Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most jönnek sorba az Aliexpress standard shippinges rendeléseimről az értesítők a postától, hogy fizessek online 399 forintot. Szóval már azt sem feltétlen futár hozza.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Arcképgyáros
Bringa lámpából mostanában mik az ajánlások? Első világítás kéne ami fizikailag nem túl nagy.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Okostelefonos külső videómikrofonra van valamilyen alis (bmilyen olcsóbb) alternatíva? [link] -
Sunnam
tag
válasz ANOka #181790 üzenetére
Meglehet, hogy a másik topikban is fel kellene tenned a kérdésed:
Okos otthon / Smarthome -
őstag
Van ajánlott/bevált beltéri Wifi-s - esetleg Zigbee-s - hőmérő, ami viszonylag "pontos" is?
Bluetooth-os nem kell!
Otthon automatizáláshoz akarnám majd használni, így IFTTT támogatás is kellene. -
Ra3
őstag
válasz Armagedown #181784 üzenetére
Nem fogja meg a hajfesték a fület.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
titán
válasz Armagedown #181784 üzenetére
Női fodrászok tudnának róla beszélni, de dauer, hajfestés esetén is használható, ha fülgyulladásod van és csak szeretnél tusolni, hajat mosni, hallójárat, dobhártya védelme folyadéktól, gázoktól, portól és huzattól.
Nekem több ismerősöm szenved attól ha víz kerül a hallójáratba, rögtön begyullad és azon felül hogy csökken a hallása iszonyúan tud fájni.[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Ez mire jó?Milyen gyakorlati haszna van?
100 Pcs Thickened Disposable Plastic Waterproof Ear Protector Cover Caps Salon Hairdressing Dye Shield Earmuffs Shower Tool[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
fradi81
veterán
-
w.miki
veterán
Tronsmart hangszórókból melyek a jók? Állítólag a Geekbuying akciózik az NMR blog szerint.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Skillet
addikt
válasz cSuwwi #181779 üzenetére
Ezt linkeltem én is feljebb.
ITT eléggé kellemes áron van.
Szerintem ennyiért nincs jobb, de legalábbis én nem találtam.
A gyors töltés nekem nem elvárás. A hálózati töltő is max 2.4A-t tud.
Egyedül a %-os töltés kijelzés ami tetszene még, de pár ezerrel drágábban sem találtam még olyat. Este még körülnézek, hátha.
Köszönöm.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
cSuwwi
senior tag
válasz Skillet #181775 üzenetére
Én ezt találtam: Baseus PPJAN C02
Itt van ugyanez olcsóbban. [link]
Az egyetlen apró gond vele, hogy csak 5V-on ad le töltéskor, így nincs vele gyors/szupergyors töltés. Nekem régebbi xiaomi 20000-es powerbankom van, az tud 9V-2A és 12V-1.5A-t is.
Ha ez nem elvárás akkor jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz chatran #181774 üzenetére
Nálunk a ventilátor és a kis lámpa is mindig utazásnál kerül elő. Pl pár éve a gyerek a kertben aludt a kis sátorban, és 3 pici venti is fújta őt 3 powerbankról.
A pilács meg... Most is ahol vagyunk, nagyon erős fényű az éjjeli lámpa. Jól jönne egy +1 ilyen kis usb LED, mert azt az egy meglévőt a muterom használja a másik szobában olvasáshoz, mert abban a szobában is erős a lámpa és a kisfiam meg ott alszik mellette.
Illetve minimumon néha éjjel is hagyjuk ketyegni, mert korom sötét van. Ha éjjel felkelünk mondjuk mosdó miatt, akkor tuti fejreesünk
A fent leírtak mind utazásnál érvényesek. Otthon nem szorulunk ilyesmire. Bár a venti néha otthon is előkerül
Szerintem rendelek kettőt ebből a lámpából. Hátha jövőre jó szolgálatot tesz majd.Ajánlott Powerbank esetleg?
Bestbuy powerbankot keresek, minél kisebbet, minél nagyobb (30000) kapacitással. Kijelző nem lenne rossz, de talán nem feltétel.
Vezeték nélküli töltés és egyéb érdekességek nem igazán érdekelnek.
Én ezt találtam: Baseus PPJAN C02
Itt nekem max a kijelző hiánya (%) a negatívum.
Van más (jobb?) ilyen jó áron?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
chatran
őstag
válasz Skillet #181773 üzenetére
Ezzel pont nincs tapasztalatom, de a párjával a ventilátorral igen. Anno azokat is 1 dollárért osztogatta a gearbest és tsai, jó hülye voltam, hogy nem vettem belőle 10+ db-ot csak kettőt.
Így aztán vehettem meg 1600-ért ennek a ZMI fan-nek darabját. Minőségre, kidolgozottságra, csomagolásra ugyanolyan, a légszállítás is hasonló. Mostanában egész nap mennek és jól bírják, nem lassultak még be. A korábbi xiaomi kb 2-3 év után döglött be.
A noname változatok nem bírták a kiképzést, bár jobban fújják a levegőt, cserébe jóval hangosabbak és egy napig sem bírták, belassultak és megálltak.Anno én is vettem ilyen USB-s led lámpát, mert olcsó volt, de nem jöttem még rá, hogy milyen alkalmakkor tudnám használni. A fiókban pihennek bevetésre várva.
-
Skillet
addikt
Kis usb ledes pilácsból ez ajánlott?
KATT
Van nekem egy xiaomi, ami régen 1$ volt. Sajnos akkor nem vettem belőle többet, pedig jól jönne. KösziMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
titán
válasz chatran #181769 üzenetére
Nem tudom mit akarsz vásárolni ott, de sehol nem említik hogy lenne IOSS azonostójuk, így ők nem szednek áfát ha 150 € alatti és azt írják hogy a vámolási téma a vásárlóé.
7. Customs
Buyers should make sure that they can lawfully import the item into the buyer’s country before purchasing the item.
Buyers may be subject to import duties and taxes, which are levied once a shipment reaches the buyer’s country. In principle, additional charges for customs clearance must be borne by you if not specified otherwise in the item detail page explicitly; we have no control over these charges and cannot predict what they may be. Customs policies vary widely from country to country, please contact the customer team for further information.7. Vám
A vásárlóknak a termék megvásárlása előtt meg kell győződniük arról, hogy a terméket jogszerűen behozhatják-e a vevő országába.
A vevőkre importvámok és adók vonatkozhatnak, amelyeket akkor vetnek ki, amikor a szállítmány eléri a vevő országát. Elvileg a vámkezeléssel kapcsolatos további díjakat Önnek kell viselnie, ha a tétel részletező oldalán kifejezetten nincs másként meghatározva; nem áll módunkban ellenőrizni ezeket a díjakat, és nem tudjuk előre megjósolni, hogy mekkorák lehetnek. A vámpolitikák országonként nagyon eltérőek, kérjük, további információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
A hekka szállításával van tapasztalatotok? Kell utána áfát és postasarcot fizetni?
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #181765 üzenetére
Még a Samsung S22 Ultra is csak 15W tud vezetékmentesen tölteni
De a iPhone 13 Pro Max 7.5W-al tud vezetékmentesen tölteni
20W töltő mihez kell[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bazsimano
őstag
sziasztok!best buy vezeteknelkuli fulest tudnatok ajanlani?
elore is koszonom -
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #181762 üzenetére
Esetleg erre állíthatsz egy értesítőt
Vissza vissza tér, így van rá esély( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
Vezetékmentes (QI) otthoni töltésre van ajánlott cucc?
#?*@&!
-
nagysz
tag
-
spileraaa
senior tag
Air frayer sütőt szeretnék vásárolni. Nagyon nagy a kínálat ezért kérném a segítségét annak akinek már van.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
zeon.hu
nagyúr
Autóba, szellőzőre tehető, mágneses vezetékmentes töltőt keresnék, mi az ajánlott?
#?*@&!
-
KrAt
veterán
válasz lsebestyen #181752 üzenetére
Köszi, épp ezer éve akartam kábeleket venni
-
Ra3
őstag
Alis kuponok a summer sale-hez:
-3/30$ - 6SELECT3-3/30$ - 3Pepper30-6/50$ - 6SELECT6-6/50$ - 6Pepper50-9/80$ - 6SELECT9-9/80$ -9Pepper80-14/140$ - 6SELECT14-14/140$ -14Pepper140-24/200$ - 6SELECT24-24/200$ - 24Pepper200''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Honnan érdemes most venni USB-A -> Lightning kábelt venni (iphonehoz)? Ugreent vettem volna csont nélkül, de hát 7-8-9ezer egy kábel náluk
Van más ajánlott gyártó, store ahonnan érdemes ilyeneket rendelni és jó minőségűek?
Köszi
iPhone 13 Midnight Black
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e ajánlani telefonhoz bt fulest.
best buy ar erdekelne elore is koszonom! -
Digitalpimp
senior tag
válasz Donki Hóte #181732 üzenetére
Nekem 04.25. óta van egy ilyenem, sok reményt már ne fűzz hozzá. Lassan elindíthatom a visszatérítést.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pooty
tag
-
zeon.hu
nagyúr
LG Wing-hez üvegfólia rendelhető valahonnan EU raktárból?
Esetleg Kína is jó, csak akkor nyomkövetős kéne, mert amiket találok, annál ez az opció nem elérhető, csak irreálisan drágán.#?*@&!
-
titán
Ez az azonosító nem nyomkövetési szám hanem ennek a logisztikai cégnek HJYT Express az azonosítója amit csak ők vezetnek és nem igazán derül ki hogy ki lenne itt a kézbesítő és milyen útvonalon jön, egyáltalán nem biztos hogy itt van. Shenzenből Hong Kong és onnan nem direkt jön ide hanem Németországon keresztül. Ha tényleg vámolták és nem fizettél áfát a megvételkor akkor kaptál volna értesítőt.
Több helyen megnéztem néhány oldal még ezt az azonosítót adta fel: XMZJ8U029650 és ilyen mai dátumú bejegyzést láttam: Az eladó általi szállításra vár, Last Event Jun 23, 2022, 9:37 PM Pending shipping by the seller Cainiao[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Donki Hóte #181734 üzenetére
Nehéz okosat mondani, mert ennek már nálad kellene lennie.
Az a gond ha ez nem számít itthon nyomkövetett csomagnak akkor több bejegyzés nem lesz róla. -
veterán
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #181734 üzenetére
Bedobták egy salgó mélyére, azt ott ácsingózik.
-
veterán
-
sambenez
addikt
Ha ezt látod akkor elvileg úton van feléd.
De lehet lassú a posta.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zolikaDB
veterán
Használ valaki Konka A1-8D masszázspisztolyt?
Futás után jólesne egy kis "kézimunka", emiatt gondolta merre[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Sziasztok,
van valakinek jól működő, kültéri vezeték nélküli kapucsengő kamerával (video kaputelefon?), amihez (legalább) 2 csengőt lehet csatlakoztatni? Olyat találok, ahol a kültéri egység akkumulátoros, de a beltéri mindegyiknél konnektorba dugós. Nekem olyan kellene, aminél a beltéri is akkumulátoros (teraszra is akarok egyet tenni).
Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy van ilyen, de hátha... -
OberMotz
aktív tag
válasz spiderpig820 #181727 üzenetére
Köszi szépen, írtam neki.
-
-
OberMotz
aktív tag
válasz mirci18 #181723 üzenetére
Sziasztok, úgy rémlik régebben előfordult itt egy kolléga, akinek volt kapcsolata pár kínai webshoppal - Bangood lenne a téma. Vettem európai raktárból egy kézi porszívót, ami valószínűleg halott akkuval érkezett (nem tölt fel teljesen soha, pár másodperc után kikapcsol a készülék). Bár a cucc már nálam van péntek óta, a Bangoodnál még mindig úgy mutatja, mintha ki sem szállították volna, ezért nem tudok erre a cikkre hibajegyet nyitni - ehhez kéne segítség.
-
titán
válasz mirci18 #181720 üzenetére
Amiket írtál azok nem Express One kézbesítésűek, mindkettőt a Magyar Posta kézbesíti.
Az elsőnél akár újból fizethetsz áfát és kezelési díjat, az AliExpress saver esetén EU-s nyomkövetési azonosítóval érkezik az MP-hez így nem történik vámolási eljárás és így nincsen díj.
Te Express One szállítást kérdeztél, ezért nem említettem az AliExpress saver szállítást, de az is jó bár lassabb, de nincs kezelési díj.
Az előszokott fordulni hogy "felminősítik" és azután AliExpress standardnak megfelelően van szállítva és az Express One kézbesíti, de ezt írják is a vásárlás tracking résznél, mert az eredeti azonosító megváltozik.
150 € értékig minden vámmentes kivéve ezek:
- alkoholtartalmú termékek (jövedéki termék)
- dohány vagy dohánytermékek (jövedéki termék)
- parfümök és kölnivizek[ Szerkesztve ]
-
pooty
tag
válasz mirci18 #181720 üzenetére
Maximum a vám kezelést ússza meg a posta részéről, vám mentesség továbbra is a termék árától függ, ha jól tudom.
Nekem legutóbb Cainiao Standard For Special Goods -al jött egy csomag postára, szintén nem kellett semmit fizetnem utólag. Az más kérdés, hogy eredetileg én is Aliexpress standard shippinggel rendeltem, csak a kicsi kínai elfelejtette mondani, hogy a terméket nem adhatja fel azzal, így másfél hónapig keringett mire ideért...
De legalább 5e HUFból sikerült kicserélnem a Lidl akkus csavarozóm motorját: [link] -
mirci18
addikt
Köszi a választ.
Megnéztem a rendeléseim nincs ilyen közte.
Helyette ezek vannak pl.
Free shipping.
From China to Hungary via Cainiao Super Economy Global
meg aliexpress saver shipping.Ezekre is kaptam elvileg express one futáros küldést.
Lehet több fajta küldési mód is megkapja a vám mentességet?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Milyen szállítási módokat kell keresnem hogy az Express one-os megoldással hozzák ki a csomagom?
Egy ideje így küldik és sokkal jobb mivel nincs vám és annyi várakozási idő sem.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
bul07
nagyúr
Hátha valakinek
Bár amilyen árfolyama van a dollárnak lassan semmit nem éri meg rendelni, de most tényleg 380Ft/$MUSTOOL MT108T Square Wave Output True RMS NCV Temperature Tester Digital Multimeter 6000 Counts Backlight AC DC Current/Voltage Resistance Frequency Capacitance
[link]
Kod: BG96627d
US$9.99
Viszont csak CN raktára jó a kupon( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
draco31
veterán
válasz w.miki #181703 üzenetére
Nekem van ilyen Nextool, bár nem épp aprócska, viszont tudja amit ígérnek.
Viszont a felsorolt Convoy -oknak nagyobb a vásárlói bázisa, és a tapasztalat, és kisebbek is méretben.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Erre a gimbal-ra jobb kuponja van?
Vagy ennél olcsóbb, de minőségi gimbal-t tudtok? -
andrisms
aktív tag
válasz gixxergabi #181707 üzenetére
Igen, azt láttam. Viszont az nem EU raktár, valószínűleg lassabb és fizetős lesz a vége.
Lehet nem úszom meg olcsóbban. -
andrisms
aktív tag
Sziasztok,
Ez a Veithdia photochromic gray lencsével kapható esetleg EU raktárból, vagy itthon némi felárral?Látom, hogy amit linkeltem, spanyol raktárból jön, de a szállítást kicsit húzósnak érzem a termék árához képest.
Van olcsóbb megoldás?Köszi
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #181703 üzenetére
Esetleg, de nem teszteltem a kupont hogy még jó e
Gray Convoy S2+ SST40 1800lm 5000K 6500K Temperature Protection Management Powerful 18650 Flashlight Mini LED Torch - 5000K
[link] (remélem kiszedtem a reflink részt)
Kod: BGCVS2F
18,99 $ (lehet plusz szállítás)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
Zseblámpát keresek, ha lehet pici, de erős legyen. Ilyesmi, vagy kisebb:
Nextool 4Tool ED10 1400lm TIR Lens 200m Long Range Compact EDC FlashlightOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
GIJoe
addikt
Sharkoon Gaming DAC Pro S V2, hangkártya 15€
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik