-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F_Gergely
őstag
Szerintetek ha leadom regalaxy programban a telefont rossz ceruzával, azt kicserélik újra?
-
F_Gergely
őstag
+1
A note10+ lekeritett szelekkel rendelkezik oldalt, meg nincs egy komplett rezso szett a hatuljan, tok nelkul is abszolute vallalhato, es kenyelmes a kezbentartasa.
Ehhez kepest az S24U ahogy irtad is nehez, muszaj ra tok mert anelkul okadek ahogy kinez, billeg az asztalon, plusz formailag mint egy darab tegla.Mikor meghozta a futar es kezbe vettem total csalodas volt a 10+ utan, de kenytelen vagyok megszokni mert kellett mar egy uj telo viszont a Samu nekem bevalt es nem is akartam mas gyarto twrmeket valasztani.
De sokkal jobban orulnek ha a kamerak sikban lennenek a hatlappal, legyen bakker vastagabb, legalabb ferne bele nagyobb akku, sokkal kulturaltabban nezne ki mint ezekkel a kiallo kamerakkal.
-
F_Gergely
őstag
válasz zitrone88 #14636 üzenetére
Ma hozta meg a futar (1 teras ultra), kuponnal 500ban megallt, ennyit meg szajat huzva raszantam.
De meg ki se bobtottam ott van az asztalon, holnap is melo, szoval kb pentek este fogok vele foglalkozni.
De a ceruzatol rosszul vagyok, ezert nem vettem a 10es utan mert atraktak jobbra a ceruzat, de iden mar 5 eves a telefon kenytelen voltam cserelni. Viszont a regalaxy kuponnal amit adtak melle bekuldom a note-ot, tegyek rendbe.Jo volt itt lenni a 10est is elorendelesben vettem, akkor sokkal simabban ment mint most, valamit a samu most nagyon elnezett...
Udv nektek
-
F_Gergely
őstag
Ma megrendeltem az S24 ultrat, elvileg jovohet elejen meg is erkezik.
Furcsa lesz megszokni a bal oldali ceruzat ... -
F_Gergely
őstag
válasz katona.jozsi #14610 üzenetére
Kb 35 ezerrel szamolj, es leados a telefon de elvileg masnapra megcsinaljak.
Sokaig nem erdemes szerintem huzni, mert mar az S22 is kifutott modell.
(En pont azert varom az S24-et mert vegre nincs lekeriktve a kizeljo, engem baromira zavart foleg ceruzaval) -
F_Gergely
őstag
380-ért ti vennétek S23 ultrát (új, 12/512 GB) ?
Dilemmázok rajta, de nem tudom érdemes-e várni tavaszig az S24 ultrára?
De ennyiért meg jó árnak tűnik.... -
F_Gergely
őstag
válasz Probert75 #14554 üzenetére
Mivel nincs helyben szerviz, ok nem csinaljak meg helyszinen (ezert irtam, hogy nincs helyben szerviz) tovabbkuldik a telefont.
Vettem egy 50 ezres motorolat, azt hasznalom, a samu meg pihen a fiokban. Ja a legnagyobb vicc, hogy akkucserenel is mentsek le mindent a telefonrol mert legyalulnak rola mindent. Vicc.... -
F_Gergely
őstag
válasz Rottweiler89 #14551 üzenetére
Én pár hónapja kérdeztem, nekem akkucserére már 30-at mondtak, és ott kell hagyni a telefont (nincs helyben szerviz).
-
F_Gergely
őstag
válasz Rottweiler89 #14482 üzenetére
a ceruzát magát ezután is fogod tudni használni, a benne lévő akku a bluetooth kapcsolathoz kellett és a gesztusvezérléshez, hogyha hadonászol a levegőben a ceruzával mint Harry Potter akkor varázsszavak nélkül is tudtál bizonyos funkciókat vezérelni. Na én ezt sose használtam, és mikor elkezdett szarakodni az akku ki is kapcsoltam, azt ennyi.
-
F_Gergely
őstag
válasz Rottweiler89 #14480 üzenetére
egyszerűbb ceruzát cserélni, viszont kérdés megéri-e.
Ha nem használod a ceruza gesztusvezérléseit, egyszerűbb kikapcsolni ezt a telefonban és utána nem fog vinnyogni, és a cseruzát is tudod tovább használni, csak nem lesz gesztusvezérlésed - én sose használtam. -
F_Gergely
őstag
Emagon az s22 ultra 512gb 360 lenne, picit gondolkodoba estem....
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Vettem ideiglenesnek egy új telefont, mert a Note már vállalhatatlan volt. Az új telefonnal nincsenek hálózati gondol, kicsong ha hívnak, jól és tisztán hallanak. Szóval egyértelműen a Note a hibás, csak azt nem tudom, a szerviz mit fog vele kezdeni, ugyanis hibát nem produkál, viszont használhatatlan. Full tererot jelez mégse tudnak hívni és én sem tudok telefonálni, csak tobbedik próbálkozásra. Azt írja nincs wifi hálózat, kikapcsolom, majd bekapcsolom a wifit és hirtelen maximális jelerosseg mellett talál hálózatot kiírja hogy LTE hálózat, de nincs mobilinternet, sokszor átvált Edge hálózatra.
És nem, ez nem hálózati hiba!
Még le kell mentsen az adatokat róla (azért 4 év nem kis adat) aztán beadom szervizbe, hogy mit tudnak vele kezdeni -
F_Gergely
őstag
válasz Pioneer #14422 üzenetére
Hiába nem cseréltem a vodás kártyát, ha van mellette telenoros és telekomos is. Én értem, hogy te azt mondod mi van ha a vodás kártya rossz. Oké, tegyük fel rossz. De mi köze a telenoros és telekomos kártyához? Amikor nem volt átirányítva akkor is gond volt, a telekomos át se volt irányítva mégis gond volt vele és 1 hetes kártya.
"nem értem, hogy mit kell ezen ennyit szenvedned?"
Kérdésedre válaszolva: "Tegyél bele 2 idegen sim kártyát a tieid helyett"
Segítő jellegű ötleteddel két gondom van:
1. honnan szerezzek 2 idegen kártyát?
2. Én a két saját kártyámmal addig mit csináljak napokig, hetekig? Nézegessem az asztalon?Ez nem olyan hiba, hogy berakom a két új kártyát, és 1 perc alatt látom jó vagy sem. Van, hogy napokig, semmi aztán utána meg hiába hívnak nem tudunk beszélni mert vagy ők nem hallanak vagy én nem hallok semmit. Van hogy hibátlanul telefonálok aztán rá fél órára már nem tudok telefonálni.
Szóval én értem, hogy lehet hibás a vodás kártyám, de semmi köze nincs a vodás kártyámnak a telenorhoz sem a telekomhoz. Hiába van átirányítva ha a bejövő hívás fizikailag a sim-re jön és nem az átirányítottra (jelzi a telefon, hogy melyik kártyán érkezik be a hívás).
De ha a vodás kártya lenne rossz, attól én még tudnék telefonhívást indítani a másik kártyán, de mint írtam sok esetben ez sem lehetséges.
-
F_Gergely
őstag
Kéne valami okosat mondjatok mert már szétb@sz az ideg.
Adott egy Note10+ 512 Gb/12Gb telefon, újkora óta nálam van még előrendelésben vettem 2019-ben.
Eddig volt benne, egy Voda és Telenor kártya, 4 évig semmi gond nem volt.
Kb május óta akik engem hívnak azt mondják nem vagyok elérhető (a 2 kártya egymásra van irányítva, tehát így vagy úgy de ki kéne csörögjön), ha ki is csöng felveszem (már ha fel tudom venni) és mintha megfagyna a vonal, tehát a képernyőn elhúzom a csúszkát hogy felveszem a hívást, a képernyő átvált, hogy felvettem a hívást, de maga a vonal nem épül fel és fent ahol az eltelt időt írná a telefon (beszélgetési idő) ott azt írja hogy bejövő hívás.
Ha fel is veszem a telefont, és létre is jön a vonal, engem sokszor nem hallanak - én hallok mindent a vonal tiszta - de azt mondják borzasztó a vonal és engem nem hallanak.Most Voda és Telekom sim kártya van a telefonban és ugyan ez a hiba.
Először gondoltam szolgáltatói hiba, valami gond van a hálózattal, de az képtelenség hogy mind a 3 szolgáltatónál ugyan olyan hálózati hiba legyen hónapok óta.
Hívás közben ha nézem a térerőt az teljes, tehát még az sem lehet, hogy térerő hiba vagy gyenge a jel.Mi a fenét csináljak? Adjam le szervizbe? Hibát nem tudom produkálni, és gondolom elhajtanának azzal, hogy biztos hálózati hiba, de nem az, ez tuti, hogy nem.
Ötletem sincs, de egyre kellemetlenebb és munkából kifolyólag ez nagyon gáz már, sok esetben nem tudok telefonálni, hívást indítani sem. Pl kiválasztom a számot, hogy hívás, elkezdi hívni majd 10-15 másodperc után dobja az egészet. Megismétlem és akkor már kicsöng. Viszont az jobban zavar, hogy ha engem hívnak, nem tudom felvenni a hívást, de ha sikerül is felvenni nem hallanak, van amikor nálam is teljesen süket a vonal.
Bárki bármi ötlet? Elég SOS a dolog....
-
F_Gergely
őstag
válasz Probert75 #14415 üzenetére
A bal oldali bekapcsologombtol en is feltem anno, de kb 5 masodperc alatt raallt a kezem, miutan jott a duplakoppos kepernyo feloldas meg lezaras nem is nagyon hasznalom mar.
A cwruza jobban zavar mert ha ceruzat hasznalom bal kezemben van a telefon, es a teledon bal sarka a tenyerembe van, ergo nem tudnam kihuzni a ceruzat se visszatenni. Igazi gyoker konstrukcio, miota letezil a Note szeria mindig jobb oldalt volt a ceruza. Oke, oke tudom, ez mar S szeria nem Note, de akkor is egy baromsag. A kameraszigetrol meg mar nem is beszelek... -
-
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz M_AND_Ms #14399 üzenetére
Ez most vicc?
Nem azt mondta, hogy beszeljunk meg egy idopontot hozzam be es megcsinalja, hanem egy nap leadom, es masnap mehetek erte. Aminek a netto munkaoraja max 30 perc. Hagyjuk mar....
Evekig javitottam telefonokat, igen igy mukodott, behozta az ugyfel es csinaltam. Ha sok volt akkor mondtam ennyi ido, de ha kellett egyeztettunk idopontot behozta es megvarta. Lehet ezt igy is... -
F_Gergely
őstag
válasz Pioneer #14396 üzenetére
Bevittem az árkádba onnan elküldtek, hogy nincs helyben szerviz. Elementem a westendbe ahol kértem, ha már lejön a hátlap cseréljenek akkut is, és az új akkuval ragasszák vissza a hátlapot. Közölte a srác, hogy 1 munkanap és ott kell hagyni a telefont, és mindez 30 ezer forint. Mondom köszi akkor használom tovább. Nem az ár volt számomra a nagyobb probléma (ez is röhej hogy 30 ezer egy akkucsere, vicc..) hanem hogy1 nap. Hagyjuk már, mi ezen 1 nap? Szóval most egyelőre áll a dolog és nem tudom hova vigyem, de nem tudom1 napra leadni a telefont. Oktogonnál van egy szervíz, ők csinálnak akku cserét náluk 18 ezer lenne de helyben megvárható, viszont szerintem az nem nyomáspróbázott összeszerelés, csak sima ragasztás.
-
F_Gergely
őstag
válasz Probert75 #14392 üzenetére
wifi 6-os routerem van, de a sima 2,4 Ghz-nél is csinálja. Nem router gond, mert minden más eszköznél jó a vétel. Tehát a telefon csatlakozik a wifihez, de azt mondja mival csak 1 csik a jelerősség inkább a mobilnetet használja mert az jobb. Wifit kikapcsolom újra be és akkor meg 4 csik a jelerősség és megy hibátlanul. Tehát valamiért a telefon azt mondja rossz a jelerősség, kikapcsolom és bekapcsolom és lásss csodát jó a jelerősség.... (ha szimplán lecsatlakozok a hálózatról és felcsatlakozok az nem jelent megoldást mert csak 1 csik a jelerősség. De ha ki-be kapcsolom egyből 4 csik lesz a jelszint...
-
F_Gergely
őstag
válasz Diokhan #14390 üzenetére
Tehát van wifi, csatlakozik is rá de mivel szerinte gyenge a jel, ezért nem használja hanem a mobilnetet. Kikapcsolom a wifit, ujra bekapcsolom, és akkor csatlakozik és a jelerősséggel sincs semmi baja, és működik ahogy kell. De sokszor azt írja gyenge a jel, wifi ki-be és akkor meg megfelelő a jel. Eddig ezt nem csinálta...
Azt írod térerő probléma, de mint irtam átrakom repülő módba, majd újra csatlakozik és akkor meg full sávon van a 4G. Ha nem lenne térerő akkor nem tudna full sávon felcsatlakozni, ezért sem értem.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Van e otlet mitol lehet, vagy mi lehet ra a megoldas:
-sokszor halozati adatkapcsolatnal csak Edge van, de ha repulo modba teszem a telefont es vissza akkor 4G... baromi zavaro kezd lenni.
- masik gondom, kiirja a wifi halozatra, hogy csatlakozik majd amint jobb lesz a halozati jel. Wifi ki-be es lass csodat csatlakozik, a jel meg a max alatt 1-el.Egyiket se csinalta eddig az utobbi 1-2 honapban viszont rendszeresen es kezd marhara bosszantani...
Otlet?
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Budapesten van olyan Samsung markaszerviz, ahol cserelnek akkut de helyben megvarhato? Levalt a hatlapom (elengedte a gyari 4 eves ragaszto), es akkor mar csereltetnek akkut is, viszont beadni nem szeretnem, hanem megvarnam ott helyben. -
F_Gergely
őstag
válasz Probert75 #14333 üzenetére
Régen 1 napot bírt az akku, úgy hogy használtam, most meg már kevésbé. A kérdést arra értettem, hogy annó a cserélhető akksis telefonoknál volt az, hogy vettél bele akkut, gyárit, csak az a gyári is lehet már ugyan úgy 3-4 éves volt, és semmivel sem tudott jobb üzemidőt mint amit amúgy cseréltél volna. Én azért nem is cseréltettem akkut sose, mert hiába gyári ha évek óta ott állt a polcon, így a kérdésem leginkább erre vonatkozott, hogy van-e értelme akksit cserélni, tehát hozza-e a cserélt akku a gyári időt vagy nem
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Akkut cseréltetett valaki gyári szervizben? 2,5 óra alatt 65%-ra merült az akksi, oké 4 éves szóval nem hibáztatom, csak az érdekelne, hogy érdemes cseréltetni az akkut (van értelme?) vagy hiába raknak be újat mivel régi az se fog többet jelenteni üzemidőben? Vagy akku csere után hozza azt az akku időt mint újkorában? -
F_Gergely
őstag
válasz Probert75 #14241 üzenetére
En jobb lezes vagyol, tehat a ceruuat jobb kezben fogom, igy a teledont a bal kezemmel tartom. Nekem bal oldali ceruza sehogy nem esik kezre. A bekapcsolo gomb, hangerogomb elhelyezkedese nekem mindegy de a ceruza elhelyezese mar kardinalisabb.
haten:
Azt amit a Note kepvisel, abban a formaban megszunt. Most az Ultra nem mas mint egy ceruzaval ellatott S szeria. Nem Note. Ha nem erted/erzed a kulonbseget valoszinuleg nem volt sok Note telefonod. -
F_Gergely
őstag
Örülök, hogy 2019-ben mikor előrendelt a 10+-t akkor az 512 gb-ost rendeltem elő.
Ez, hogy a ceruzát át tették a bal oldalra nálam szentségtörés, és sajnos az S23 utlrában is bal oldalt van, igy ha szeretném sem tudnám mire cserélni, mert nincs mire.
Sajnálom, hogy ennyire tönkre vágták és megszüntették a Note szériát, aminek az utolsó darabja a Note 10, ami méltó arra, hogy Note-nak hivják.... -
F_Gergely
őstag
válasz Tommy-1998 #14225 üzenetére
Szerintem igen, illetve az, hogy folyamatosan töltésen van.
Nálam 3,5 évet bírt, egy ilyen kis vacaktól teljesen korrekt. De a beállításokban kikapcsolható, így csak "buta ceruza" viszont ugyan úgy használható csak a gesztus vezérlés nem működik én meg azt sose használtam, de így nem kellett új ceruzát vennem, és a telefon sem cseszeget állandóan, hogy megszakadt a kapcsolat -
F_Gergely
őstag
válasz Tommy-1998 #14222 üzenetére
Kezd az akku doglodni, nalam is igy kezdodott.
Kiirta, hogy lecsatlakozott, ranyomtam, hogy csazlakozas gond nelkul csatlakozott. Ezt jatszottuk par honapig aztan neztem menuben az ceruza allapotat, es ott lattam hogy ugral a toltottsegi szint 0 es 100 kozott. -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Tudtok valahol olcson S pent? Enyem ugy latszik eddig birta, de 10 ezerert kisse sokallom az ujat -
F_Gergely
őstag
válasz Shyciii #14093 üzenetére
Nekem ilyen van (nem pontosan ez a típus de hasonló) évek óta használom (kb 5 éve ha nem több), kettő is van hibátlanul tölt, és gyári tokkal használom.
Tud gyors töltést is, igaz ami nekem van az csak 15W de én megvagyok vele elégedve.
Ha fektetve van a telefon akkor is tölti.[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz banuszzs79 #14058 üzenetére
Nekem a telefon alján lévő mikrofon luk volt tele kosszal, takarítás után megoldódott a probléma.
-
F_Gergely
őstag
Hasznal valaki gyari led viewer tokot?
Miota feltelepult az UI4.1 azota ha kinyitom a tokot nulla fenyerorol kezd el "vilagosodni" a kijelzo ami 1-2 masodpercig eltart es addig semmit nem latok a kijelzobol.
Ha a bekapcsologombot hasznalom ott hibatlan. Masnal is tapasztalt ilyet? -
F_Gergely
őstag
XEH-re megerkezett az UI 4.1
-
F_Gergely
őstag
válasz banuszzs79 #13490 üzenetére
Ez szerintem szoftveres hiba, én használtam korábban a kihangosítót elég sűrűn eddig nem volt vele problémám. Aztán a fene tudja....
-
F_Gergely
őstag
válasz banuszzs79 #13487 üzenetére
Tavolrol nalam sem hasznalhato a kishangositas mert nem hallanak. 40-50 centi max, utana mar szolnak hogy nem hallanak rendesen.
-
F_Gergely
őstag
válasz Memmaao #13385 üzenetére
A bemutató videóban úgy mutatták be, hogy alu házra van rárakva egy üveglap, nekem ebből az jött le hogy az üveglap totál felesleges.
Ilyen ár mellett tok? Nem az ára miatt van rajta tok hanem mert azzal kényelmes a fogása, nekem a note10 oldala vágja a kezem a tokkal kényelmesebb a fogása. Mikor fém HTC-m volt eszembe nem jutott rá tokot tenni, azért vesz az ember fém telefont, hogy érezze a fémet. Vesz valaki 500-ért egy telót és akkor jön a jaj kell rá tok, fólia, meg minden szar nehogy baja legyen... Nekem a telefon egy használati tárgy, nem egy kristálypohár amit üvegvitrinben akarok tartani, nehogy baja legyen. -
F_Gergely
őstag
Nem értem ha az új S széria alumíniumból van minek kell a fémre egy üveglap? Hogy legyen ami eltörjön? Legyen fém hátlap azt szevasz totálisan felesleges rá az üveg.
Másik, hogy átkerült bal oldalra a ceruza, WHY?
Mióta NOTE van azóta mindig jobb oldalon volt a ceruza.
Nekem 512/12 GB a note+ de biztos, hogy nem cserélem kisebbre. Egyelőre kihagyom, leginkább a bal oldalt lévő ceruza miatt, de az 5 kameraluk is elég hányinger számomra. -
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #13055 üzenetére
Nyilván, bár szerintem erős túzás a legolcsóbb árat figyelembe venni. De ha neked nromális dolog 500-660 ezer forint egy telefonért szived joga.
Ez kb olyan, hogy a 2017-ben 45 ezerért vásárolt videókártyám most 170-200 ezer forint. Én értem, hogy ennyibe kerül de ez már akkor is szar kártya volt mikor vettem, nemhogy most.
Mindenki azt vesz annyiért amennyit szán rá, de én még emlékszem arra mikor a Samsung nem az Apple féle árazást csinálta és kb fele annyiba került mint az akkori csúcs alma telefon. Most meg szépen felzárkózott.... -
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #13053 üzenetére
Értem amit mondasz, de mégsem. Fél misiért már autót lehet venni, ez meg csak egy telefon amit csak te használsz egy használati tárgy ami elkopik, elhasználódik. Még a PS5 200 ezres árára is azt mondom rohadt sok, pedig az kevésbé használódik és időtállóbb.
Foldot is vették páran 1 millióért, azt sem értettem. Megtehetném, hogy megveszem, de egy telefon sem ér nekem ennyit, még ennyit sem. -
F_Gergely
őstag
válasz alasoh #13050 üzenetére
Egy autó ára, nevetséges. Nekem ennyit nem ér egy telefon sem ceruza ide vagy oda.
Fél milla egy használati tárgyért amit használsz 2-3 évig...
Még a 10+-t is fogcsikorgatva vettem mert gusztustalannak tartottam a 380 ezres árat. Nem vagyok hajlandó 400at fizetni egy nyomorult telefonért. -
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #12827 üzenetére
Most direkt felraktam töltőre és próbálgattam nekem akkor se jön elő ez a probléma.
Droid 12 jöhet 12 giga rammal csak elbírja a telefon -
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam nincsen ilyen gond, most direkt megnéztem.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Telefonhívásnál néha feljön egy ablak, hogy írjam be a telefonszámom. Két simmel használom így nem tudom melyikre kíváncsi illetve azt sem értem minek neki?
Találkozott már ilyennel valaki? -
F_Gergely
őstag
LED view tok nem ker jelszot? Marmint kinyitom es nem ker se ujjlenyomatot se semmit. Nem zavar csak furcsa.
-
F_Gergely
őstag
válasz Memmaao #12490 üzenetére
de én nem akarok tokot a note10-en is csak azért van mert amúgy szappan a telefon, meg ott a hátulján az a dudor. Azért vegyek tokot mert amúgy a telefon hátulján van egy rezsó amin főzni lehet de kamerának hívják? Nemár!
S10+-nak sokkal jobban megoldották a hátulját.
Ez lehet csak az én magán hisztim, de fél millás teló nézzen már ki valahogy bakker. -
F_Gergely
őstag
legyen vastagabb akár csak a kamera részen de bakker nézzen már ki valahogy! Ebben mi a dizájn? Fogják a tégla kameraszigetet és bal felső sarokba odatosszák. Semmi szimmetria, semmi dizájn.
Vagy legyen olyan megoldása mint a régi Nokiáknak (amit aztán több gyártó átvett, hogy volt egy elhúzható retesz ami védte a kamerát de adott egy megjelenést is neki pl Nokia 6680 vagy a G800 Samsung. -
F_Gergely
őstag
válasz Tommy-1998 #12474 üzenetére
az a kamerasziget egyre okádékabb, vicc, hogy egyik gyártó se kezd vele semmi ráb@ssza a hátlapra mint egy púpot "jóvanazigy" és ennyi. Nekem marhára nem jön be hogy ennyire kilóg a síkból...
-
F_Gergely
őstag
válasz Diokhan #12354 üzenetére
Note4-et közel 5 évig használtam, a vége felé az akksi kezdett döglődni (naponta 2x kellett tölteni) illetve telefonhívásnál elkezdtek panaszkodni a minőségre, de egyébként nem volt gondom vele, jó a memória már érezhetően kevés volt.
Ezért is vettem a Note10+-ból a 12 gigásat, mert ez egy darabig elég lesz illetve az 512 gb belső memória is jól jön. Nálam az akksin múlik meddig bírja majd, szerintem a többi alkatrésszel nem lesz gond.
Egyébként vevő lennék egy Fold szerű cuccra ha van benne ceruza, de nekem a samsung mechanikai megoldása nem jön be, a Motorola sokkal szebben kivitelezte. Ha ezt megoldják majd akkor mindenképp érdekelne egy ilyen cucc, de nem ilyen áron. Már a 380-at is sajnáltam a Note-ra mikor vettem előrendelésben, más ennyiért autót vesz ez meg csak egy ki...ott telefon. Nevetségesen túlárazva. -
F_Gergely
őstag
válasz korimv6 #12282 üzenetére
Nem vizallo, ahogy egyik telefon sem az. Bizonyos feltetelek teljesulese eseten meghatarozott ideig hasznalhato vizes kornyezetben. Ha vizallo lenne, akkor nem ugrana garanciavesztessel a beazas, es nem lenne feltetelhez kotve. De nincs ilyen, es egyik gyarto sem hasznalja azt a kifejezest, hogy vizallo - ha jol emlekszem a Sonyt ezert be is pereltek.
-
F_Gergely
őstag
válasz sanyijedi #12144 üzenetére
Én ezért vettem (olcsó volt és mindig tetszett de sose használtam még ilyet) mert autóba így nyugodtabban teszem csak meglepett hogy nem tartja semmi a kinyíló fedelet, és fejjel lefelé lenyílik. vagy ha zsebre teszem ott is olyan furcsa elővenni, hogy amúgy lenyílik. De akkor nem a tok hibás, ez ilyen, köszi mindenkinek!
-
F_Gergely
őstag
Tegnap megérkezett a LED View tokom.
Akinek ilyen van attól kérdezném, hogy a tok fedelét mennyire fogja a mágnes? Ha fejjel lefelé tartom a telefont lenyílik a fedél, ez normális? Érzésre olyan mintha nem lenne mágnes és semmit nem tartana, csak úgy van. Ez ilyen? -
F_Gergely
őstag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy 4G-ről átvált a telefon H+-ra mert mittomén gyenge a hálózat, viszont utána nem megy vissza 4G-re, hanem át kell az adat sim-et váltani a 2-esre majd vissza az elsőre és úgy jó. Repülőmód sem segít csak a kártyaváltás.
-
F_Gergely
őstag
válasz fzboxx #11887 üzenetére
De hasznalod a mobilnetet mindket kartyan?
Mert ha csak a masodikat hasznalom es az elsot lekapcsolom (ertsd offline az elso sim) akkor ok.
Nekem azert lenne jo ha mukodne egyenranguan mindket kartyan a mobilnet, mert alap esetben a sajat kartyam mobilnetjet hasznalom, de ceges VPN eseten a ceges adatforgalmat meritenem a ceges kartyarol ami a masodik sim. Tehat mindket kartyarol inditok es fogadok hivast es ugyan ugy hasznalom (hasznalnam) a mobilnetet. Az elso sim vodafone-os a masodik telenoros. -
F_Gergely
őstag
válasz gjoco1 #11879 üzenetére
Sajnos nincs ötletem, még csak DIGI kártyám sem.
Pedig ha a beállítások jók akkor rendben kéne legyen.
Biztos jó minden beállítás?
Beállítások/Mobilhálózatok és ott a hálózati mód? Vagy próbáld ki, hogy kikapcsolod a VoLTE hivás beállítást, hátha úgy jó. Illetve ezeket csak akkor jelzi ki, ha van bekapcsolva adatforgalom amugy csak a 4 csikot látod és ennyi. -
F_Gergely
őstag
válasz gjoco1 #11875 üzenetére
Én a wifin vagyok kiakadva. Ugyan a hely ugyan az a router másfél évig semmi baja nem volt, most meg hol látja hol nem, ha látja is hol használható hol nem. És semmi nem lett állítva, változtatva, áthelyezve. Idáig hibátlanul ment, most meg hol látja, hol nem. Számomra érthetetlen.
-
F_Gergely
őstag
válasz gjoco1 #11873 üzenetére
Most annyival lettem okosabb, hogy ha a simkártyakezelőben kikapcsolom az első sim-et akkor a második sim-en egyből 125 mbps a mobilnet, ha visszakapcsolom az első sim-et, akkor az elsőn van 100+ mbps net, a második kártyán meg 0,5 vagy annyi se.
Engem ez érdekelne, hogy ezen fejlesztettek-e valamit, mert ez mondjuk nekem elég indok arra, hogy telefont váltsak. -
F_Gergely
őstag
Mind a két sim LTE-re van állítva, és jelzi is a telefon, de a net a második sim esetén nagyon lassú, sokszor még nem is mérhető olyan lassú. Annó volt erről téma és akkor mintha azt mondták volna, hogy csak az első sim-el használható rendesen a net a második sim nem mert ott gagyi a modem vagy nem tudom.
-
F_Gergely
őstag
válasz Joachim21 #11868 üzenetére
Egyszerre nem tudod használni vagy egyik sim vagy másik. Viszont az első simet ha kiválasztom, ott hibátlan a net sebessége, ha a második kártyát választom ki akkor kb 0,5 mb a sebesség és használhatatlan. Tehát a két sim adathasználata nem egyenértékű, és ez érdekelne, hogy fejlesztettek-e már annyit, hogy van olyan dualsimes telefon ami mindkét kártya esetén tudja a teljes sávszélességet. Mert igy csak az első simmel tudok mobilnetezni, a másodikra hiába állítom át használhatatlan.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Van már olyan telefon, ami dual sim, és mind a két sim-nél egyenértékű a mobilnet?
Note-el az a bajom, hogy az első sim full sávszélességet használ míg a második sim kb használatlanat mobilnetre olyan lassú. Ez megoldódott azóta és fejlesztettek vagy jelenleg még ugyan ezen a szinten rekedt mindegyik készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest