Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
semmi
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
czpitti
senior tag
Valaki mondja már nekem mi a bubánatos toszért tolt a game kuldirol kuldire 2-3 percet.Van alatta vas a net is rendben nincs semmi elképzelésem mitol ilyen lassu a betoltés
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Polllen
nagyúr
Jól értem, hogy az annual pass-ban nincs benne a forsaken?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
.LnB
titán
válasz benny_ray #57 üzenetére
Ja ok, bocs. Igen, elfelejtettem az előző kommentedet amiben írtad is, hogy az alapjáték karcsú.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
benny_ray
csendes tag
Elbeszélünk egymás mellett. Leírom még egyszer: Tényleg nem volt sok tartalom D2-höz a megjelenésekor, a Forsaken kiegészítővel kellett volna alapból kiadni, vagy a kiegészítőt ingyen vagy nyomott áron kiadni. De ezt egy kiadó sem lépte volna meg kivéve a CD Projektet. Viszont Bungie jól kommunikált kiadták a developer roadmap-et és jött is a tartalom ahogy beígérték Osiris után. Én türelemmel vártam, mert számomra meghatározó játék és jó élményt ad, co-opban haverokkal. Lehet hülyézni, vagy mondani, hogy a Warframe ezerszer jobb, nekem ez a játék jön be. Volt szünet nekem is Osiris és Warmind között, azóta viszont nem.
JELENELG már bőven van tartalom ami le tudja kötni a játékosokat.
-
.LnB
titán
válasz benny_ray #54 üzenetére
Megjelenés után egy-két héttel hol voltak ezek a tartalmak? Sehol. Semmi másról nem szólt az egész, mint, hogy keddenként letoltam az összes feladatot PVP és PVE, utána meg maradtak a Public Event-ek. És gondolom, az általad említett játékmódok, mind fizetős tartalmak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
benny_ray
csendes tag
Csak ismételni tudom magam, mára a tartalom nem fullad ki hamar, van mit csinálni és miért grindelni. Új játékmódok mint Gambit változatosak és hosszú időre lekötik a játékosokat. Dreaming City is mindig fed fel új rejtélyeket. Egy ideális világban ezt ingyen adták volna, mint Witchernél, de Activision nem erről híres...
-
karesz.mk
csendes tag
Már meg is van
A RAM és VGA árakat nézegetve mindig a lottó reklám játszódik le előttem: "MENNYI?!"
-
wjbhbdux
veterán
Volt ebben 31 óra gameplay amíg a háromból egy kaszttal megcsináltam a storyt, minden mellékküldetés jellegű dolgot, útba eső public eventeket, és az alapjátékban elérhető 3 fős tartalmat.
Vannak nagyon szépen megkomponált epic jelenetek gyönyörű látvánnyal és jó zenével mellé. A párbeszédek és humor sítlusáról az újabb Marvel filmek jutnak eszembe.
A Halo-s pályatervezés visszaköszönt a nagy terekkel és hatalmas objektumokkal. Az engine lehet hogy maradi, de szépnek hat a színes effektek miatt, jól fut, jó PC portnak tűnik, szerverek is bírják pedig most sokan játszanak vele.
A PVP rész meh CoD klón (nem érdekel hogy 1.5 másodperc TTK eltérés van, ez CoD klón ) , de a Gambit free weekendre ránézek majd a napokban.Még lenne mit farmolgatni de úgy érzem, hogy értelmetlen azt a plusz pár item level szintet kiszenvedni amikor csak a kiegészítők megvétele oldja fel a rendes további fejlődést. Így is az utolsó 7 órában már csak sidegradek estek.
Ha jövőre ingyen adják majd a Forsakent akkor azt is biztos megnézem.Na és most vissza a Warframehez, épp itt az idei nagy update
/s
-
GAbre
veterán
Ma még rálesek,ha hazaértem.
De az elmúlt 2 napban már nem volt napi 1 PvP jutalom.
Csak a heti 5 meccs után járó maradt meg.
Ez normális?Avatar
-
.LnB
titán
Összességében én is sokkal többet játszottam a Div-vel mint a Warframe-mel. De szeritnem a millió tartalom elvitathatatlan a játéktól. Annyi minden van benne, hogy a kezdő simán belezavarodik. Én konkrétan Fuji-tól és a videóiból tanultam meg a dolgokat. Aztán egy idő után jelentkeztem hozzájuk, és utána is sokat segítettek. Jó az a játék, fun. Nem is rossz szájízzel hagytam abba.
(#45) benny_ray Az a baj, hogy nekem is tetszett volna. Csak aztán nagyon hamar álltam mint f*sz a lakodalomban, hogy ennyi? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz benny_ray #45 üzenetére
A Destiny-ben nem volt alkalmam kipróbálni a pvp-t, de egy BF-t azért szeretek erre jobban, mert a másodiknál inkább a skill számít, míg általában az ilyen játékok pvp-nél a set, amid van. Pl. Division-ben mindenki lehet kiskirály, ha rászánta az x órát, hogy kifarmolja az aktuális über set-t.
-
benny_ray
csendes tag
A Destiny mint _franchise_ lesz 10 évig futtatva - ezt mondták, nem egy rész belőle....
Tényleg kevés volt a tartalom, ebben igazad van. Én is csak crucible-t toltam már a végén.
Nekem még mindig többet ad mint egy CoD, vagy BF, de ez már ízlés dolga. Azok a játékok is multira vannak kihegyezve, mint ahogy D2-vel is multiba nem kevés időd lehet ölni, nem beszélve a Gambitről.
-
Polllen
nagyúr
Millió tartalom... A Plains of Eidolon-ig elég egysíkú volt a dolog. Azóta kicsit javult, de annak ellenére, hogy nagy sci-fi rajongó vagyok a Division sokkal jobban lekötött. 100% inkább egy underground küldetés, mint egy Warframe kloffolás.
Nem mintha a Destiny 2 lekötött volna az alapjáték történeti szálánál tovább...
-
félisten
Juteszembe, még mindig bannolják a segédprogramot használókat?
Afterburner-t nem fogom lelőni a kedvükért..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
.LnB
titán
-
félisten
Hopp, erről a hírről lemaradtam! Köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
.LnB
titán
válasz benny_ray #38 üzenetére
Ne említsük már ezt, a WoW-val egy lapon..
Amikor a Destiny (1) be lett jelentve, akkor azt mondták, hogy évekre terveznek vele mint más MMO-k esetében. Nem lesz második rész, az lesz bővítve. A realitás meg az volt, hogy baromi kevés volt a tartalom, és hamar elpártoltak az emberek a játéktól.
Aztán bejelentették a 2.-részt, immáron PC-re is. Mondták, hogy tanultak az első rész hibájából, hallgatnak a játékosokra. Nem lesz gond a tartalommal.
És a megjelenést követően egy hét után mit csináltam? Álltam a "közel fullos" cuccokban, és vártam a keddet, hogy tudjak mit csinálni. Mert a grindelésen, és a szerencsén kívül nem lehetett fejlődni. Farmoltam egész héten a exo engramot hátha dob valamit belőle. Aminek a farmolása monoton, és dögunalom volt..
Nem azzal van a baj, hogy nem fogott meg. Megfogott, de nem lehetett benne mit csinálni 1-2hét után! Egy üres sz*r. Amit nem olcsó fizetős DLC-kel bővítettek ki.
[ Szerkesztve ]
-
benny_ray
csendes tag
Világos volt a developer roadmap hogy hogyan jönnek ki a fő részek és a kiegészítők, már a Destiny 1 megjelenése után nem sokkal. Mindenki tudta, hogy meddig lesz új tartalom fejlesztve D1-hez, mert ugye még MINDIG támogatott az első rész is, szerverek élnek játékosbázis is van.
Szerintem sem kellett volna Destiny 2-nek nevezni az alapjátékot, hanem Forsaken tartalommal együtt kiadni mint második részt, vagy esetleg mint WoW-nál, elhagyni a számozást.
Viszont így hogy ingyenes az alapjáték, több embert be lehet húzni és már "csak" a Forsaken kiegészítőt kell megvenni, az előző kettő (Curse of Osiris és Warmind) mellé van csomagolva.
D1 óta játszom és most jelenleg a nagy (kritikus) többség is elégedett a tartalommal.
Akit nem fog meg az alapjáték, annak tényleg tanácsosabb odébbállni, de nekem bejön ez a műfaj és a játék is.
-
.LnB
titán
Mindent elmond a játékról, hogy már most ingyenes.
De rendesek a fejlesztők. Az elsőnél elmondták, hogy évekig lesz támogatva, nem lesz új rész. bla bla..
Aztán jött ez, a Destiny 2. Megint esküdöztek, tele lesz tartalommal már a megjelenéskor, és tényleg évekig támogatják bla bla.
Már megy a pletyka, hogy jön a Destiny 3.Egyébként ennyit is ér az alapjáték, pontosan egy ingyenes demo tartalma van benne.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Mit takar az, hogy aktiválja a játékot a profilján?
Rányomtam egy gombra amin az volt, hogy claim azt megjelent a játékaim közt. Akkor aktiválva van?
-
GAbre
veterán
Az faja,akkor azert is haltam könnyen multiban.
20as vaok,de dobott a farmon 1 videót.
Újra van küldetés.
Vhogy nem nagyon ad itemeket se.
2arany cucc jött.
Abból 1 smg,ami nagyon jó,de csak sajnos 150es.
Az összes cuccok 200-230ig van ha jól tudom.
De a fele itemem kék.
Multi napi jutalomra se láttam,hogy kaptam vmit,csak pár kék volt farmon.
Ládába,hogy lehet pakolni?
Ha lehet.
Iszonyat drága a forsaken kiegészítő.
Még az alap játék 10-15 euro.
Addig a dlc 2-3x annyi.
Ilyet még nem láttam.Avatar
-
wjbhbdux
veterán
még van utána több küldetés is, lvl15 kell asszem a következő részhez. E-t ha megnyomod mutatja oldalt a térképen a fő tennivalókat.
mondjuk ez a free verzió csak beetetés a Forsakenre, 20 szint az 50-ből meg 300-as item level a 600-ból ami elérhető kb., aztán még jön több DLC a következő év során is.
Egy jó 20-25 óra azért lehet benne kasztonként + farmolhatsz kedvedre a limitált szinten ha bejön a gameplay.[ Szerkesztve ]
/s
-
benny_ray
csendes tag
Lennie kell tovább mindenképp. PS4-en végigtoltam, igaz már kicsit rég volt.
Ezen a linken van egy kis segítség a kampányban: https://www.gamesradar.com/destiny-2-guide-walkthrough/
Jelenleg a Forsakennel játszom, de hiába a sok single game, mindig a Destiny 2 előtt lyukadok ki haverral. Sztori után indul az élet, mint általában az MMO-k többségénél.
Én csak ajánlani tudom.
-
nagyúr
Nekem lejött szépen. Viszont indításkor Destiny2 Forsakent ír a nyitóképernyő, és a térképen is ki lehet választania forsakenes területet. Akkor most mégse csak az alapjátékot adják?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
Köszönöm szépen!
-
Z10N
veterán
Nalam nem mukodik a link. Csak tolti a semmit.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
félisten
hát nem vagyunk egyformák. Én is többet vártam, de amennyiért vettem azt megérte számomra. Lehetett volna sokkal több és tartalmasabb is, az biztos.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Steven
addikt
hát én is meg vettem és szerintem nem volt nagy szám... és ha tudtam volna , hogy inygenes lesz akkor... egy ft ot nem adok érte.
Nagyobb a hype mint maga játék minősége ... rövid nagyon és egy rakat pénz ,ha akarsz még tartalmat... én haverral vettem meg de , 2-3 hét alatt simán rá untunk én azóta se kapcsoltam be..
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
tmskvcs
tag
Én is töltöttem egyből, ha megunom az azerit grindot jó lesz pihenésnek
Hali van olyan szerver ahol magyarok is RO-znak még? Gyerekként rongyossá játszottam, Renewal rendszerbe is bele kóstoltam, de társaság hiányában nem volt már olyan jó Egyébként maga a játék hangulatát mai napig szeretem, nagyon jól elvannak találva szerintem a zenék
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
80 Gigas meglepi ajandek, I love DIGI
-
eeXaa
addikt
...hát elég gyengusznak tűnik a warframe mellett.... világos miért osztják ingyen...
-
Mamuska
őstag
Köszönöm az infót!
-
-
félisten
ah szerintem baromi jó a kampány benne, nagyon élveztem.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zdanee
őstag
Nos, akkor már csak egy gép kéne, ami futtatni is tudja
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Medocsabi
addikt
Lehet Én vagyok béna, de rákattintottam, bejelentkeztem a fiókomba, de csak megvenni tudnám a telje árán.
ki-belépés után már szedi![ Szerkesztve ]
-
Cythyel
senior tag
akkor most ez az ingyenes verzió mire is elég? ez a single campaing azt kész?
-
Archttila
veterán
Már húzom is, köszi!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Shing
őstag
Ez azért elég durva, a single-t megnézem.
-
GodGamer5
addikt
1000 KÖSZ!!!
Már szedem is![ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest