Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz M_AND_Ms #14703 üzenetére

Olyan érzésem van mintha meghülyült volna, pl. "leválasztott" állapotban ugyanúgy működik a gesztus, gyors funkciók stb. egyedül a fényképezésnél nem csinál semmit. De ugyanez van akkor is ha kikapcsolom a gyorsműveleteket/funkciót, továbbra is ugyanúgy tudom használni őket :F

A gyorsműveletek menűben ha bekapcsolom a funkciót (s-pen a telóban) kapcsolódik és írja, hogy 100% , majd kb. 10 másodperc után írja, hogy leválasztás, majd kb. szintén 10 sec után kapcsolódás, és ez igy megy folyamatosan. Ha kiveszem akkor meg egyből "leválasztás" de ugyanúgy mennek a gesztusok a fotó kivetelével, de ott lehet én vagyok a hunyó, bár nem hiszem, anno (kb 4 éve?) kipróbáltam és működött

Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ha a gyorsműveleteket kikapcsolom akkor a toll kivételénél nem írja, hogy "leválasztva" de ugyanúgy működik a gyorsművelet és a gesztus :U

A kis akksiról annyit, hogy nem vettem észre látványos merülést, sőt, 10-15 de volt 20 percig is a kezemben, és ezalatt semmi gond nem volt, nem merült le

Nem lehet, hogy csak egy FR kéne neki?

Új hozzászólás Aktív témák