván nem vagyunk egyformák -
francz'70
senior tag
válasz M_AND_Ms #14714 üzenetére
Igen, tudom, ezért is érdeklődtem itt, és szerencsére kaptam is segítséget. Bizom benne, hogy kellően drága ahhoz, hogy eredeti legyen
MCMLXXXII #14715
Ha a gesztusokra gondolsz, akkor nem
Csak sima jegyzetelés napi szinten ami a munkámhoz is kell, a teló meg ugye mindig kéznél van -
francz'70
senior tag
válasz Probert75 #14711 üzenetére
Köszönöm!
Mielőtt lecserélem az s-pent azért előtte nyomok egy FR-t, hátha, igazából én sem hiszem, hogy segítene, de adok neki még egy esélyt...Ez a pepitás cucc szimpatikus, igaz, hogy drágább, de én a hazai webshopokat jobban preferálom. Amúgy meg a teló patika és szinte hiba nélkül teszi a dolgát, úgyhogy megérdemli a feláras új cerkát
-
francz'70
senior tag
Lehet még valahol kapni gyári/eredeti s-pent note 10 plushoz?
Esetleg tud valaki tuti boltot/webshopot? -
-
francz'70
senior tag
válasz M_AND_Ms #14703 üzenetére
Olyan érzésem van mintha meghülyült volna, pl. "leválasztott" állapotban ugyanúgy működik a gesztus, gyors funkciók stb. egyedül a fényképezésnél nem csinál semmit. De ugyanez van akkor is ha kikapcsolom a gyorsműveleteket/funkciót, továbbra is ugyanúgy tudom használni őket
A gyorsműveletek menűben ha bekapcsolom a funkciót (s-pen a telóban) kapcsolódik és írja, hogy 100% , majd kb. 10 másodperc után írja, hogy leválasztás, majd kb. szintén 10 sec után kapcsolódás, és ez igy megy folyamatosan. Ha kiveszem akkor meg egyből "leválasztás" de ugyanúgy mennek a gesztusok a fotó kivetelével, de ott lehet én vagyok a hunyó, bár nem hiszem, anno (kb 4 éve?) kipróbáltam és működött
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ha a gyorsműveleteket kikapcsolom akkor a toll kivételénél nem írja, hogy "leválasztva" de ugyanúgy működik a gyorsművelet és a gesztus
A kis akksiról annyit, hogy nem vettem észre látványos merülést, sőt, 10-15 de volt 20 percig is a kezemben, és ezalatt semmi gond nem volt, nem merült le
Nem lehet, hogy csak egy FR kéne neki?
-
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Járt már valaki úgy, ha kiveszem a tollat egyből jelez, hogy "s-pen leválasztva" ...újra kapcsolódáshoz helyezzem vissza! Visszahelyezés után kb fél perc, és már nem jelez problémát, addig amíg megint ki nem veszem
Szerencsére írni/jegyzetelni tudok, és úgy néz ki a töltés is ok, a gesztus/bt része térdelhetet le, van erre valami megoldás? -
-
francz'70
senior tag
válasz Plazmacucci #13805 üzenetére
+1
Bár megmondom őszintén, az ár annyira nem lenne gond, de mivel a kamera különösebben nem érdekel, az újabb generációk kézbe fogva/kipróbálva, egyáltalán nem hoztak lázba, használat alatt meg nem érzem, hogy a N10+ bármiben is gyengébb lenne, így nem kérdés, hogy marad...
Egyedül a Fold piszkálja a fantáziám, de mivel most is kimarad a cerka, számomra megy a levesbe.
Mondjuk ez az első telóm ami a kötelező két évenkénti cserének nem esett áldozatául, de az is igaz, hogy eddig egyedül ennél nem érzem a késztetést a váltásra, ....nem véletlenül -
francz'70
senior tag
Igazad lehet, most reggelre eltűnt az akadozás mind a két telón
Nekem is rémlik, hogy anno volt már ilyen az elején, (talán 2.5 éve) de az Beta-n volt, amit azért használtam mert akkor még csak ott lehetett elrejteni az állapotsort.Na mindegy, a lényeg, hogy megoldódott, köszi az infót
-
-
francz'70
senior tag
Van akinél akadoznak görgetéskor a fórum oldalak, samu böngészőn?
Ma engedtem rá a 12-es droidot és azóta csinálja
Már mindent próbáltam, töröltem a böngésző gyorsítótárát, adatait, sőt, magát a böngészőt, de nem lett jobb. Közben jött egy browser frissítés is, de ugyanaz.
Van erre valami megoldás vagy FR? -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
válasz axlfsi #12595 üzenetére
Micsoda idők voltak...
'98-ban egy Siemens s6 (szintén Westel 900) volt az első mobilom, ami a mai napig meg van és működő képes!
Mondjuk én nem emeltem fel a könyököm, nem illegtem-billegtem, (igaz, üzlettulaj sem voltam ) de az biztos, ahogy elővettem a csodájára jártak... -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Találkozott már valaki a telón (N10+) a "Biztonsági házirend nem engedélyezi a fordítást" kifejezéssel? S-pennel szöveget akartam fordítani, de fordítás helyett ezt a figyelmeztetést dobta fel
Újraindítás után eltűnt! Próbáltam rákeresni a telefonon, de nem találtam ilyen "biztonsági házirend" beállítást.
Mi a fene lehetett ez? -
francz'70
senior tag
Meg gondolom olyan tok is ami tölti a pen-t. Azért lehet, matekozni ezzel a tollal+tokkal rendesen, mennyivel egyszerűbb lett volna ha valahogy belepaszírozzák a házba, de akkor már ugye Note lenne, nem S. Nálam a pen megoldáson bukott el az S21U, pedig amúgy nagyon tetszik...
-
francz'70
senior tag
válasz Tommy-1998 #11757 üzenetére
Na, pl. nálam ezért nem jöhet szóba az S21U, mivel nekem az s-pen csak integrált lehet! Nem is értem, hogy az S21U féle megoldást hogy gondolta a Samu, ezekszerint nem csak nekem nem jött be
-
francz'70
senior tag
válasz gjoco1 #11680 üzenetére
Igen, lehet állítgatni a menüben, akár kikapcsolni is. Van egy pár jópofa ikon vagy akár a csillagos égre hajazó ficsör
Nézz utána a youtube-n, nekem tetszik, pláne fotózáskor a visszaszámlálás, az nagyon tuti
Amúgy maga a hátlaptok masszív, minőségi, rendkívűl esztétikus, és prémium érzetet kölcsönöz + nagyon elegáns vele teló
Kezdettől fogva ezzel a hátlappal használom zsebestokban, egy kopásnyom nincs rajta.M_AND_Ms #11677: ...de látszik, pl. hívás közben fülhöz emelve, vagy fotózáskor, stb...
-
francz'70
senior tag
válasz Schuler888 #11214 üzenetére
Ha ekkora különbség van az S21U és a N10+ között, akkor így még jobban várom a N21U-t
Az az igazság, hogy eléggé bejön az S21U és ha egy kicsit szögletesebb a dizájn + a készülékházban lenne a toll, hááát ....
Igaz, hogy szinte az összes S megvolt, de a Note valahogy más liga, ez után már másik teló szóba sem jöhet. Na jó, azért egy Z Fold 3 kitudna engesztelni -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
válasz anonymus89 #10463 üzenetére
Telekomos 2019 december eleji a Note10+ om és nem volt benne, de volt itt is szó róla
Az S8+ ét használom...Led Cover hátlaptokot használok, annak olyan "plüssös" a belseje, dizájnos minőségi tok.
(....de egy kicsit csúszós ha száraz a kezed)[ Szerkesztve ]
-
francz'70
senior tag
válasz golyós #10316 üzenetére
Még arra nem találok megoldást, hogy ha csinálok egy jegyzetet akkor arra hogyan állítsak be emlékeztetőt. Úgy oké, hogy átalakítom szöveggé és beillesztem emlékeztetőbe, de egyszerűbb lenne a kézírásos jegyzethez beállítani.
Baloldalt a cím mellet a "fülecskére" ráböksz és már ott lesz az opciók között az emlékeztető. Reminderbe meg beállítod. -
francz'70
senior tag
válasz F_Gergely #10150 üzenetére
Azért vastagabb se legyen, egy Note-nál tokkal együtt az már féltégla. Led Cover tokot használok a Note10+ on, hát ....nálam ez a határ.
Tény, hogy ezek a kamerasziget megoldások nem valami szépek (gyártótól függetlenül) de muszáj megbarátkozni velük mert most ez a dizájn. Amúgy nyilván szubjektív, de pl. nekem ezen a belinkelt renderen tetszik így feketében, akárcsak az S21U szigete. Mondjuk szvsz pont az az egyedisége, hogy ráhajlik a teló oldalára. -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Samsung internet böngésző Beta - ra (full display böngészés) jött egy frissítés, most már eltűntek a görgetés közbeni röccenések
-
francz'70
senior tag
válasz Schuler888 #9187 üzenetére
De az már 2 mozdulat ...ennyi erővel már ki is kapcsolhatom.
Nem szívesen állítgatnám pláne, hogy csak a rezgést használom, hangot nem. -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Az a töltő amit fojtviki ajánlott [link] én pl.csak azzal töltöm mióta meg van a teló, lassan egy éve. Tökéletesen működik, a ventillátornak szinte nincs hangja, a led fényerejét automatikusan leveszi töltéskor, úgy tudom ki is lehet ezeket kapcsolni de ezt még nem próbáltam.
A samu cuccok nagyon megbízhatóak, (tapasztalat) nekem a biztonság többet ér mint pár ezer forint különbség -
francz'70
senior tag
Ha valakit érdekel a samsung internet bowser beta-n eltüntethető a notification bar, lehet teljes képernyőn böngészni (lefelé görgetve).
Egy kicsit néha röccenős, de nem vészes. Én már nagyon vártam. -
francz'70
senior tag
válasz Schuler888 #9033 üzenetére
Akkor a mobilnet/4g nek mindig bekapcsolva kell, hogy legyen a volte miatt, ugye?
Bocs, hogy ilyen láma vagyok, de ezzel a volte-val eddig nem foglalkoztam, bekapcsoltam mikor elérhető volt a Telekomnál, oszt kész -
francz'70
senior tag
válasz Schuler888 #9031 üzenetére
Ez megvolt idáig is, a probléma annyi, hogy a 4g jelzés bármerre indítok hívást kintmarad
Én úgy tudtam, hogy mindkét félnél be kell, hogy legyen kapcsolva a volte, mert csak akkor működik. -
francz'70
senior tag
válasz Schuler888 #9026 üzenetére
Látom Telekomos vagy, nálad van valami volte-ra utaló jel?
-
francz'70
senior tag
válasz Jano_023 #8976 üzenetére
Ezek szerint nem használod a tollat, máskülönben az iphone szóba sem jöhetne.
Ha váltani kéne ugyanezt a Note10+ t venném, ez a teló szinte tökéletes, (..tudom nincs ilyen, bla bla bla...) egyszerűen nincs hibája.
Talán a Note20 Ultra a 120Hz és a "csak mert újdonság" ugye..De egy a lényeg, hogy csak Samu Note lehet..
-
francz'70
senior tag
2019 után forgalomba bocsátott Samsung okostelevíziók használata javasolt.
Miért kell a vez.nélküli DEX hez 2019 utáni tv
Erről tud valaki részletes infót? -
francz'70
senior tag
válasz Pioneer #8129 üzenetére
Ez bizony egy régi bevált szokás, hogy Samut csak Samuval. Ha teheted mindig a saját kábelét használd mindenhez és nem lesz probléma, sajnos nagyon érzékeny (szerintem direkt) ezekre a dolgokra.
Én már régóta csak gyári Samu cuccokat használok mindenhez és nincs is problémám azóta -
francz'70
senior tag
válasz silvergod #7991 üzenetére
Megy vele a gyors töltés, DE...ez a töltő az S8+ hoz volt "kezdő csomag néven" és az S8+ töltőfejével használom, kábel volt hozzá a csomagban.
Tölti a N10+ t, a gyors töltéssel nincs gond csak a normállal ott állandóan feléled a kijelző
Hogy mennyire gyors a gyors töltés azt nem tudom, de még a ventillátor is bekapcsol úgy ahogy kell.
Csak pár napig használtam, amíg meg nem vettem az ep-n5200-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest