Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Elit3Zotya #79 üzenetére
Szerintem én egyenes voltam, ennél egyenesebben nem tudom leírni, hogy az általad írtak szerint neked XBOX való. Ezzel együtt ha PS-t akarsz mégis venni(mert látom, keresed rá az észérvet) akkor vegyél azt.
A PS-t az exkluzívok adják el, és a hardver bukót is azok finanszírozzák. Emellett is kb. dupla annyi PS fogy(úgy hogy nincs budget verziója), mint XBOX. Szóval a Sony se rászorulva nincs, se az üzleti modelljébe nem fér bele, hogy bármilyen előfizetési konstrukcióba a megjelenés körül betegye a system seller játékait - már az is csoda, hogy néhány játéka élethosszig exkluzív helyett korlátozott időre exkluzív lett, és kiadják más platformra is(pl. Horizon Zero Dawn - amit egyébként a multiplatform megjelenés előtt ingyen odaadott minden olyan PS 4/5 tulajnak, akinek kellett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest