Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
GAMEPOD
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam mint irtam is..de engem meggyözött a barátom és ahogy ő használja..biztos lesznek dolgok amik hiányoznak majd de nem használtam már az s pent sem sokat.legjobb készülékeim között van a note 10+ ..de valamerre lépni szerettem volna..note 20 ultra nem fogott meg..és nem is tudom lesz e folytatás note vonalon..ezt most kis fájdalom árán tudtam meglépni ami nekem még belefér telefonváltáskor..ez van..ha meg gyürödik a folia akkor cseréltetem vagy cserélem..Note on is sajna kellet kijelző cseréltetnem..de ha igy állnék hozzá akkor strapatelefont vettem volna..gyönyörü telefon szerintem mint a Note széria is..én sokat telefonálok amihez nem kell mindig kinyítnom..este pedig parádé..engem ez győzött meg..amsiban pedig idáig jobban birja nálam mint a note 10 +..
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam ..mint irtam..baráti körömben van egy és sokat vokt a kezemben..nekem nagyon meggyöző volt látni több honapon keresztül ,hogy nem kényes annyira mint gondolná az ember..és sok jó dolog van benne..amit én preferálok..az spent nagyon ritkán használtam már..és ha nem lesz tényleg Note vonalon folytatás akkor inkább ez mint az S széria..
Ha meg foliára lesz szükségem akkor bemegyek a smasungba vagy rendelek hozzá..de köszönöm a jó kívánságokat..🤐 -
bigkokas
tag
Én elköszönök..kiprobálom a fold vonalat..legjobb telefonom volt az elmult 10 éven a 10 +.már az első fold is nagyon tetszett..a 2 meg pláne..most vált elérhető számomra..első nap után azt mondom szuper lett a fold 2..
-
bigkokas
tag
Köszönöm a segitséget..
-
bigkokas
tag
Egy kis segítséget kérnék..mostanában elkezdte csinálni azt a note 10+ ,hogy beszélgetéskor fülhöz emelve ügye elsötétül a kijelző..de a problémam akkor van amikor hívás végén le szeretném tenni de nem sötét marad a kijelző..se dupla koppal sehogy nem éled fel.csak oldalsó gomb..én állitittam el valamit?? Már mindent átnéztem...
-
bigkokas
tag
Szép napot..pár napja váltanom kellet note 9 rol, mert kiesett a kezemböl gyári led tokkal és esés közben nem csukodott be..😡
Pedig már egy ideje nézegettem a note 20 ultrát..
Igy most szerencsére note 10 + tulaj vagyok..😀
A kérdésem a következő :
Létezik valami jó védelem a kijelzöre? Note 9 gyári folia volt de az sem védte meg..a tokot már megrendeltem gyári led view..
A másik hátha valaki már probálta..
Olvasgattam a neten a kijelző javitást note 9 hez és ott feldobta a smart clinic hoblapját..érdemel lehet probálkozni ezzel a folyadékos kijelző javitással 15.000 ért ???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest