-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Nekem eddig, egyik frissítésnél sem volt gondom semmivel.
-
Sziasztok!
A novemberi frissítést kihagyjam, mivel voltak itt problémák az üzemidővel, van még vele probléma? -
-
válasz
Plazmacucci #12792 üzenetére
Már lassan 10 éve Samu Noteozok (Note 2, Edge, 8, 10+) és az általános tapasztalat, hogy minden második főverzió frissítés szokott jó lenni. Ez alapján a 12 szar lesz
De abban egyetértek, hogy mindig az eredeti szoftverrel a legjobb, mondjuk erre az is rátesz, hogy akkor új a hardver is, és az appok akkori verziója is még kevesebb erőforrást használ. Pont ezért nem is frissítem az appokat sem, csak ha muszáj.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
válasz
Plazmacucci #12792 üzenetére
Én bizakodó vagyok
-
-
Már készül nekünk is...
Android 12 - Note 10 -
-
-
Sziasztok, Note 10+ kijelzőt szeretnék cseréltetni. Tudtok megbízható jó szervízt ajánlani?
Válaszotokat előre is köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Sziasztok!
Picit OT, de hátha. Volt már itt a Health-ről szó.
Szóval váltottam telefont, 10+-ról költöztem egy Fold3-ra.
Namost a Health-ből átkerültek az adatok, az alvás, meg a mozgás, meg a többi megvan. Ez tiszta sor.A Health monitor adatai azonban, az EKG, a vérnyomás, meg a pulzoximéter adatai közül - semmi sem került át az új telefonra.
Azt hittem, szinkronizál, úgy, ahogy a többi adatot is áthozta, de semmi.
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi!
-
Kijelző védelmet én most egy led view coverrel oldottam meg. Emagon pl a fehér majdnem ingyen van. De a fekete is tegnap még csak 3800 volt. Szerintem nem sok érte, habár gépeni nem olyan kényelmes mitn a bőrtok, de elég jól néz ki, és jó tapintásra is.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
válasz
biker12345 #12768 üzenetére
Szia! Én mióta a gyári tönkrement csak ezt használom: [link] Nagyon jó cucc, kell egy kis ügyeskedés, de a folyadék miatt elég jól fellehet tenni és ha pontosan sikerül tokkal is teljesen jó. Nekem kb egy fél évet simán fent van aztán a széle kezd feljönni sajnos. Egy csomag kb egy évig kitart. Ceruzát is lehet használni, bár én nem használom nagyon sokat.
-
válasz
Spigen neoflex fóliát tudom ajánlani, most tettem fel, egyszerű feltenni, nem buborékos szóval fasza
-
válasz
biker12345 #12777 üzenetére
Én meg tudtam szokni, nem idegesít fotózásnál sem. Hátra hajtod teljesen?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
válasz
francz'70 #12775 üzenetére
Igen, van ellentmondás, akkor miért is kerül bele ez a beállítás.
Én eddig ezt is (10+) és a volt készülékemet is úgy töltöttem, hogy 20% alá soha nem hagytam a merülést, hanem kikapcsoltam, felraktam töltőre és ameddig teljesen fel nem töltött (100%), nem vettem le. Így soha nem volt rátöltve. Ez most 1 éves, semmi különbség nincs az újkorához képest, legalábbis nem veszek észre különbséget. A volt készülékem anyukám használja kb. 5 éves. Máig így van töltve, és még jól bírja az akkuja, egy film alatt ami kb. 1,5-2 óra, még mindig csak 20% körül merül az akkuból. Szóval én maradok ennél a töltési megoldásomnál. Persze vannak akik ezt nem tudják így megvalósítani, szerencse, én megtudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Szia!
A második Note 10+-omon az eladó tett rá anno Whitedome Glass üveget, az tuti volt tokkal tok nélkül.
De a felhelyezés horror, kb. egy vakbélműtét.. :-) -
válasz
Én sokáig kerestem, nem találtam megfelelőt, clear view tokra bíztam a kijelző védelmét.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Egy dolgot felejtenek el az emberek, amikor errol irnak (es minden bantas nelkul); az SOSEM merul le 0-ra, ahogy sosem toltod fel 100%-ra ... a szoftver igy van megirva, te azt latod, igen, de gyakorlatilag nem ez tortenik. PONTOSAN jokor, a megfelelo szintre engedi a toltoesvezerles merulni es toltodni az akkukat. Nem veletlenul van toltesvezerles ezekhez, ami meroben mas, mint egy NiMh, NiCd, es egyeb regebbi akkuknal.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
válasz
csubííí #12764 üzenetére
Nem, a Li-ion (és LiPo) akksik halála a teljes lemerítés, meg a mindig 100%-ra töltés. A fizikáját, kémiáját hadd ne tudjam (bár olvastam róla, biológus vagyok, nem vegyész
), de abban konszezus van, hogy valahol kb 20-80% töltöttség között érzik magukat a legjobban, azaz szignifikánsan hosszabb tud lenni az élettartamuk ha sosem merülnek le teljesen, és nem "erőltetjük" a teljes feltöltést. Tárolni is olyan 60-80% közé töltve érdemes őket, akkor kb évi 1%-ot romlik a kapacitásuk csak.
-
-
válasz
Zsoleszhun #12767 üzenetére
Érdekes. Polcon állt. Mikor kikapcsoltam még jó volt. SŐT! Dobozba volt úgy volt a polcon
Jut eszembe. legmenőbb az hogy bekapcsoltam, frissített és utána lett ilyen. Tényleg nem értem, asszonyt remélem nem fogjazvarni, mert az övé lesz.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
válasz
Nem tudok ebben tanácsot adni, nekem vásárlás óta a gyári van rajta amivel kaptam
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Sziasztok!
Milyen fóliát tudnátok ajánlani Note 10+-os telefonhoz? Van kismillió lehetőség neten, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyiket lenne érdemes megrendelni.
Azért láthatóan bele lehet futni olyan fóliákba is, amikkel pl. a kijelzős újlenyomatolvasó nem működik, vagy olyan a fólia széle, ami zavarja a telefon tokba illesztését. -
-
-
-
-
válasz
Probert75 #12757 üzenetére
Kb sacc. hasonló szinten [használom] a telcsit , ha nem gyártok éppen valami HS-t .
És igen , többször megkapom ezt a kérdést , hogy " minek Neked ilyen telefon " ?
Pontosan azért . . . . . . Ha kell , tudja már.."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Én is novát használok, nem lebeszélni akarlak benneteket!
Én nem sokat használom a telefont. Kevés beszélgetés, naponta kb összesen 30-40 perc és készenlétbe elment most 3 nap 13 órát a teló. Szóval jól fogyaszt novával és peresze fekete témával az amoled. Tudom, felmerül a kérdés, akkor minek nekem ilyen teló. És tényleg nem is kellene, de szeretem, ha mindent is tud, ne keljen kínlódni, hogy ezt meg azt sem tudja. Maximalista vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Használaton kívül volt, ma bekapcsoltam, hogy frissítsen és ez fogadott. Kijelző cserés lesz? Gyakrolatilag hónapok óta csak pihen a szekrényen. Mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
válasz
alasoh #12750 üzenetére
Igazán nincs mit !
Ez az Én tapasztalatom , de hátha még valaki megerősíti , aki Nova - t használ .
Amúgy Enyém két éves múlt Szeptemberben , de még eddig az akkuidővel nincs gondom.
Fentebb tettem egy javaslatot ( App Booster ) a frissítés utáni merülésre , ami eddig bejött .Miért hagytad ott a Nova - t ?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
válasz
gjoco1 #12749 üzenetére
Köszönöm!
Megnyugtattál.
Lassan két éves a telefonom. Munkaeszköz is. Napi szinten töltve. Kb. 2 hónapja visszatértem a gyári launcher-re. És azóta azt vettem észre: jobban merül, persze csak utólag gondolkoztam el ezen. Gyanakodtam az aksi degradációra, de egy app szerint még mindig 96%-os, több mint 1 éves töltés/merülés ciklust figyelembe véve. Szóval gyanakodni kezdtem. Persze lehetnek a frissítések is, de nekem valamiért a launcher volt gyanus.
Köszönöm mégegyszer! -
válasz
alasoh #12748 üzenetére
Szia !
Amikor megvettem a noteszt , közel egy évig Launcher nélkül használtam . Csupán azért , mert rácsodálkoztam , hogy milyen szép a gyári felület .
Azután viszketett a kezem HS készítés után és a Note - on is szerettem volna látni a munkáimat . ( A50 - LG V10 volt párhuzamosan a HS gyártó ) .
Szerintem a Nova kisebb fogyasztást igényel . Aránylag igyekszem [minimal] stílusra szabni a képernyőm .
Szóval Nekem határozottan az a tapasztalatom , hogy Nova kevesebbet eszik."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
válasz
gjoco1 #12745 üzenetére
Szia / sziaszok!
Tudom, hogy Te rengeteg launchert használtál, vagy kisérleteztél velük. Ezért címezném első sorban neked a kérdést:
Mit gondolsz, elképzelhető, hogy a gyári launcher többet "fogyaszt", akár készenléti állapotban is, mint a nova?Persze mások véleményét is szívesen olvasnám!
[ Szerkesztve ]
-
Ahogy nézem előbb karantén lesz ebből és utána jön majd
.
-
válasz
Tommy-1998 #12739 üzenetére
Az lehet, de ha már megszokta az ember, akkor ez is egyszerű és gyorsan "megy". Meg ugyebár, ehhez nem kell letölteni plusz programot. Persze mindenki maga dönti el, neki mi felel meg jobban, választás van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
ahnaelei #12736 üzenetére
Így próbáltad? Saját fájlok- belső tárhely- film kiválaszt "nyomvatartva"- bal alul áthelyez vagy máshol- bal felül vissza nyíl, majd megint vissza nyíl- majd megint vissza nyíl (vagy gyorsabb ha a bal felső ikont "belső tárhely előtti megérint"- kiválaszt hova- jobb alul áthelyezés ide, vagy másolás ide.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok! Van a teló, rajta egy film, rádugva egy pendrive amit felismer. Hogy tudom a filmet átmásolni a pendrive-ra? Előre is köszönöm.
-
válasz
TTom65 #12734 üzenetére
Köszi !
Volt még egy - két HS , amit használtam A12 stílusban . Amott talán van is megosztásom.
Sőt azon is agyaltam , hogy az itt [off] telefonra váltok . Alapból ezekre a telefonokra volt kihegyezve a desing . De a Note az NOTE ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
válasz
TTom65 #12731 üzenetére
Mi is megkapjuk talán , ha igaz , de a felhasználói élmény közel sem lesz annyira látványos , mint az újabb generációs mobilok . Úgyhogy , ha szeretnél desingben hasonlót , még maradni kell a [KWGT] widgeteknél .
Én már elég régen használgatom [link] .[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
-
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam mint irtam is..de engem meggyözött a barátom és ahogy ő használja..biztos lesznek dolgok amik hiányoznak majd de nem használtam már az s pent sem sokat.legjobb készülékeim között van a note 10+ ..de valamerre lépni szerettem volna..note 20 ultra nem fogott meg..és nem is tudom lesz e folytatás note vonalon..ezt most kis fájdalom árán tudtam meglépni ami nekem még belefér telefonváltáskor..ez van..ha meg gyürödik a folia akkor cseréltetem vagy cserélem..Note on is sajna kellet kijelző cseréltetnem..de ha igy állnék hozzá akkor strapatelefont vettem volna..gyönyörü telefon szerintem mint a Note széria is..én sokat telefonálok amihez nem kell mindig kinyítnom..este pedig parádé..engem ez győzött meg..amsiban pedig idáig jobban birja nálam mint a note 10 +..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam ..mint irtam..baráti körömben van egy és sokat vokt a kezemben..nekem nagyon meggyöző volt látni több honapon keresztül ,hogy nem kényes annyira mint gondolná az ember..és sok jó dolog van benne..amit én preferálok..az spent nagyon ritkán használtam már..és ha nem lesz tényleg Note vonalon folytatás akkor inkább ez mint az S széria..
Ha meg foliára lesz szükségem akkor bemegyek a smasungba vagy rendelek hozzá..de köszönöm a jó kívánságokat..🤐Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Acheron
őstag
válasz
Plazmacucci #12721 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Jó ötlet a körbefotózás (bár nagyon remélem, nem lesz szükség ilyen evidenciákra).
Ha a dobozában adom le, remélem azt visszakapom (?)
Számla, garilevél megvan, of course. -
válasz
Acheron #12720 üzenetére
Fényképezd le minden oldalról/szögből, letakarítva, hogy a fényben látszódjon a burkolat meg a kijelző állapota. Ha véletlenül hajszálkarc kerülne rá ami jól látható, legyen mit mutogatnod. Elég a pucér telefont leadnod, viheted a dobozában. Fényképezd le a kamera plexin keresztül jól látható módon az kamera lencséket és környékét, mert azt szeretik összetapizni, összekoszolni. Kártyák természetesen ne maradjanak benne. Számla, garlevél legyen mellette. Kb enny.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Acheron
őstag
Sziasztok,
Le kell adnom a telót szervizbe, és mivel ezzel nincs tapasztalatom, kis segítséget / tanácsot kérnék.
A SmartSwitch -el készítettem egy teljes biztonsági másolatot PC -re, illetve ideiglenesen ugyanezzel átvittem minden adatot egy A32 -re. Még pár apróságot átviszek (2FA kulcsok), utána lesz egy Factory reset. Jól gondolom, hogy a szervizbe csak a "pucér" készüléket kell vinnem, doboz, egyebek nem kellenek (?)
Van még ezen kívül valami, amit érdemes megcsinálni, mielőtt pár napra - hétre elbúcsúzok tőle?
Köszi előre is! -
Üdv!
Eljött az ideje új telefont vennem, mert 5 évente megérik a csere. Mindig valami elit telót veszek, ezúttal a Mate 8-amat cserélném egy Note 10 plus -ra.
Igazából jövőre akartam váltani, de most már minden nap töltenem kell, és 20 percenként értesít, hogy megtellt a tárhely, pedig lassan csak a rendszer lesz rajt. Tehát most kell venni. Sajna a 2021-es felhozatal nekem nem jön be, rondábbnál rondább telók jelennek meg versenyezve, hogy ki tud nagyobb púpot képezni a hátlapi kameráknak. Legjobban az A74 tetszik, de szerintem ez soha nem fog így megjelenni.Innen talán az elsők között tapogathattam meg a Note 10 plust jóval a magyar megjelenés előtt Dubajban, és akkor nagyon meggyőzőtt. Az fehér volt, és csodaszép. Most egy ilyet vennék, de fehéret nem igazán találok. E-bay-en azért van. A kérdésem, hogy mire kell figyelni a vásárláskor. Pl: "Samsung Galaxy Note 10+ Plus N975U 256GB Unlocked AT&T Sprint T-Mobile Verizon C" Ez így jó nekem?
Vagy van más ötlet a beszerzésre? Nem gond, ha egy-két hónapos használt, csak sérülésmentes legyen. Köszi -
-
Én elköszönök..kiprobálom a fold vonalat..legjobb telefonom volt az elmult 10 éven a 10 +.már az első fold is nagyon tetszett..a 2 meg pláne..most vált elérhető számomra..első nap után azt mondom szuper lett a fold 2..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Olvasgatom , hogy az utóbbi frissítés után gondotok van az akku. idővel .
Nálam nincs változás a szokásos használat során . Két SIM .
Lehet placebó , de Én minden frissítés után lefuttatom a [Galaxy App Booster] t . Egy próbát megér . Ártani nem árt ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
Sziasztok
Legutóbbi frissités óta sokkal rosszabb lett a az akksi idő,eddig este 10 körül fullosra töltöttem és másnap du4 kor volt 50%körül most kb 20% on van ugyan annyi idö alatt vki tapasztalt esetleg hasonlót?PSN:BiZzare_0 ️
-
válasz
gyuri81 #12701 üzenetére
Egyszerűen csak váltani szerettem volna, már 2 éve nálam van ez a telefon, előtte S8+ volt, előtte meg S6 Edge, és kell valami más, ezért 13 PM-ra váltok, kíváncsi vagyok milyen a másik oldal, aztán ha a Fold összekapja magát, lehet újra visszajövök droidra.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával