Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz feri1014 #138 üzenetére
Szerintem nem kellene elmenni ennyire egyik irányba se védeni őket. A Microsoftnál a piros ledes Xbox rémlik? Vagy a borzasztó Game Essenstial vagy mi a rák volt a neve, ami már akkor megnehezítette az eredeti játékok elindítását (később a Gamestar - asszem ők voltak - a Gears of Warral adott ki lapot, és cracket is adtak hozzá hogy elinduljon )
Szómiszó, mindkét cégnek van/volt vastagon hibás döntésük.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MegalodonS
őstag
válasz feri1014 #138 üzenetére
Igazabol kar hasonlitgatni a ket ceget, ket kulon profil a MS op-rendszer csak meg 1 szeletet akart a jatekpiacbol a Blizz meg csak jatek orientalt ceg.
Valtig allitom a Blizz tobb minosegi jatekot adott a vilagnak,mint a MS eddig!!!Nekik meg felhozhatjuk a kek halalos rendszerteket,ja es meg mindig nem tudnak normalis op rendszert csinalni azert az nagyobb lol mint a blizz amit csinal ez egy veg nelkuli tortenet
(#139) MATEO6600
Remelem megfelel a valaszom(#140) kovsol
AoE uj verzioja nincs meg,a regiek igen, nem tudom milyenek lettek
A sc2 jo jatek,most is az, de szerintem az Azsia regio Esport elo kozvetitesei miatt nem engedhettek meg maguknak,hogy ne egy profi termeket adjanak ki.SC3 ??Azt hiszem ez off es elnezest mindenkitol, nem nagyon W3Forged a tema zarnam is!
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz feri1014 #136 üzenetére
Persze ma mar minden felkesz,gyorsan adjuk ki,profit ertheto a piac diktal a jatekosok szenvednek!!Azert ne felejtsuk el, a cegnek a negativ reklam is reklam, mert beszelnek rola!!
A heten vagy is, 2 nap mulva jon,a Wolcen: Lords Of Mayhem jo lesz, nem lesz, ez egy jo pelda ok jobban tudnak, egy Blizz,vagy EA cegnel fejleszteni??Kivancsi leszek ra!!
A Blizz kemenyebb uzletpolitikaval targyal mint mas cegek.Az MS soha nem tudott olyat mint a Blizz a jatekpiacon!A WoW meg ma is sokat hoz nekik,a Candy Crush meg nagyon sokat meg a tobbi, a W3 Reforged meg, kb unalombol kipoliroztak, nem tul fenyesre!!
Ettol fuggetlenul,lazadozhatnak az emberek,ami mar egy kicsit unalmas,de hamarosan az ido pora belepi az egeszet.de ettol a Blizz, jol alszik es jol profital!!Azert Grubby-t meg mindig erdemes nezni W3 Reforged
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest