-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Diokhan #12354 üzenetére
Note4-et közel 5 évig használtam, a vége felé az akksi kezdett döglődni (naponta 2x kellett tölteni) illetve telefonhívásnál elkezdtek panaszkodni a minőségre, de egyébként nem volt gondom vele, jó a memória már érezhetően kevés volt.
Ezért is vettem a Note10+-ból a 12 gigásat, mert ez egy darabig elég lesz illetve az 512 gb belső memória is jól jön. Nálam az akksin múlik meddig bírja majd, szerintem a többi alkatrésszel nem lesz gond.
Egyébként vevő lennék egy Fold szerű cuccra ha van benne ceruza, de nekem a samsung mechanikai megoldása nem jön be, a Motorola sokkal szebben kivitelezte. Ha ezt megoldják majd akkor mindenképp érdekelne egy ilyen cucc, de nem ilyen áron. Már a 380-at is sajnáltam a Note-ra mikor vettem előrendelésben, más ennyiért autót vesz ez meg csak egy ki...ott telefon. Nevetségesen túlárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest