Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Aha, utána olvasva a témának és a jelenlegi véleményeknek én ezt ennyiért nem veszem meg, ha lesz minimum 50% kedvezmény akkor esetleg, de sajnos azt mondják, hogy idén már nem lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Skacok, nekem gyerekkoromban kimaradt a Warcraft, egy osztálytársam állandóan azzal játszott sulis gépen de akkor valahogy nem jött be, aztán most nézegettem gameplay-t és tetszik. Érdemes ezt megvenni úgy hogy a multizás nem érdekel? Most 30 EUR a standard, lesz ez még olcsóbb a napokban?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
shotika
őstag
válasz MegalodonS #141 üzenetére
"meg mindig nem tudnak normalis op rendszert csinalni"
Szerintem az Xp után már (az is csak a sokadik patch után lett igazán jó), még ugyan volt egy kérdéses Vistájuk - amit én szerettem, bár tény hogy zabálta a gépet, de azóta se csináltak ilyen fasza felületet, egyszerűen kellemes volt ránézni - de a Windows 7 és utániak már jók lettek. Oké a W8 csempés erőltetése nem volt a legjobb ötlet, de utána ki is vették. Ráadásul nincs konkurenciájuk, mihez képes volt rossz? A linuxhoz? Ha a linuxra ráengednénk egy hatalmas (tehát a WIndowshoz mérhető) felhasználói bázist, szerinted mi lenne az eredménye?
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz feri1014 #138 üzenetére
Szerintem nem kellene elmenni ennyire egyik irányba se védeni őket. A Microsoftnál a piros ledes Xbox rémlik? Vagy a borzasztó Game Essenstial vagy mi a rák volt a neve, ami már akkor megnehezítette az eredeti játékok elindítását (később a Gamestar - asszem ők voltak - a Gears of Warral adott ki lapot, és cracket is adtak hozzá hogy elinduljon )
Szómiszó, mindkét cégnek van/volt vastagon hibás döntésük.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz MegalodonS #135 üzenetére
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a D3 ugyan nem volt zökkenőmentes, de utána az lett. Csak a negatív élmény felerősíti a reakciókat. A Reaper of Souls kiegészítőről sehol se olvastam azt hogy "na ez jól sikerült". Pedig jól. Már megjelenés előtt feltelepült, éjfélkor pedig automatikusan aktiválta magát, még csak újra sem kellett indítani a játékot. Csak erről vagy ilyenekről, az IGn vagy a többi kattintásvadász "hírlap" nem ír soha. Mert senki nem olvassa el.
A Wowot nem ismerem, de az elég nagyszabású projekt volt.
Az SC2-nél én nem emlékszem hibákra, fasza lett. Pedig előtte nem játszottam a régi résszel se (mondjuk azóta se)Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MATEO6600
őstag
Semmit nem válaszoltál meg de nem is szükséges.
-
feri1014
senior tag
Legalább megpróbáltad.
-
MegalodonS
őstag
válasz feri1014 #138 üzenetére
Igazabol kar hasonlitgatni a ket ceget, ket kulon profil a MS op-rendszer csak meg 1 szeletet akart a jatekpiacbol a Blizz meg csak jatek orientalt ceg.
Valtig allitom a Blizz tobb minosegi jatekot adott a vilagnak,mint a MS eddig!!!Nekik meg felhozhatjuk a kek halalos rendszerteket,ja es meg mindig nem tudnak normalis op rendszert csinalni azert az nagyobb lol mint a blizz amit csinal ez egy veg nelkuli tortenet
(#139) MATEO6600
Remelem megfelel a valaszom(#140) kovsol
AoE uj verzioja nincs meg,a regiek igen, nem tudom milyenek lettek
A sc2 jo jatek,most is az, de szerintem az Azsia regio Esport elo kozvetitesei miatt nem engedhettek meg maguknak,hogy ne egy profi termeket adjanak ki.SC3 ??Azt hiszem ez off es elnezest mindenkitol, nem nagyon W3Forged a tema zarnam is!
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Nekem megvolt első nap a Starcraft2 és az egy fasza játék volt már akkor is. WoW -t az alap játék béta óta játszom, és az ugye egy teljesen új termék volt, és azt csiszolták, és egyébként az is egy jó játék volt a maga ligájában már alapból is. Nem összehasonlítható egy elb@szott ráncfelvárással ami az alapját nyújtó játékot is hazavágott.
AoE mind a két felújított verziója megvan. Vagyis három, mert az AoE2-ből ugye kettő is van már, de ott nem éreztem ilyent, mint most a WC3 nál.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
MATEO6600
őstag
válasz MegalodonS #137 üzenetére
Tetszik hogy feri1014 egyetlenegy álláspontját (ténypontját) nem tudtad cáfolni
-
feri1014
senior tag
válasz MegalodonS #137 üzenetére
Az MS soha nem tudott olyat mint a Blizz a jatekpiacon!
Valahogy csak összehoztak egy Xboxot és egy Halo-t, Gears of Wart, Age of Empires-t, Forza Motorsportot (később a Horizon mellékág).Jó, hogy említetted a WoW-ot. Azért én még emlékszem, mi történt a WoD-dal. Azóta közzé sem teszik az előfizetők számát. Ha elfogy a Blizzard Soon™ lendülete azt meg szokták érezni.
-
MegalodonS
őstag
válasz feri1014 #136 üzenetére
Persze ma mar minden felkesz,gyorsan adjuk ki,profit ertheto a piac diktal a jatekosok szenvednek!!Azert ne felejtsuk el, a cegnek a negativ reklam is reklam, mert beszelnek rola!!
A heten vagy is, 2 nap mulva jon,a Wolcen: Lords Of Mayhem jo lesz, nem lesz, ez egy jo pelda ok jobban tudnak, egy Blizz,vagy EA cegnel fejleszteni??Kivancsi leszek ra!!
A Blizz kemenyebb uzletpolitikaval targyal mint mas cegek.Az MS soha nem tudott olyat mint a Blizz a jatekpiacon!A WoW meg ma is sokat hoz nekik,a Candy Crush meg nagyon sokat meg a tobbi, a W3 Reforged meg, kb unalombol kipoliroztak, nem tul fenyesre!!
Ettol fuggetlenul,lazadozhatnak az emberek,ami mar egy kicsit unalmas,de hamarosan az ido pora belepi az egeszet.de ettol a Blizz, jol alszik es jol profital!!Azert Grubby-t meg mindig erdemes nezni W3 Reforged
-
feri1014
senior tag
Egy kerdesem lenne,az utobbi idoben kiadott jatekaik kozul, ird mar le melyik nem indult el ugyanigy,hibakkal tele(Diablo 3,Wow ,SC2)???Majd ezt is javitani fogjak es aki vissza kerte a penzt,az ujra meg fogja venni es ezt ok is tudjak
Ez a szomorú. Az emberek már teljesen hozzászoktak, hogy a sz@rért fizessenek és azzal nyugtatgatják magukat, hogy majd javítják. Nagyon nem így kellene működnie, de az emberek örömmel fizetnek újra és újra. Nem számít, hogy hányszor adnak ki félkész játékot. Egyáltalán nincs rendben, hogy a bétateszt után kiadják ugyan azt a játékot. Nagyon nincs rendben, hogy a fanokra mutogatva kidobtak mindent, amit a Blizzconon mutogattak. Komolyan a nyamvadt UI-t nem voltak képesek átszabni? 30 eurót elkérnek egy jóindulattal is csak remasternek nevezhető játékért? 30 euróért kivesznek funkciókat, amit az eredeti játék tartalmazott? Ez a remaster? Kapunk egy butított játékot, ami valamivel jobban néz ki? Plusz poénként kivégzik az eredetit? Remek munkát végeztek.Elég erős példa az Age of Empires II: Definitive Edition 20 euróért. Kapott egy remastert a soundtrack, javítottak a zoomon, választható AI, ha valakinek az eredeti jobban tetszik, az egységek útkeresésén javítottak, scale-elhető UI, 4 új civilizáció, új kampány és lehetne még sorolni. Miközben az eredeti játék hangulata egyáltalán nem szenvedte meg a dolgot. Ja és ha megvolt a HD Edition? Ahelyett, hogy beintenek azoknak, akinek megvan, 25%-kal olcsóbban vehetik meg a Definitive Editiont. Na valahogy így kell ezt csinálni.
En egy dolgot nem ertek,miert nem szeparaltak el,mint a SC es SC2 jatekokat???
Azért, hogy tolhassák azoknak a játékosoknak az arcába, akik az eredetivel játszanának, hogy itt a Reforged. Vedd meg. Semmi ésszerű indok nem áll mögötte, hogy elérhetetlen legyen az eredeti. -
MegalodonS
őstag
válasz dangerzone #133 üzenetére
Nagyon jol tudod, hogy megveszik,eddig is megvettek,es en is megvettem es ami kell meg is fogom!!!
Egy kerdesem lenne,az utobbi idoben kiadott jatekaik kozul, ird mar le melyik nem indult el ugyanigy,hibakkal tele(Diablo 3,Wow ,SC2)???Majd ezt is javitani fogjak es aki vissza kerte a penzt,az ujra meg fogja venni es ezt ok is tudjak
En egy dolgot nem ertek,miert nem szeparaltak el,mint a SC es SC2 jatekokat??? -
feri1014
senior tag
Végre megszólaltak. Bár ne tették volna.
Aki nem elégedett, annak ezt üzenik: First off, we want to say we’re sorry to those of you who didn’t have the experience you wanted, ...
-
kovsol
titán
A Huncraft magyarosításra gondolsz? Az elvileg az 1.24 verzióval volt utoljára kompatibilis.
Az utolsó classik verzió is 1.31 és a Reforged 1.32 vel fut.
Egyébként az "új" játékban kicseréltek egy csomó hangot, állítólag meg a maphackhez adott valami alapot.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Srácok, aki megvette, működik hozzá a régi magyarítás?
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
elder troll
őstag
Majd ha leeset az amd promó mellé adott reforged kódok ára 1000 ft környékére, akkor benevezek rá. Ahogy olvastam, még ennyit sem ér valójában, de talán ennyit áldoznék egy textúrapakkért.
Azt jól értelmeztem, hogy megszűnt az eredeti bnet a custom mapokkal? Aki dotával játszott, azzal nagyon csúnyán kiszúrtak. Vagy a mostani lagos/bugos multi alatt elérhetőek a régi custom mapok?
W3-nak köszönhetően találkoztam először a tower defense kategóriával, ami a mai napig a kedvenc játékmódom. Persze a dotával is így találkoztam, és okozott 4-5 évnyi függőséget[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Nagyon gáz, hogy ez így megjelent. Visszatérítést kértem én is, szánalmas, hogy ilyen mélyre süllyedt a Blizzard...
-
kovsol
titán
válasz dangerzone #124 üzenetére
Nekem megvan aoe, aoe2 és starcraft felújított, és azokhoz képest a wc3 egy szarfos.
-
whitezo88
nagyúr
Metacriticen 94% negative review. Actiblizz szepen flopolt. User score 0.6. Ekkorat a Nms se bukott kiadaskor.
-
kovsol
titán
válasz #75376384 #121 üzenetére
Nekem az iszonyat bosszantó, hogy a multiplayer az most szarabb állapotba került, mint az alap játék 1.0 verziójában volt.
Arról ne is beszéljünk, hogy most már RoC és TFT között nem lehet váltani se. Teljesen a TFT balance és dolgok vannak ráerőltetve az egészre, még a RoC egyjátékos részére is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
feri1014
senior tag
Az eredeti játékot teljesen kicsinálták. Már csak a Reforged kliens maradt és onnan lehet indítani és ha jól tudom a kivágott feature-ök már ott sem elérhetőek. Ha pedig megvan a Reforged, buktad az eredeti játékot, csak offline és LAN megy a battle.net klienstől elzárva.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Jól sikerült.
/s
-
kovsol
titán
válasz atainprison #112 üzenetére
Én le voltam tiltva már lanpartin a war3-ról.
Amikor másodpercre megvannak a buildek, akkor az ilyen AI ellen edzett barátok nem voltak ellenfelek. És ugye ezzel elrontottam az ő játékukat. Azért top 200-ban voltam egy időben összes játékmódban EU Ladderen.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz atainprison #110 üzenetére
Én közel 10e online mérkőzést toltam le. Keményebb időszakomban ez napi 20+ -t is jelentett.
-
kovsol
titán
Lesz aki megveszi?
Már csak órák, és itt a megjelenés.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok,
Van valakinek valami infója? Blizzard oldalán csak a comming van erre az évere de semmi egyéb :/
3njoy the Lif3
-
KROK640
nagyúr
Én már nagyon várom
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
JSaN
addikt
Az en tippem hogy 5 honapon belul kint lesz, azaz kb aprilis-majus kozt valamikor.
Nem fognak rajta egy evig ulni. SC remastert is bejelentettek aprilis kozepen, es ki is jott augusztus kozepen.
Mar most biztos a kora tavaszi beta, es beta utan hamar meg is jelennek altalaban a gamek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Louro
őstag
Nyarat nem cseszik el ezzel. Időzítés fontos. Szerintem augusztus előtt nem várható. Kezdődik a suli, kisiskolásoknak ott lesz rengeteg szabadidő.
Persze a veteránok a legnagyobb célközönség, de gondolom a gyerekektől is várják a bevételt. A hype miatt biztos sokan kisírják majd otthon.
Mess with the best / Die like the rest
-
veterán
válasz Szeszkazán #95 üzenetére
Remelem, akkor tenyleg legkesobb nyar elejere kijon...
3njoy the Lif3
-
JSaN
addikt
Elvileg nincs kulonbseg, csak a szokasos csatolt termek bonuszok lesznek. W3 temaju skinek a tobbi blizz jatekban. Esetleg a W3ban is plusz valami egyedi skin, mint ahogy Sc remasterben is. Idovel majd fel fedik.
Akinek van blizzcon ticketje annak most November 16ig akcios a Warcraft 3 reforged vasarlasa:
Standard: 30 euro helyett 25 euro.
Spoils of War: 40 euro helyett 30 euro.
(Csak akkor mutatja ha kosraba rakod)
Mivel nekem volt ticket (amit immortal miatt refundoltam volna) igy eltem a lehetoseggel es kedvezmenyessen megvettem a spoils-t 30 euroert.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
veterán
Azt tudja valaki mi lehet a kulonbseg a standard es a spoils of war edition kozott, amit a battle neten lehet megvenni ?
3njoy the Lif3
-
wjbhbdux
veterán
A battle.neten lehet megvenni akár már most is, blizzard játékok nincsenek a steamen. Megjelenés jövőre vmikor.
/s
-
veterán
Szerintetek kb mikor jelenhet meg? Steamen meglehet majd venni?
3njoy the Lif3
-
-
GodGamer5
addikt
A mapokon még dolgozhattak volna, mert elég rondák, főleg a hősökhöz képest.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Majd külön, darabját 30€-ért.
Egyébként ebben ugye benne van a Frozen Throne?(#73) SLYM
Azért ezt te sem gondolhatod teljesen komolyan... annyi minden számít a játék minősége mellett. Marketing, brand recognition, nosztalgia és egyéb beidegződések.
Arról nem is beszélve, hogy a mostani játékok többsége nem népszerű, helyesebben fogalmazva inkább függőséget okoz, mert tudatosan úgy építették fel a játékmenetét.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
SLYM
veterán
válasz Fitzgerald #76 üzenetére
Arx Fatalist anno én a PC Guruhoz kaptam, ahoz meg mindig JoWood kiadós játékok jöttek. Jó kis game volt, annyira tudtam annak idején angolul, hogy minden egyes karaktert megpróbáltam megölni. Volt benne egy fejtörő valami köveknél, aminél többet soha életemben nem szoptam ilyennel azóta se. (Netem akkor még nem volt a kétezres évek legelején)
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
[link]. [link]. Anno belenéztem Gabinator streamjeibe, volt mikor ezzel játszott, nekem nem jött át a game. Én még mindig azt mondom, hogy ha egy game jó, akkor azt felfedezik az emberek, lásd PUBG, az talán annyiba se került, mint ez a játék, aztán milliók játszanak vele, ezzel meg kb 10.000-20.000 ember. Annyian a HOMM3-al játszanak manapság, vagy a Warcraft 1-el...
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A már említett PoE, és a Grim Dawn is pl. A Diablo 3-hoz képest ezek fillérekből készült alkotások.
Eladások tekintetében valóban semmi nem rúgott labdába a Blizzard játékai mellett az elmúlt 20 évben, de nem is arról van szó. Hanem hogy melyik a jobb, élvezetesebb játék. Melyikben átgondoltabb a fejlődési rendszer, a lootolás, a balansz, és a többi alapvető játékmechanizmus. Na ezekben a dolgokban ver ma köröket a konkurencia a Blizzard-ra. Ahhoz meg szerintem elég kevesen tapsolnak manapság, hogy megjelenés után kb. 3.5 évvel sikerült végre olyanra peccselniük a játékot, amilyennek az első évben kellett volna lennie. A játékosbázisának hatalmas részét már évekkel ezelőtt elveszítette a Diablo 3. Persze, az említett 2 játéknál valószínűleg még így is sokkal többen játsszák ma is, csak hát ez egy olyan játék, ami 20 millió példány fölött fogyott. Ha ezen játékosoknak csak a tizede aktív ma, még akkor is bőven sokat mondtam szerintem. -
Fitzgerald
veterán
válasz Dr. Akula #72 üzenetére
Szerintem te kevered a vizuális design-t és a game design-t. A jó game design egyik alappillére a tartalom amivel be lehet rántani, illetve meg is lehet tartani a játékosokat. A másik pedig az, hogy mennyire addiktív, élvezetes a játékmenet, a fejlődési (ha van), jutalmazási rendszer.
-
Fitzgerald
veterán
"Azt viszont nem, amikor amiatt problémáznak, hogy nem lehet rombolni előre és lőni mindent, ami mozog"
Igen, ezt én már rég el tudtam engedni. Vannak játékok, amelyekben taktikai jelentősége lehet pl. a rombolhatóságnak, de egy sztori orientált FPS/RPG hibridbe nem hiszem hogy kell ilyesmi.
Az Arkane alapvetően egy tehetséges csapat, csak tökre megnéznék már egy olyan játékot tőlük, amely nem a nagyoktól lopott designbeli elemekre épül sem vizuálisan, sem játékmenetében.
Az Arx Fatalis pl. egy kurvajó játék volt tőlük annak idején, csak nem sikerült kiadót találni a folytatásnak, mert szarul fogyott. Viszont ma már van neve a stúdiónak, igazán jöhetne a második rész.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
"Én úgy gondolom, hogy a mérőszáma, hogy mi az emberek általános véleménye, az, hogy az emberek mivel játszanak."
Erre szokták mondani a "Millió légy.." példát. Az emberek általános véleménye szerintem inkább az, hogy milyen ítéletet mondanak arról, amivel játszanak. Ha a Diablo 3-at tízszer annyian próbálták ki, de azoknak a fele szarozza, míg a Path of Exile-t a szinte minden játékos isteníti, akkor te abból azt a következtetést vonod le, hogy a Diablo 3 jobb az emberek szerint?
Azért, mert egy cégnek több pénze van marketingre, meg már eleve ismertebb, mert 20 éve a piacon van, így sokkal több embert elérnek a játékaikkal a reklámokon keresztül, az szerintem nem jelenti azt, hogy jobb is a játékuk. Akkor a Call of Duty-k is jobbak a játékok 99%-ánál?
"Gwenttel meg kb néhány órát"
Ahogy írtam, én meg játszottam mindkettővel viszonylag magas szinten, és kompetitív szemszögből szerintem a Gwent jobb (ahogy írtam, a béta, még a mostaniról nem tudok nyilatkozni) és élvezetesebb. De hát csak ketten vagyunk, ez nem minta. És a Gwent sem ér el annyi embert, mint a HS, ugyanaz a helyzet, mint a Diablo 3 és a PoE esetén. Egyébként nem állítom, hogy a HS rossz, mert szerettem és jó játék, ahogy a Diablo 3-at is végig fogom pörgetni, mert érdekel és az sem tűnik rossznak, ráadásul a D2-t imádtam.Ráadásul mára már valószínűleg nagyobb a PoE aktív játékosbázisa a Diablo 3-énál.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
veterán
Nagyon nagy VAROOOSSSSS
3njoy the Lif3
-
SLYM
veterán
Én úgy gondolom, hogy a mérőszáma, hogy mi az emberek általános véleménye, az, hogy az emberek mivel játszanak. A Path of Exile-al és a Gwenttel pedig jóval kevesebben, mint az említett két Blizzard játékkal. Én például 1500 órát játszottam a Diablo 3-al és kb 3000-et a HS-al. A Gwenttel meg kb néhány órát, pedig a Witcher 1 a kedvenc játékom minden játék közül.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Fitzgerald #67 üzenetére
Pedig mostanában leginkább csak dizájnt látok valós tartalom nélkül.
-
kwzatz
őstag
Az emberek általános véleménye az, hogy az ingyenes Path of Exile mellett a Diablo 3 elég kevéske. Én egyikkel sem játszottam, de öcsém pl. rendszeresen Path of Exile-ozik, a Diablo 3-at meg végigtolta 1-2-szer és félretette. HS-sel sokáig játszottam, Legendet is elértem, aztán kipróbáltam a Gwent bétát, és egyértelműen jobb kártyajáték volt. A Gwent: Homecoming felett viszont egyelőre nem mondanék ítéletet, még alakulnia kell.
-
SLYM
veterán
válasz Fitzgerald #63 üzenetére
A Diablo 3 szerintem összességében jobb, mint a kettő, bár tény, hogy a hangulata a kettőnek volt jobb. Nagyon sok olyan gamer van, akinek a Wow, Diablo sorozat, vagy éppen a HS lefedi minden játékigényét, nekem is kb 90%-ban, bár én a Wow-val nem játszottam. Nem tudom ki picsázza el őket hazai pályán, de emellett a 3 cím mellett soha semmilyen konkurens nem rúgott labdába az utóbbi 20 évben (Hs-nál mondjuk ez csak 4-5).
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Fitzgerald #66 üzenetére
Az is egészen más, amikor azért nem tetszik valakinek a Prey, mert a benne található elemek 90%-át már látta máshol (mint a te esetedben). Ezt megértem, bár tényleg nehéz már igazán újat alkotni. Azt viszont nem, amikor amiatt problémáznak, hogy nem lehet rombolni előre és lőni mindent, ami mozog (láttam ilyen videókat, kommenteket). Tény, hogy nincs benne sok újdonság, talán a GLOO Cannon meg a Recycler Charge, amihez hasonló nekem nem nagyon rémlik más játékból. De az, ahogyan használja a már ismert elemeket, ahogy a Talos I meg van tervezve, a zene, a történet, az atmoszféra... Ezer út van arra, hogy előrejuss, felfedezz, a skill tree-nek és a többszöri újrajátszásnak is van értelme. A Recycler és a Fabricator szintén hozzájárul, hogy olyan fegyvereket, töltényeket, tárgyakat használj, ami a te játékstílusodhoz passzol. Vagy ott a Boltcaster, aminél először azt gondoltam, hogy valami poén, aztán a leghasznosabb "fegyverek" közé került az ajtónyitó funkciója meg a Crystoidok miatt. Szerintem rengeteg ilyen apróság van benne, ami jelzi az okos, kreatív design-t, én abszolút imádom a játékot.
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Igen talán ebben is van valami, azért is készülnek néha igazán kiemelkedő indie játékok, mert a független csapatok munkáját nem aknázza alá Corporate Lófaszjóska, aki alig várja hogy beleszarhasson az egész kreatív folyamatnak a közepébe.
A Prey nekem tökre nem tetszett, ugyanolyan összelopkodott fércmunka kreatív szempontból, mint ugyanennek a fejlesztőnek a Dishonored c. sorozata. Persze tisztességesen össze vannak rakva ezek a játékok, csak éppen egyetlen igazán kiemelkedő, eredeti ötlettel sem találkoztam bennük, amit ne láttam volna máshol, még ha nem is pont ugyanolyan formában. A Dishonored 2-ben mondjuk a timeshifting rész az elég jó volt.
Tököm tudja, lehet a műfaji kötöttségek miatt "feltaláltak már mindent ami feltalálható", és az én elvárásaim nem reálisak. -
Dr. Akula
félisten
Romero se ért semmit Carmack nélkül.
-
kwzatz
őstag
"igazán tehetséges game designerből jóval kevesebb van sajnos"
Szerintem egészen biztosan van ebből is elég, csak több a retardált cégvezető, projectvezető, döntéshozó, marketinges, így nem tudnak kibontakozni.
A kreativitást már nem az AAA játékokban/nagy cégek munkáiban kell keresni, kevés kivételtől eltekintve. Az AAA olyan lett, mint a popzene. Moslék a tömegnek. Ha véletlenül meg kidobnak valami faszát, mint a Prey, akkor az meg bukik vagy csak mérsékelten lesz sikeres, mert az emberek nagy részének valami egyszerű, könnyen fogyasztható kell.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Dr. Akula #62 üzenetére
Jó game designerek kellenek megfelelő kreatív vénával, nem programozók. A Diablo 3 is azért lett akkora töltöttkáposztás hányás, mert az eredeti Blizzard North csapat magja kétésfél örökkévalósággal ezelőtt lelépett már a cégtől. Jó kódereket mindig találni, igazán tehetséges game designerből jóval kevesebb van sajnos.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Fitzgerald #60 üzenetére
Lehetne, nem csak annyi jó programozó van amennyi akkor élt, van utánpótlás. Az új Doomot is Carmack nélkül csinálták meg, Dezowavenek a Lost Alpha után állítólag a Stalker 2-t is felkínálták (aztán jól nem lett belőle semmi azóta se, az más kérdés). Szóval nem törvényszerű a bukta, ha nem a takinénikből toboroznak a helyükre új arcokat.
-
Fitzgerald
veterán
Sosem értettem a Blizzard játékait övező túltolt hájpot, bár az első két Diablo az örök kedvenceim közé tartozik, az tény.
De ezt a mai Blizzardot manapság már egy rakás másik fejlesztő alaposan elpicsázza hazai pályán, az ő költségvetésük töredékéből dolgozva. Nem lehet örökké olyan presztízsre építkezni, amit a cégtől már réges-rég lelépett arcok alapoztak meg annak idején. -
Hellx
újonc
Az egyik, ha nem a legnagyobb Warcraft-os közösségi oldalon, a Hive Workshop-on írtak szerint:
• Warcraft 3 Reforged 2019 folyamán jelenig meg.
• Warcraft 3 Classic játékosok játszhatnak a Warcraft 3 Reforged játékosok ellen.
• A játékosok oda-vissza válthatnak az új grafika és a régi között.
• Új és kibővített World Editort kapunk.
• Minden hős, egység, épület és a környezet, teljesen újraépítésre kerül.
• A pályakészítők még több eszközt és lehetőséget fognak kapni a saját pályák készítéséhez (beleértve azt az eszközt, amivel a Reforged-hez a modellek készültek)
• A régi/Classic WC3 pályák működni fognak a Warcraft 3 Reforged Editor-jában (de néhány kód és 3. féltől származó beépülő/kiegészítő modul hatással lehet a kompatibilitásra)
• Minden játékbeli videó és a CGI videók is, újradolgozásra kerülnek.
• Újradolgozzák a kampány helyszíneket/terepeket, hogy a WC3 és a WoW történetét "összeforrasszák" (Stratholme pl. átalakult az ikonikus városbejárattal kiegészítve)
• Minden audio minőségi frissítést kap.
• Néhány audio-t újra felvesznek.
• Warcraft 3 Reforged ugyanazzal a motorral készül mint Warcraft 3 Classic.
• Indítható lesz Battle.net platformon.
• Warcraft 3 Reforged tartalmazni fogja a Warcraft 3 Rain of Chaos-t és a The Frozen Throne-t.
• Warcraft 3 Reforged még mindig munkálatok alatt van, a legtöbbje annak, amit eddig láttunk, nem végleges.[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy nem az egészet "reforge"-olták. Mint a wow-ban, ahol csak a karakterekre fókuszálnak, a környezetre, a világra nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
CocooN-z
őstag
Nem tudjátok, Dobozos lesz?
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
kovsol
titán
Anno 10e online ladder game-t letoltam a wc3-al. Ezt is megveszem majd, de az árat sokallom. SC remastered árában tartanám elfogadhatónak.
[ Szerkesztve ]
-
tmskvcs
tag
Már csak a mount miatt is érdemes meg venni, meat wagon nagyon ott van
-
wjbhbdux
veterán
A WoW-ban már összevissza időutaznak meg minden baromság van, alig van vki a régi karakterekből. Nyugudtan lehet a Warcraft világában ezzel párhuzamos vagy más történetet mesélni. A WC3 fejlesztők sosem a WoW-on dolgoztak, hanem az Starcraft 2-n, ami 3 éve jött ki meg még volt DLC utána. Az RTS csapatuk egy része most a Heroest csinálja, aztán idővel biztos jön még RTS játék. Ahogy a Diablo 3 is jött nagy kihagyással, amikor az a műfaj is halott volt meg mindenki inkább MMO-ra számított.
/s
-
Louro
őstag
Régen nem nagyon volt MMO, akkor SP-ben gondolkozott mindenki. Aztán jött az MMO világ. Hülyék lettek volna nem azon folytatni a WC-t. (De gáz rövidítve leírva.) )
Manapság, hogy egy MMO-t egy RTS folytasson, kizárt. Üzletileg. Feladjanak egy bármikor bővíthető terepet egy egyszeri nagy kiadásért öngyilkosság.
WC4 halott, hála a WoW-nak. Benne folytatódott és majd ott fog elvérezni.
Az meg, hogy most - 5 éven belül - kiadjanak egy WC4-et, az a lore-fanoknak lenne érvágás, mert akkor az MMO-t és az RTS-t kellene szinkronba hozni és ott is tartani. Hülyén nézne ki, hogy WoW: Move to Outland, majd jön az RTS, WC4 címmel, amiben a sztori Outland-től folytatódna. Majd a WoW következő kiegészítője a WC4-et kellene, hogy folytassa.
-
hemaka
nagyúr
30ojro rofl
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kwzatz
őstag
válasz whitezo88 #39 üzenetére
Ha a WC RTS-ek sztoriját tovább tudta vinni egy MMORPG, akkor miért ne vihetné most az MMORPG történetét tovább újra egy RTS? De akár a WoW-ban látott történetet (amit én pl. nem ismerek) is újragyúrhatnák RTS formában. Lehetne prequel is, játszódhatna a távoli jövőben stb., millió opciójuk van arra, hogyan oldják meg. Szerintem senki nem fanyalogna a választásuk miatt, az emberek szimplán egy a Warcraft világában játszódó új RTS-t szeretnének.
[ Szerkesztve ]
-
noisia
aktív tag
"Nem is értem kik várják a WC4-et, mikor a WOW vitte tovább a WC3-at... nem lenne értelme."
Most ezt úgy mondod, mintha sosem lett volna a világtörténelem során példa rá, hogy bármit is reboot-oljanak.
A pénz nagy úr, ha esnek a részvények, bárki bármire képes, ezt bizton állíthatom neked.[ Szerkesztve ]
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
A kicsit jobb textúrák és a 4K felbontáson kívül nem sok látszik belőle.
Talán egy SC2-es motor jobb lett volna."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Dr. Akula
félisten
Hát nem estem hanyat a változásoktól.
Inkább a Diablo 1-et kéne már remasterelni, még 3D-t se kell rá pazarolni (azért a futást belerakhatják), elfutna IGP-n is (melóban, hehe). A 2-est csak akkor ha a classicot és nem a lod-ot.
[ Szerkesztve ]
-
noisia
aktív tag
Don't f0s, gyerekek!
Nekem van egy teóriám, miszerint x darab Blizzcon-onként vannak az óriási, giga bejelentések.
Namost... ez a Blizzcon nem az volt a számításaim szerint.
Én jövőre, de legkésőbb azután várok egy olyan bejelentést, amitől a hajam fogom kitépni, hogy innentől még hány év mire vége a fejlesztésnek és megjelenik / mikor játszhatom már vele. Mert ugye tudjuk, hogy lassan őrölnek a Blizzard malmai.Nyílván ott is hosszútávon gondolkodnak, és amíg ezekkel a remasterekkel, a WOW-al és az Overwatch-al megélnek, nyílván nem fogják törni magukat. Minden a pénzről szól, egy percig ne legyenek kételyeitek...
Ha már nem úgy jönnek a számok, belengetnek egy Warcraft4-et vagy Starcraft Battle Royalt, amitől mindenki összef**sa magát, és onnantól még mindíg van 2-3 évük lefejleszteni, mert az ilyesmit sosem kapkodják el.Lesz itt még jóság, csak győzzük kivárni...
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
hunluki
senior tag
Nekem sincs bajom ezzel, inkább az zavar hogy jóformán csak ilyen van. Ugye ott vannak a mini konzolok, wow classic, most ez a w3 remaster, nem állnék neki mert elég hosszú lista lenne hogy az elmúlt pár évben hány remake volt és ezzel számben hány új ötlet.
Értem én hogy ez a biztos ló és sanszos hogy én is meg fogom venni mert szerettem, jó volt, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
saelin
veterán
Ez a starcraft motorját használja?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hunluki
senior tag
Pont a napokban filóztam el rajta hogy végig kéne vinni a W3-at úgy mindenestől mert miértisne. Akkor ezek szerint szép grafikával fogom ezt megtenni, nekem annyit megér.
Amúgy nagyon remélem hogy jön még új content... és itt nem feltétlen csak blizzardról beszélek. Manapság minden remake meg anniversary meg remaster meg "classic", legyen szó játékról, konzolról, bármiről. A cégek felfogását kéne remakelni
szerk:
"Pre-purchase: Warcraft® III: Reforged releases on or before December 31, 2019." innen.
Hát akkor marad a classic, a pénzt meg elfagyizom
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Szerettem anno a Warcraft 3 es korabbi reszeit, szivessen kiprobalom ezt is.
De ez a 30-40 euro kicsit soknak tunik erte, nincs ebben annyi munka hogy elkerjenek erte ennyit.
Ami zavar igy elsore hogy a karakterek durvan jol kivannak dolgozva, de kozben a talaj es a fenyofa hasabok a regiek (ami nem baj mert igy szeretjuk) de ez a ketto kombinacioja igy nagyon elut egymastol.Ezt most ennyiert nem fogom meg venni, megjelenes utan par honap mulva fel aron ra er.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
30z.Samu
félisten
Kövezzetek meg, de nekem ez édes kevés ahhoz, hogy megvegyem. Szeretem a Warcraft-ot, sokat toltam a 3-mat is, a WoW viszont már nem érintett meg. Én sokkal jobban örültem volna, ha egy teljesen új Warcraft kerül bejelentésre. Ezt ennyiért kenjék a hajukra, inkább előkapom az eredeti játékot.
Sic Parvis Magna
-
Mister_X
nagyúr
Nyakamat rá, hogy csak "elfelejtették" mókolni a gépigény részleget. YouTube-on van már gameplay a The Cullingról (Blizzconon ugye játszható), teljesen más a pálya felépítése többek között.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oxox
addikt
hurrá...akkor ez már p3-an is elfut
16 évvel a játék megjelenése után talán lehetett volna egy kis energiát rááldozni, és mondjuk, talán, esetleg bejelenteni egy warcraft4-et...
warcraft 1 -1994
warcraft 2 -1995
warcraft 3 -2002
2018....warcraft3 optimalizálás...ojjé!
.
.
erre az exponenciális görbe sem elég azt hiszem[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
wjbhbdux
veterán
Ha úgy csinálják, mint a Brood War Remasterednél, akkor ez is ugyanazt a régi motort használja csak mai gépekre/oprendszerre optimalizálva és nagyobb felbontású modellek meg textúrák lesznek. Nem remake, hanem remaster. A régivel online játékban is kompatibilis, jobban kinéző váttozat. Márpedig a WC3 Reforged oldalon lévő Pentium II 400Mhz gépigény arra következtet, hogy maradtak ennél a módszernél, nem pedig az új SC2/HotS alatti motorra raknak egy WC3-mat.
/s
-
oxox
addikt
hát ez aztán bejelentés...2018.-ban egy ilyet csinálni kb olyan mintha a blackthorne-hoz, vagy a last vikingshez kiadnának 3 új pályát, nesze semmi fogd meg jól, húzzunk le még róla egy bőrt, a név eladja magát, tudjuk, hogy nem alkotunk semmit, de költséghatokény, megvan a motor, van egy maroknyi kolléga, akik összedobták túlórában két hét alatt, vagy lehet még az sem volt, mert éppen kvára nincs semmi ötletünk csináljatok valamit fiúk......és mint látjuk mennyien olajaz vizelnek tőle....szégyen&csalódás lehetne ez az alcime.
nekem a warcraft 1+2 volt a szerelem, a három kétségtelen, hogy sokakat bevonzott (sokat játszottam vele, de nemvolt meg a "ding"),nekem dune2 után az egy volt nagy dobbantás....etalon, mint az első amire emlékszem: dune2,ez majd utána a többi c&c, redalert, starcraft,
ha nem w3 név alatt futna, csak kijött volna egy kis csapattól, mindenki röhögne kb, és azt hiszem a bevételük az áramot nem fedezni amivel a gépparkot müködtették....mint itt a felettem lévő commentben a video....pofás-pofás, ha 15-20évvel korábban látom.
várom, hogy a heroes3 meg a dungeon keeper kapjon egy 4k upgrade-t, mi meg verhessük a seggünket a földhöz.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
félisten
válasz whitezo88 #14 üzenetére
Hat, engem nem erdekel a battle.net.
Viszont egyseges kepi vilaggal orultem volna a harom jatek kampanyainak.
Pl. a W1-ben voltak olyan dolgok, amik kesobb eltuntek, az a mai grafikaval, es iranyitassal tok jok lennenek, nem is beszelve a W2-rol.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Terek
tag
Numero uno.Ámen
-
pelgrim_v1
tag
Orgasm. Előrendelve az extras változatot (kell a wowos mount ><)
-
törölt tag
Rengeteg órát raktam a játékba, és instant buy lesz természetesen, de azért érződik, hogy ebből lehet a legkisebb energiával megnyitni a pénzcsapot.
-
Szeszkazán
senior tag
Elő is rendeltem, jöhetnek a custom mapok !
-
félisten
Nagyon vartam mar ezt, termeszetesen meg is fogom venni.
A lelkem melyen azt remeltem, hogy a War 1-2-3-at egyben kapjuk meg kiegeszitokkel egyutt egysegesen felujitva.
De az tul szep lett volna.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Louro
őstag
Kicsit sok a ráncfelvarrás. WoW classic és ez is.
Olyan szaga van, mintha nem lenne ötletük a folytatásra. Szerintem kimerült a társaság, hogy igazán nagyot tegyenek le. Lehet fura, de szerintem a Blizzard-tól újat nem nagyon várhatunk már. Kicsit olyan, mint az ID interactive volt. Próbáltam a Doom-hullámot meglovagolni, de a Doom3 nem hozta az elvárt eufóriát.
-
kwzatz
őstag
A Warcraft 3 + The Frozen Throne az abszolút kedvenc RTS-em, rengeteget játszottam vele. De ahogy ezeket a videókat néztem, valahogy olyan érzésem támadt, mintha a felújítással elvesztette volna a játék az identitását. Valahol a mesés és a realisztikus között van félúton és a hatása is felemás így, mintha nem döntötték volna el teljesen, hogy mi legyen belőle. Ráadásul a realisztikusabb egységek mozgása így sokkal esetlenebbnek, természetellenesebbnek hat. (Persze ezt még javíthatják) Bármikor játszhatok az eredetivel, mert az nem néz ki olyan rosszul, hogy zavarjon, ez meg nem néz ki olyan jól, hogy számottevő legyen a különbség, és szomorú, hogy remasterekre megy az erőforrás egy Warcraft 4 helyett. De hátha az is készül közben.
-
Lobonc
tag
Hát 30 EUR-ért kenjék a hajukra ha nem lesz valami akció azoknak akiknek megvan..
Sok éve nem voltam fenn, van élet a sima wc3ban amúgy? -
Simba86
senior tag
Peter Molyneux-ék, ha csak ennyit csináltak volna a DK2-vel, már megérte volna, de ők még erre se voltak hajlandóak...Szóval tuti megveszem
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
tuki2200
senior tag
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuristen! #thehypeisreal
-
DaveNo1
veterán
Sokat mondó a Blizzardról, hogy a mai napon ez volt az egyetlen valamire való bejelentésük.
Szerintem legrosszabb Blizzcon megnyitó ever, viszont a WC3 reforged tuti meglesz Örök kedvencem, még most is tudnám játszani.
You are not prepared.
-
Jinxb1rd
addikt
Ránézésre kár volt ebbe ennyi energiát feccőlni. Szeretem a Warcraft 3-at, de ez édeskevés egy felújításnak.
We are only Stardust...
-
Simba86
senior tag
KELL!!!! 16 éve a kedvenc játékom, még most is játszom vele! Az év híre!!!
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
saelin
veterán
OMFG!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest