-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
+1
A note10+ lekeritett szelekkel rendelkezik oldalt, meg nincs egy komplett rezso szett a hatuljan, tok nelkul is abszolute vallalhato, es kenyelmes a kezbentartasa.
Ehhez kepest az S24U ahogy irtad is nehez, muszaj ra tok mert anelkul okadek ahogy kinez, billeg az asztalon, plusz formailag mint egy darab tegla.Mikor meghozta a futar es kezbe vettem total csalodas volt a 10+ utan, de kenytelen vagyok megszokni mert kellett mar egy uj telo viszont a Samu nekem bevalt es nem is akartam mas gyarto twrmeket valasztani.
De sokkal jobban orulnek ha a kamerak sikban lennenek a hatlappal, legyen bakker vastagabb, legalabb ferne bele nagyobb akku, sokkal kulturaltabban nezne ki mint ezekkel a kiallo kamerakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest