-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
válasz gjoco1 #14793 üzenetére
Köszi szépen. Igazából be is laktam úgy 90%ban. Nekem eddig nincs olyan app amivel gond lenne így a 14es főverzióval. Amúgy a csere ott dőlt el mikor tegbap elött csak úgy random(nem ejtettem le a telót) csak úgy lejött a hátlap. Tudom visszalehet ragasztatni de úgy voltam vele ez egy jel hogy megérett a csere
-
Rottweiler89
senior tag
válasz gjoco1 #14751 üzenetére
Ugyanaz, azaz a gyári hátlap menne vissza, mert annak semmi baja, plusz újkora óta ClearPlex van rajta.
Akkuból csak Samsung, ez nálam sem kérdés.
Ez a ragacs is van náluk. Akkor legyen ez a T7000-es? Persze letakarított előző gyári ragacs után a keretről és a hátlapról.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Rottweiler89
senior tag
válasz gjoco1 #14749 üzenetére
Jelen pillanatban melegítenem sem kell, mert alányúlok a körmömmel, és lent is van a hátlap...
De a későbbiekben, ha megint műteni kellene érdekelt, hogy mennyire nehéz ezzel a ragaccsal ismét leszedni.Még gyári, épp ezért gondoltam eszközölni egy akksicserét is, ha már lejár a hátlapja. Így kibír még pár évet, amíg nem cserélem.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
-
Krisztiánx86
újonc
válasz gjoco1 #14691 üzenetére
Régen én is romolgattam még a note 2 korszakában, de azóta eltelt pár év és már nem igazán van rá időm Úgy folytam bele ismét, hogy teljesen levált már a note 10 hátlapja és úgy voltam vele akkor már rendelek egy akkut és kicserélem. Ezután az üzemidőn még javítani szerettem volna, így a root mellett döntöttem, kb 2 nap utánaolvasás után nekiálltam, bootloader unlock, teljes törlés aztán magisk-al patchelt stock rom flashelés odinnal. Custom romot már nem mertem rátenni, pedig abból már van stabil 13 LineageOS, sőt 14-et is láttam, de az szerintem nem stabil. Így maradtam a gyári 12-nél SamFw-ről leszedve, annál újabbat nem találtam. Annyi van, hogy meki, otp és telekom app nem működik. Persze erre is lenne megoldás, de ennél jobban nem szeretném szétflashelni az agyát
Így is volt kis para, régebben a note 2-t sikerült hazavágnom úgy az őrült romolós korszakban, hogy az IMEI-t elvesztette és kb csak a wifi működött rajta Rossz emlékek De tanultam belőle és már jobban utánanézek a dolgoknak
Azt kihagytam, hogy pl Simple Pay-el simán tudok fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14532 üzenetére
Nekem valahogy az Android nagyobb szabadságot és jobb személyreszabhatóságot nyújt ami az IOS használatakor hiányzott.
Ami hiányzik az Almából az a face id valamint a Siri. Ez a kettő amit egyéni véleményem szerint nagyon jól eltaláltak.
Minden másban nekem jobban fekszik a droid és a SamsungNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14530 üzenetére
Én is éreztem és reméltem is ,hogy ez a probléma software eredetű lesz, bár azt én sem értem hogy ez hogyan lehet, hogy egyes példányok évekig képesek hiba nélkül futni addig mások betegeskednek, de hát nincs két egyforma darab. Sajnos ez a laggolás update után viszont nem egyedi , kis utánanézés, olvsás után kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos sehol nem találtam egyértelmű és egyszerű megoldást!
Most legalább is itt szegeden a hivatlos márkaszerdzsóban 10k+áfát mondtak rá, adatmentés nélkül nyilván
De úgy vagyok ezzel hogy ez még egy tartható összeg és ennyit még bőven megér Nekem!Örülök hogy más sem merne nekiállni itthon software-zni, nekem a windows újrahúzás és egy setup összarakásában kimerül a technikai tudásom
A csere telefonnal nincs gond max addig átállok a sötét oldalra és visszaköltözök az Almába
[ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14519 üzenetére
Szia!
Beszéltem szervízzekkel, és igazából egyöntetűen a software hibát mondták mint okot. A szerivelés tekintetében már megoszlott a véleményük, az egyik helyen azt mondták hogy ujrahúzzák rajta az androidot máshol meg azt mondták hogy igazából majdnem hogy az maximum amit már eddig is megcsináltam a segítségetekkel. Mondták hogy várjak a következő biztonsági frissítésre Bug fix-re , illetve azt hogy a telefon a korából adódóan már nem annyira napra kész így várható a lassulás. Hát meglátom mit produkál majd és annak függvényében döntök majd!
Köszönöm a segítséget mégegyszer!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14517 üzenetére
Az ígéretemhez híven jelentkezem!
Megtörtén a Factory reset , leformáztam a memória kártyát, de sajnos még még mindég laggol Maga a telefon gyorsabb lett de sajnos nem küszöbölte ki azokat a hibákat amiket szerettem volna. Ugyan úgy gondolkodik ha meg akarom nyitni az SMS-eket a widgetek-et még nem volt időm kipróbálni így sajnos marad a service
Mégegyszer köszönöm a segítségetek!
ui.: be fogok számolni mire jutottak a szervízbenNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14513 üzenetére
Igen! Meg amikor megvettem akkor még ment kábel nélkül is De nem lesz baja ettől ugye ? Bocs ha amatőr kérdés
Köszönöm! Én is a S.S.-re gondoltam
Remélem ezek után megoldódik a gondNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14510 üzenetére
Az én hibámból történt a nyolc bekapcsolás mert kihagytam a csatlakoztatást, és ahelyett hogy bejött volna a recorvery menü a kezdpképernyő jött be. Én még abban a tudatban voltam hogy ehhez elég a volume up és a bekapcs gombot egyszerre nyomni.
Hát akkor sanos nem marad más mint megpróbálni a factory reset-et
Abban kérhetek még tanácsot hogy adatmentésre milyen programot ajánlotok? Nem csak a méfiafájlok mentésére gondolok , hanem névjegyzékek, note jegyzetek ....stb
Ha mégis szervíz lesz akkor nyilván az összeg fogja meghatározni mi lesz a sorsa bár remékem erre nem kerül sor mert ahogy mondtad jó kis teló még , és én is szeretem !
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14503 üzenetére
Annyi változás történt, hogy sikerült elérnem a recorvery menüt a 8. bekapcsolás, kikapcsolás után de sajnos nem, hozott eredményt
Lehet ebből szervíz lesz
attól nem lesz baja a készüléknek gondolom hogy ennyiszer ki és bekapcsoltam?
CP111 köszönöm neked is a segítséget!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
válasz gjoco1 #14500 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet! És ha estleg nem segít akkor mi lehet még a probléma ? Elképzelhető hogy hardwre probléma?
Illetve ez a művelet ha jól láttam nem jár adatvesztéssel ugye? Tehát tárhelyet nem nulláz?
-
Diokhan
addikt
-
twinfather81
tag
válasz gjoco1 #14367 üzenetére
Estére (5-6) leveszem, csak napközben van fullon. Ha lenne olyan akksi mint anno az S2-S3-nál volt, ami cserélhető volt, és kurva nagy tégla lett tőle, na azok voltak a szép idők. megrendeltem kínából 2eze occá-ért, és 3 napig ment a teló full nyomkodással.
DEHÁT MÁR A RENDELÉS SEM OLYAN MINT ANNO...[ Szerkesztve ]
4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3. -573PH3N H4WK1NG
-
atos30
aktív tag
válasz gjoco1 #14324 üzenetére
Jó is az a Nova! Kb 8 éve Novázok már.
Egyszerű statikus WQHD háttérképpel. Goodlock-al kicsit csinosítottam.Van, hogy nálam is elmegy 2 napot, van hogy estefelé rá kell tölteni, ha sokat fotóztam/navigáltam.
Egy kis rejtett menü, ha valaki még nem ismerné:
-Gallery app-ban jobb alsó sarokban menü, majd beállítások, majd A Galéria névjegye és itt a "Galéria" alatt a verziószámra 11-szer rá kell kattintani. Lesz egy Gallery Labs nevezetű menü a beállításokban
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
válasz gjoco1 #14283 üzenetére
Ha a Nova támogatja az ikon pakkot, akkor lehet egyesével kiválogatni az ikonokat. :
- hosszan nyomod az ikont amit meg akarsz változtatni. Feljön a Nova kis ablaka, tt "szerkesztés". Átvált Parancsikon szerkesztésre, itt ráböksz a parancsikon képére. Ha támogatja a Nova az ikon pakkot, akkor itt a listában látnod kellene azt és innen manuálisan arra cseréled amire csak akarod az ikont.Nem mindegyik ikon pakkban van teljes parancsikon készlet. Az rengeteg lenne!
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
csubííí
senior tag
válasz gjoco1 #14251 üzenetére
A panelon az (X) kapcsoló sem fontos helyette lehet mást is rakni (ha csak nem szándékosan lett odarakva) , hisz a panelon kívüli érintésre eltűnik az egész.
Én már megszoktam.Probert75
Szívesen, az jó, hogy neked is tudtam segíteni.
Ha úgy állítod be, akkor mindkét oldalról irányítható ugyanaz, vagy akár más is.[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz gjoco1 #14246 üzenetére
One Hand Operation+ -valamelyik fogopont kiválaszt- valamelyik húzás művelet- görgetés gyorsezközökig- jobboldalán fogaskerék. Ha tele csak akkor tudsz hozzáadni ha törölsz közülük, 12 lehet max. Jobb oldalon lévő kis nyíllal (fogvatart) lehet a sorrendet módosítani.
Sok-sok gesztusvezérlés közül lehet választani, ha sok fogopont van csinálva, ember legyen a talpán aki megjegyzi.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz gjoco1 #14124 üzenetére
Azok note 4-hez valóak, az utolsó meg 17 rongy
3 éves telefonhoz egy ceruzáért ennyit nem adunk ki.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
$atirka
őstag
válasz gjoco1 #14079 üzenetére
Ez igaz, de ha előtte nem lép ki a saját fiókjából, akkor az új tulajdonos nem tud belépni egy új fiókkal.
Beállítások, Fiókok és bizt mentés, Fiókok kezelés alatt. Legfontosabb minden google fiók, de én ki szoktam lépni az összes többiből (bankok, messenger, stb...)
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
őstag
válasz gjoco1 #14013 üzenetére
Igen, sokan nem használják azt a kék papír csíkot, amit adnak a fóliához. Azzal kell kihúzogatni az alatta maradt szemcséket.
Amúgy meglepő amit írsz, hogy év végén már teszed is az újat. Nagyon kevés...
Régen uv-s fóliákat használtam, de amióta van ez a ShieldUp, azóta csak az. Mondom, olyan és úgy viselkedik, mint a gyári fólia. 1 év után sem jön fel, max körbe a széle már olyan....kopottas."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #13988 üzenetére
Páromnak LG Velvetről mire haza értünk levált az MM-os fólia, pedig rohadt drágán tették fel. Én a Note-ra fel sem tettem már.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
$atirka
őstag
válasz gjoco1 #13986 üzenetére
Próbáljátok meg a ShieldUp-ot, nagyon sokáig bírja és az újabb kiadás már nem fátyolos, szinte olyan mint a gyári. Részemről ez nem reklám, semmi közöm hozzájuk! A 200 nikronos a csúcs, elvileg öngyógyuló és jól véd. De fontos hogy az újabb legyen, a zalaegerszegi Firstphone üzletben rakattam fel, ott már 3-4 hónapja az van. Gondolom máshol is az van már. Viszont rohadt drága, én még 8ért tetettem fel, most már azt hiszem 9-9,5 ft, a hátuljára meg 2500 volt, a vékonyabb 120 mikronosból.
A médiában kb ugyanez a technológia, csak annak tapadós a felülete és még drágább."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
bcl
senior tag
válasz gjoco1 #13981 üzenetére
Szerintem ez lehetett:
https://mobilarena.hu/hir/meglepetes_frissitest_kapott_a_galaxy_s7_es_s8.html
Watch 3-ra is kijött egy GPS frissítés, meg Note 8-ra is. -
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13971 üzenetére
Köszi, ezt gyorsan dobtam össze
No igen, az a másik ha a unicode-ot nem támogatja az adott font. Azt már meg se néztem. Így is pöcsörészés volt, hogy pl az órára találjak olyat ami nem olyan hasas font, és akkor azt még összenyomva már egész korrektül néz ki.
Szép hosszú if függvény lesz, mire az összes kondíciót majd berakom holnap. Főleg akkor lesz facca, ha nem fog tetszeni magyarul, ezért törlöm az egészet, és vissza angolra
Már ott gondban vagyok, hogy most ugye
today's
Monday,Ez magyarul hogy a szavak sorrendje megmaradjon, úgy lenne:
Ma van
Hétfő,De ez olyan bután néz ki...
-
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13969 üzenetére
Rittig, hogy a munka feltartott, de most volt 1 órám, így elkezdtem nézni az ingyenes meg utána már a fizetős kiegészítőket ötletgyűjtésnek, aztán egy teljesen üres lappal elkezdtem, és gyorsan összeraktam ezt: [link]
Először magyar nyelven akartam, de valahogy sehogy sem akart jól kinézni, meg az időjáráshoz kapcsolódó adatok nem jelennek meg magyarul. Aztán ahogy megoldottam, hogy időponttól függően kíván jó reggelt, jó napot, jó estét, vagy jó éjt, így rájöttem, hogy végülis ugyanazzal a módszerrel megoldható a időjárási kondíciók lefordítása is, így majd holnap megcsinálom, de gyanítom angolul ez a szöveg szebben néz ki, mint magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13917 üzenetére
Azt hittem, hogy lockscreen, mert akkor érdekelt volna, hogyan csináltad (rootolás nélkül).
Érdekes, hogy nem mindenkinél van ez a torpanás. Viszont akinél van, annál a havi frissítések után is megmaradnak. "Rém" idegesítő, hogy a gyári launchert vagyok kénytelen használni. -
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13912 üzenetére
Jah nem azért kérdeztem, hanem azért, mert látom te custom launchert használsz. Én is szerettem volna, de én sima Note 10-esen, és azt tapasztalom, hogy bármiylet is használok, az a fura jelenség van, hogy ha kilépek egy programból gesture navigációval, tehát felfelé swipe home képernyő, akkor nem tudok azonnal rátapizni egy másik programra, mert nem fogadja el, csak 1-2mp múlva. Tehát benne vagyok egy programban, hmajd felfelé swipe a homescreenre, rögtön tapizok egy másik ikonra, és nem történik semmi. Ha a felfelé swipe után várok egy 1mp-et, akkor utána már bármit el tudok indítani. És ez bármilyen custom launcherrel előjön. A Samsung saját megoldásánál nincs ez a gond.
-
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13883 üzenetére
tudjuk mind , hogy az új akksik már korán sek tudnak annyit .
Igen? Ezt honnan "tudjuk". Oneplus 7T Pro-m most jött vissza a lengyel szervízközpontból akksicsere után, és újra 5 és fél óra kijelzőidőket produkál erős használat mellett. Ilyen utoljára újkorában volt. Szal én nem látom, hogy rosszabb lenne az új akksi, mint ami eredetileg volt benne.
-
-
Diokhan
addikt
válasz gjoco1 #13872 üzenetére
Ha eddig nem merült gyorsan és most ennyire drasztikus a változás, akkor szerintem az akkut kizárhatjuk. Érdemes lenne jobban bele menni az agyába, ott lesz a gubanc szinte biztos.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
M_AND_Ms
veterán
válasz gjoco1 #13870 üzenetére
Vagy egy újraindítás ... nálam többször segített, amikor valamelyik alkalmazás bepörgött. GSam Battery -vel hamar lefülelhető és akkor akár az is segít ha azt az egyet kilövöd
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13831 üzenetére
gjoco1
Ehh, ez így nem néz ki valami jól. Nagyon látszanak a hibák Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.
Pioneer
Erről SPIGEN NEO FLEX HD fóliáról olvastam tegnap. Kerestem olyan fóliákat, amik nem befolyásolják az ujjlenyomatolvasót, jó minőségűek és az ütéseket is bírják, és ezt a Spigen-t elsőnek hozta fel mindenki. Emag-on még árulják, úgyhogy gondolkozom, hogy veszek egyet tartalékba.
[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
válasz gjoco1 #13833 üzenetére
Ja értem. De ha még is leteszteled írd meg.
Alin olvasgattam a kommenteket erről termékről, volt aki azt írta, hogy puha fólia, más meg hogy kemény fóliát küldött neki az eladó...
Akkor most mi az igazság?Olyon mint a Spigen Neo Flex HD kijelzővédő puha fóliája, csak olcsósított kínai verzió?
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Shyciii
veterán
válasz gjoco1 #13819 üzenetére
Nekem 8e volt, de a srác aki felrakta is béna volt, mert először rosszat rakott fel, másodjára meg az elején picit lelógott, így 1-2 nap alatt begyűjtötte a koszt, és nyomta felfele a fóliát. Amúgy meg olyan mintha egy puha zselét nyomkodtam volna, úgyhogy 1-2 nap alatt már tiszta mélyedések voltak benne, mintha körömmel nyomtam volna. Természetesen az önjavítóképesség nem működött...
Neked azért volt éle az íveknél az üvegfóliánál, mert az csak 2.5D-s volt. Az 5D-sseknél ez le van erősen kerekítve, így nincs ez az érzet. Már ha a specifikáció nem hazudik...Amit rendeltél az pont az a hidrogél, amit nem tudok, hogy milyen lehet. Majd most te leteszteled
Nekem muszáj valami rendes törésvédelem, mert tok nélkül használom a telóimat. Csúszás ellen a hátlapra Dbrand vagy Slickwraps matricát szoktam rakni. Úton van a Note 10-re is, csak még nem érkezett meg, úgyhogy nagyon figyelek mikor a kezemben van és éppen úton vagyok valahol, vagy állva vagyok. -
-
Pioneer
őstag
válasz gjoco1 #13738 üzenetére
Nekem a két darabos Spigen Neo Flex HD 1 évet bír ki. Sajnos ha zsebben hordom a telót, akkor idővel ez a fajta puha fólia megnyúlik és nemáll vissza az eredeti méretére...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
M_AND_Ms
veterán
válasz gjoco1 #13596 üzenetére
Én csak azt a billentyűzetet tudom elfogadni, ahol ki lehet rakni az ékezetes betűket is - a mai képernyőkön erre bőven van hely. Emiatt a régi gyári Sony bill-t használom, még mindig. Csak a kurzormozgatók hiányoznak belőle
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
sompetike
aktív tag
-
sompetike
aktív tag
válasz gjoco1 #13505 üzenetére
Szia. Nekem át tudod küldeni apkt. Köszi (sompetike@gmail.com)
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest