-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
M_AND_Ms #14703 üzenetére
Olyan érzésem van mintha meghülyült volna, pl. "leválasztott" állapotban ugyanúgy működik a gesztus, gyors funkciók stb. egyedül a fényképezésnél nem csinál semmit. De ugyanez van akkor is ha kikapcsolom a gyorsműveleteket/funkciót, továbbra is ugyanúgy tudom használni őket
A gyorsműveletek menűben ha bekapcsolom a funkciót (s-pen a telóban) kapcsolódik és írja, hogy 100% , majd kb. 10 másodperc után írja, hogy leválasztás, majd kb. szintén 10 sec után kapcsolódás, és ez igy megy folyamatosan. Ha kiveszem akkor meg egyből "leválasztás" de ugyanúgy mennek a gesztusok a fotó kivetelével, de ott lehet én vagyok a hunyó, bár nem hiszem, anno (kb 4 éve?) kipróbáltam és működött
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ha a gyorsműveleteket kikapcsolom akkor a toll kivételénél nem írja, hogy "leválasztva" de ugyanúgy működik a gyorsművelet és a gesztus
A kis akksiról annyit, hogy nem vettem észre látványos merülést, sőt, 10-15 de volt 20 percig is a kezemben, és ezalatt semmi gond nem volt, nem merült le
Nem lehet, hogy csak egy FR kéne neki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Gitáros topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest