-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz $atirka #12996 üzenetére
Eddig csak az első 3 volt elérhető.
1: Megérinted a kijelzőt és 10 másodpercig látod
2: Ahogy a nevében is van folyamatosan be van kapcsolva
3: Megadott időközben működik, például reggel 8 és este 20 között
4: Értesítés érkezésekor megjelenik és addig látszik amíg nincs törölve az értesítés. -
csubííí
senior tag
válasz aszti75 #12988 üzenetére
Egyetértek, ráadásul a Samsung böngésző sokkal kezelhetőbb, az irányító részek mind alul vannak így nem kell a kijelző tetejére nyulkálni (nyomva tartásukkor funkciók), sok apró beállítás teszi lehetővé a kezelhetőseget, oldal görgetéskor lent és fent is minden eltűntethető, rendes sötét mód, stb...
Felsoroltakon kívül még sokminden van a beállításában, ami szerintem nagyon hasznos és jól könnyíti a használatot és kezelhetőseget.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz aszti75 #12991 üzenetére
Bár én az [aodnotify] programot használom nagy megelégedéssel már régóta, amikor megjelent ez a funkció akkor kipróbáltam és tökéletesen működik.
-
aszti75
senior tag
válasz GordonSamway #12987 üzenetére
Mintha azt olvastam volna,hogy a One UI 4-gyel debütált az állandó AOD
Ezek szerint akkor mégsem -
aszti75
senior tag
Mióta meg vettem a telefont csak a Samu böngészőt használtam. Gondoltam teszek egy próbát a Chrome-al...
Katasztrofális a használata
Akadozik görgetés közben, de nem is kicsit
Másnál is így viselkedik vagy pont el qrtak valamit a frissitessel?[ Szerkesztve ]
-
GordonSamway
aktív tag
Csak nem bírta megoldani a Samsung a képernyő ébresztést üzenetek érkezésekor.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
GordonSamway
aktív tag
Igen..
-
nagyúr
válasz GordonSamway #12982 üzenetére
Ezt letöltés után Odinnal kell felrakni?
-
$atirka
őstag
válasz GordonSamway #12982 üzenetére
Micsoda újévi meglepi Samutól!
Én későbbre számítottam..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
GordonSamway
aktív tag
Buék mindenkinek. Na most tölti a Frija az android 12-t. Kíváncsi leszek.
-
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Van egy Note10-em, sima nem Ultra meg Lite, és érdeklődnék használ e itt valaki rendszeresen Dex-et? Van egy nagyon régi laptopom amit szeretnék kiváltani a telefonnal ilyen formában állandósítva. A telefont már lecseréltem és még gari időn belül ki lett rajta cserélve az USB port.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Piwi
veterán
Egyszerre válaszolnék mindenkinek
Szóval, alapból AUT régiós a telefon, nem bütyköltem vele semmit, FR sem volt, csak simán leszedtem OTA-n aztán telepítettem. Sokat még nem nyomogattam ezzel a rendszerrel a telefont, így nem is vettem észre semmi röccenést vagy hibát, pedig maga a rendszer sem ismeretlen, S21 ultramra már kijött majdnem egy hónapja
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
Buék. Jön lefelé az android 12 note 10+-ra
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
nagyúr
Boldog Új Évet Kívánok!
-
aszti75
senior tag
Reggelre meg jött a Ful 2 frissítés
Boldog Új évet kívánok mindenkinek! -
TTom65
tag
Békés Boldog Új évet kívánok! 🥂
-
iceQ!
addikt
Semmmi, már linkelték fent
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
aszti75
senior tag
Köszönöm mindenkinek
Várok még...
Ha nem jön magától, akkor frissítem pc-n. -
GeoJoe
senior tag
Vagy várj még megjön normál módon :)
-
Probert75
addikt
válasz aszti75 #12954 üzenetére
Fentebb írtam, hogy tölthető a decemberi. Nyisd le az összefoglalót és benne van hogyan lehet pc-ről frissíteni a telót.
Vagy most már itt is meg van és letöltés után(innen egyébként kibalassú a letöltés)Odinnal fel tudod rakni.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
-
Probert75
addikt
Frija-val már tölthető az XEH, magyar függetlenből a 12. havi bizfrissítés, FUL2 végződéssel, még android 11.
-
fzboxx
senior tag
válasz aszti75 #12951 üzenetére
Üdv nálunk!
Még csak ma indult. Svájc az első, és utána jön a többi ország szép lassan.
Csak türelem, már csak pár nap...
Egyébként meg nem biztos, hogy azonnal fel kell rakni. Érdemes megvárni az első tapasztalatokat.
Persze, ha úgy döntesz, mehet azonnal is
Ez itt a független magyar XEH Note 10+
link
Itt tudsz szűrni a sima Note 10-re, ha akarod...
link[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Ma be léptem én a telefont használok táborába (Note 10)
Olvasom,hogy jön a 12,de nekem nem jelzett új frissitést és nem is talál újat. XEH verziós, tehát független. -
Probert75
addikt
-
TTom65
tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok! 🎄
-
csubííí
senior tag
válasz $atirka #12944 üzenetére
Így van ahogy írod, a gyáriban sokminden nincs benn.
Amit említettél azok egy része mind fizetős a Novában.
Fentebb írtam, hogy ezt szinte mind tudja a Microsoft launcser és az ingyenes, ott is van felhőbe mentés (backup) stb.Persze kinek mi jön be, van választék bőven, csak míg az egyiknél fizetni kell bizonyos funkciókért, addig a másikban nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
$atirka
őstag
CsakaNova!
Már többször próbáltam Nova nélkül, de mindig hiányérzetem volt.
Nekem duplakoppra indul a tárcsázó, a kijelző 2 ujj simire kapcsol ki. A képernyő rács 8x5-ös, az alsó dokk ikon 7 db-os. Mappákba van rendezve sok minden kategória szerint, meg widget-ek itt ott méretre állítva, amit/ahogy más launcher-el nem lehet így. Ezekről mind van backup, ami pl telefon váltásnál 2 kattintásra beáll minden a jól megszokott helyére.
Még biztos lehetne sorolni a kis apróságokat, ami nincs a gyáriban...Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
gjoco1
addikt
válasz Plazmacucci #12940 üzenetére
Engem néha elkap még a hév és passziózok vele .
Nokia N9 -óta ( pedig az más rendszer volt ) S3-on át maradt a " hobbim " .
Tetszik , hogy néha " idegen " kezébe akad a telcsim és nem tud vele mit kezdeni.
Köszönöm a többiek nevében is !
Hosszú évekig Zoopereztem , de keserves volt áttérnem KWGT -re , de megérte . Sokkal szebb és funkcionálisabb HS-t lehet szerkesztgetni , ami működik is . Zooper nem haladt a korral , így utolsó mohikánként Én is letettem ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
félisten
-
gjoco1
addikt
válasz Plazmacucci #12935 üzenetére
És nem utolsó szempont , lehet [csinosítani] rendesen.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
csubííí
senior tag
válasz gyuri81 #12934 üzenetére
A Microsoft launcher ingyenes és minden benne van ami a Novában fizetős. Én is a Novát használtam, de nem akartam fizetni az extra dolgokért, (Gesztusok (kézmozdulatok), alkalmazástár mappázás és fel-le görgetés).
Főképernyőn balra vagy jobbra lapozva (ki, hogy értelmezi) különböző dolgok rakhatók.KYZRR- ez is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Mert pl. az én hüvelykujjamnak jobban esik fel-le görgetni az alkalmazástárban, mint jobbra-balra. A gyári ezt meg nem tudja.
-
KYZRR
őstag
Nekem csak egy funkció jön jól, el lehet rejteni a status bart fent.
Én is kb 5-6 éve vehettem meg...You can only die once, make sure it is worth it...
-
félisten
-
Topikgazda
Közérdekű információ :)
https://napidroid.hu/akcio-79-ft-nova-launcher-prime-play-aruhazban/
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Diokhan
addikt
válasz bbendre #12932 üzenetére
Mivel még nem érkezett meg neki, valósziínüleg erre a kérdésre még nem tud választ adni.
Gordon, gratulálunk, használd egészséggel. Biztosan szokatlan lesz az elején, de mire minden funkciót, ami az S20-ban nem volt benne kinyomkodsz belőle az első két nap, már észre sem fogod venni, hogy mennyire megszoktad
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bbendre
őstag
válasz GordonSamway #12931 üzenetére
Gratulálok, szerintem jól döntöttél.
Milyen érzés a váltás? A kijelző milyen az S20 után?[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy makulátlan AuraGlow színű Note10-et. Remélem örömmel fogom jó sokáig használni.
Még úton van remélem holnap megérkezik. Biztos lesz majd pár kérdésem. Galaxy S20-at fogja váltani."Hosszú és eredményes életet!"
-
TTom65
tag
Fotós guruktól kérdezném, hogy van olyan GCAM amit érdemes használni? Ha igen kérhetnék egy linket ahonnan ezt le lehet tölteni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
őstag
válasz bbendre #12924 üzenetére
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz bbendre #12921 üzenetére
A memoriakártya lehetőségét viszont bukom ugye, a második slot miatt?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz bbendre #12921 üzenetére
Köszi
-
bbendre
őstag
válasz Maxximus #12917 üzenetére
A két SIM teljesen egyenértékű. Ha tiltva van a SIM1 és nincs a SIM2 akkor a SIM2 teljes értékű. Nem veszitesz semmit sem ha abban van a SIM.
Ebben az esetben továbbá nem tudod használni majd az eSIM-et a fizikai mellett mivel csak két IMEI-vel rendelkezik a telefon.[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Injun
senior tag
Nnna...megjöttem a SES-ból,azt mondták a tokra,hogy valószínüleg megsérült benne a chip ezért nem ismeri fel a telefon.Az üzenetekről meg azért nem kapok hang figyelmeztetést,mert elromlott az egyik hangszóró.
-
őstag
Sziasztok!
Egy tiltott N10-nél ha csak a 2-SIM foglalatot tudom használni (mert azt nem tudják tiltani) milyen korlátokkal kell szembe nézni? Teljes funkciolitással lehet használni csak a 2 -es foglalatot is? (4G,stb)
Köszi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
xcamper
csendes tag
Csak rá kell tenni és felismeri, én semmit nem allítgattam friss telefonnál, egyből ment. Elég gyanús, hogy van valami a készülékkel.
-
Injun
senior tag
...és semmilyen üzenet értesítési hang nem állítható be,és nem is szól ha mail vagy sms jön.Zseniális.
-
gjoco1
addikt
Köszönöm a tanácsokat , megoldódott .
" Idegen " hívása tökéletes és a nejem és a család is. Névjegyzékben átállítottam .
Lehet valóban az okozta a galibát , hogy ( utólag mintha ez okozta volna ) rendeztem a kedvencek névjegyzéket .
Mindegy , működik .
Köszi még 1x !Így van papír , meg minden . Jó döntés . Használd egészséggel . Sifonnál jobb lesz .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest