Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Nyarat nem cseszik el ezzel. Időzítés fontos. Szerintem augusztus előtt nem várható. Kezdődik a suli, kisiskolásoknak ott lesz rengeteg szabadidő.
Persze a veteránok a legnagyobb célközönség, de gondolom a gyerekektől is várják a bevételt. A hype miatt biztos sokan kisírják majd otthon.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Régen nem nagyon volt MMO, akkor SP-ben gondolkozott mindenki. Aztán jött az MMO világ. Hülyék lettek volna nem azon folytatni a WC-t. (De gáz rövidítve leírva.) )
Manapság, hogy egy MMO-t egy RTS folytasson, kizárt. Üzletileg. Feladjanak egy bármikor bővíthető terepet egy egyszeri nagy kiadásért öngyilkosság.
WC4 halott, hála a WoW-nak. Benne folytatódott és majd ott fog elvérezni.
Az meg, hogy most - 5 éven belül - kiadjanak egy WC4-et, az a lore-fanoknak lenne érvágás, mert akkor az MMO-t és az RTS-t kellene szinkronba hozni és ott is tartani. Hülyén nézne ki, hogy WoW: Move to Outland, majd jön az RTS, WC4 címmel, amiben a sztori Outland-től folytatódna. Majd a WoW következő kiegészítője a WC4-et kellene, hogy folytassa.
-
Louro
őstag
Kicsit sok a ráncfelvarrás. WoW classic és ez is.
Olyan szaga van, mintha nem lenne ötletük a folytatásra. Szerintem kimerült a társaság, hogy igazán nagyot tegyenek le. Lehet fura, de szerintem a Blizzard-tól újat nem nagyon várhatunk már. Kicsit olyan, mint az ID interactive volt. Próbáltam a Doom-hullámot meglovagolni, de a Doom3 nem hozta az elvárt eufóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest