Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz weiss #183199 üzenetére
Amazon Logint lehet csinálni, az ingyenes. Amazon prime előfizetés nem kell, ha azt nem nézed.
Olvasd el itt a téma összefoglalót -
-
titán
válasz HoTaZo #183196 üzenetére
Termék ára és a szállítási költség az áfa alap és a Yen-t 2,881 Ft-al számolva forintra annak a 27%-a valamint a Posta vámkezelési díja, ami 899 Ft vagy 1399 Ft attól függően hogy a feladótól megkapják-e a címzett valamelyik elektronikus elérhetőségét, akkor az alacsonyabb összeg, de csak akkor ha nem olyan dolog ami teljes körű vámolás alá esik, akkor ez 4000 Ft. 64000 Ft értékig nincs vám.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lányom vásárolt Japánból cuccokat, két csomag jön, az első (6000 Yen /17000Ft /+ 5000 Yen /14000Ft/ szállítás) már Vecsésen van. Milyen vám, áfa, egyéb teher várható rá?
A második még repül, az "csak" 5000 Yen + 3650 Yen.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Beni2360
félisten
válasz TheProb #183194 üzenetére
En vettem nyáron egy mini lomb fúvót 7500 ft volt mist mar 10 korul van de ez mar már inkabb erős mint kozepes. Munka pafok stb tisztitasara van de sz gép - re is jo ha ventilátor nélkül vagy.... Valmi ilyesmi volt a zold verto
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
kenand
veterán
válasz elistvan #183187 üzenetére
Nem tudom mire használnák a szőlők főleg, de ha nem kell 4K nyugodtan megvehető 120000Ft itthon is az Amazon Fire TV Lite. 1080p-re bőven jó, igaz a menüje inkább az Amazon Prime videora van hangolva, de megy rajta a youtube/netflix, HBO GO max is (azt kis hazánkban apk-ból kell telepíteni)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz TheProb #183189 üzenetére
Kintről ez jött szembe velem, rad gondoltam de mivel arat nem írtál nem linkeltem.
US $33.01 50%OFF | 500W Electric Air Duster & Air Pump 2-in-1,Canned air Compressed Air Cans for Computer,PC,Laptop Keyboard Cleaner,Swimming Rings
https://a.aliexpress.com/_mOpmKLyBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Samott
addikt
válasz TheProb #183180 üzenetére
Ezt keresd, de nem az ebayrol hanem a Lidlbol: Akkus levegopumpa
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Androidos tv sticket szeretnék venni szüleimnek van valami bevált?Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
csongi
veterán
Uppsz, nemide.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Air duster-t keresnék, amivel ki lehetne váltani a sűrített levegős palackot pl egy pc takarításakor. Használ esetleg valaki korrekt teljesítményű, jó ár/érték arányú cuccot?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Cold5
senior tag
válasz azbest #183178 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a 65W-os töltőm nem mehet ki egyszerre a 65+30…
A notit jelenleg egy Aukey 30W PD-vel töltőm. (Persze kiírja, hogy lassú a töltés) Egyszerre nincs szükségem a teljesítményre. Nekem csak az a fontos, hogy mindkét kábel be van dugva, és ha az egyiket használom, akkor max-on menjen azon az ágon a töltés.
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
azbest
félisten
válasz Cold5 #183176 üzenetére
gondolom azt tudod, hogy csak akkor lehet annyival tölteni, ha csak egy valamit töltesz. Ha több dolog van bedugva, akkor kevesebb. Az S23 az jó lehet, mert 60+30 módot is tud az oldalon lévő táblázat alapján.
A 60w még elég lehet olyan notihoz, amihez a gyári töltő 65ös- 5 wattal kisebb töltőt még talán elfogadnak a gépek (90w-os gépen max 10w-tal kevesebbig szereti), de kisebbnél vagy nem tölti vagy kiírja hogy lassú töltés és a gép sebességét lelalssítja.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Cold5 #183170 üzenetére
BlitzWolf® BW-S21 - 6e
BlitzWolf® BW-S23 - 18e
USB töltők milyenek? Ezek nem jöttek szóba? Van jobb ajánlat?
Mit vettél végül?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Breki
veterán
válasz Cold5 #183170 üzenetére
Én külföldről ilyet rendeltem, de ezen van USB
Egyébként Baseausnak tslán van ilyen amin nincs USB csak Usb C, én abból ilyet vettem, S Pro-t kábellel.
Viszont abból találtam Magyarországon helyi garival, szinte ugyanazon az áron, futár hozta csinagpontra pár nap alatt.Esetleg keress rá a külsóaksi szóra.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Cold5
senior tag
Esetleg tud valaki, 65W Gan töltőt dupla Type C kimenettel, ami tudja a PD-t mindkét porton? Nem kell rá normál USB-A!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
válasz janakbacsi #183167 üzenetére
Ezek nem szabvány 4mm-es bitek, mert akkor kb. bármi jó hozzá.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
sambenez
addikt
válasz janakbacsi #183167 üzenetére
Én még soha nem láttam külön a szárat.
-
janakbacsi
őstag
pár éve vásároltam egy ilyen wiha csavarhúzó készletet, de nem találom a behajtó szárat és az egyik bitet hozzá. vajon lehet csak ezt utólag megvenni hozzá? ha igen, akkor hol?
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
t72killer
titán
Elveszett egy csomagom ebayen, engem fullra kártalanítottak. Az eladó vajon kap valamit a feladott portékájáért ?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
csibe1
addikt
Találtam egy webshopot: www.bokermagnum.store/
Rendelt már innen valaki ebből a webshopból?
Valamiért nem tudok beregisztrálni, nem találok olyan menüpontot." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
gorbep
senior tag
válasz nababika #183156 üzenetére
a szó amit keresel: FM transmitter
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok javasolni valami kütyüt egy autóba amiben csak sima autórádió és cd lejátszó van, hogy pendriveról lehessen zenét hallgatni benne? eBay es Aliexpress érdekel főként. Köszi így előlegben. Ne legyen valami horribilis, tehát nem egy új fejegységet keresek.
-
GIJoe
addikt
Olcsó kamera (1080P Smart WiFi PTZ) bátraknak... 15.25$
-
gorbep
senior tag
válasz sambenez #183152 üzenetére
Miután PET palackól hajlandóak az emberek inni, amit csak full sötétben lehetne tartani... aztán nyáron raklapszámra látom kint a bolt mögött a napon...
A kemény műanyagok nem veszélyesek meleg közegben... a lágyítottakkal kell vigyázni... nem repedő doboz, zacskó, fólia, stb...
De pont mindenki lesz@..ja...Amúgy a dobozán rajta a jel, hogy "for hot soup"...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
-
123xyz
aktív tag
válasz 123xyz #183146 üzenetére
Na, közben keresgéltem még, és azt hiszem valami ilyesmi lehetne a megoldás: [Black Rubber Edge Strip U Section Anti Oil Seal Edge Shield Encloser]
-
123xyz
aktív tag
válasz nimfas #183145 üzenetére
Igen, pont ez a gond, hogy a pengék körüli "köpeny", amin a botmixer áll, az fémből van. Ehhez hasonló.
-
123xyz
aktív tag
Hello. Létezik esetleg (akár belföldön kapható) botmixerre való védő alkalmatosság, amivel használhatnám a botmixert edényekben anélkül, hogy megkarcolnám az edények bevonatát? Ilyen szilikon vagy gumi vagy hasonló kis cuccra gondolok, amit a botmixer alján a vékony fém "külsőre" rá lehetne csúsztatni, és így nem a tényleges fém fejen állna a mixer, hanem ezeken a szilikon darabokon. Ideális esetben bírniuk kéne a hőt is, mondjuk ha valami levest akarnék turmixolni.
Eddig nem találtam hasonlót, de lehet nem kerestem elég alaposan. Ti ismertek esetleg ilyen terméket, vagy van javaslatotok, hogyan tudnék valami más célra készült terméket ilyen célra felhasználni?
-
titán
válasz sing1ep1ayer #183141 üzenetére
Nekem 10 év alatt 3 ilyen volt hogy nem a nekem szóló csomag nyomkövetési számát adta meg az eladó. Ebből 2 más településen volt kézbesítve mint ahol lakom, egyértelműen mutatta a nyomkövetés, egy esetben egyezett a városunk is ennél mellékeltem a posta igazolást hogy nem nekem lett kézbesítve, hanem egy másik címre szólva ottani jogos személynek, mindhárom esetben visszakaptam a termék árát.
Magyarországi lakhatás az kevés a pénz nem visszaadásához, mert nem országba kézbesítenek, annál alacsonyabb szintre, lakás címre.
Semmilyen cégben nem lehet megbízni, akár magyar, akár külföldi, bármikor visszaélhetnek az adatainkkal, ez sajnos előfordulhat bármikor. De több mint 10 éve használom az AliExpresst és eddig nem történt visszaélés az adataimmal. -
edk-
őstag
válasz sing1ep1ayer #183141 üzenetére
Nálam is volt párszor olyan, hogy más csomagjának trackingjét adta meg az eladó (az enyémtől eltérő településre). Minden ilyen esetben az ali refundolt.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz solti #183064 üzenetére
A Paypal közelébe sem ér. Nekem egyszer elküldtek egy megrendelt telefont... "állítólag". A nyomkövetési infón tisztán látszott hogy kinek, hová kézbesítették és mikor vette át. A közös az volt bennünk, hogy mindketten Magyarországon lakunk. Alipay szerint ez rendben volt (tehát hogy az eladó által kiadott nyomkövetési szám alapján a készülék kézbesült hazánkban), így nem adták vissza a pénzem.
Megreklamáltam a Revolutnál is, mivel az ő kártyájukkal fizettem Alipayen keresztül és természetesen visszavették az összeget az eladótól. Én azóta az Alin nem is vásároltam és soha nem is fogok. Az ő vásárlási garanciájuk ennyit ér. Plusz amit Ollie írt; nem mindenki bízik olyan nagyon a kínai cégekben, hogy bizalmas adatokat osszon meg velük. -
synar
őstag
válasz w.miki #182743 üzenetére
Megérkezett a korábban ajánlott Ugreen vezeték nélküli egér tényleg nagyon jó minősége. Sajnos az én átlagosnak mondható tenyeremhez túl kicsi, ez inkább női vagy gyerek kézhez ajánlott, esetleg utazó egérnek, ahol előny lehet ez a méret, de az egész napos kényelmes használathoz nem ez a megfelelő választás. Ezért keresem továbbra is a következő tökéletes egeret amit grafikai munkámhoz használhatok, a Logitech mx széria nagyon szimpatikus de 40000 Ft-ot nem adok egy egérért. Ha van valakinek ajánlata örömmel fogadom.
-
ztibor
senior tag
válasz ztibor #183118 üzenetére
Na rövid beszámoló a masszázs pisztolyról
akkukat szétszedtem, feltöltöttem. 1000mAh vettek fel a teszt szerint. Az nagyjából rendben.
Összeszerelve pont ugyanaz a helyzet, mint volt. Motort és akksi csatikat lehúzva áram alá helyezve ugyanúgy csak az első kék led villog.
Motort direktben az akku helyett feldugva, a motor működik ha bedugom az áramba.
Mivel nincs kéznél műszer így saccra vagy az akksipakk vezérlője a hibás, vagy a főnyákon az áram és motor közötti részen valami, de én inkább az elsőre tippelek.
Elviszem egy haverhoz, kicsit többet ért az ilyen dolgokhoz mint én. -
sepsi0
őstag
válasz nababika #183119 üzenetére
Szia!
Egy ideje figyelem, de dtágáltam, ezért a BTs verziót vettem. Nekem is van itthon 5db, 3 szögletes és 2db kerek.
Itt szokott lenni 7k-ért, most éppen nincs, de töltögetik néha.
Ez a kerek verzió, de ezt már rég láttam.Vagy veszel a Banggoodon Zeeray lámpát 13,5k-ért és lesz BT gatewayed, most vettem én is (kuponos).
Zeeray 220-240V 28W Smart Wifi Bluetooth Ceiling Light Starry Lampshade Stepless Dimming APP Remote Control
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van tippetek, hol tudnék venni Xiaomi wifis termometert, azt a picikét? Ami volt kör alakú és szögletes is, ja és olyan kéne ami megy China szerveren.
-
titán
válasz t72killer #183113 üzenetére
Az eBay-en reklamálsz, azért van nekik a vásárlói védelmük. Valójában a PayPal már nem kezeli azokat a pénzeket amelyeket egy eBay-es vásárlásnál a PayPal-on keresztül fizettél, ezeket is az eBay rendezi, ha reklamálsz a PayPal-on ők lényegében az eBay-re teszik át mert a pénz nem is került hozzájuk. Ha megnézed a PayPal számlatörténetben ezt a vásárlást szerintem az eBay-t emlegetik vásárlói védelem tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz ztibor #183111 üzenetére
Egyébként a szétszerelése egyszerű, az alsó részen le kell szedni a matricát, alatta van 3 csavar. Itt jön ki az akksi.
A kijelző végén 1 csavar alulról, bajonettzárral nyílik. itt lehúzni az akksi csatlakozóját.
Nálam nem fért el a csatlakozó a motor mellett így kiszereltem a motort is, amit 4 csavar tart felülről, valamint egy nagy rézcsavar ami rögzíti a mozgó részt, így kijön a motor is, és kb ennyi.Az akksit most beletettem LI-500-as töltőbe, egyelőre tölti, csinálok tesztet is rá, ha működni fog ez kerül vissza, bár a pontheggesztést meg kell oldanom sima forrasztással.
De ha hosszútávra tervez az ember vele, akkor érdemes lesz kicserélni az akksikat kicsit nagyobbra. -
t72killer
titán
Ha esélyesen elveszett egy tétel a postán, akkor ebayen mi a standard eljárás? Vacakolok az eladóval, vagy rögtön paypal?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
ztibor
senior tag
válasz Beni2360 #183102 üzenetére
Leírtam mi a helyzet, és tettem fel képeket, hogy nem veszi fel a töltést.
Valamint tegnap írtam egy hosszú 1 csillagos értékelést erről a vacakról, és azután jött a pénz.
Ha jól gyanítom főleg ez mozgatta meg őket mert 4 napig nem foglalkoztak semmit a nyitott jeggyel.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
ztibor
senior tag
Ma a banggood vita nélkül visszafizette a rossz masszírozó pisztoly árát.
Szóval tudják ők is hogy gond van, mert nem reagáltak semmit a ticketre, rögtön refund lett.
Így most szétkapom és megpróbálom életre kelteni az akksikat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest