Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Sziasztok,
Látom megy az ajánlgatás, épp nézegetem a 42mm-es változatot. Sajnos nekem a korábban olvasottaknál még véknyabb a csuklóm, így max ez jöhet szóba.
Egy fő kérdésem lenne viszont a nagytestvérről, mivel tud hívást fogadni. Ha pl Messengeren, Viberen vagy más külső alkalmazásból hívnak azokat is tudom az órával használni? Ez nekem nagyon fontos lenne, kb emiatt érdekelne ez a funkció, normál telefonhívásban nem lényeges.
Valamint akármennyire nézegetem az Amazfit szoftvere nekem elavultabbnak tűnik már 2 éve kb, a Huawei sokkal több minden monitorozására alkalmas. Ez valós még jelenleg is? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Formula-1
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest