Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0021666
tag
Sziasztok!
Zseblámpámba vennem kellene 18650 protected akkukat. Egy jó ideje -több mint 1 éve- nem vettem ebayről-aliról semmit. Van valami biztos forrása ezeknek az akkuknak ahol tuti eredetit kapok? Panasonic NCR 18650 akkukban bízom meg a legjobban, de ha létezik azóta valami hasonlóan jó, figyelek!Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
w.miki
veterán
USB-C - Jack átalakítót tudnátok ajánlani?
S22-t szeretnék vezetékes headsettel hallgatni.
Ha lehet olyat, amivel tölteni is tudom közben a telefont.Jack kábel hosszabbítót is javasolnátok?
Ha lehet olyat, aminek 90 fokban elfordítva van a feje.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
pn4hvq
senior tag
Én arra leszek kíváncsi, lesznek-e nagykedvezményű (50/100, 100/200, stb) kuponok. Az 1-2$ értékű szép-szép, de 11.11-én szokott lenni jelentős árenegedmény is.
-
titán
válasz HornedReaper #182586 üzenetére
Nem tudom te mit nézel, de igencsak jó kedvezmények láthatóak már ez "előszezonra" is. A 11.11-es GoGo Match játékban gyorsan össze lehet szedni beváltható pontokat, 24 óra alatt (nem folyamatos) 0-ról 33560-ig jutottam.
A drága $ nem az AliExpress hibája, más tehet róla (de nem az az oka amire az illető hivatkozik), de még így is megéri ha hasonló dolgot itthon vennéd meg az többe kerül.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Azért ez érdekes.
Korábban én is ezt mondtam, de nemrég rendeltem két Gan töltőt Szerencsére volt annyi eszem, hogy keressek egy magyar garis helyet ahol ugyanannyiba kerül.
Egyik töltő Baseaus volt, egy méltán népszerű konstrukció sokan veszik itt is. Mellette megláttam az Acefast nárkát amit nem ismertem, így több tesztet is megnéztem röla amik alapján jó vételnek tűnt, de gondoltam megkérdezem itt is Na valaki indoklás nélkül jól leszólta, hogy az milyen gagyi.
Szerencsére nem hallgattam rá, inkább a teszteknek hittem illetve az oldalon beszélgettem a szakértővel.
Megérkezett a két aksi, a Baseaus pár hét után egyszer csak elszállt, az Acefast azóta is hibátlan. Előbbit úgy hogy az átvételi pontra el kellett vinnem becsomagolva ingyen futarral cserélték, egyelőre a mostani bírja, renélem tovább mint a másik.
Petsze a kivételek erősítik a szabályt.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
HornedReaper
senior tag
Kíváncsi vagyok itt majd milyen ajándékot ad az Ali 2 nap múlva... Elég gyérnek tűnik ez a 11.11, főleg hogy drága a $
[link]
GoGo Match játékban úgy számolom, vagy 3 nap is kell mire annyi pontot összeszedek hogy minden kuponra elég legyen. Van valami trükkje? -
chatran
őstag
válasz Gézengúz #182579 üzenetére
Az ilyen névtelen töltőket nem szokták itt ajánlgatni, mert tűzveszélyesek lehetnek. Megbízható kínai márkájúakból érdemesebb választani, ugreen, orico, blitzwolf, baseus.
Én hazai webshopból vettem baseus-t, mert alig lett volna olcsóbb Kínából. Sajnos már nincsenek olyan nagy akciók, mint pár éve plusz a dollár árfolyam is elszállt. -
GIJoe
addikt
Honeywell Home Rondostat HR20 Style 25€
-
tamas1985
aktív tag
Töltőt milyent tudnátok ajánlani?
Legalább 2 kimenet legyen, az egyik usb c
Köszi előre is -
draco31
veterán
válasz janakbacsi #182559 üzenetére
Nekünk évek óta ilyen van a kocsiban, még műszakin sem foglalkoznak vele, pedig amióta benne van, már 3x is átment. Ha jól emlékszem talán 800Ft volt autós boltban.
Annyi csak a hibája, hogy az az oldali tolató lámpa így valamennyivel halványabb.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
PROHARDVER!
Elég lesz az offból, köszi!
-
nagyúr
válasz sambenez #182572 üzenetére
OFF
Értem, tudok róla, hogy 2006-tól van FL, de nekem 2007-es Európai modell van, így erről tudok első kézből teljesen valós információt adni. Az is lehet, hogy 1997-es modelltől van csipogás, mert egyikben sincs váltó, így hátramenetben csak elektromosan tud haladni. Ezért előírhatják, hogy kötelező hangot adnia hátramenetben.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
gebro
aktív tag
Bocsi, félre értettem.
-
edk-
őstag
beep reverse bulb
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
janakbacsi
őstag
válasz gebro #182558 üzenetére
Nem tolatóradarra gondoltam, hanem csak egy egyszerű izzóra, ami csipog ha hátramenetbe kapcsolok és világít. Hasonlóra mint a teherautókon van. Vagy a targoncákon.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
gebro
aktív tag
válasz janakbacsi #182557 üzenetére
car parking sensor
-
janakbacsi
őstag
Csipogós tolatólámpára hogyan kell ráketesni alin?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
zolko74
tag
Tegnap az Auchanban is láttam fűthető mellényt és dzsekik is. Talán 15 ezer körül van, de már nem emlékszem pontosan.
Amúgy veszett drága lett az Auchan is... -
fakekorom
tag
köszönöm szépen!
pénteken amúgy is megyek, és megnéztem, baráti az ára is sztem1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
fakekorom
tag
sziasztok!
tölthető AA ceruza akksit/elemet érdemes még kintről (ali/ebay) venni?
ha nem, akkor melyik fizikai boltot javasoljátok itthon?
köszönöm1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Breki
veterán
Nem tudom mi az a HOC
Linket meg direkt nem írtam, mert mikor utoljára írtam onnan,, egy lüke kitalálta, hogy szerinte én vagyok az, aki csinálja és itt reklámozom magam. hiába mondtam, hogy ez hülyeség
És figyelmeztettek privátban, hogy többé ne tegyem itt.
De egyébként egyél följebb ott a link.
Az oldal neve is említésre került. Úgy látszik másoknak szabad. :)[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Breki #182546 üzenetére
Ahogy látom tudsz PayPal-en keresztül fizetni, szóval próba-cseresznye.
Ha valami gond van visszakapod a pénzedet.Találtam 8 zónás dzsekit: [link], de az 81,76€ leárazva, abból nem tudom hogyan lesz 12 ezer, de legyen szerencséd.
A webáruházról a tesztarénán is írtak: [link], igaz nem sok mindent." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Breki
veterán
válasz csibe1 #182544 üzenetére
Az lesz
Csak most elgondolkoztam ezen is.
Idézet:
Rendkívül nagy kedvezményt sikerült szerezni egy olyan fűthető dzsekire, amely 8 ponton is hőt termel és elérhető fekete, kék, valamint piros színnel is, számos méretben. Vámmentesen érkezik, a Hekka webáruház előre kifizeti a vámot. Kuponnal most csak 12 000 Ft (limitált ideig használható, limitált mennyiségben)Csak ezt a webáruházat nem ismerem.
-
GIJoe
addikt
Sziasztok! A feleségemnek szeretnék okosórát, jó ár érték arányban, inkább kerek formájú legyen... A következőt nèztem ki, van e ennél jobb? Realme Techlife Dizo 65$
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Breki #182543 üzenetére
Az értékelések kb. semmit nem érnek.
Vedd a 4XL-t, mert most nincs 5XL, de szerintem kisebb lesz, mint várod; de ne legyen igazam. Az a pár centi meg nem számít.
Amikor megjött majd jelezz vissza, hogy mi a helyzet a méret kapcsán, mert nagyon el vannak méretezve.
A shop ugyanaz, de ebből van 5XL-es: [link]" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Breki
veterán
válasz csibe1 #182540 üzenetére
Én most ennél a korábban itt ajánlottnál a 3XL és 4XL között vacillálok. 187 /85-ös mutatóimmal.
[link]
ciszont most nézem vannak akciósak és első vásárlással kuponokkal jól le lehet vinni :-)Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
kmarci25
veterán
válasz st6969 #182541 üzenetére
Ja, hát igen, elhúzott a dollár sajnos. Amikor én ezt vettem előtte kettő másikkal lukra futottam, mindkettővel volt bajom. Ezért én továbbra is azt mondom, ha egyszer veszel egy jót, akár drágábban is, hosszú évekre van egy jó tartód, ahelyett, hogy évente új kéne.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
csibe1
addikt
-
bandigyerek
senior tag
válasz sherlock82 #182536 üzenetére
-
zsiz
őstag
válasz csibe1 #182514 üzenetére
Én is tőlük rendeltem ~2 éve. Sajnos nem volt 4XL-nél nagyobb, így abból rendeltünk 4 darabot. Persze nem jót küldtek (3db XL és 1db 4XL jött). Bár sok jóra nem számítottam, jeleztem nekik. Utánanéztek a rendelésnek, meg kértek fényképeket és belátták, hogy hibáztak, ezért küldenek 3 darab 4XL méretűt. Hozta is a futár a csomagot, majd mikor kibontottam, kiderült, hogy megint 3 darab XL-t küldtek... Megint jeleztem, megint fénykép, megint elnézést kértek és megint küldik a 4XL-eseket majd De korrektek voltak, mondták, hogy ami nálam van XL, azt nem kérik vissza, tartsam meg. Más kérdés, hogy a 4XL is akkora, hogy ha pólóra felveszem, akkor nem kényelmesen, de még éppen be tudom cipzározni, pulóverrel már nem.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nagyúr
válasz sherlock82 #182536 üzenetére
Örülök neki.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
sherlock82
senior tag
Korábban írtam, hogy egy kalóz oldalról rendeltünk 2 db rieker táskát és anna ára helyett annak dupláját 60,000 ft ot vontak le egyy magyar otp számláról, és itt kértem a segítségeteket.
örömmel értesítek mindenkit hogy az otp a mai nap hiánytalanul vissza utalta a teljes összeget.
Köszönöm a segítségeteket!Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
kmarci25
veterán
válasz st6969 #182533 üzenetére
Szellőzőrácsra autós tartó. Legjobb cucc, nem kell fémlap, fogja a telefont erősen, ritkán kell töltni, már kettőt rendeltem, egyiket ajándékba. Az egyiket május, a másikatjúnius óta napi szinten használjuk, mindkettő rendben van.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
st6969
őstag
Vett mostanában valaki szellőző rácsra tehető telefon tartót? Van ajánlott, ami jól bevált?
Volt egy KUULAA ( ) márkájú, elég nyagda volt, családon belül elajándékoztam, kellene egy másik. Van egy mágneses, azt nagyon szeretem, de a fémlapos tok miatt nehéz lesz a telefon, így maradnék másfajta megoldásnál. -
Beni2360
félisten
válasz GrayMatter #182528 üzenetére
Oda tényleg valami belső megoldás kellene. Arra nincs 5letem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz erdey_a #182529 üzenetére
Családi háznál is van kaputelefon. Havernál dupla telek, 3 lakás és kaputelefon van kapunyitoval.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GrayMatter
csendes tag
válasz Beni2360 #182527 üzenetére
Nagyszüleim lakótelepi lakásába kellene valamilyen megoldás. Mert a bejárat melletti kaputelefon hangja az erkélyen már nem hallható (kb. 10 méter).
Ha lehet, ne "falbontással" inkább rádiós vagy Bluetooth-os megoldás lenne jó. A hordozható változat is érdekel. (És persze linknek is örülnék.) -
Beni2360
félisten
válasz GrayMatter #182526 üzenetére
Ezek vezeték nélküli, kinti egységbe már elem sem kell. A benti két változatban létezik elemes vagy hálózati konnektorba dugható. A hálózati meg éjjeli ledes villagitast is szolgál az előszobában. Az elemes változatot viheted akár ki az erkélyre vagy udvarraa madodikat. Persze nem írtál semmit milyen körülmények közt laksz. Lakótelepen kapubol már necces.
-
GrayMatter
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz GrayMatter #182523 üzenetére
Lehet kapni kettő db-s beltérivel. A 2.-t közelebb rakod.
-
őstag
válasz GrayMatter #182523 üzenetére
(Kaputelefon leszerelése?)
-
GrayMatter
csendes tag
A kaputelefon csengőhangja max. hangerőn sem hallható már a teraszon. Egy "bébicsősz" szerű hangosító kellene, vagy ha van jobb ötlet, esetleg valami speciális kütyü erre a problémára. Minden megoldás érdekel!
-
Cyborg
őstag
Ezekkel nagyon vigyázz, nekem volt ilyen aliról.
Az elv nem rossz, de a kidolgozási minőség itt nagyon sokat számít, és a kínaiak nem arról híresek.
Kihúzza a szálakat is pulóverből, melegítőnadrágból. 2 perc alatt tönkrevágtam egy melegítőt, meg a pulcsit egy ilyennel, aztán kuka, mind a ruha, mind az eszköz.
-
plck
tag
Sziasztok.
Ne hagyj itt.. (kutyubazar.hu)
Ilyen szösz eltávolító kefét keresek, kicsit olcsóbban
Köszönöm.
-
csibe1
addikt
válasz Breki #182487 üzenetére
Tudom ,de mellénynél nagyon alul van méretezve, még szerencse, hogy csak egyet rendeltünk, mert a 4XL-es egy csajnak lett jó.
A vigoshop-tól jött, akik amúgy szlovákok vagy csehek hiába van magyar oldaluk; számla meg valamiért nincs. Érdekes egy csapat.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
w.miki
veterán
Powerbank-ot keresek. Ezek jók?
2 x BlitzWolf BW-P9 10000-es PowerBank - EU
Kupon: BGb9a470
Kupon ár: 30,99$Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Dzsolo
senior tag
válasz Breki #182503 üzenetére
Szia,
14 nap volt az a 7, de minden rendben zajlott, egyébként tuti kínábol került franciába ezért volt hoszabb idő. Számomra nagyon kellemes csalódást okozott a termék, igaz sokat nem vártam tőle ennyi pénzért. Egyébként mind anyaga mind tudása nekem megfelelő, 3-as fokozatba nem nagyon kell kapcsolni mert leolvad rólad minden. Egy 20000mAh-s powerbankkal próbáltam, de otthon 26 fok van a melóban sincs hideg egyelőre, ráadásul az idő is szép ezért nem igazán tudom használni. 3XL-est vettem, ezt mint írták magyar L-es méret. Pont jó rám de akár lehetne egy számmal nagyobb is azt sem bánnám. Bekapcsoláskor hosszan kell nyomni, az elején azt hittem nem működik mert csak nyomkodtam ész nélkül, de aztán rájöttem a működésére. Most is itt van mellettem de nem használom. Alíg várom, hogy beálljon a hideg. Ja igen a powerbank zseben a cipzár elég gagyi, működik de cseréltetni fogom az biztos. Szóval igazi tesztről nem tudok beszámolni de max 2-es fokozatban elég lesz üzemeltetni.
Én is gép előtt dolgozom és pont a mozgáshiány miatt vettem, nem közintézményben dolgozom szóval nálunk nem 18 fok van, de még bármit hozhat a jövő.
Egyébként van itt olyan aki régóta használja úgy olvastam, az ők tapasztalatai relevánsabbak lehetnek, ha a budai részen tevékenykedsz szivesen megmutatom, kiprobálhatod. Eu raktárbol jött, ugyanezt hirdetik kinaiból is, de nem olcsobb semmivel.
-
tomchy
tag
válasz ollie #182507 üzenetére
Teljesen jók ezek nagyszülőnek, alap felhasználásra, kezdő tabletnek. Itthon 50.000 Ft körül semmi használhatót nem kapni.
iPlay 20 Pro hasonló felépítéssel is beszerezhető ennyiért, bőven tudják amit kell. Frissítés nélkül is elvannak vele egy darabig.internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
Beni2360
félisten
válasz w.miki #182502 üzenetére
Azt tudom de van kimondottan kupon a 20/3 semmi értelmes dologra nem jó.
Pontom több mint 3000 de csak gyűlik.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
CHUWI HiPad X UNISOC T618 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Tablet
Kupon: BGfa5cb9 + $10/150
Ár: $123.03[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest