-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz Lackki #181834 üzenetére
Tanács:
Ne forintban. USD + PP, és Revolut/Curve.A kávéfőzőt szeretem, 12e-ért vettem snapup során, szóval ennél is jóval olcsóbban, és azóta is volt ennyiért.
Szerk: és a linkről az AF1 k jó áron van ennyiért, azt is nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz FingR86 #181826 üzenetére
Ezt dobd be az air fryer topikba is!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Posta/Vám gondok. (1. hsz megvolt megint, de nem találtam új infót.)1./
07.23-án beadtam egy Felülvizsgálati kérelmet* tévesen megállapított összeg miatt, amire még mindig nem jött válasz. (89 naptári nap )
A tárgyi csomagot ráadásul elhagyta a posta, nem találják, nem kézbesítették. Mit tudok csinálni, hol tudok panasszal élni. Duplán fizettem valamiért, amit egyszer sem kapok meg.
Szóval, ez két külön téma, egyesével kérek segítséget.
- Nem találok semmilyen felületet, ahol a felülvizsgálat eredményéről érdeklődhetek.
- A megáfázott, mejd eltűnt csomaggal mit tudok kezdeni? Az utolsó infó amit a helyi postán mondtak, hogy hozzájuk kijött az elosztóból a csomag, és helyettes postás átvette kiszállításra. Hozzám nem jutott el. Nem hiszem el, hogy ha addig tudja a posta követni, hogy tévesen jelentősen magasabb összeget fizettessen érte, az utolsó 300m-en nem sikerül eljuttatni hozzám. (Ennyire van posta.)*Ebben a legszarabb, hogy egy online felületen kellett mindent feltölteni, és még visszaigazoló email sem jött, hogy megkapták/befogadták a kérelmet.
2./
Most jött egy újabb csomagom.
10.22-ig kellene kifizetni az összeget, hogy megkapjam, de a befizetés "technikai okok miatt nem lehetséges".
Nehogy már a Posta informatikai hibájából kelljen 400 helyett 800-at fizessek, mit lehet tenni, van erre jogorvoslat?
Valamint megint hibás az összeg, természetesen nem az én javamra. Vissza az egyes ponthoz, beadom a kérelmet, de mennyi idejük van reagálni?Köszi a segítséget!
-
MittuDomain_
őstag
válasz #04441088 #178958 üzenetére
Nekem ez a kosaramban van 3 napja, csak nem tudom megindokolni a vásárlást.
Ingyen szállítás és hamar megjön. Visa kártyával 4/10e kupon, ami októbertől érvényes.ÁK következő legolcsóbb 8e körül, szerintem nagyon megéri, csak éppen nincs rá szükségem...
Szerk:
Na, megrendeltem, jó lesz kondiba meg futni.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Magyar Posta.
Áfa + vámkezelési befizetve, ezután ment ki a kicserélőből a helyi postára, ahol elhagyták.szerk: De jogorvoslattal tudok fordulni valahová az elhagyott csomag miatt is? Ha már itthon értéknyilvántartották és megáfázták...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, mi a dolgok menete, ha a posta elhagyta a csomagom, amiért már az ÁFÁ-t is befizettem?
Standard levélpostai cucc volt, 07.20án dolgozták fel a befizetést (19én tettem meg), és csak személyes érdeklődésre derült ki, hogy 22-én a helyi postára érkezett, de onnantól senki nem tud róla semmit.Bicskanyitogató, hogy befiettem több mint 1600,- Ft-ot az új szabályok miatt, ebből majdnem 1200 jogtalan, és sem a panaszra nem válaszoltak, sem a csmagom hollétét nem tudják.
-
MittuDomain_
őstag
Tegnap beszéltem egy postánál dolgozó ismerőssel.
Rövid távon (max 1év) a mostani 399,- Ft-os legalacsonyabb díjat is fel kell vinniük 3500-ra, ezzel lényegében tényleg kivégezve minden - Postás - netes rendelést.A legnagyobb baj ezzel, hogy ha meglátja azt az árat pl. a BG, Az eddigi 2$ BG Express is fel fog menni 5-10 környékére.
-
MittuDomain_
őstag
Szia ismét!
Beszéltem velük, mint kiderült, +36 helyett +30-ra küldték ki az SMS-t. (no comment...)
Kiróttak 1200,- Ft áfát (meg a 399,- Ft fix díj) és azt javasolta a srác, fizessen be gyorsan, és ha 1c-es nyeremény termék volt, adjak be felülvizsgálati kérelmet.
Befizetés kész. A posta olyan bizonylatot küldött róla, hogy ihaj, ha valami érvénytelen, akkor ez tuti. :)
Sem 15. hó 20., sem 20. hó 15 nem létezik, mióta Gergely-naptárt használunk. Azaz 1582 óta.A további lényeg:
Melyik felülvisgálati kérelmet/nyomtatványt kell beadni a lehetőségek közül?
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Van egy csomagom, amit snapup rendeltem, 1c-ért, BG UK raktárból.
Ennek ellenére US-ből küldték, nem tudom, hogy ez számít-e már, vagy lett volna a britekkel valami EU-s vám megállapodás.
A lényeg, hogy sms/email nem jött, most látom a tracking-ből, hogy vámkezelés vége.
Be kell ill. be tudom-e adni utólag a NAV-nak, Postának a bizonyítékokat, hogy 3,- Ft-ért vettem, és ez legyen az elszámolás alapja?Mit kell csinálni, hogy a plusz sarc 400,- Ft legyen és ne több? A cucc megérné nekem a 404,- Ft-ot is (3*1,27+400), ennek tudatában rendeltem, de félek, hogy majd kihozza a posta, hogy akkor fiessek még 2e-t stb-stb.
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
Most megírtam neki, hogy akit küld, hozzon kp-t, meglátom a választ.
-
MittuDomain_
őstag
Köszi mindenkinek, akkor nem csak én vagyok paranoid.
Nekem is fura, hogy ezt abban a fene bőségszaru országban nem tudja beszerezni? Oké, toll méretű gyors-nagy SSD, de talán Colorado-t lehet vele rekeszteni, ha ott Dunát nem is...Az nem kérdés, hogy csak akkor adom oda a szajrét, ha előre megmondja, ki jön érte, ad tranzakció azonosító számot, és már megjött a PP-ra a della - bárhogy is, nagyon fura.
Secret + V/, ti erről mit gondoltok?
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, nagyon furcsa dolog történt ma velem.
Rámírt Whatsapp-on egy ismeretlen szám tökéletes angolsággal, megvan-e még ez a hirdetésem.
Szó szót követett, kiderült, hogy a hölgy az USA-ba vinné, kaptam komplett lakcímet, stb.
Nem is nekem kell feladni, adjak egy lakcímet és küld érte valakit, a vételárát előre kifizeti utalva vagy paypal.
Neki EUR meg USD számlája van, nekem HUF, bankközileg pórul járunk, a PP jobb lenne.Na, előjött a paranoid énem:
Egyrészt ha Paypal-ra fizet, én azt a pénzt onnan levásárolhatom mint a PP számlámon lévő egyenleg?
(Tényleg nem tudom, mindig csak a pp alatti kártyával fizettem.) Kivenni gázos.
Le lehet használni nulláig a PP egyenlegem? Van rajta X összeg, ha X+100HUF lesz egy vásárlásom, akkor lehet hogy X-et levon a PP-ról, a 100-at fizetem a kártyával?)Másrészt a PP felteszem vesz le jutalékot. Az kit terhel? Ha fizetne a pp-omra 115€-t, akkor mennyit kéne fizetnie, hogy én 115€-t kapjak meg?
10+ év netes vásárlás alatt sem volt olyan, hogy valaki így akar nekem fizetni, kérlek nézzétek el nekem.Harmadrészt idejön majd egy vadidegen arc, akinek kiadom a lakcímem, honnan tudjam, hogy jó ember jön, és eljuttatja a vevőnek tényleg?
Van ebben buktató? Ha igen, hol?
Köszi!
Szerk: a telefonszám USA amiről írt, a cím létező
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, még szűz vagyok a témában, ez az első vám-os SMS amit kaptam.
A posta.hu/vam oldalon elérhető nyomtatvány nekem fura, szóval első hsz ide vagy oda, nem egyértelmű, mit kell csinálni, kérek egy kis felhomályosítást.
Igazából BG snapup rendelés, a normális értéke olyan 10e+szállítás, szóval megértem hogy megfogták, de szállítással együtt volt $9,76 / 2.775,- Ft.Ami igazából fura benne, hogy még június van, és nincs ikszelhető opció arra, hogy az áru értéke szállítással nem éri el a 22€-t, és nincs plusz díj.
Az A/B/C opciók közül mind fizetős.
Az A 3500,- Ft, postai vámkezelés, a B 1.100,- Ft, címzett általi, a C külsős cég megbízása (felteszem DHL/GLS/UPS/stb, ami k drága). És ennyi.
Hol rontom el a dolgot?
És mi mindent kell mellékelni? BG képernyőkép a rendelés részleteivel? Banki tranzakció, ahol látszik, a Curve tényleg ennyit terhelt?Vagy nem ezt, hanem a régi papírt kéne beküldenem? Ha igen, az hol érhető el? A posta oldalán már nem...
Köszi!
ps:
Ami még technikai kérdés.
A tracking hiába NL végződésű, származási országnak gondolom a valóst, Kínát írjam be. Mi a Posta szerint a valós Kína? Mert nem Kína (az ugyebár Tajvan). PRC? CN? Egyáltalán, lehet a hivatalos rövidítéseket használni, elfogadják? Vagy a Kínai Népköztársasággal megyek tutira?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz SzabóTamàs90 #177974 üzenetére
Én elég gyakran rendelek zsebkést, konyhai kést Aliról (késes Ph fórum, de messze nem vagyok kemény mag, sőt; átlag 3-4 havonta valami), nem volt belőle sosem gond.
De már komoly csúzli is jött, amivel csapágygolyókat is lehet lőni.
Sosem volt gond belőle.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Jahno #177950 üzenetére
Ez a követése.
Csak az látszik, hogy 18án befutott a kicserélőbe, de hogy előtte merre járt, arról nincs infó sehol.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, ma jött meg ez a cucc.
1$-ért rendeltem akcióban, mikor még nem volt letiltva a GB.
2020-03-05-én rendeltem, azaz 474 napja a rendeléskövető táblázatom szerint. Elfelejtettem refund-olni, azt hittem valamelyik fiók mélyére került véletlenül. A csomagszám, feladás dátuma is stimmel.Részemről durván új rekordert avattam.
Verne után szabadon:
(474 nap alatt a Föld körül)/2Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz macilaci78 #177695 üzenetére
Köszi a tippet, megfogadom!
A végén 6-7e-ből lesz egy jó cucc.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Nirvatti #177692 üzenetére
Jó-jó, ismeritek a helyzetet, mikor apuka magának vesz geek cuccot, de az anyuka miatt a gyereké papíron. Itt most keresztgyerek, de ökörködni jó lesz. Pl medence egyik végéből átúsztatni a sört.
De valsz a végén átépítem beetetőnek horgászathoz, ha az első heurékán túl van a kölyök és elveszti az érdeklődését. Arra tényleg hasznos lenne.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Zoli-bácsi #177690 üzenetére
Odaadom a keresztfiamnak, hogy az agresszív hattyúkat zaklassa vele a Balcsiban.
-
MittuDomain_
őstag
válasz vince #177679 üzenetére
Most miért?
1:1 arányú modell (azaz k nagy), 40cm hosszú, teljesen életnagyságú.
Ez volt szállítással 2900, viszketett a tenyerem, na...Szerk:
életnagyságú cápa is jöhetne[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Én eléggé be vagyok szrva. Nem akrtam rendelni, de mostanában olyan BG akciók voltak, hogy az elmúlt 3 hétben otthagytam 30e-t náluk. Remélem minden megjön időben.
-
MittuDomain_
őstag
válasz spileraaa #177031 üzenetére
Igen, a konyhakések jók.
IKEA Vörda, ha jó neked a műanyag markolat, vagy IKEA 365 család, ha a design is számít. A penge anyaga és alakja is azonos emlékeim szerint.Van már sajátmárkás légtisztító, vezeték nélküli töltő (az usb adapterük ha kéne tartalék a telefon mellé, a lygte.info-n is magasan értékelt), led izzó és lámpák.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz bul07 #174349 üzenetére
Nekem van ilyen, nagyon jó fénye van, szeretem.
Amire vigyázz:
A fémház egy vékony 0,3-0,5mm lemez, attól is elgörebül, ha ferde szemmel nézel rá.Lakásfelújításhoz vettem a mestereknek, surlófény, etc., már ütött-kopott-görbült, de a ledeknek, elektronikának semmi baja.
Amit tudni kell, hogy egy 10cm kanóc van csak rajta és neked kell tenni rá vezetéket.
-
MittuDomain_
őstag
válasz farkas-j #174195 üzenetére
Akkor ne légy hülye, menj el és vedd át! A BG mostanában így küldi. Még sms-t is kapsz egy átvevő kóddal.
A csomagkuldo.hu a Packeta CZ magyar leánya, ezért ez a fura webcím, de nem kamu.Egész jó áraik vannak (veri a foxpost/mpl-t, ha a másik fél is partner benne, hogy elsétál az átvevőre), én már küldtem többször is velük csomagot.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz fateless #171269 üzenetére
Nálam 4 év statisztikái, a trend nem túl bíztató:
2017: 137e
2018: 396e
2019: 447e
2020*: 541e (eddig!)*de a valódi költés 2020ban eddig 120e, mert elkezdtem vezetni az elárazott cuucok refundját ami visszajön /most én is meglepődtem, mennyi elárazásra rárepülök hátha alapon /, meg ha eladok pár dolgot.
Teszem hozá ebben minden külföldi rendelés benne van (qwertee pólók, fényképező + obik Amazon-ról, 3db 3D nyomtató + filamentek, stb.), de akkor is k sok...
-
MittuDomain_
őstag
válasz sagesz93 #169060 üzenetére
Az ikea olcsó sajátmárkás élezőjét elvileg a Fiskars gyártja nekik, ha messze élsz az áruháztól, kérj valakit hogy vegyen egyet neked. Alap dolgokra elég és olcsó, gyorsan megvan.
-
MittuDomain_
őstag
Értem, köszi mindenkinek.
Elengedem ezt az oldalt.
Sajnos az "olcsó" alis variáns sem nixie, sem olcsó. Szállítással 70$, ami már BG ár, náluk pedig van áfamentes opció.Egy valódi nixie diy csomagra 40-50$ért vevő lennék. Nem kellenek nagy számok sem.
-
MittuDomain_
őstag
válasz fecus #169047 üzenetére
Én is tudom, hogy a BG más. De a baj, hogy tényleg iszonyat tetszik, és a 6e igen jó ár. Túl jó.
Ha van valami rendes jó nixie DIY szett, linkeld be pls és elkezdem átgondolni.Nem tudom ezek a fb hirdetések hogy mennek, van-e bármi kontrol rajta, vagy bárki aki fizet, felteheti a hirdetését.
Az első vevői tapasztalatokat megvárnám...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a régivágású vintage cuccok.
A fb hirdetések egy hete ezzel a cuccal bombáz, gondolom mert egyszer rákattintottam.
Az oldalt megnéztem scamadviseren, elvileg okés, de nagyon friss cucc, 12 napos. Van paypal, rendes SSL tanúsítvány is akad.Kerestem a dolog kínai alternatíváját, de nem találtam. Amit viszont találtam, az nem 20$, hanem 100 környéke, ezért félek hogy pénzlenyúlás, nem értem.
A BG-n pl a DIY szett 20e huf, itt meg 6,5-ről beszélünk.
Ti rutinos vén rókák vagytok, mit szóltok, bele merjek vágni?Vagy ha kapok ugyanerre egy ali/ebay linket, az is oké, de hiába nézelődöm egyelőre, alig van találat, ami fura.
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #168813 üzenetére
Meglett a termékei között, köszi!
-
MittuDomain_
őstag
válasz AndrewBlase #168671 üzenetére
Változó.
Ha komoly kicsomagolás kell (pl 3D nyomtató), akkor ezt, bár ez a nem ér kategória, 2kg-ig terhelhető fej, tényleg komoly lábak, vígan elvan a MILC + 135mm üveggel. (Ami olyan 1,5kg együtt.)
Ha viszont csak valami bizbasz, akkor megkérek valakit, vagy tényleg mini tripod.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Ha már fura nyomkövetési számok, nekem van most egy ilyen:
A00063200328045N
betű - 14db szám - betűVan ötlet ezzel? Ali-s rendelés. Egy hete adta fel, már kéne róla látni valamit, ha nem 100% kamu. Egyébként drón, offisöl Eachine Store.
-
MittuDomain_
őstag
Az az eladó, akit Ra3 kollega linkelt. De ennél a konkrét példánynál gyakorlatilag minden jobb, még a 400,- Ft-osak is.
A szállítás "drága" (nem az, ennyi a díja, arányaiban...), szóval ha csak 2db kell, én a Samsung 35E-t ajánlom, valós 3500mAh.
Ha van viszont nyíregyi ismerős, simán jó a nem extra cella is.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz tobias40 #166669 üzenetére
Ha nem kell a mozgásérzékelő, nekem most jött meg egy ilyen reflektor, egyelőre elégedett vagyok. 220V, földelt, a csatlakozót neked kell ráforrasztani, csak egy kis 10cm blankolt kábeldarab van rajta.
Látszik rajta, hogy be is van kötve a földelés, nem csak dísz. Melegedni fog, de a ledek miatt dimmelhető talán. (50W egyébként is sok egy ilyen kis cuccba.)
A ráírt IP65-öt szerintem tudja is.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz pulutodurumo #165862 üzenetére
Láttam, csak bíztam benne hogy rosszul látom...
Oké, akkor írok. Köszi!Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha rossz helyen kérdezem, de ilyen üzenettel még nem találkoztam: "Továbbítás megszakítása"
Mi a fene ez és mi történik a csomagommal? Az sem tiszta, hogy ez a megszakítás most külföldön, vagy itthon történt. Van korábbi bejegyzés, miszerint kicserélőbe érkezve, de fura lenne, mert alig több mint egy hete rendeltem. GB-s rendelés.Köszi a segítséget!
-
MittuDomain_
őstag
válasz Ferenczi Áko #165423 üzenetére
Nekem az eddig idei legrosszabb 93 napra megjöttek, most csak egy van ami 60 nap feletti.
De összességében lesújtó, milyen lassan kapok bármit. Van amit én linkeltem be máshová akciósan, miután egy héttel korábban megrendeltem teljes áron, ő megkapta, az enyém még sehol, stb.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz digitalentum #165304 üzenetére
Csalódtam, hogy nem Xiaomi nyuszi.
No offense, nagyon köszi, ugyanezt mindenkinek!
-
MittuDomain_
őstag
válasz Beni2360 #165290 üzenetére
Szerencsés vagy, nálam is gyakori, hogy mást küldenek, már teljesen megszoktam hogy ha BG, akkor videós bontás. Sorolok párat: elemlámpa, elég drága cucc (12e), más színhőmérsékletű led-el küldték, ami a szememnek igen zavaró; még a videó ellenére sem ismerték el a hibát, biztosan csak a doboza rossz, szedjem szét és nézzem meg a ledet. Meg anyátok... LS-1S lézeres távmérő: sima LS-1-et küldtek, ami akksiban a felét tudja. TWS füles: a doboz jött, azaz maga a töltőbölcső, füles nélkül. Szerintem a csomagoló ember vette ki belőle.
És ezek tényleg csak a legpofátlanabbak...[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #164842 üzenetére
Ígértem HP (?) egér képeket.
A linken megtekinthető, nem akarom a fórumon a mobilneteseket szívatni.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz fateless #164823 üzenetére
Murphy.
Tegnap meghalt az egerem görgője, hát a HP-t fogtam be, miattatok, megmutatni.
Csináltam egy csomó kicsomagoló képet, holnap este belinkelem.Továbbra is eredetinek gondolom.
Én is féltem tőle, de nem bazári. Jó a fokozatok elosztása, a fény pedig halvány.A korábbihoz képest nem elég magas a háta, és könnyebb is. Stílus függő ugyebár, ki mit szeret.
Nem nagy az eltérés, hamar át fogok szokni. A tömeg jobban hiányzik majd...Én balkezesként nem dúskálok a jó ajánlatokban, a használható szimmetrikus egerek a "fétisem", amit nem sajnálok évente kidobni ha tönkremegy.
-
MittuDomain_
őstag
Nekem van jó pár KUULAA kábelem és szerintem lapvetően oké. (Textil nincs, csak sima műanyag burkolatos.)
Amivel vigyázni kell, az a mágneses, nincs benne védelem, azaz ha leveszed a telefont és ráugrik a mágnes valami fém felületre, minimum a töltőfejet kinyírja a rövidzár, és az még a jobbik eset. De szerintem minden kínai mágneses ilyen sz@r, talán még az Orico/Ugreen/BW is...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #163500 üzenetére
Fehérek, 8 fejjel.
Az árban amit írtam már a szállítás is benne van.
Elég régóta a kosaramban pihent, most vásárlás előtt nem frissítettem rá, van-e új kupon.
Viszont direkt pc-ről vettem, mert néztem az app-ot és 25$ fölött valami fél dollár plusz kedvezményt adott.Általában sokkal jobban végignézem, ezt most kihagytam. Más is volt a kosárban, egyszerre fizettem értük.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Cyborg #163485 üzenetére
Meggyőztél. Most rendeltem az Aliról 2db SG551 szettet 8-8 fejjel 23,52$/7333,- Ft-ért.
(Azaz két készülék és 16db fej együtt volt ennyi.)1et fizet, 2-t kap akció, szóval linkelem is ide, hátha másnak is érdekes.
De nem ám annyit rendelni, hogy törölje az enyémet is valami téves ár miatt!
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz petipetya #163277 üzenetére
Nekem az OIWAS cuccok bejöttek, ajánlom.
Tegnap egy ilyet rendeltem, 5,19-ért kuponnal (a nagyobb Pro verziót). Ha megjön, írok majd róla.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz DavidQ #160883 üzenetére
Feucht...
Hát mit ne mondjak, ismét be vagyok.
A 11.11es 3D nyomtatót direkt Csehországból rendeltem, mégis onnan jött. Mondjuk végig DHL követett, aláírós csomag, de akkor is para.
Amit viszont egy hete az olasz Aliról rendeltem (hátha megjön karácsonyra, még rá is kérdeztem a store-ban), az ma támadt fel Feucht-ban.El még nem tűnt onnan csomagom, de volt már, hogy közel egy hónapig ott dekkolt, mialatt kínai rendelések bőven érkeztek. A fekete lyuk és a Bermuda háromszög metszete az a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.