-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Probert75 #14092 üzenetére
Valószínüleg a telefonban van egy beállítás, vagy véletlen kapcsolt szét, mert volt, hogy én is hallgattam már várakoztató zenét 45 percig is. Vagy esetleg függ a szolgáltatótól, amit hívtál.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz FLD1987 #14090 üzenetére
Mindig volt iPhone-om, a Note10 mellett is, és tulajdonképpen amikor a Note-tól megváltam azért volt, mert észrevettem, hogy már sokkal kevesebbszer veszem a kezembe, mint az iPhone-t. A tollat az utóbbi fél évben nem vettem ki a helyéről.
iPhone 4S óta mindig volt Apple készülékem, 4s, 5, 5C, 5S, 5SE, 6S, 7plus, ezekből néha több is egymás után, majd 2nd gen SE -Ide furakodott be a Note10, amit nagyon nagyon szerettem, gyakorlatilag az egyetlen androidos készülék, ami meg tudott győzni, és most ez.Akkuja most nyilván, mivel új, jobban bírja, mint a Note és az előző iPhone is, kamera lehet, hogy visszalépés, de nem tudom. Az iPhone-ok szerintem mindig is kiváló képet lőttek, viszont a Note-nál volt néha, hogy többet vártam volna tőle, pl virágok fotózásánál.
Összességében szerintem gyorsaságot tekintve mindenképp előrelépés, és a munkám miatt nagy szükségem van Siri-re és az azzal való vezérlésre.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
mivel már nem Note10+ készüléket használok, így a topikgazda rangról lemondtam. Ettől függetlenül olvasni fogom néha a topikot és segítek amiben tudok.
További sok jó élményt kívánok mindenkinek a Note-hoz!!!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Shyciii #14001 üzenetére
Szerintem mivel a hivatalos támogatottságon már kívül esik a készülék, nem fognak még válaszolni sem. De ne legyen igazam.
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #13988 üzenetére
Páromnak LG Velvetről mire haza értünk levált az MM-os fólia, pedig rohadt drágán tették fel. Én a Note-ra fel sem tettem már.
-
Diokhan
addikt
válasz darkarthur #13887 üzenetére
Avatarod a Disturbed zenekartól van?
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #13872 üzenetére
Ha eddig nem merült gyorsan és most ennyire drasztikus a változás, akkor szerintem az akkut kizárhatjuk. Érdemes lenne jobban bele menni az agyába, ott lesz a gubanc szinte biztos.
-
Diokhan
addikt
Szia. A biztosnági frissítések miatt mnidnenképpen érdemes frissíteni, valamint ahogy már korábban említettték előttem, a 12-es droid már sokkal szebb és funkcionálisan is fejlődött. Javaslom a frissítést.
-
Diokhan
addikt
válasz Plazmacucci #13848 üzenetére
Gratulálok! Majd azért írd meg légyszives, hogy milyen különbségeket tapasztalsz
-
Diokhan
addikt
válasz Probert75 #13842 üzenetére
Természetesen a leírásnak. Mivel jól beszélek angolul el is tudtam képzelni az eredeti szöveget, amiből fordította a gép.
-
Diokhan
addikt
válasz newman8929 #13761 üzenetére
Jött az, csak valamiért a tiéd nem kapja meg. Gyanítom, hogy vagy valami beállítási anomália vagy pedig korábban valóban mókolva volt a készülék.
Mooka-Miki ott is leehet akkor valami gikkszer, mert elméletileg meg kellene, hogy kapd OTA frissétést, ha van.
-
Diokhan
addikt
válasz newman8929 #13756 üzenetére
Nem eszik olyan forrón. Szerintem fog az jönni, csak a régió miatt valószínűleg később adják ki rá.
-
Diokhan
addikt
válasz newman8929 #13750 üzenetére
Biztos, hogy gyári ROM van rajta? Régió stimmel?
-
Diokhan
addikt
válasz Plazmacucci #13745 üzenetére
Legközelebb próbálj meg kicsit finomabban fogalmazni, ha kérhetem, köszi.
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13664 üzenetére
Én nem venném meg. Aki annyira nem igényes, hogy ne a szakadt kárpitot fotózza le a telefonnal, attól nem érdemes venni semmit, mert biztosan elhallgat néhány dolgot, pláne, hogy 70-ről sikerült 35-re alkudni. Meg akar szabadulni tőle. Inkább nézz másikat szerintem.
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13250 üzenetére
Na jó, szerintem iPhone téma Off! Ismerjük mindenki véleményét, kiveséztük a dolgot. Minden további ezzel kapcsolatos HSZ-t törlök. Köszönöm!!!
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13239 üzenetére
Én 4S óta használom, követem a cég történetet és a termékek fejlődését, láttam minden Keynote-ot élőben, bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá privátban.
-
Diokhan
addikt
válasz csubííí #13237 üzenetére
Pl az, hogy a telefon neve iPhone és nem száljfon, álljfón és szájfon. Nem a a gond, hogy ez a véleménye, hanem az, ahogy azt előadja. Ez itt nem divat.
-
-
Diokhan
addikt
válasz bbendre #12932 üzenetére
Mivel még nem érkezett meg neki, valósziínüleg erre a kérdésre még nem tud választ adni.
Gordon, gratulálunk, használd egészséggel. Biztosan szokatlan lesz az elején, de mire minden funkciót, ami az S20-ban nem volt benne kinyomkodsz belőle az első két nap, már észre sem fogod venni, hogy mennyire megszoktad
-
Diokhan
addikt
válasz Probert75 #12882 üzenetére
Nem bizonygatok, csak tisztáztam, a HSZ pedig nem csak Neked szólt, hanem gthomma-nak is, csak a tiédre kattintottam válaszként.
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #12878 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer és értelmezd amit látsz, és rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem irreleváns a tartalom. Bármi további kérdés estén nyugodtan fordulj hozzám vagy Gyuri81 kollégámhoz.
#12879Probert75 - Az összefoglaló célja teljesen más, mint amit a cikk képvisel. Az összefoglalóban olyan dolgok vannak "összefoglalva" (hiszen benne van a nevében is), amik a cikkben nincsenek benne, mégis a telefon használóinak fontos és releváns információk.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Csarli85 #12831 üzenetére
Nos a game launcher épp arra való, hogy a hardver használatot a játékhoz optimalizálja. Ha azzal is beszaggat a játék, akkor abban valószinű, hogy ennyi van.
-
Diokhan
addikt
Azért akart videót készíteni, mert a képernyő rögzítő arra való
képernyőkép készítésnek több módja van, de amit Tomi ír, az a legegyszerűbb és legkönnyebben kivitelezhető.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz biker12345 #12777 üzenetére
Én meg tudtam szokni, nem idegesít fotózásnál sem. Hátra hajtod teljesen?
-
Diokhan
addikt
válasz biker12345 #12768 üzenetére
Én sokáig kerestem, nem találtam megfelelőt, clear view tokra bíztam a kijelző védelmét.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Mikulásbá #12622 üzenetére
Ez egyértelmű, én is szoktam tisztítani a telefont a tok alatt, de ha egy gondot meg lehet előzni, és nem kezelni vagy orvosolni, akkor miért ne?
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #12600 üzenetére
Na ez elég furcsa, fogalmam sincs, hogy mi okozhatta ezt a jelenséget. Van hozzá okos órád, ami esetleg félre érthetett néhány mozdulatot?
-
Diokhan
addikt
válasz Tommy-1998 #12580 üzenetére
Azért elég sok értelme van annak az íves kijelzőnek, de ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült esnie a telefonnak. Tudod már, hogy hol fogod javíttatni?
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Plazmacucci #12494 üzenetére
140-150 között van az ára.
-
Diokhan
addikt
válasz parkasz #12412 üzenetére
Ha biztos eredményt akarsz, akkor írj listát arról, ami kell az új telefonra és töltsd le őket újra. Vibernek van biztonsági mentés funkciója, de az csak a chatet menti le, a küldött fileokat nem, azt a telefonon találod a galéria/viber mappában.
-
Diokhan
addikt
válasz Aventador91 #12395 üzenetére
Üdv. Nekem nem sikerült találni, clear view tok védi a kijelzőt.
-
Diokhan
addikt
válasz TTom65 #12370 üzenetére
Végtelenül egyszerű, jól használható, sokkal biztonságosabb, mint a droid, és nagyon kidolgozott ökoszisztémája van. A rendszer gyors, stabil. Nekem a Note10+ előtt SE2020 volt, előtte 7+, előtte SE 1st gen (ebből vagy 4db, mindig a belső tárhelíy miatt újítottam), előtte 5S, 5C, 4S, 3GS, 2G. Jól ismerem a rendszert és néha hiányzik is. A swiftkey és samsung billentyűk pl sehol nincsenek az iOS billentyűzet pontosságához. Siri viszont valamivel fejletlenebb, mint a Google aszisztens, valamint a kamera szoftver sem hagy sok belenyúlást a épkészítésbe. De én szeretem, a 7+-om és egy st gen SE-m mai napig kölcsön van adva. Early 2008 MacBook Pro-m SSD hiányában a fiókban pihen
#12373Plazmacucci: A régi GarageBand-el lehetett csengőhangot csinálni PC nélkül, van róla cikkem logout-on
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz F_Gergely #12355 üzenetére
Nem ez az egyetlen telefon, ami túl van árazva, vannak ettől sokkal drágább telefonok, amik fele ennyit nem tudnak.
Note10+-ból nem is tudtál volna nem 12 gigásat venni, mivel mindegyik plus 12 gigával bír, a sima Note10-ben van 8 (A lite jtt ki 6-al és 8-al is).
A Note4-et én is sokáig használtam, amíg meg nem halt benne a Nand, mint minden snapdragon verziós 4 magos Note4-ben. Az akku pont nem volt szempont, hiszen abban még cserélhető, annyit vesz hozzá az ember, amennyit akar.
Nos, fold. Nekem nem jön be a függőlegesen hajlítható telefon, de még a Motorola V3 remake-je is csak azért jön be, mert annak eredetijét nagyon szerettem, sokáig megvolt. De szerintem még nagyon nem tart ott az a technológia, ahol kellene neki ahhoz, hogy megbízható legyen.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz novinyul #12350 üzenetére
Szerintem jóval több van benne, mint másfél év. Ezzel a hardverrel és a 12 giga rammal még 4 év múlva is a legfelső kategóriában fog elhelyezkedni.
-
Diokhan
addikt
válasz Memmaao #12292 üzenetére
Igazán nincs mit.
Biztos vagyok benne, hogy cégen belül könnyű lenne kideríteni nekik, csak nem akarnak vele foglalkozni. Az Amazonon van olyan, hogy fogyasztóvédelem vagy ilyesmi?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Diokhan
addikt
válasz Memmaao #12155 üzenetére
Redditen utána olvastam, senki nem tud rá megoldást. Javaslom, hogy menj be oda, ahol vetted és kérdezz rá, valamint hívd fel a Samsungot is ezzel kapcsolatban.
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #12036 üzenetére
Igen, egy szavad sem lehet. Most nekem nincs semmi fólia a telefonon, de van Clear View tok, az védi a kijelzőt szépen. Nem bántam meg ezt a tokot, pedig drága is volt.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #12004 üzenetére
Szerintem inkább a próbatermi hangerő volt káros a számomra. Dobosként állandóan mellettem szólt az összes hangfal. Az utolsó néhány évben muszáj voltam hallásvédőt alkalmazni, azóta is beteg a fülem folyamatosan.
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #11987 üzenetére
Köszi a tippet, át nézek majd. Tudom miről beszélsz, régebben nekem volt egy HTC HD2 készülékem, arra két naponta tettem új főzött romot, windowst, linuxot, bármit, amit elvitt, nekem az volt a mániám. De már 40 évesen kinőttem belőle De köszi a tippet, megnézem a topikot.
Kérdésem, hogy a gyári dolgok, pl S-pen funkciók mennyire kompatibilisek ezzel a novával?
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #11982 üzenetére
Én sosem használtam külső launchert, mennyivel ad többet a gyárinál?
Egy apró sztori a mai napról. Bementünk párommal a szoboszlói DM-be, és ott látott egy terméket, ami nagyon tetszett neki, de mivel németül volt rá írva minden, nem tudta el olvasni, hogy mi az. Nekem sem kellett több, elő kaptam a telefont, kamera, Bixby Vision-al le is fordítottam a doboz oldalát azonnal Nagyon menő cucc
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz alasoh #11967 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek. Nekem mintha kicsit halk lenne néha, de ezt betudom az én fülem tökéletlenségének. Éppen most jött rá valami szoftver frissítés, amni a töltés algoritmusát javítja.
Satírka jó, amit mondasz, csak nem értem mi értelme van. Egyszerre úgyis csak egy dolgot hallgatsz a fülesen nem? Vagy mondjuk céges és magán telefont egyszerre akarsz rá csatlakoztatni, hogy képes legyél mindkét telefonon hívást fogadni fülesen?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Srácok használ valaki Samsung galaxy buds+-t?
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #11886 üzenetére
Én sem tudom letölteni weben sem. De most hirtelen azt sem találom, hogy hogyan kell hívás hátteret beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz sanyijedi #11844 üzenetére
15-ben a note5, de valóban, az S6 edge+ miatt nem forgalmazták Európában, de ettől függetlenül jelent meg 15-ben note, 16-ban pedig a Note7 jött, tehát mindkét évben jött Note. Most tekintsünk el attól, hogy az akku problémák miatt vissza hívták az összeset. Mondjuk egy FE-t szivesen tartanék otthon a vitrinben...
-
Diokhan
addikt
válasz fzboxx #11834 üzenetére
Szeretem az almát, sokáig volt egészen 4S-től SE2020-ig. Az akkuidő és néhány funkció hiánya vezetett vissza a Note-hoz.
#11836novinyul - Nem tudom, de szinte sosem bírt egy napot, munkában tölteni kellett és mindig vittem magammal a töltőt mindenhova,
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz axlfsi #11832 üzenetére
Most is pont arra készül, ha jól értelmezem
Nekem is kimaradt a 9-es egyébként, csak a 8-as és a 10-es közt volt három alma
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz kakuk100 #11814 üzenetére
Gyönyörű képeket csinál, ráadásul automatikusan vált különböző módok között. Én maximálisan elégedett vagyok a kamerával.
-
Diokhan
addikt
Köszi a tippet, nem rossz ötlet, bár nekem az active kicsit nőinek hat.
francz70 jól emlékszel, a Note8-hoz az volt, igen, szerettem is, csak most az nekem még kicsit drága.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Más téma. Okos órát tervezek venni a Note10+ mellé, ötleteket várok, ki mit használ, kinek mi jött be ?! Keret nagyjából 20-30 között.
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #11710 üzenetére
A clearPlex-ről nekem csak rossz tapasztalatom van. Párom Velvetjén kb másfél hónapig bírta, és leesett róla egyben. Én is sokalltam a clearview tokért a 15 matyit edigitalnál, de már nem gondolkodnék rajta egy percet sem, mert nagyon szép, elegáns és praktikus tok. Üvegfóliát pedig mivel egyáltalán nem lehet normálisat kapni erre (sem a Velvetre), így mindenképpen javaslom, hogy flip tokot is fontolóra vedd. Bár most megnéztem ezt az általad említett Pitaka tokot, nagyon szép, de sajnos elölről nem védi a telefont.
-
-
Diokhan
addikt
válasz novinyul #11698 üzenetére
Most vettem 15-ért gyári clear view tokot edigital-nál...
A vicc az, hogy a nem plusra való ugyanilyen tok feleannyi...[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz ahnaelei #11637 üzenetére
Szia. Beállítások, telefon névjegy, állapotinformaciok.
Elvileg ez az összes üzemideje a telefonnak, de valaki javítson ki, ha tévedek légyszi[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz axlfsi #11626 üzenetére
Köszi szépen
Nekem a nadrágzsebbe simán bele fér, és nekem jobb a tudat, hogy a kijelzőt is védi a tok. Autós tartóban még nem próbáltam, de majd megnézem, hogy mely tartók lehetnek esetleg kompatibilisek ezzel a tokkal.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Nos az edigital-tol sikerült rendelni clear view tokot. Nagyon szép, és elsőre nagyon tetszik, remélem később is elégedett leszek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest