Új hozzászólás Aktív témák
-
lansone79
csendes tag
válasz Szbtms #13885 üzenetére
Bakker tényleg... Éreztem, hogy valami furcsa, de nem jöttem rá hogy mi az oka. Pedig alapvetően belső kamerával megyek amikor csak tehetem. Abban pedig abszolút egyetértek, hogy élmény vezetni ezeket az Endurance autókat. Durva tapadás a hatalmas leszorító erő miatt, óriási kanyarvételi sebesség...
Micsoda élmény lehet egy ilyet a valóságban is kipróbálni Mondjuk valószínűleg el sem tudnék indulni vele... -
Aladdin
aktív tag
válasz Szbtms #13796 üzenetére
De ami a legbosszantóbb, és kurvára ne értek, az:
1: versenyzek a saját ghostommal, előtte vagyok végig, mutatja is a negatív időt, és a célban mégis mögötte érkezem be
2: versenyzek az első helyezettel, és már a rajtvonal után pár méterrel vezet 2-3 századdal, sőt, a második helyezettnél rögtön ott a 7-8 század.
Nem és nem tudok ennél a 94 ezrednél jobb időt futni. -
ataaa
csendes tag
válasz Szbtms #13533 üzenetére
Nagyon durva. Büntetik azokat akik játszanak...
Én sajnos egyből ráugrottam a dologra. Most felhúzhatnám fullra, még így is egy halom aranyér, mert tuti exkluzív lesz a követkető update-ben. De így ami aranyat összegyűjtöttem az elmúlt időkben, azt most két kézzel veszik vissza.Ha lejár az idő, a sorozatot befejezheted, csak a jutalom autót nem kapod meg. Ha ez már megvan, akkor nincs is jelentősége.
-
Szbtms
csendes tag
válasz Szbtms #13265 üzenetére
Nem bírtam estig várni, nagyon kíváncsi voltam
Az első 3 feladat könnyű, de az első kettőnél hibáztam, így csak másodikra lettek meg. Rövid versenyek, kb 5-7 perc volt a 3 feladat. A 6.4 egy kicsit trükkösebb, de ha jól veszed a kanyarokat (csúszás és koccanás nélkül), akkor közel sem olyan nehéz, mint az 5.4 volt tegnap. Aztán lehet, hogy csak a több sikertelen próbálkozás (kb. 7) miatt lassult az ellenfél.Így este jöhet az unalmas LTS az új Porsche-val
-
nagyúr
válasz Szbtms #13261 üzenetére
Oh, bocsánat... 5.4 elírtam. Köszi a pontosítást.
de végül sikerült.
, aztmeg' hogy?
Én próbálkoztam sokmindennel. Kilökni rögtön az előttem állót, stb., de sikertelenül.
Ma reggel meg ránéztem, és "skip for free".Szóval ez az 5. nap érdekes volt az 5.1 és 5.4 is ingyé' átugorható volt.
Hát van bug rendesen az új verziókkal....[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tailor
őstag
-
WilliamG
újonc
válasz Szbtms #13111 üzenetére
A kérdésem igazából mindenkinek szólt és köszi, hogy leírtátok az időket. Nehéz lenne ez alapján megállapítani, hogy ki a leggyorsabb, nekem is inkább a Senna és a Mount Panorama feküdt jobban, mint a szűk formula-e pálya.
Az aranygyűjtési kérdésre reagálva én odáig jutottam, hogy teljesen kifogytam belőle, már a mostani Lotust sem tudtam befejezni.
Kb. 2 hónapig csináltam az időutazásos módszert, de se időm, se kedvem nem volt rá, inkább töltöm az erre szánt időmet versenyzéssel és TT-kkel. De minden elismerésem Balintkanak, hogy ennyire kitartó!
Csak meglesz az a 100%, én már elengedtem...És még egy kérdésem lenne:
A játékban barátokat csak Facebook profillal lehet hozzáadni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szbtms #13130 üzenetére
Igen.
Ha pedig elérkezett a fordulópont, hogy tegnapra már nem tudsz menni, akkor a trökk az, hogy holnapra mész át, de ott nem "mozizod" le az 5 aranyat, hanem visszajössz mára, itt megnézed az ötöt, majd visszamész holnapra, ott újra megjelenik, s visszajössz a mába.
És így azért lehet haladni....(Azért van bennem egy kis para, hogy ne zárjanak ki.)
Én 2018-ban kaptam itt a fülest, azóta pöttyintgetek a bubósisakra, és eddig nem zártak ki. Persze vásárolok is (na nem valódi pénzért), szóval költöm is az aranyat, így lehet, hogy balansz van az "EA számlámon" - de ez csak feltételezés.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szbtms #13128 üzenetére
Nem a magyar időzónán kellett volna megnézni a lekrámokat, hanem a tegnapin.
Most sincs veszve semmi, lépj vissza a tegnapi időzónára, nézz meg egy r$ reklámot, majd utána lép viszza honi dőre, vissza a játékban, és megjelenik az' free arany.
Na és ekkor lépj vissza tegnapra, és lehet aranyreklámot nézni. Ha "letelt", vissza helyi időre, akkor megint kell, hogy a free gód megjelenjen. Nosza vissza tegnapra, és megint 5-öt lehet nézni... majd visza helyire, megint tegnapra, megint 5 lekrám, és így tovább(direkt lekrám-ot írtam )
-
balintka
addikt
válasz Szbtms #13123 üzenetére
Teljesen elismert módszer az EA által tudtommal, nincs itt semmilyen trükközes. Sőt mivel költöttem is a játékra, elite statuszom van.
Sok sorozat nekem is 90% körül van, elite kB. 89, legend olyan 93%, a motorsportbsan van több elmaradásom és MS alapú autók hiányoznak.
A mostani haladási ütemben elég hamar a végére érek, maximum 2 hónapot saccolok rá.
-
nagyúr
válasz Szbtms #13123 üzenetére
"Nálunk fransziáknál' ez nem csalás..."
(Alfa és Omega c. rajzfilmből van az idézet)#13122szaszyka
Hú, azok a visszafelé menős event-ek... néha nagyon kemény volt.
És hát sajna nagyon sokat javultak a játékkal kapcsolatos trükközéses megoldások befoltozásai.
Szinte tényleg már csak a reklámozásos cucc van.[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz Szbtms #13119 üzenetére
Az ismert módszerrel csinálom. Ha jók a reklámok, óránként bejon 100 arany.
Neked sem kell túl sok, ha a végén vagy. Nekem még 4 exkluzivos autót kell fulloznom de van még más sorozatokban is elmaradás. F1 2019-bol az utolsó autót csinálom, 2020.asbol még 2 csapat van vissza.
-
nagyúr
válasz Szbtms #13111 üzenetére
Eszméletlenül toljátok ezt a WTTT-t.
Én mindig örülök a C-nek, annál többre nagy ritkán van esélyem.Pont ezért is lepődtem, meg hogy a "proszívóTT-n" először a Jaguar-ral befutottam B-be, majd váltottam Mercire, és ott még az alappal is jobbat mentem, mint a Jaguar-ral + level2 driver-rel.
-
szaszyka
senior tag
válasz Szbtms #13090 üzenetére
533353-al 96.2
Az tetszik benne, hogy a tajkánnal, és az Audi al ellentétben, ha megcsúszik nem pörögnek fel a motorok a végtelenbe, és változik kaviccsá, hanem kontrolláltan csúszik tovább. Ez azért kicsit meglepő volt az előző villany-vackok után.Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz Szbtms #12743 üzenetére
Köszönöm a tippet, bejött, sikerült megcsinálnom a Nascar-t. Eddig mindig azon a pályán próbáltam a butítást, ahol nyerni kellene, eszembe sem jutott, hogy így is lehet. Így azért egyszerűbb.
Közben megszereztem a Bentley-t is, az utolsó nap gyűlt össze annyi MS, hogy 80,2 legyen a tuning. Bár a GT3 már 100%-os, de mivel láttam, hogy exkluzív szériás lesz, gondoltam, jól jöhet.Sajnos nekem a reklámok közt van 20 másodperc szünet (frissítés után), mire rá tudok nyomni a következőre, de legalább csak 5 másodpercesek a reklámok. Az első 15 arany 50 perc alatt lett meg, az utolsó 5 pedig 1 óra 10 perc alatt, így 2 óra volt a 20 arany.
Jut eszembe: a Road Collection-Legend-ben van egy Ferrari event, Ferrari 412 T2 nyerhető a végén. A 8/3 pályán sehogy nem tudom a 19. helyet tartani, erre nincs valami trükk? Vagy csak a skip? A Road-os eventekből csak ezt nem tudtam eddig megcsinálni.
-
balintka
addikt
válasz Szbtms #12743 üzenetére
Farmolassal gyűjtöm, reklám nézéssel. 4-5 óra kb. naponta.
A Nascar nekem is butítás után sikerült, de retry-jal, így is necces volt, 2 tized másodperccel nyertem. Ez volt a legnehezebb futamom a játékban.
Én most a 2020-as F1-el farolok a pilóta xp növelése miatt. Előtte a 9 körös monzat nyomtam én is.
-
balintka
addikt
válasz Szbtms #12730 üzenetére
Nekem 6615-tel sikerült, a csapatfőnök L9, a pilóta L3. A Hendrick Corvette-et választottam a legnagyobb végsebesség miatt.
Mivel az elején adott 3 óra instant javítást, fejlesztést, kb. rögtön ezt a szintet rá is nyomtam, így a legtöbb feladat könnyű volt. A draftolós/ 3 mp szélárnyékos feladatok mentek kicsit nehezebben.
Azt még én se tudom így meddig jutok el a bajnokságban, de lesz tér úgyis tuningolni a gépet, a pilótát és a főnököt is.
-
nagyúr
válasz Szbtms #12664 üzenetére
Ha megnézem a hátralévő fejlesztéseket, akkor az első háromból kéne még 1 sort csinálnom, ami pont 1 PR és akkor már megvan a 123-as PR, ami kell a belga verseny utolsó két feladatához. Így 2 348 500 M$-sel szerintem meg lehet csinálni.
Áhá! Szóval akkor drivel level upgrade és team principal fejlesztés nélkül csinálod... ja így csak m$.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Szbtms #12653 üzenetére
Ez jó kis táblázat
Én megvettem aranyért az rb16-ot.
A fejlesztéshez meg majd farmolgatok szépen lassan. Há' evvan'.Igazából nem is tudom, hogy majd a szériára mennyire kell felfeljleszteni , hogy végig lehessen vinni (nem a fullos, csak az alapszériát - 5 pálya, mindegyikhez tartozik 3 tényleges verseny, meg egy time trial).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szbtms #12650 üzenetére
Ne ezt már nem tudom követni...
Ja, és ha már megvan egy f1-2020 utó, akkor az invitation series-re rábökve azt írja, hogy a driver level kell, hogy maxon legyen. Itt már szó sem esik , hogy a team pricipalnak maxon kéne lenni.
Na akkor mivan'...
-
nagyúr
válasz Szbtms #12648 üzenetére
Lehet, hogy fullozni nem kell az autót a SE alatt ahhoz, hogy később fullozni tudd a csapatfőnököt.
Biztos? Mert azt olvastam, hogy az SE alatt megszerzett principal xp/"fejlesztés" marad meg, amit viszont se alatti tuningal lehet megszerezni.
Rosszul értelmeztem?
F-e alatt nem emlékszem, hogy lenne lehetőség principal-t fejleszteni SE-n kívül.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Szbtms #12646 üzenetére
Ó, hát ott is a válasz: max driver level, max principal...
Csak óvasnom' kellett vóna'...
Tehát akkor mivel a special event alatt lehet csak maxra húzni a "principalt" - nevezzük csapatfőnöknek, vagy főninek, vagy versenymérnöknek... - , ezért a special event-et nem célszerű úgy befejezni, hogy nem fullozza ki az ember.
Ha viszont nem fullozza, akkor... akkor csak a következő special event alatt lehet ezt megtenni.
Jól kitalálták, hogy minél többet költs... hát ilyen ez a sakk.
Először a special event altt költs minél több m$-t, hogy legyen team principal kimaxolva. Majd farmolj a driver XP-ért, hogy ott is legyen level up, és persze a level up az aranyér' megy. Tehát R$-en kívül mehet minden rá, plusz az idő. Ha meg időt akarsz kiváltani, akkor ott a "train driver", megint m$-ért. Hah, micsoda fejlesztés!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest