-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Most belebotlottam egy dologba . . . . galériában a " kép átdolgozása " az volt , vagy egy új ficsőr ?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
alasoh
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #12195 üzenetére
Nah, akkor +1.
Köszönöm!
Érdekes, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél... -
bbendre
őstag
válasz
gjoco1 #12184 üzenetére
Egy nagy halom biztonsagi frissites (Kb a fel rendszer) mert szet szedtek a KNOX-ot a hackerek es tudtak Rootolni a "KNOX Trip" nelkul is.
Tovabba a One UI 3.1.1 funkciok pl a Alvasido mod valamint gyosabban indul a kamera es minden is gyorsult a leiras szerint.
BTW, ugyan ez a verzio es a Note20 Ultra-n a 4G ikon eltunik WiFi eseten, nem tudom mi a kulonbseg.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
alasoh
aktív tag
válasz
GeoJoe #12190 üzenetére
Ha a VOLTE hívásokra gondolsz, akkor nem, mert az ki van kapcsolva menüből is.
Eddig mindig eltűnt az ikon még akkor is ha be volt kapcsolva az adat forgalom, de wifire csatlakoztam.
Most nem tűnik el.
Elvile nem generál adatfrgalmat, ahogy látom, csak furcsa.
Sőt, még a Wifi beállítáokon belül a Haladó beállításoknál sincs bekapcsolva az "Átváltás mobilinternetre" opció... -
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ma lefrissült a sw. (N10+, xeh)
Azt vettem észre, hogy a mobil adatforgalom ikonja akkor is kint marad, ha wifi hálózaton van a telefon.
Eddig ha wifire kapcsolódott, azonnal eltűnt a 4G ikon.
Most sehogy sem akarodzik eltűnni, csak ha kikapcsolom a mobil forgalmat.
Nektek is ilyen lett? -
-
Probert75
addikt
válasz
Mikulásbá #12178 üzenetére
Én le szoktam tölteni a teljest és Odinnal szoktam feltenni. Ezért kérdeztem, hogy bejön e a recovery, mert onnan van download mód.
#12179 Plazmacucci Bejön a recovery? Telefon kikapcs, majd Hangerő fel, majd bekapcs gomb egyszerre. LEGYEN BELEDUGVA EGY HEADSET, mert csak akkor jön be a recovery. Majd a menüben válaszd ki a Bootloader opciót és akkor jön be a Download mode és Odinnal felrakhatod a romot.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Plazmacucci #12174 üzenetére
Több mint 6 GB volt a frissítés. Nálam semmi gond azóta sem, sorry.
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12174 üzenetére
A teljes rom több, mint 6 giga.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12172 üzenetére
És hogyan? Semmi nem jön be, se recovery se download mód?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Megjött Note 10+ XEH-ra is, Smart Switch-el most megy fel!
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12162 üzenetére
De a német független az már van a pluszhoz is. Ugyanaz jön majd a magyarra is.
-
bbendre
őstag
válasz
Memmaao #12160 üzenetére
Tegnap én is megnéztem mit írnak erről mert ez engem is meglepett, de csak Reddit-en voltak panaszosok és nem jutottak sokmindenre sajnos. Amúgy teljesen nem értem, hogy miért járna le bármi is ha veszel egy tok-ot. Én már menekülök lassan a Samsunt-tól, mert nem tudok mikor ér egy ilyen meglepetés vagy olyan mint a GWA2 esetén, hogy amikor kijön az EKG hirtelen csak Samsung telefonnal működik.
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
válasz
Diokhan #12159 üzenetére
Egyeztessek az amazonnal 😂😂😂😅. Mondjuk pont ezzel kezdtem, de csak azért, hogy refundoljam a tokok árát, persze ők csak a közvetítők voltak, egy USA bolt volt az eladó. Ok meg a Samsung warranty oldalra irányítottak... Amúgy a tokot a haainc gyártja a samsungnak és sehol semmi infó, sem a rokon, sem a Samsung honlapján, hogy a licensz lejár rajta!
By the way köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Probert75
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
Memmaao #12155 üzenetére
Redditen utána olvastam, senki nem tud rá megoldást. Javaslom, hogy menj be oda, ahol vetted és kérdezz rá, valamint hívd fel a Samsungot is ezzel kapcsolatban.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Van itt olyan rajtam kívül, aki használ Samsung Galaxy Friends Smart covert? Nekem a Deadpool és a Captain America tok is lejárt 08.31.-én?! Amikor megvettem, semmi infót nem kaptam, hogy ez le fog járni! A csomagoláson sincs. Ráadásul a Captain America nincs egy éves sem! Hetek óta írta a telefon, hogy le fog járni, de nem ajánlott semmit ellene, hogy előfizetés lenne, vagy hasonló. Elég bosszantó, hogy most semmi smart funkciója nem működik!
My name is Bond, James... Dean.
-
Aki21
aktív tag
Hali. Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy délután még jó volt a mobilnet most meg hiába kapcsolom be nincs semmi. Mint ha nem lenne bekapcsolva pedig be van
-
ngyjns
tag
Érdeklődni szeretnék Samsung Galaxy Note 10 Lite telefonom képernyő üvegének kicserélését érintően. A telefon jobb felső sarkában pókháló szerű repedés található, amelyből az egyik szál egészen a bal felső sarokig átfut. A kijelző tökéletesen működik, az érintőképernyőben sem esett kár.
Mekkora összeg lenne a képernyő üvegének kicserélése, és melyik szervízt tudnátok ajánlani a SES-en kívül. Köszi -
F_Gergely
őstag
válasz
sanyijedi #12144 üzenetére
Én ezért vettem (olcsó volt és mindig tetszett de sose használtam még ilyet) mert autóba így nyugodtabban teszem csak meglepett hogy nem tartja semmi a kinyíló fedelet, és fejjel lefelé lenyílik. vagy ha zsebre teszem ott is olyan furcsa elővenni, hogy amúgy lenyílik. De akkor nem a tok hibás, ez ilyen, köszi mindenkinek!
-
F_Gergely
őstag
Tegnap megérkezett a LED View tokom.
Akinek ilyen van attól kérdezném, hogy a tok fedelét mennyire fogja a mágnes? Ha fejjel lefelé tartom a telefont lenyílik a fedél, ez normális? Érzésre olyan mintha nem lenne mágnes és semmit nem tartana, csak úgy van. Ez ilyen? -
Probert75
addikt
válasz
dkovizoli #12129 üzenetére
Attól, hogy 3.1 van odaírva, attól még tartalmazza az összes 3.1.1-es ficsőröket. Mondja is ebben a videóban.
-
F_Gergely
őstag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy 4G-ről átvált a telefon H+-ra mert mittomén gyenge a hálózat, viszont utána nem megy vissza 4G-re, hanem át kell az adat sim-et váltani a 2-esre majd vissza az elsőre és úgy jó. Repülőmód sem segít csak a kártyaváltás.
-
GeoJoe
senior tag
Mázli, hogy ma szabadságon vagyok, mert ha a telefonon múlt volna akkor nem érek be a munkahelyre.
22-kor úgy feküdtem le, hogy 75% körül volt az akku de ment a hotspot ami használva is volt. Valószínűleg téves az emlékem de nekem úgy rémlik, hogy a hotspot lekapcsol ha 30%-ra esik az akku. Na ez most nem így történt és nem is találom benne ezt a menüpontot. Mivel keverem? -
fzboxx
senior tag
A frissítésre visszatérve...
link
Jön a OneUI 3.1.1 :
The Galaxy Note 10 series gets the One UI 3.1.1 update with firmware version N97xFXXU7FUH3, which has a file size of 927MB. -
Lozi8
tag
Milyen a kijelzőidő, mondjuk 24 óra alatt? Tudom, ez használat függő, mondjuk intenzív használat esetében... Köszönöm.
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. 1 kérdéssel zavarkodnék. Érdemes még 2 éves Note 10-ben gondolkodni? Tudom már nem garis... És 85 lenne az ára. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
gjoco1
addikt
válasz
alasoh #12115 üzenetére
Picit bekapcsolódnék Launcher ügyben , ha nem nagyon OFF .
Mióta odanyúlós telefonok léteznek és persze Nekem is , azóta el sem tudom képzeli a telcsimet valamilyen Launcher nélkül . Még SS - el kezdem , azután a Total . Mellette kipróbáltam több félét , de a Nova a legjobb számomra . ( Ha valakit érdekel , nézzen be a Témázgatunk Témázgatunk topikba ) . Ezzel azt szerettem volna elmondani , hogy mikor kezembe került Note 9 után ez , közel egy évig nem tettem fel semmi Launchert . Tetszett a gyári . Idegen volt és érdekes .De , utána nem bírtam már tovább , hogy be van szűkülve a szabhatóság és rápattintottam a Nova-t és mellé a KWGT- t . Ez az Én világom . Olyanra szabom , ha kell hetente amilyenre akarom.
Amúgy , hogy reagáljak is érdemben a hozzászólásodhoz . Miért nem állítod be az Automatikus folyamatot ? Auto . optimalizálás naponta és az Automatikus újraindítás a beállított időben opciókat ? Én heti egy alkalommal éjszakára ( 02 óra ) állítom be és nem is veszem észre mi történik a háttérben és fluid a rendszer . Nem harap az akkuból semmit szinte .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
alasoh
aktív tag
Ha ismernél sose írnál ilyet
Szeretnék iPhone-t, de csak mert szeretem a technikát.
De baromira hiányozna, hogy minden apróságot testre lehet szabni launcherrel. (Bár ahogy öregszem kezd múlni az "átszabás" vágy)
Novat használtam többnyire. De most elkezdtem komolyabban ismerkedni így 4 év samsung telefon használat után a gyári launcherrelmert ha a gyári gesztus vezérlést bekapcsolom, nova mellett nagyon laggoltak az animáciok. Ezért néztem meg gyárival.
Nem laggol annyira de megroöccen. Tudom, ilyen az android.
Persze hülye voltam, mert kb 1 hónapja nem volt újrainditva. Tegnap megtörtént a reboot és fellélegzett...
Szóval most egy ideig megint nem röccen meg.
Marad a 120hz kíváncsiság, de a toll nagyon hiányozna.
Tudom S21 Ultra támogatja, de nagyon nehéz lenne beleeröltetni a telefonba gari vesztés nélkülszóval note a nekem való.
Viszont a Note 20 procijáról, annyi rosszat hallottam, hogy annyira már nem is hiányzik a 120 Hz.
"A lényeg, hogy szerintem erre a kérdésre, csak akkor lesz igazi válaszod, ha magad is használod." --> Ott a pont!
Igazad van.kovacs65: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz
alasoh #12112 üzenetére
Szerintem Te iphonet keresel.
Félretéve a viccet, van egy XS is itthon, ami egyel régebbi generáció, de feltűnően simább a UI. Na de ez egy másik kávéház.
Egyszer nyomkodtam egy S21-et, 120hz azonnal odaütött és abban a pár percben nem vettem észre ezeket az akadásokat, de ez annyira nem mond sokat. Szerintem eleinte a Note sem recent meg, legalábbis nem vettem észre. Na meg mintha az Android 12-re is mintha (megint) azt igernék, hogy nagyobb hangsúlyt kap a UI renderelése. Kíváncsi vagyok, hogy ebből fogunk-e látni valamit.Részemről teljes a tanácstalanság, hogy mi lesz a következő mobilom. Iphone 13-ra szép pletykák vannak, ha csak a fele is bejön, nos az még nem elég, de ha minden bejön, akkor is necces. Chip gyártási gondok miatt, itt-ott drágulás ígérnek, így egy Pro Max, már lehet, hogy közelebb lesz egy Foldhoz...
Na mindegy, nagyon elkenyarodtam. A lényeg, hogy szerintem erre a kérdésre, csak akkor lesz igazi válaszod, ha magad is használod.
Let's begin, de gozaimasu!
-
alasoh
aktív tag
válasz
kovacs65 #12111 üzenetére
Köszönöm!
Pont a gyakorlati oldala érdekelne, nem pedig a szép számok tesztjei, ezért kérdeztem, hogy mit tapasztaltál, miben gyorsabb?!
Nekem csak a 120 Hz ami izgatja a fantáziámat.
Viszont egy kérdés:
Ha a gyári launchert használod és a gyári böngészőt, S21-en is megreccsen néha az animáció, illetve görgeteskor a böngésző?
-
kovacs65
senior tag
válasz
alasoh #12108 üzenetére
Geekbench 5:
- Single Core: 1102- 769
- Multi Core : 2072-2963
Egyébként ezek a számok szépek, de a 10+ is elég lett volna. Gyakorlatilag kicsit észrevehetőbb. Mivel soha nem játszok, azon nem tudom tesztelni.
Kamera: 10*optikai: cool
Tehát, ha nem vagy mániákus tech követő, akkor nem kell cserélni.Vén vagyok, mint az országút
-
Zsoleszhun
addikt
Aqua Samsung Galaxy Note10+ LED View tok fekete 3530Ft
¯\_(ツ)_/¯
-
kovacs65
senior tag
Azt hiszem kilépek a topikból. Lett egy S21 Ultrám. A 10+-tól meg fogok válni. Nincs türelmem kivárni az új Note-ot. Valószínűleg jövőre ismét lesz, talán egy ilyenem: [link]
Vén vagyok, mint az országút
-
novinyul
veterán
Nyári szünet van
Kimaradt az augusztusi security patch.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning