Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Srácok. Tudnátok nekem ajánlani jó fajta személymérleget? Olyat, ami nem 8 féle értéket mér egymás után... Lehetőleg digitális legyen. Ötlet? Köszi!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Jarod1
veterán
válasz Demokatona #73649 üzenetére
hát én szintén Lite ba Samut vettem, azért az Nívósabb( kivéve a Note7
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Olcsó, de használható mircast dongle van? Vagy csak Chromecast?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
csucsotke
aktív tag
válasz Tibko8 #73687 üzenetére
Nekem van az a Sandisk is meg a Transcend790. A sandisknek fapadosabb a kialakítása, kisebb mint a képen, és rendesen forrósodik. Lehet hogy a 790-es is, mivel azt nem érezni a műanyagon keresztül. Szóval a sandisk még ha csak gépben van akkor is melegszik, de ha másolok rá akkor, hát meg lehet fogni, de elég fura. És amikor bedugom gyorsan másol rá, de mintha a melegedés függvényében lassulna(USB 2.0-án). Ettől függetlenül azért még elég gyors marad, de a transcendnél ilyet nem tapasztaltam. És amit legutoljára(transcend) küldtek, annak a vége világít, minden oldalról látni. Kicsit fent van az ára, én 2800ér vettem.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz spidersoft #73683 üzenetére
-
haten
tag
válasz szaboger #73689 üzenetére
Hát ha csak hobby célra kell, akkor jó a telefonra ingyenesen letölthető MetalDetector program is. Nekem arra jó, hogy gipszkarton falba megmondja hol van a tartóprofil, vagy elekrtomos kábel. Ha komolyabb kell, nem csak otthoni felhasználásra, akkor bizony pénzbe fog kerülni.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy a mágneses micro USB-s kábelek között van néhány "ajánlott" típus, viszont nem sok mindent találtam ugyanebben a témában Type C-s USB kábellel kapcsolatban. Van valakinek esetleg tapasztalata bármilyen típussal? Kicsit keresgéltem, de nem sok mindent találtam. Talán ez(Lephee) tűnik a legminőségibbnek közülük, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. OnePlus 3T-vel használnám.
Rendeltem Choetech Type C kábelt is, az az olvasottak alapján rendben van.
Szeretnék venni én is egy ilyen (USB Doctor?) néven futó volt-és árammérőt. Ebből milyet érdemes 10$-ig? Van ajánlott típus?
Illetve műterhelésből melyiket érdemes?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki rendelt már LED T10-es "izzó"-t a kocsijába belső világításnak? Melyik az ami már értékelhető fényt ad?
Olyat keresek ami közvetlen a hegyéből világít ( ! ), illetve olyat ami ilyen lapos és oldalra világít tehát így ( _ ) , de nem szofitát. Voltam a helyi autósboltban, de ott senki nem értett semmihez..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Tibko8
senior tag
válasz Saccco #73680 üzenetére
Néztem azt is de félek hogy túl hamar elveszne.
Egyébként ezt néztem még [link]
Erre rá kérdeztem a Milyen pendriveot vegyek? fórumban és eddig egy válasz alapján a Transcend JF790 mondták.
Még szerintem alszok rá egyet. Most per pillanat rendelni sem tudnék
Szokott egyébként nagyobb akciókat tartani? Nem mintha nem lenne most is jó áron de ha egy 7-800 Ft mínusz lejonn az már nem rossz. Pár száz forinton pedig már nem múlik.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
spiky03
veterán
válasz gagyilovag #73645 üzenetére
Mennyire jók ezek a LED-ek?
Gondoltam rá, hogy nekem is vennem kéne párat, nah meg 10 perc sétára van az egyik boltjuk.Havert kérdeztem, de ő osramot használ, ezt nem ismeri.
Elég fénye van? Mert ha jó akkor szerintem lecserélem az égőket a lakásban, szerencsére nem kell sok, csak 5 db nagyobb meg egy 1 kicsi
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem 22.-én délután 4 órakor. Ruszkik scriptelik, gyk esélytelen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
spidersoft
senior tag
válasz FingR86 #73608 üzenetére
Mennyire combos ez a hajvágó? Van egy ilyen Philipsem, ráírva 13V/400mA van (ami 5,2W, a Digoo 8W-ot ír -- fene tudja, hogy ezeknek mennyire lehet hinni...), de ez elég gyenge, belefullad a hajamba (effektíve állóra fékez a motor). Sanszos, hogy ez a Digoo erősebb/jobb a Philipstől?
Már egy ideje gondolkozok egy normális hajvágón, csak sajnálom érte azt a 20-25k körüli árát Bé terv egy akciós *kutyaszőrnyíró*, ha a drótszőrűt eldarálja, akkor csak bír velem is.
-
Beni2360
félisten
Elvileg a sima vékony is megfelel, de ha sok a vezeték körülötte akkor a vastagabb 7 - 9 mm átmérő,jobban árnyékolt fajtából kell választani. Ilyenem van.
kicsee - igen itthon se drága.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fecus
őstag
A kollégámnak meg toslink optikai kábel kellene. 1m körül. Valakinek kipróbált eladó vagy típus?
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
AndrewBlase
senior tag
Karácsony van! Ma jött 5 csomagom. (dec. 27, 29.-i rendelések)
Na jó, nem jött, nekem kellett elmenni a postára érte, és nem ma jött (1 kivételével), csak ma tudtam befáradni a hivatalba.
Pluszba (mivel ma Győrben is jártam, és ott van Mixvill <-- nimfas ajánlására) megleptem magamat 2 db reflektorral.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Demokatona
tag
Köszönöm a segítségeteket!
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Minstrel
senior tag
válasz Demokatona #73668 üzenetére
Visszaküldöd hongkongi jóembernek, paypal állja a postaköltséget, kb. 1500 Ft
-
Skillet
addikt
válasz MADcat #73508 üzenetére
Ez a fajta fúró/csavarozó amiről szó volt? Én nem találtam.
(#73507) synar
Nagyon szemezek vele én is. Van egy makitám, de nem lenne rossz még egy csavarozó. A 3 év garancia miatt is ajándék, szerintem nagyon jó árban van.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Tibko8
senior tag
válasz Feketelaszlo #73663 üzenetére
Tényleg Az szem nagyon fáradt vagyok...
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kcsa
veterán
Olcsóbb újat venni mint visszapostázni. Ez van.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez egy nagyon jo kerdes, az eladoval kapcsolatosan talan forumtarsak tudnak többet. Első évben szerintem hozza lehet fordulni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Beni2360
félisten
A billentyű válaszokat köszönöm szépen. Igaz nekem halandónak semmit nem jelentenek az eltérések és biztos felejtős lesz a téma részemről. Csak amikor a laptopról átmegyek az asztali géphez keresem a hosszú í-betűt mert ott a legalsó sorba rakták. De még 1x köszi a felvilágosításokat.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
anorche1
őstag
válasz retesz147 #73653 üzenetére
Tényleg
(#73655) FireKeeper
Tudom, tisztában voltam ezzel, mikor megrendeltem, és ezzel nincs is bajom.(#73660) Dilikutya
Tudom. Arra utaltam, hogy még nem használtam igazi, minőségi billentyűzetet, csak az olcsóbbakhoz tudom hasonlítani, amikhez képest jobb."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Demokatona #73649 üzenetére
Lepd meg egy 32-es EVO plus-sal. [link]
-
dugesz77
őstag
válasz choco01 #73659 üzenetére
Én 1x20db-vel kezdtem aztán jött még 1x50 és 2x100db de egyik sem volt egyforma minőség. Jött olyan szivacs a végén amit szinte használni sem lehetett. Mondanám,hogy sima szivacs volt de a takarításba ugyanúgy tönkrement mint a normális ellenben a koszt nem szedte le.
Nedvesen szoktam és nem hajlítva csak a tenyerem között kicsit kinyomni belőle a többlet vizet. Ez a fajta amit linkeltem az drágább de annyival tartósabb és jobb vele dolgozni.
A régi simából megszoktam hogy 1db/fürdőkád és elporladt ezt vagy 6-8 alkalommal simán lehet használni. -
fecus
őstag
1,5 m USB3 hosszabbító kábelből van ajánlott? Valakinek tapasztalata?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Tibko8 #73643 üzenetére
De hát most linkelted be.
A courtesytrading is a sinceritytrading-hez tartozó felhasználói fiók. Ugyanúgy Hong Kongból jön Calvin Choi névről címezve. -
joy_k
tag
Sziasztok! Magnetic kábelből mit érdemes venni és honnan? Köszi
-
choco01
addikt
válasz dugesz77 #73591 üzenetére
Édesanyámnak mindig azt rendelem amit először kidob az ebay és a legolcsóbb, és nagyon szereti mindent azzal takarít, néha én is kipróbálom és tényleg nagyon jó..
Igen az a baj hogy egy nagy takarítás alatt 10-20db elmegy mert gyorsan szétporlad, ezt amit küldtél nedvesen használod vagy szárazon?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
attiati
veterán
tud valaki shopot, ahol lehet fizetni a Webmoney / WMZ -vel ?
Vagy megbízható oldalt, ahol át lehet konvertálni Paypalra?van pár beragadt dollárom
-
zsiz
őstag
válasz anorche1 #73647 üzenetére
Valóban szívás.. Nekem a laptopba kellett rendelnem másik billentyűzetet, de sehol nem volt hozzá olyan amin 2 soros az enter. Még nem tudtam megszokni, igaz jóval kevesebbet is használom, mint az asztalit, de szinte kivétel nélkül melléütök az enternek
(#73623) ktommy91: a csipesz valóban nem hátrány, de pl az én jackly készletemben kb használhatatlan, könnyen meghajlik. A készlet többi részével nincs gondom, szerintem jó arra amire való.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
spiky03
veterán
Ali-ról mennyi idő után indítják útra a rendeléseket?
Mert szombaton vettem 3 dolgot, abból csak az egyikről jött, hogy feladták, a többiről még semmi sem...Mikor kezdjek aggódni?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Beni2360 #73651 üzenetére
különbség ansi vs iso layout között
de mondjuk a kolléga akkor se lett volna sokkal előrébb ha ISO enteres verziót kap, mert ha jól látom ez 104 gombos bill, tehát a bal shift hosszú és nincs külön gombja az "í"-nek.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Beni2360
félisten
válasz anorche1 #73647 üzenetére
Mivel nem vagyok gamer típus vagyis egyáltalán nem játszok billentyűvel, megkérdezném, hogy mit jelent : hogy 1 soros enterrel küldték. Mit kell látnom a képen és te mi hiányzik a tieden? A jó pap holtig tanul alapon szeretném tudni.
--------------
OK - De azóta már lerajzolták mások. Szerintem marad a sz.... rája.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #73648 üzenetére
A google ferdítő többet árt mint használ. Ha szöveget másolsz be, az maradjon eredeti formájában aztán segítünk megérteni. De azóta már lerajzolták mások.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Demokatona
tag
Sziasztok.16 GB-os micro sd kártyából melyiket érdemes venni mobilba(Huawei P9 Lite) Samsung vagy Transcend?
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Beni2360
félisten
Való színű nem, de mivel itt is szó van erről és totál nem tudok képbe jönni.
Töröld ha nagyon zavar.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
anorche1
őstag
Megjött a DBPOWER Backlit Gaming Keyboard LED 3 Color BackLight USB Wired Game Controller Teclado Gamer with Similar Mechanical Feel billentyűzetem. Minden ok, kivéve hogy 1 soros enterrel küldték.
Vissza nem szeretném küldeni, nem ér nekem annyit az egész hogy postával meg paypal-lel szenvedjek, inkább átszokom rá. Viszont ha jelzem hogy én nem ezt rendeltem, akkor valami kuponnal vagy akár pénzel kárpótolhat? (nem fillér b@szogatás, de tényleg szíves ez az egysoros enter).A bill egyébként tetszik, igaz, mechnaikus billentyűzetet még soha sem próbáltam
De jó rajta írni, a billentyűk könnyen mozognak.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Batib
őstag
Ma megérkezett a CHOETECH 12W Universal USB Charger
Első ránézésre rendben van, egyelőre nem tudtam mivel meghajtani igazán. 1 ampert mértem mikor samu telofont és tabletet töltöttem. Elég izmos cuccnak tűnik, jelentősen nagyobb mint egy samsung gyári töltő.
Nekem 880ft-ba fájt akkor.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Tibko8
senior tag
válasz Feketelaszlo #73631 üzenetére
Első sorban csak tesztelés célból vennék. Van itthon két kis gép (egyik NAS ezt talán befognám munkára ha jól müxik)
A másik gépen pedig ismerkedni szeretnék a Linux rejtelmeivel. (Mind2 ajándék volt a régi tulajdonosuk a szemét telepre akarta volna már vinni ezért gondoltam adok nekik újabb esélyt)Erre gondoltatok?
Viszont ilyen nincs nála vagyis nem találtam Transcend márkájú pendriveot. SanDisk pendriveok láttok inkább nála többségben.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
szacsee
nagyúr
Benéztem én is.
Szabályzat:
"Claiming your gift:
Use your coins to claim New Year Gifts. You can only claim gifts during the two rounds below.
First Round: Jan 16th 0:00-24:00 (UTC+8)
Second Round: Jan 23rd 0:00-24:00 (UTC+8)"Visszaszámláló az első round lezárásáig számol nem a kezdetéig, így a következőhöz a kuponokat 1 nappal lejárat előtt kell beváltani.
-
Skillet
addikt
van bármi különbség a két hangszóró között? érdemes valamiért az s10-est venni?
ED10 vs S10
elvileg tudnak fm rádiót is... igaz, baromi körülményesen gyanítom, emiatt sosem lesz használva (a rádió funkciója).
én legutoljára már inkább EZZEL a xiaomi-val szemeztem, de asszonynak kellene a micro sd nyílás.
pedig a 22 eurós határon belül is lenneMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Beni2360
félisten
válasz DJGABI #73632 üzenetére
Én ezt nem értem igaz a gugli fordította de mégis.
Hogyan kell játszani:
1. Login & kattints a csengő, hogy játék érméket. Érmék véletlenszerűen jelennek meg.
2. Újonnan regisztrált ügyfelek kap 200 érmét azonnal.
3. Megosztjuk játék linket szociális média felár 20 érmét és 2 játszik esélye (csak egy részvény naponta).Igénylése a ajándék:
Használd az érmék igényelni újévi ajándékok. Csak akkor állítják ajándék során két fordulóban alább.
Első forduló: január 16. 0: 00-24: 00 (UTC + 8)
Második forduló: január 23. 0: 00-24: 00 (UTC + 8)Értesítés:
1. Az Ajándék színe kerül kiszállításra véletlenszerűen.
2. Kupon kell használni, mielőtt február 15 (UTC + 8) .
3. Minden ügyfél igényelhet 2 ajándék körönként.
4. Ha azt állítják, ajándék, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben 48 órán belül gondoskodjon szállítás.
Banggood fenntartja magának a jogot a 2017 New Year eseményt.[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Ebből rendelt valaki?
Nekem még mindig függőben van,nem adták még fel. Hol lehet refundot kérni nem találom sehol. -
válasz Tibko8 #73628 üzenetére
Transcend Jetflash 790, ha az ár is fontos. Ha nem, és csak a sebesség számít, akkor Sandisk Extreme.
Más:
Beesett a november 23.-án rendelt (!!!) edény fedő fogantyú (akkor még 11 centtel olcsóbb volt). ötöt rendeltem, árához képest rendben van.
Jött DC csatlakozó is (5.5x2.1mm), 10 pár. Az apa oldalon a pozitív csati forrasztási pontja igen vékony, ezt mindenképp figyelembe kell venni, nekem megfelel, pár amper simán átfolyik rajta.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Sinceritytől rendelnék (fórumon az ő nevét láttam sokszor) egy 32 GB-os USB 3.0-ás pendriveot. Szerintetek melyiket lenne érdemes venni ha Linux futtatására akarnám néha használni? De nagy részt filmeket masolnékra meg filmet.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
DJGABI
addikt
X3 bluetooth hangcucc 6$ dd4-en [link]
szerk: kameraállvány 7$ [link] meg lazy arm 2$ [link] is jó áron van jackly csavarhúzokat inkább nem is említem abból mindig csak vita szokott lenni
(#73626) Imy tegnap már volt róla szó, korábban kezdtek
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
beg
veterán
válasz RaiDani #73617 üzenetére
Legközeleb egyértelmű kamu cuccokkat ne linkelj be légyszi. Mi van ha véletlenül valaki belemegy?
Ezt most OFF-ba tettem, de legközelebb törölni fogom.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Erről mit gondoltok? Gondolom én is, hogy kamu, de azért érdekesen hangzik 10k-ért Xbox One S 1TB.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz AcCEsS #73587 üzenetére
Nekem uez pepitában, csak még rosszabb.
Az enyém már 12.21én ért az országba, 28án belföldi feldolgozásra továbbítva, azóta a magyar posta oldalán semmi, a hollandon és a kínaiakon (trackitonline, 17track...) 01.05 sikertelen kézbesítési kísérlet szerepel; a valóságban nem történt persze ilyen. KATT
Azaz ha a héten nem kapom meg, ott tartunk, hogy egy hónap alatt nem tudták a budaörsi központból az 5-10km-re lévő címemre kihozni.
Múlt kedden voltam bent, személyesen azt mondták, Bp. XI. ker nem bírja a terhelést, a csomagot átadták a IX. kerületnek, MAXIMUM 1-2 nap és megkapom. Azóta a mai a hatodik nap. Csak hogy tudd, az sem feltétlenül old meg mindent, ha bemész a postára.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DeFranco
nagyúr
válasz andrisbandi #73614 üzenetére
minden hatékony tisztítószer ilyen, a régi superdol is ilyen volt, a cifben is apró szemcsék vannak, hiába folyékony, az csak a vivőanyag.
ezeket viszont a csodaszivaccsal ellentétben nem lélegzed be
de mattítani mattít, karcolni karcol, még az alapvetően kíméletes cif is kikezdi a kádzománcot is pár év alatt ha elég kitartó vagy. fényes-krómozott felületekhez elég pár hónap.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
1. Sztereó hangszóró (NE bluetoothos, csak sima)
Monitorhoz keresek apró, esztétikus, hangot szépen átvivő sztereó hangszórót. Laptop PC-ként üzemel, viszont jó lenne, ha szemből (monitor felől) jönne egy kis hang, ha éppen arra van szükség. Már kerestem, de mindenhol csak azt a 2-3 típust találom.2. Olcsó ledes asztali lámpa
Sajnos csak +5-8ezer Ft felett találtam lámpát. Esetleg valakinek ötlet? -
Sziasztok. Tervezem lézeres távolságmérő vásárlását, és úgy vettem észre, hogy Kínából rendelve jóval olcsóbbak ezek, mint márkásabb társaik. Valaki vett már ilyet?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
FingR86
őstag
Digoo BB-T1 hajvágó 14.69$
általában 20$ körül szokott mozogni.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz pietrrr #73579 üzenetére
Szerintem nincs gond velük, 9V1,6A-t láttam már muszeren QC-s toltesnel. (9Vot tud az eszköz)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboy93 #73604 üzenetére
Volt aki nem volt elégedett vele, de hobbihoz szerintem elég (meg ~ 1000 Ft-ért itthon ennél bőven rosszabbakat találni). Nagy erőátvitel ebben a méretben amúgy sincsen. Én berendeltem ebből is egyet.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #73602 üzenetére
Még annyival talán érdemes kiegészíteni,hogy a csodaszivacs nyitott szerkezetű melamine, míg ez a szürkés valószínűleg carbid tartalmú csiszolóporos bevonattal ellátott sima szivacs. Tehát míg egy melamin-os végig használható míg el nem fogy addig a szürkéről ha lekopik a csiszoló réteg akkor már nem használható tovább. Csiszoló szakkörért bocs mindenkitől.
-
dugesz77
őstag
Igazándiból a fehér szivacs (csodaszivacs néven) is karcol csak annak 5000 körüli a szemcsemérete nem látod a mikrókarcot ,szemre inkább mattul tőle a fényes felület .Ezek a szürkék 40-től talán 400 ig mennek. Durvább tehát több anyagot szed le egyszerre de ezért nagyobb karcokat is okoz.
Én nem látok különbséget az alis meg mondjuk ebben a hirdetésben mutatott között.
Ettől még lehet tévedek.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
32 részes Jackly készlet 3.17$ [link]
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest